pasan je kralj .... sve se j.... vrapci,crvi,eno muhe se ..... al se ismija hvala na videu._dreamer_ je napisao/la:WTF, ovaj Pasan? " onclick="window.open(this.href);return false;
TzBulevar87, da li mislis na neko drustvo sa tribine ili na gospodu iz loze?
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
- SultanSulejman
- Kontakt:
- SaltCityAttack
- Kontakt:
mogu da se pohvalim da sam eto nakon rata pripadao toj grupi koja je otisla bodrila svoju svetinju van granica BiHSultanSulejman je napisao/la:![]()

Prvo za ovo gostovanje terebamo zahvaliti nasem pravom i jedinom "gradonacelniku" Selimu Beslagicu... on je finansirao ovaj nas odlazak u Zagreb..znaci organizaovao je 2 busa.. zato je sport i zivo tad jer smo imali covjeka koji je redovan bio u Mejdanu
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- Probisvjet
- Kontakt:
Jest vala, Selim Beslagic je bio sila! Cesto na utakmicama.SaltCityAttack je napisao/la:mogu da se pohvalim da sam eto nakon rata pripadao toj grupi koja je otisla bodrila svoju svetinju van granica BiHSultanSulejman je napisao/la:![]()
..Utakmica se igrala u poznatoj dvorani "Kutija sibica"
...nije sad da smo se mi tamo nesto kurcili, ali fakat smo kroz Zagreb prolazili i tekbirali
.
Prvo za ovo gostovanje terebamo zahvaliti nasem pravom i jedinom "gradonacelniku" Selimu Beslagicu... on je finansirao ovaj nas odlazak u Zagreb..znaci organizaovao je 2 busa.. zato je sport i zivo tad jer smo imali covjeka koji je redovan bio u Mejdanu
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Pa šta je ovo tu ljudi moji. Kakva je ovo tišina. Nema razloga 

-
- Interni moderator
- Kontakt:
zatisje pred buru,jaranearbitraža je napisao/la:Pa šta je ovo tu ljudi moji. Kakva je ovo tišina. Nema razloga

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Šta se to događa 21. decembra?staragarda je napisao/la:zatisje pred buru,jaranearbitraža je napisao/la:Pa šta je ovo tu ljudi moji. Kakva je ovo tišina. Nema razloga![]()
....blizi se opasno 21. decembar...tog dana ce se Sloboda konacno postavit na zdrave i jake noge il ide smak svijeta...pa nek levati skontaju sta im je bolje
-
- Kontakt:
arbitraža je napisao/la:Šta se to događa 21. decembra?staragarda je napisao/la:zatisje pred buru,jaranearbitraža je napisao/la:Pa šta je ovo tu ljudi moji. Kakva je ovo tišina. Nema razloga![]()
....blizi se opasno 21. decembar...tog dana ce se Sloboda konacno postavit na zdrave i jake noge il ide smak svijeta...pa nek levati skontaju sta im je bolje
zar nisi cuo? ilahije i kaside u mejdanu
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
Drago mi je zbog tebe.
Ovo mora da bude trolovanje, nemoguće da je stvarno!arbitraža je napisao/la:Šta se to događa 21. decembra?

Zadnja izmjena: Casp3r, dana/u 13 dec 2012, 00:14, ukupno mijenjano 2 puta.
- Probisvjet
- Kontakt:
Bas, bez razloga.arbitraža je napisao/la:Pa šta je ovo tu ljudi moji. Kakva je ovo tišina. Nema razloga
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Hoću da kažem da ima razloga za suprotno od tišineProbisvjet je napisao/la:Bas, bez razloga.arbitraža je napisao/la:Pa šta je ovo tu ljudi moji. Kakva je ovo tišina. Nema razloga

- Probisvjet
- Kontakt:
Neka se slegne, a onda lagano. Bice galame kada zavidni budu imali argumente protiv.arbitraža je napisao/la:Hoću da kažem da ima razloga za suprotno od tišineProbisvjet je napisao/la:Bas, bez razloga.arbitraža je napisao/la:Pa šta je ovo tu ljudi moji. Kakva je ovo tišina. Nema razloga. Možda će ovaj komšo iz Lukavca biti malo nesretan, ali uglavnom, biće to OK.

