FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

zlatandr
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la zlatandr » 27 jan 2016, 08:35

Evo i Stanić nam se vratio! Ouu jedva cekam da pocne sezona ;)
Volim te Zeljo!!!

salemprolic
Kontakt:

Post Postao/la salemprolic » 27 jan 2016, 08:56

Vidim niko ne zahvaljuje osobi koja je ključna za sav ovaj napredak kluba pa da ja to učinim. Hvala do neba Abdulahu Ibrakoviću koji je na pravom mjestu u pravo vrijeme bio ono što jeste, masni papak i provokator, i probudio inat u Željovcima koji su nakon toga zasukali rukave i ovo napravili. To svojim ponašanjem ne bi mogli izazvati Dino Selimović, Edis Kusturica, Hajrudin Kapetanović i ostali sa svojim normalnim, gradskim facama, to je mogao samo on, Abdulah Ibraković. Hvala ti za ono provociranje na zapadu poslije poraza na derbiju (Hasanović-Velkoski, Duljević), jer tu je počelo sve. Živimo Željezničar!
Ide prva kamila, ide druga kamila, ide treća kamila, četvrta i peta...

Velahalve
Kontakt:

Post Postao/la Velahalve » 27 jan 2016, 08:58

zlatandr je napisao/la:Evo i Stanić nam se vratio! Ouu jedva cekam da pocne sezona ;)
jel zvanično?
Bgm ljudi ako nas ne bude 10.000k protiv Širokog neka nas bude stid

Idemoplavi
Kontakt:

Post Postao/la Idemoplavi » 27 jan 2016, 09:00

salemprolic je napisao/la:Vidim niko ne zahvaljuje osobi koja je ključna za sav ovaj napredak kluba pa da ja to učinim. Hvala do neba Abdulahu Ibrakoviću koji je na pravom mjestu u pravo vrijeme bio ono što jeste, masni papak i provokator, i probudio inat u Željovcima koji su nakon toga zasukali rukave i ovo napravili. To svojim ponašanjem ne bi mogli izazvati Dino Selimović, Edis Kusturica, Hajrudin Kapetanović i ostali sa svojim normalnim, gradskim facama, to je mogao samo on, Abdulah Ibraković. Hvala ti za ono provociranje na zapadu poslije poraza na derbiju (Hasanović-Velkoski, Duljević), jer tu je počelo sve. Živimo Željezničar!
Jeste i ja sam cuo istu pricu da je Misimovic bio tu negdje pored u publici i rekao ko je ovaj primitivac ima da mu se naebem majke majcine...
1921

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 27 jan 2016, 09:05

Ja volim Zeljuuuu, za njegaaaaa sveeeee
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

salemprolic
Kontakt:

Post Postao/la salemprolic » 27 jan 2016, 09:16

Idemoplavi je napisao/la:
salemprolic je napisao/la:Vidim niko ne zahvaljuje osobi koja je ključna za sav ovaj napredak kluba pa da ja to učinim. Hvala do neba Abdulahu Ibrakoviću koji je na pravom mjestu u pravo vrijeme bio ono što jeste, masni papak i provokator, i probudio inat u Željovcima koji su nakon toga zasukali rukave i ovo napravili. To svojim ponašanjem ne bi mogli izazvati Dino Selimović, Edis Kusturica, Hajrudin Kapetanović i ostali sa svojim normalnim, gradskim facama, to je mogao samo on, Abdulah Ibraković. Hvala ti za ono provociranje na zapadu poslije poraza na derbiju (Hasanović-Velkoski, Duljević), jer tu je počelo sve. Živimo Željezničar!
Jeste i ja sam cuo istu pricu da je Misimovic bio tu negdje pored u publici i rekao ko je ovaj primitivac ima da mu se naebem majke majcine...
Bukvalno od sutra su se zasukali rukavi i plodove tog rada vidimo sad. I da ne zaboravim, hvala i Tiagu i golu na derbiju jer da onda nismo pobijedili ko zna da li bi ova garnitura ostala u klubu...al eto čuva Bog Želju svog :)

club21
Kontakt:

Post Postao/la club21 » 27 jan 2016, 09:18

Slika ti je koma ziva :urnebes:

Idemoplavi
Kontakt:

Post Postao/la Idemoplavi » 27 jan 2016, 09:20

salemprolic je napisao/la:
Idemoplavi je napisao/la:
Bukvalno od sutra su se zasukali rukavi i plodove tog rada vidimo sad. I da ne zaboravim, hvala i Tiagu i golu na derbiju jer da onda nismo pobijedili ko zna da li bi ova garnitura ostala u klubu...al eto čuva Bog Želju svog :)

