AC Milan

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

SonVolt
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la SonVolt » 20 jul 2024, 09:20

Šta rade?

Treba sad da žalimo za odlaskom Simića?
Čovjek hoće da igra, u Milanu nema mjesta i to je to.

Dok su u Milanu, su kardani a kad trebaju da idu onda su mladi i potentni igrači.
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU

meepo
Kontakt:

Post Postao/la meepo » 20 jul 2024, 09:31

To je to SonVolt. Lik htio da mu se garantuje mjesto u prvom timu i platu cca 2 miliona. Neka mu je sretno u Anderlecthu.

memaga
Kontakt:

Post Postao/la memaga » 20 jul 2024, 09:32

Naravno da za svakim mladim potentnim igracem iz nase skole trebamo da zalimo kad ode za kikiriki....
A trebamo se za glavu hvatati kad se parmaci dovode....
Da nabrajam Kardane : Morata, Adli, Pobega, Calabrija, Az, Thiaw, Okafor itd ima ih koliko hoces....PARMAK DO PARMAKA....

enzo777
Kontakt:

Post Postao/la enzo777 » 20 jul 2024, 09:45

Morata uzeo "7" znaci stiže nova "9" i navodno će to biti penzioner Fullkrug. Da objasnimo, BVB dovede potencijalnog mladog napadača za 17,5 mil. Guirassy i posto im treba prostora "poklone" nama Fullkruga za 12 mil. Fullkrug ugovor = Guirassy ugovor. Sto znaci, BVB doveo mladu zvijezdu za 5,5 mil. €.
Sto mi je ovo poznato??? Hmmmm? A da, Tevez - Matri, kad smo mi poklonili Juventusu Teveza za besplatno jer smo im skinuli Matrija s platne liste i platiti istu cifru.
Nema sta, poslije 5 ozbiljni godina sa Massari, Paolo, Boban, Milana se polako vraća na ono crno doba, al nadam se da se varam.
Ali imamo Caldaru, možda idu na to da mu daju mentore za ovu sezonu, i onda od slijedeće sezone daj Caldari 9ku. Al kome ćeš prodat Fullkruga/Moratu? Ne kontam ovaj mercato, al haj. Neću da gledam sve crno, bitno je da budemo 4ti i idemo u CH. Ligu.
Ove sezone Juve uzima Scudetto, prejaki su i ozbiljno se pojačavaju.

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 20 jul 2024, 09:56

Pa ne bih rekao da je Guirassy 'mlada' zvijezda :D ima i on godina finih :D ali ovo 17.5M mi upada u oci, nije li to klauzula :urnebes:
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 20 jul 2024, 09:56

enzo777 je napisao/la:
20 jul 2024, 09:45
Morata uzeo "7" znaci stiže nova "9" i navodno će to biti penzioner Fullkrug. Da objasnimo, BVB dovede potencijalnog mladog napadača za 17,5 mil. Guirassy i posto im treba prostora "poklone" nama Fullkruga za 12 mil. Fullkrug ugovor = Guirassy ugovor. Sto znaci, BVB doveo mladu zvijezdu za 5,5 mil. €.
Sto mi je ovo poznato??? Hmmmm? A da, Tevez - Matri, kad smo mi poklonili Juventusu Teveza za besplatno jer smo im skinuli Matrija s platne liste i platiti istu cifru.
Nema sta, poslije 5 ozbiljni godina sa Massari, Paolo, Boban, Milana se polako vraća na ono crno doba, al nadam se da se varam.
Ali imamo Caldaru, možda idu na to da mu daju mentore za ovu sezonu, i onda od slijedeće sezone daj Caldari 9ku. Al kome ćeš prodat Fullkruga/Moratu? Ne kontam ovaj mercato, al haj. Neću da gledam sve crno, bitno je da budemo 4ti i idemo u CH. Ligu.
Cuj mladu zvijezdu, znas li ti uopste koliko Guirassy ima godina a koliko kako kazes penzioner Fulkrug

E sta ce covjek ovdje sve procitati

Evo sad jos procita da pise da imamo Caldaru, a taj lik nije ni clan klub, a koliko gluposti u jednom postu cudo jedno

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 20 jul 2024, 10:03

enzo777 je napisao/la:
20 jul 2024, 09:45
Na stranu moje mišljenje o potezima trenutnog menadzmenta, al kako sad da su pozitivne godine kad je Maldini bio tu, a znamo kako su upravo za njegovog mandata igrači odlazili besplatno iz kluba?
Tad je većina ovdje kritikovala upravu, a sada se sve to zaboravlja. Mada sam ja i tad govorio da je lahko nama ovdje palamuditi kad ne znamo ni 10% razloga koji dovedu do takvih ishoda.
Il Club più titolato al mondo!