Srce vs Razum
http://slobodadogroba.****/2012 ... razum.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://slobodadogroba.****/2012 ... razum.html" onclick="window.open(this.href);return false;
tuzlanska Sloboda
- SaltCityAttack
- Kontakt:
zlajci je napisao/la:Srce vs Razum
druze vidim da zaista ovo radis super.. dali si razmisljao da odradi se kakav sajt za nas sve..mislim imamo ga mi vec uplaceno je samo malo ljudi danas imaju volje da rade ....ako budes sta samisljao po tom pitanju mozemo preuzeti onaj fukare.ba i poceti raditi na njemu nesto konkretno..a mozemo napraviti i drugi tu sam svakako ako treba finansiski pogurat rad sajta svakako i ostalo naravno.. samo treba nam ovo da rahat dolazimo pisemo sta nam je srce na mjestu
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SaltCityAttack
- Kontakt:
covjek jako dobro ovo radi vidi se da ima ljubavi prema klubu, a radi posao dosta dobro...to jos ukombinovati sa postojecim ljudima koji su radili Fukare.ba i mislim da bi napokon moglo nesto dobro da se odradi..neznam koliko nam je zlajci voljan
..ja kazem ako je problem neko finansiranje za sajt to nece biti problem tu sam svakako

FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- TzBulevar87
- Kontakt:
Potrebno nam je to jako jer se i previse informacija koje ne bi trebale bit javne objavilo na onoj Fb stranici.. svidja mi se ideja jer se na fukare.ba nekad sve dogovaralo znas ti o cemu ja pricam
.. ps obrisa post jer sam ti ime napisao slucajno
heheh

075
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ma nema veze brate ime neiritira mene to ebo drotove a i nisam dole stace mi potjernicu poslat 
nego fukare.ba nije aktivan a sve postoji uplaceno je sve ..ja sam pricao sa momkom da ga ne imenujem znas ko je to drzao i on kaze da bi ustupio to ko zeli da radi..i on bi naravno bio tu, ali treba jos ljudi zainteresovanih..nekad je bio odlican sajt i forum..doduse mnogim nije islo u prilog jer se nisu mogli registrovati, jer te morao neko poznavati od odgovornih ljudi u grupi da bi pristupio forumu.. cisto da se nedesava da se registruju ova djeca i da laprdaju svasta sto nebi trebalo i ko ce izaci na rkaj sa ljudima koji naprave 30 nickova i samo provociraju

nego fukare.ba nije aktivan a sve postoji uplaceno je sve ..ja sam pricao sa momkom da ga ne imenujem znas ko je to drzao i on kaze da bi ustupio to ko zeli da radi..i on bi naravno bio tu, ali treba jos ljudi zainteresovanih..nekad je bio odlican sajt i forum..doduse mnogim nije islo u prilog jer se nisu mogli registrovati, jer te morao neko poznavati od odgovornih ljudi u grupi da bi pristupio forumu.. cisto da se nedesava da se registruju ova djeca i da laprdaju svasta sto nebi trebalo i ko ce izaci na rkaj sa ljudima koji naprave 30 nickova i samo provociraju
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- TzBulevar87
- Kontakt:
Sve znam brate a to je i bila najveca draz sajta sto se nije mogo svako prijavit i sto nije bilo djeceSaltCityAttack je napisao/la:ma nema veze brate ime neiritira mene to ebo drotove a i nisam dole stace mi potjernicu poslat

075
Bulevar imal kakvih novosti nesto mi stagniras znas li sta se desava ima li zivih na stadionu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.