Povuci jos jednu,razbistri pogled maloHrammm1921 je napisao/la: ↑06 okt 2025, 12:24Da i ja povucem liniju, jer ovde mozes kako god hoces ..
Ovaj gol da je priznat, otislo bi sve u drugom pravcu
![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Spajanje biMgo skladištara i bauštelaca na haparate 
Igraj deveterostruki!

Igraj deveterostruki!
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Idemo Cvitanoviću po bodove 

[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Jel realno ovo?Direktorcic je napisao/la: ↑06 okt 2025, 14:26Povuci jos jednu,razbistri pogled maloHrammm1921 je napisao/la: ↑06 okt 2025, 12:24Da i ja povucem liniju, jer ovde mozes kako god hoces ..
![]()

-
- Kontakt:
HNL je jača liga od dosta drugih u Evropi… dodju prozivaju Lokomotivu da je Dinamova filijala a redovno ih dobijaju.. znas kad će Sloga dobit Borca a da utakmica ima rezultatski značaj.. pa Vico je ulazio u svlačionicu one sezone kad je Borac bio prvak sa onim penalima protiv Igmana u zadnjem kolu.. ušao Slogi u svlačionicu i rekao pa koji vam je **** hoćete da nam titulu izbijete, to je pričao jedan bivši igrač Sloge… zamisli da si sportski radnik, posao ti je igrati fudbal i pobjeđivati i ti trebaš po nekoj kiši gostovat u Banja Luci i lažno trčat i zabit autogol čim uđeš sa klupe kao onaj Milovanović kapiten Sloge.. i izgubit utakmicu… zamisli to poniženjeMocvara1991 je napisao/la: ↑06 okt 2025, 09:10Fino je vidjeti kako pusemo u ledja ligama u regionu koje iz godine u godinu napreduju. HNL napreduje krupnijim koracima,srpska liga nesto sitnijima,a mi...
Hahha ironican sam,mi napredujemo al u qrcu,mi smo samo smijeh za region,bruka i sramota,Vico i nase balije, unapredjujete nogomet svaka vam cast.
Mene bi bilo sram negdje reci da radim u nogometnom savezu najgore lige u Evropi.
-
- Kontakt:
Uzima li Zeljo ove godine ?
-
- Kontakt:
I još nešto.. ne bi bilo sretnije osobe od mene da se naša liga suspenduje.. pa igraj onda za prestiž, za šta bi onda krao i **** narod u mozak? Nema para od evrope, samo pehar koji ovim političkim projektima Borac i Zrinjski ne znači kao pehar jedine im domovine nego kao put za neke pare u Evropi da se rastale po sudijama, Dodiku, Beusu, Vici.. i ostalim paltronima..
A sve aspekte imamo da se liga suspenduje, političko ili državno mješanje u savez i korupcija ili namještanje utakmica..
Prvi bi ovo potpisao pa makar i moj Željo ne igro Evropu, i onako izadjemo na jedno dva pretkola i ćao zdravo
A sve aspekte imamo da se liga suspenduje, političko ili državno mješanje u savez i korupcija ili namještanje utakmica..
Prvi bi ovo potpisao pa makar i moj Željo ne igro Evropu, i onako izadjemo na jedno dva pretkola i ćao zdravo
Zna se ko ne uzima.

