FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Genghis
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Genghis » 03 mar 2012, 17:18

Gooooo :D
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

gorstak
Kontakt:

Post Postao/la gorstak » 03 mar 2012, 17:18

yebiga :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
24.04.1991.
Stern des südens

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 03 mar 2012, 17:20

@ jet_set
Pogodio si rezultat :roll:
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 03 mar 2012, 17:24

Nakon propuštenih šansi očekivao sam kaznu i evo stigla je, Lahm izgubi bezveze loptu Bayer složi kontru i zabi, ne znam ali igra u gostima nam je očajna nema ko šanse da iskoristi, Gomez statičan i čeka loptu na 5m nama traba brz i okretan napadač. :(
1974---1975---1976---2001---2013---2020

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 03 mar 2012, 17:28

bit ce bolje bit ce bolje , ne brinite to je samo taktika da se BVB opusti :lol: ,,mi imamo roster za velike domete,,, :D
VOLIM BAYERN

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 03 mar 2012, 17:29

Na kakav samo glup nacin primamo golove? :evil:

Poraz mi nije toliko tesko pao jer sam se ja odavno oprostio od titule, ali mi je krivo sto se utakmicama ne pristupa na isti nacin i sto se sve vodi onom hajde drugi ce. :evil:

Imali smo svoje prilike a najbolje su se dogodile u prvom poluvremenu, nismo ih iskoristili i na kraju ispastamo.
Mozda sutra Jupp ne bude vise trener?
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Spaha44
Kontakt:

Post Postao/la Spaha44 » 03 mar 2012, 17:30

isakovich je napisao/la:bit ce bolje bit ce bolje , ne brinite to je samo taktika da se BVB opusti :lol: ,,mi imamo roster za velike domete,,, :D
Jah , ako racunamo da su veliki dometi Bajramski i Novogodisnji turniri :lol:

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 03 mar 2012, 17:31

mozda bi usao i neki napadac da zamjeni Gomeza al da taj napadac nije dosao iz fucking Cotbusa

joj place mi se kad ovo vidim

mada nismo imali ni srece da smo poveli odmah u prvoj minuti ko zna kako bi dalje tekla tekma
Thomas Müller - Fußballgott

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 03 mar 2012, 17:32

HzBvB je napisao/la:Dajte nek vas kupi kakav Sejk ,treba nam konkurecija ! 8-)
Brine me kako ce se ovo odrazit na produzenje ugovora sa Gotze-om i Kagawom....izgubit ce motivaciju osvajajuci salataru u Martu !

Gledaj to sa pozitivnije strane. Moci cemo im na kraju marta posuditi Kagawu i Gotzea, da budu jaci u LP, da nam poprave koeficient u Evropi. Naravno, ako izbace Bazela.

Cim lever dade drugi gol, reziser prebaci na onog nekog rumenog lika na tribinama. Ko je onaj? Nesto pravo rumen, da mu se pritisak nije povecao 8-)
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

Spaha44
Kontakt:

Post Postao/la Spaha44 » 03 mar 2012, 17:34

kraljttbvb je napisao/la:
HzBvB je napisao/la:Dajte nek vas kupi kakav Sejk ,treba nam konkurecija ! 8-)
Brine me kako ce se ovo odrazit na produzenje ugovora sa Gotze-om i Kagawom....izgubit ce motivaciju osvajajuci salataru u Martu !

Gledaj to sa pozitivnije strane. Moci cemo im na kraju marta posuditi Kagawu i Gotzea, da budu jaci u LP, da nam poprave koeficient u Evropi. Naravno, ako izbace Bazela.

Cim lever dade drugi gol, reziser prebaci na onog nekog rumenog lika na tribinama. Ko je onaj? Nesto pravo rumen, da mu se pritisak nije povecao 8-)
Sta ces **** ga , neko moze popravljati koeficijent a neko gleda LP kod kuce :)

Pale_Companion
Kontakt:

Post Postao/la Pale_Companion » 03 mar 2012, 17:38

Dobiše vas apotekari, ne mogu reći da sam nešto previše iznenađen ovim rezultatom, očajno igrate u gostima....
Agieren statt reagieren

Klare

Post Postao/la Klare » 03 mar 2012, 17:44

Eh, eh, heh...
Dominacija, a na kraju poraz, i to kakav, ubijedljiv. :?

Grafe još jednom pokuzao da je trenutno možda i najbolji Njemački sudija, bez grešaka, smireno, pravedno. 8-)

Ne mogu i neću prežaliti prvo poluvrijeme, ne mogu nikako.
Ne mogu onu šansu Gomeza, mada je uradio sve kako treba, ali stoji da je njegovim izlaskom otupila naša igra, puno manje prostora su imali ostali igrači.

Danas nije ni Hejko kriv, ne možemo na njega svoditi krivicu kad je ekipa pokazala veliku želju, ekipa je ovo ozbiljno shvatila, ali kao da nam je sreća potpuno okrenula leđa.