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 20 jul 2024, 10:09

Krive se oni koji trebaju dati Final Yes i Gelde, a to Paolo nije bio.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.

meepo
Kontakt:

Post Postao/la meepo » 20 jul 2024, 11:18

ronaldo99 je napisao/la:
20 jul 2024, 09:56
Cuj mladu zvijezdu, znas li ti uopste koliko Guirassy ima godina a koliko kako kazes penzioner Fulkrug

Evo sad jos procita da pise da imamo Caldaru, a taj lik nije ni clan klub, a koliko gluposti u jednom postu cudo jedno
3 godine razlike izmedju Guirassy i Fulkruga :rol: Jedan je penzioner a drugi mlada zvijezda. Neki novi nivo ocaja.

Fullkrug je ,ko ga je gledao, ona prava staromodna 9ka i barem mene podsjeca na igrace tipa Klose, Inzhagi , Luca Toni itd.

A i ovo za Paola :rol: Znaci covjek je imao gresaka ali eto nije kriv on krivi su svi drugi, ali zato su krivi Moncada i Furlani ili prije njih ona dvojica Mirabbeli i Fassone. :rol:

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 20 jul 2024, 11:33

meepo je napisao/la:
20 jul 2024, 11:18
ronaldo99 je napisao/la:
20 jul 2024, 09:56

3 godine razlike izmedju Guirassy i Fulkruga :rol: Jedan je penzioner a drugi mlada zvijezda. Neki novi nivo ocaja.

Fullkrug je ,ko ga je gledao, ona prava staromodna 9ka i barem mene podsjeca na igrace tipa Klose, Inzhagi , Luca Toni itd.

A i ovo za Paola :rol: Znaci covjek je imao gresaka ali eto nije kriv on krivi su svi drugi, ali zato su krivi Moncada i Furlani ili prije njih ona dvojica Mirabbeli i Fassone. :rol:
Al jos mi je jace kaze ima Caldara, a taj nije vise clan Milana

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 20 jul 2024, 11:45

Niko ne kaze da Paolo nije imao failova, ali prvenstveno se zna ko je alfa i omega u Milanu, stoga i krivica ide na njih. Svi znamo da je Paolo baratao sa budzetom cc 30tak miliona, i opet se uzeta titula i igralo polufinale LP, tako da :shh:

memaga
Kontakt:

Post Postao/la memaga » 20 jul 2024, 11:47

Ama ok, covjek pogrijesio, ali nema nikakve razlike Caldara Calabrija, ex Kucka Musiah, Poli Az , Honda Okafor itd da ne poredim sve u 50 grama gole dole, odron do odrona

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 20 jul 2024, 12:02

milanist je napisao/la:
20 jul 2024, 11:45
Niko ne kaze da Paolo nije imao failova, ali prvenstveno se zna ko je alfa i omega u Milanu, stoga i krivica ide na njih. Svi znamo da je Paolo baratao sa budzetom cc 30tak miliona, i opet se uzeta titula i igralo polufinale LP, tako da :shh:
Znači za uspjehe je zaslužan Paolo i ekipa oko njega a za greške su krivi drugi? Zaboravljaš haman da je razlog odlaska Maldinija bio upravo taj sto je u godini kad su mu dali odriješene ruke on totalno podbacio. Dosao gazda i rekao ok, nudim ti novi ugovor ali vise nije tvoja zadnja i Paolo digao sidro. Zaboravljate da je on odbio novi ugovor gdje su mu smanjili ovlasti. Koliko god mi bio drag znamo svi da ima svojih mušica. On bi da drugi daju svoje pare a da se ništa oni ne pitaju. Znaš li razlog zašto nikada nije dobio neku funkciju u Milanu dok je Berlusconi bio tu?
Jel misliš da direktori recimo u Bayernu imaju neograničene ovlasti?
Ima ova uprava puno failova kao i mnoge druge al neke stvari jednostavno nisu do njih.
Evo npr i za ovog Simica, prvi sam ih ovdje kritikovao za eventualnu prodaju, a poslije saznao da je momak tražio 2 mil godišnje za produženje. Sad je moje mišljenje potpuno drugačije po pitanju njegovog odlaska.
Puno mi stvari ne znamo a poletimo da damo svoj sud.