Nelogicna prica, sto bi ulazio u svlacionicu i to rekao kad je Borac sve 3 utakmice rijesio u prvom poluvremenu, 5:0, 0:4 i 1:0 (poveli u prvim minutama).12345678922 je napisao/la: ↑06 okt 2025, 15:01HNL je jača liga od dosta drugih u Evropi… dodju prozivaju Lokomotivu da je Dinamova filijala a redovno ih dobijaju.. znas kad će Sloga dobit Borca a da utakmica ima rezultatski značaj.. pa Vico je ulazio u svlačionicu one sezone kad je Borac bio prvak sa onim penalima protiv Igmana u zadnjem kolu.. ušao Slogi u svlačionicu i rekao pa koji vam je **** hoćete da nam titulu izbijete, to je pričao jedan bivši igrač Sloge… zamisli da si sportski radnik, posao ti je igrati fudbal i pobjeđivati i ti trebaš po nekoj kiši gostovat u Banja Luci i lažno trčat i zabit autogol čim uđeš sa klupe kao onaj Milovanović kapiten Sloge.. i izgubit utakmicu… zamisli to poniženje
Da je Sloga vodila i zapela, pa da je usao na poluvremenu, mozda bi neko i povjerovao.
-
- Kontakt:
Čuj to..12345678922 je napisao/la: ↑06 okt 2025, 15:01HNL je jača liga od dosta drugih u Evropi… dodju prozivaju Lokomotivu da je Dinamova filijala a redovno ih dobijaju.. znas kad će Sloga dobit Borca a da utakmica ima rezultatski značaj.. pa Vico je ulazio u svlačionicu one sezone kad je Borac bio prvak sa onim penalima protiv Igmana u zadnjem kolu.. ušao Slogi u svlačionicu i rekao pa koji vam je **** hoćete da nam titulu izbijete, to je pričao jedan bivši igrač Sloge … zamisli da si sportski radnik, posao ti je igrati fudbal i pobjeđivati i ti trebaš po nekoj kiši gostovat u Banja Luci i lažno trčat i zabit autogol čim uđeš sa klupe kao onaj Milovanović kapiten Sloge.. i izgubit utakmicu… zamisli to poniženjeMocvara1991 je napisao/la: ↑06 okt 2025, 09:10Fino je vidjeti kako pusemo u ledja ligama u regionu koje iz godine u godinu napreduju. HNL napreduje krupnijim koracima,srpska liga nesto sitnijima,a mi...
Hahha ironican sam,mi napredujemo al u qrcu,mi smo samo smijeh za region,bruka i sramota,Vico i nase balije, unapredjujete nogomet svaka vam cast.
Mene bi bilo sram negdje reci da radim u nogometnom savezu najgore lige u Evropi.

Pisali su navijači Zrinjskog ovdje da su premirali Slogu za tu utakmicu i ta utakmica je stvarno bila drugačija u odnosu na njihove ostale utakmice. Završilo 1:0 za Borac uz standardnu lakrdiju od suđenja, mislim da ni sudija nije očekivao toliko tešku utakmicu. Bilo je otprilike kao sa Rudarom sinoć i vidjelo se da im se nisu sklanjali.
Najsmiješnija titula otkako se igra zajednička liga, gora i od Modričine. Od 33 utakmice gurali ih u 28, ili kako spinuju, bilo je “loše suđenje”.
-
- Kontakt:
Pisali su navijači Zrinjskog ovdje da su premirali Slogu za tu utakmicu, para vrti gdje burgija neće. Sjećam se i komentara na forumu da su ljudi pisali kako se vidi da Sloga igra na 100%.Vorovus je napisao/la: ↑06 okt 2025, 15:16Nelogicna prica, sto bi ulazio u svlacionicu i to rekao kad je Borac sve 3 utakmice rijesio u prvom poluvremenu, 5:0, 0:4 i 1:0 (poveli u prvim minutama).12345678922 je napisao/la: ↑06 okt 2025, 15:01HNL je jača liga od dosta drugih u Evropi… dodju prozivaju Lokomotivu da je Dinamova filijala a redovno ih dobijaju.. znas kad će Sloga dobit Borca a da utakmica ima rezultatski značaj.. pa Vico je ulazio u svlačionicu one sezone kad je Borac bio prvak sa onim penalima protiv Igmana u zadnjem kolu.. ušao Slogi u svlačionicu i rekao pa koji vam je **** hoćete da nam titulu izbijete, to je pričao jedan bivši igrač Sloge… zamisli da si sportski radnik, posao ti je igrati fudbal i pobjeđivati i ti trebaš po nekoj kiši gostovat u Banja Luci i lažno trčat i zabit autogol čim uđeš sa klupe kao onaj Milovanović kapiten Sloge.. i izgubit utakmicu… zamisli to poniženje
Da je Sloga vodila i zapela, pa da je usao na poluvremenu, mozda bi neko i povjerovao.
Edit: ne znam je li neko ulazio u svlačionice, ali znam da su dali sve od sebe tu utakmicu.
- Hrammm1921
- Kontakt:
brig je napisao/la: ↑06 okt 2025, 14:53Jel realno ovo?Direktorcic je napisao/la: ↑06 okt 2025, 14:26Povuci jos jednu,razbistri pogled maloHrammm1921 je napisao/la: ↑06 okt 2025, 12:24Da i ja povucem liniju, jer ovde mozes kako god hoces ..
![]()
![]()
A jucer var ti je realan jel? Seku li ti p r chim onu rahljavu
-
- Kontakt:
Pa dobro premirani ili ne, tu utakmicu je Borac poveo 1:0, ali Sloga je dobro stojala na terenu i napadala, i iz tog razloga je i bilo upada u svlačionicu..successminator je napisao/la: ↑06 okt 2025, 15:23Pisali su navijači Zrinjskog ovdje da su premirali Slogu za tu utakmicu, para vrti gdje burgija neće. Sjećam se i komentara na forumu da su ljudi pisali kako se vidi da Sloga igra na 100%.Vorovus je napisao/la: ↑06 okt 2025, 15:16Nelogicna prica, sto bi ulazio u svlacionicu i to rekao kad je Borac sve 3 utakmice rijesio u prvom poluvremenu, 5:0, 0:4 i 1:0 (poveli u prvim minutama).12345678922 je napisao/la: ↑06 okt 2025, 15:01HNL je jača liga od dosta drugih u Evropi… dodju prozivaju Lokomotivu da je Dinamova filijala a redovno ih dobijaju.. znas kad će Sloga dobit Borca a da utakmica ima rezultatski značaj.. pa Vico je ulazio u svlačionicu one sezone kad je Borac bio prvak sa onim penalima protiv Igmana u zadnjem kolu.. ušao Slogi u svlačionicu i rekao pa koji vam je **** hoćete da nam titulu izbijete, to je pričao jedan bivši igrač Sloge… zamisli da si sportski radnik, posao ti je igrati fudbal i pobjeđivati i ti trebaš po nekoj kiši gostovat u Banja Luci i lažno trčat i zabit autogol čim uđeš sa klupe kao onaj Milovanović kapiten Sloge.. i izgubit utakmicu… zamisli to poniženje
Edit: ne znam je li neko ulazio u svlačionice, ali znam da su dali sve od sebe tu utakmicu.
mahalska ili ne, nije klub 5 ljudi pa da se kriju tajne, klub broji preko 20 i više igrača i stručni štab a nadam se da neko i od vas ima nekog prijatelja koji igra ovu našu ligu