Naš glavni problem je previše istaknutih ljevaka, ako se sjećate to sam i puno prije navodio.

Poseban problem je ta centarska linija, dobri su oni igrači, ali kada im je lijeva noga odsječena od te akcije nema ništa.

Posebno je to danas došlo do izražaja, a pritom dodajmo još i isključivog ljevaka Robbena, eh onda dobijemo veliki broj propuštenih prilika za napad na gol.

Ako Dortmund dobije, biće posebno teška situacija u borbi za titulu, ali jednostavno možemo smanjiti kriterij na to drugo, treće mjesto, a u Ligi prvaka i kupu pokušati dokle može, jer ne fali nam Schweini, koliko nam fali ta njegova desna noga. :mrgreen:

PS:I fali nam Buyten više nego iko. ;)

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 03 mar 2012, 18:04

Spaha44 je napisao/la:
kraljttbvb je napisao/la:Gledaj to sa pozitivnije strane. Moci cemo im na kraju marta posuditi Kagawu i Gotzea, da budu jaci u LP, da nam poprave koeficient u Evropi. Naravno, ako izbace Bazela.

Mi LP ne gledamo kod kuce, nego je gledamo sa vrha kuce, pa nam je odmah lakse gledati...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 03 mar 2012, 18:11

Kad god dodjes na podforum Bundeslige,na svakoj temi se mora spominjati koeficijent lige.Niti na jednom podforumu to nije toliko izrazeno kao ovdje :? :D
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 03 mar 2012, 18:14

kraljttbvb je napisao/la:
Spaha44 je napisao/la:
kraljttbvb je napisao/la:Gledaj to sa pozitivnije strane. Moci cemo im na kraju marta posuditi Kagawu i Gotzea, da budu jaci u LP, da nam poprave koeficient u Evropi. Naravno, ako izbace Bazela.

Mi LP ne gledamo kod kuce, nego je gledamo sa vrha kuce, pa nam je odmah lakse gledati...
Najlakše je za vas Europa Liga ali opet.....
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 03 mar 2012, 18:22

L-Train je napisao/la:Kad god dodjes na podforum Bundeslige,na svakoj temi se mora spominjati koeficijent lige.Niti na jednom podforumu to nije toliko izrazeno kao ovdje :? :D
:mrgreen:
nema potpisa

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 03 mar 2012, 18:23

Do 60. min. je sve izgledalo idealno za Bayern. Imali su posjed lopte i fine šanse i u svakom napadu se očekivao pogodak za vodstvo od 1:0.
U 1.pol. imali su dvije 100%-tne šanse preko Gomeza i Mullera(glavom). Onda izlaskom Gomeza i ulaskom Riberya sve se promijenilo. Kao da je neka druga ekipa bila na terenu, nevjerovatan pad u igri.

Bayer je imao 2 nevjerovatna promašaja (Reinartz i Kiessling) i naravno onda su poveli 1:0. U nastavku su učinili da se zaboravi prvih 60.min. Bayernove dominacije i sve svemu nisu nezasluženo pobijedili. Ako dodamo i šasnu Schurrlea pred sami kraj 1.pol. onda možemo reći da je Bayer do vodstva propustio 3 100%-tne šanse. Imali su veći broj 100%-ih šansi i na kraju zasluženo osvojili 3 boda.

Umalo da se Boa i Muller uzmu za vratove i još Gomez jedva pruži ruku Juupu. Čini mi se da ne vlada dobra atmosfera i da su mnogi podlegli pritisku. Fali vođa ekipe, fali Schweini.
P.S. Kolika je samo bila greška puštanje van Bommela. ;)
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 03 mar 2012, 18:26

Saurman je napisao/la:
kraljttbvb je napisao/la: Mi LP ne gledamo kod kuce, nego je gledamo sa vrha kuce, pa nam je odmah lakse gledati...
Najlakše je za vas Europa Liga ali opet.....
Nama je najlakša Bundesliga :lol: . Što jest jest. ;)
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 03 mar 2012, 18:26

Nevjerovatno kako ove sezone Bajern gubi, al nemoze se igrati sa samo jednim napdacem u timu tu bi se trebalo dovesti jedno pojacanje za sljedecu sezonu. A navijaci BVB-a imaju svoju temu pa nek se tamo raspravljaju. a inace pristao bi na zamjenu 5 titula pravak Njemacke za 1 titulu lige sampijona.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 03 mar 2012, 18:35

Ko bi mogao ovo predvidjeti? ;)
'kusen se ispromasivao u drugom poluvremenu, bili su mnogo bolji rival na terenu i konkretniji u napadu, ali ne moze Nojer sve da skine i eto na kraju apotekari su neocekivano dobili sa 2:0. I dalje sam u cudu, kako je odbrana bayerna bila neprepoznatljiva u drugom poluvremenu, sto se tice napada u pojedinim situacijama nisu imali dovoljno srece, sto je kasnije dalo krila Leverkuzenu da odigra hrabrije i da na kraju pobjedi. :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.