A drugačije Željo nije ni naučio, nego uvijek se iz pepela dizao. Ide ovo u finom pravcu samo treba nekad i istrpiti los period jer nista se preko noci ne može. Ja razumijem i mlađe navijače jer su oni odrasli uz Želju sa titulama pa su i nestrpljivi. IDEMOPLAVIIIII
1921

club21
Kontakt:

Post Postao/la club21 » 27 jan 2016, 09:21

Treba mozda vise pripremnih utakmica odigrati.
Zadnja izmjena: club21, dana/u 21 apr 2016, 11:31, ukupno mijenjano 1 put.

slavko njegus
Kontakt:

Post Postao/la slavko njegus » 27 jan 2016, 09:26

DANAN je napisao/la:
propuh je napisao/la:Mozemo mi tu naglabati koliko hocemo, ali realnost je da je Stevanovic najvece ime koje je doveo neki nas klub. Poslije njega idu Said i Mirso. Da li ce opravdati to tek predstoji da vidimo.
U svakom slucaju upravi cestitke na ovom potezu :tokralju: :tokralju:
I naravno ocekujem znatno uvecanu posjetu bar u par prvih tekmi u Dolini, eh sad da li ce se ona odrzati pa i povecati umnogome visi o tome sta i koliko ce ova ekipa pokazati na terenu.
Jos jednom svaka cast ekipi zaduzenoj za transfere i dobrodosao u porodicu Stevanovicu :salut:
Kada malo uporedis karijere Mirsad Beslija je najvece ime koje je neko doveo u premijer ligu.
Stevanovic ne.moze biti nikako.
Mislim ipak da je Pelak najvece ime koje smo doveli... Heheheheheh

Hadzijalagic
Kontakt:

Post Postao/la Hadzijalagic » 27 jan 2016, 09:26

FKZ1921 je napisao/la:Komplikovana je ovo rabota...
Mi u ovom momentu,ne da nismo jaki,mi kao tim ne postojimo. Tek se na pocetku stvaranja nekog tima. Na sta ce izaci,tesko je reci. Da bi mogli reci da cemo brzo postati tim,tesko. Vrlo je nepovoljna struktura igraca koji su dovedeni. Previse onih kojih nigdje nema u posljednijh pola godine,nekih cijelu godinu,nekih i duze. Dosli su niodkud. Osim njih,puno je povratnika,rekonvalescenata...
Ovo ima smisla ako kazemo da je glavni cilj praviti ekipu za sljedecu sezonu. U tom slucaju bi mogli reci da cemo imati jak tim.
Bojim se da je za ovu kasno i da ovako heterogenu grupu igraca nece biti lako sloziti u tim.
Ne bi bilo lose malo smanjiti dozivljaje. Nece u ostatku ove polusezone sve biti med i mlijeko.Ni blizu. Mozda se nekeko i iskopa Evropa,ali uz puno muke i srece. A sljedeca sezona,to bi moglo biti dobro.
Slazem se od rijeci do rijeci.. Neka je sa srecom Edisu.. Nadam se da ima potrebno znanje i autoritet da od ovih igraca napravi dobar tim.. Cinjenica je da i dosta dokazanijim i iskusnijim trenerima ne bi bilo lahko sve ovo ukomponovati za nepuna dva mjeseca.. Pored toga i bodovni zaostatak za Europom nije beznacajan.. Protisak ce biti prisutan u svakoj utakmici.. Ne mogu se oteti utisku da ce prva tekma protiv Sirokog biti i kljucna sto se nasih ambicija kroz prvenstvo tice.. Kup je i onako lutrija tako da je tesko biti pametan..

p.s. Mene malo pocinju muciti misli da nismo na pravi nacin rijesili pitanje napadaca.. Nadam se da grijesim i da ce se i Lendric i Djermanovic pokazati kao pojacanja ali do sada nisam nesto vidio da se tu radi o "kilerima" koje je prizeljkivao Mulalic u nekim izjavama.. Nadam se da ce sve izaci na dobro..
BUDI ŽELJO !!!