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 20 jul 2024, 12:36

Camarda je potpisao do 2027 igrace za Milan Futuro, sa njim treba polako, da vidimo kakav ce biti ovdje pa onda mu davati sansu u prvom timu, bitno da je potpisao sad polako sa njim, ima od koga uciti

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 20 jul 2024, 14:11

memaga je napisao/la:
20 jul 2024, 09:32
Naravno da za svakim mladim potentnim igracem iz nase skole trebamo da zalimo kad ode za kikiriki....
Da nabrajam Kardane : Morata, Adli, Pobega, Calabrija, Az, Thiaw, Okafor itd ima ih koliko hoces....PARMAK DO PARMAKA....
Jel ti smatraš da mu se trebao dati ugovor sa platom 2 mil godišnje? Ili možda misliš da trenutno vrijedi više od tih 3 mil?
Da ga sad nisi prodali i nagodinu ode dzaba pisali bi nesposobna uprava igrači nam odlaze dzaba.

memaga
Kontakt:

Post Postao/la memaga » 20 jul 2024, 14:31

muxa je napisao/la:
20 jul 2024, 14:11
memaga je napisao/la:
20 jul 2024, 09:32
Jel ti smatraš da mu se trebao dati ugovor sa platom 2 mil godišnje? Ili možda misliš da trenutno vrijedi više od tih 3 mil?
Da ga sad nisi prodali i nagodinu ode dzaba pisali bi nesposobna uprava igrači nam odlaze dzaba.
Polako spusti loptu, kao prvo pises gore da mi ne znamo tacne razloge sta se desava sto se APSOLUTNO slazem, kao drugo u odnosu na ovo prvo nagadjanja su sta je trazio a sta nije...a kao trece posto su KARDANI po kembridzima i oksfordima sticali znanje valjda su mogli ili barem pokusati da nadju neku zajednicku rijec sa njim ili slicnim igracima....a sa cetvrte strane mu se moglo obezbjediti neka rotacija nesto se izmisliti jer nije lik toliko losiji od ovih PRVOTIMACA U ODBRANI cak stovise tu je to negdje....haman kod njih hos nes mars, odlicno to frcera izgleda....

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 20 jul 2024, 15:32

Kako znaš da se nije pokušalo dogovoriti, kako znaš da mu se nije nudio novi ugovor sa manjom platom, kako znaš da je njemu neko rekao uzmi ili ostavi?

memaga
Kontakt:

Post Postao/la memaga » 20 jul 2024, 15:35

Kako znas da je trazio prvi tim? Kako znas da je 2 mil plate trazio?
Ono sto znamo 100 posto da je otisao i neka je sretan put....
Tako je i Kerkez zavrsio, D.Maldini itd....

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 20 jul 2024, 15:45

memaga je napisao/la:
20 jul 2024, 15:35
Kako znas da je trazio prvi tim? Kako znas da je 2 mil plate trazio?
Ono sto znamo 100 posto da je otisao i neka je sretan put....
Tako je i Kerkez zavrsio, D.Maldini itd....
Maldini je i dalje tu jos nigdje nije otisao :)

memaga
Kontakt:

Post Postao/la memaga » 20 jul 2024, 15:53

I simic je jos uvijek tu na spisku, nije jos otisao 😀...
Vrijeme ce sve pokazati, samo bi sve molio kad krene sezona, NEMOJTE MOLIM VAS MJAUKATI Fonseka ( prije je bilo Pioli ) ovako nako, ovaj igrac ovako ili onako, svi oni nisu nizasta krivi, rade svoj posao onoliko koliko znaju....za nesto VISE jednostavno treba VISE....

Odgovori

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.