https://www.****/utakmica/nogo ... d=KWVltwRI
Statistka prvog poluvremena vs drugog
Komedija, j… monti pajton sta je ovobrig je napisao/la: ↑06 okt 2025, 14:53Jel realno ovo?Direktorcic je napisao/la: ↑06 okt 2025, 14:26Povuci jos jednu,razbistri pogled maloHrammm1921 je napisao/la: ↑06 okt 2025, 12:24Da i ja povucem liniju, jer ovde mozes kako god hoces ..
![]()
![]()
-
- Kontakt:
Neka žive mahalske <3
Zadnja izmjena: 12345678922, dana/u 06 okt 2025, 16:00, ukupno mijenjano 1 put.
- Hrammm1921
- Kontakt:
Sve je našeVorovus je napisao/la: ↑06 okt 2025, 14:22Sve je to mizerno da bi se moglo reci da se navija u svim krajevima BiH. Cak i u tih vasih 23% Zeljo ima vise simpatizera.Strahinja je napisao/la: ↑06 okt 2025, 13:37U manjem BiH entitetu u povratnickim mjestima.
U zapadnoj Hercegovini teško ikad da se za Sarajevo navijalo.
Ps ta "sela" oko Tuzle (ako si mislio na Živinice, Lukavac, Srebrenik, Gradačac..) nisu ništa manja niti seljastija od većine "gradova" u gore navedenim dijelovima BiH.

- Hrammm1921
- Kontakt:
Baliyo prodana, jucer ti je sve ok bilo? Pogledaj opet slike od jucer, tvrdim da rame nije najblize golu i da crvena linija nije trebala ici na rame nego na koljeno! rame Jaganjca je iza njegove noge koja je u iskoraku
Mrsh u p m
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, bvsic, Jegres, Jet2Holiday, supervizor i 20 gostiju.