Gator
Kontakt:

Post Postao/la Gator » 27 jan 2016, 09:41

rodrigo87 je napisao/la:
Gator je napisao/la:Mladenović - Kramarić
Livaja - Stevanovic
Djelmic - Stevanovic
Kokot - Mailson
Stokic - Lendric
Diata - Halvadzic
Uzelac - Bogicevic
Antolovic - Fejzic
Bekric, Zolotic nadopunili sredinu.
Za S.Stevanovic i Zolotic se jedino može reći pojačanje, ovo ostalo vracamo u zivot. Halvadzic investicija za budućnost.
Bez 6 prvotimaca ulazimo u proljeće. Nadam se da će barem 6 uspjeti uklopiti se u ekipu.
Djermanovica si zaboravio :D
Jesam neka mi oprosti Dejan

@Minjora
Antolovic, D.Sadikovic, Djelmic, Kokot, Mladenović i Bogdanovic. S tim da D.Sadikovic i Mladenović imaju nešto manje minuta. Jedan je bio jedini lijevi bek, a drugi do povrede standardan.

DR.HOUSE
Kontakt:

Post Postao/la DR.HOUSE » 27 jan 2016, 09:45

Dobrodosli Miroslave ,Stanicu ,,,,,hvala upravo :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:
Misimovicu :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :kralj: :kralj:

Choks
Kontakt:

Post Postao/la Choks » 27 jan 2016, 09:51

Da li je u klubu na nekoj funkciji ostao Almir Gredić ? . Čini se da je i on dobar posao uradio , zna lik sa parama .
Brkica

BSBosna
Kontakt:

Post Postao/la BSBosna » 27 jan 2016, 09:51

Koji napredak? Prosle sezone ste bili drugi, a sad ste sesti. I sta su napravili? Samo su kupili neki dobri igraci, ali dzaba vam sve to ako nedonosi rezultate. To bih vam sam rekao i Edis Mulalic.

vrbanjusa
Kontakt:

Post Postao/la vrbanjusa » 27 jan 2016, 09:56

Sve je ovo ok ali polako. Daleko smo mi od ekipe. Puno je posla pred Edisom. Ja mu želim svu sreću svijeta.

I nemojte biti kao neki, vjerujte ali bez "pišanja po ostalim".
VAŽNO JE BITI ČLAN!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/

Eisenbahner1921
Kontakt:

Post Postao/la Eisenbahner1921 » 27 jan 2016, 09:58

BSBosna je napisao/la:
Koji napredak? Prosle sezone ste bili drugi, a sad ste sesti. I sta su napravili? Samo su kupili neki dobri igraci, ali dzaba vam sve to ako nedonosi rezultate. To bih vam sam rekao i Edis Mulalic.
Dzaba rezultati kad je nesto trulo u klubu sto donosi dug. Uzmi primjer Borca, vidis u kakvoj je sad situaciji. Mogli smo jos ovu sezonu ili koju jos vec na prijasnji nacin funkcionisati, onda bi dosao bolan kraj. Tad bi bio kolaps. Ovako smo jos konkurentni, a cistimo svoju avliju
Životni saputnik! 1921

salemprolic
Kontakt:

Post Postao/la salemprolic » 27 jan 2016, 10:02

BSBosna je napisao/la:
Drug govorim o napretku u klubu, finansijama, o tome da smo od situacije da smo mogli kao Željo Royal sad kantonalnu igrat iz početka sada stabilizovani, i imamo uslove za napredak...o tome ja govorim. A akoBogda i sportski dio će uskoro doći.
Zadnja izmjena: salemprolic, dana/u 27 jan 2016, 10:17, ukupno mijenjano 1 put.

DR.HOUSE
Kontakt:

Post Postao/la DR.HOUSE » 27 jan 2016, 10:02

vrbanjusa je napisao/la:Sve je ovo ok ali polako. Daleko smo mi od ekipe. Puno je posla pred Edisom. Ja mu želim svu sreću svijeta.

I nemojte biti kao neki, vjerujte ali bez "pišanja po ostalim".
slazem se sa svime sto si napisao.. :thumbup:
ja licno uopste ne obracam paznju na druge timove meni je samo drago da vidim da se radi u mom klubu i da polako idemo naprijed
fini igraci su dosli i eto doci ce jos koji ,ali to na terenu sve treba pokazati,ali opet meni je najbitnije u svemu ovome da se radi i da moj tim,klub ima fin igracki kadar :thumbup: :thumbup: :ljepota: :tokralju:

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 27 jan 2016, 10:15

Potezi uprave su fascinirajuci. Znaci od prvog do poslednjeg dana sto kazu, to i urade. Jos ako taj GS uleti bice vrhunski.. I samo bi bas volio, sto spominje @ajmazon da SŠ se pojaca s nekim tipa Dzurbuzovic ili Memic, jer treba i Mulalicu malo podrske... Nase je da napunimo Grbavicu 28.2. i da podrzimo ovaj projekat.
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.