FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
NIje DSF SAT1 vec ****. U kablovskoj televiziji HS ima ovaj kanal, dok ce kod Telemacha Sportklub+ raditi prijenos utakmice.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Kod mene pise da ima taj kanal,valjda ga nadjem,al gledam na njihovoj stranici pregled progama nepise nista za prenos?
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
ma kako god..nema ni jedan ni drugiamerosm je napisao/la:NIje DSF SAT1 vec ****. U kablovskoj televiziji HS ima ovaj kanal, dok ce kod Telemacha Sportklub+ raditi prijenos utakmice.

Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
- tyler durden
- Kontakt:
miky_hz je napisao/la:Kod mene pise da ima taj kanal,valjda ga nadjem,al gledam na njihovoj stranici pregled progama nepise nista za prenos?
ima prenos u 22 sata.Nadi kanal i gledaj!

Ja koliko znam/vidim nema.amerosm je napisao/la:NIje DSF SAT1 vec ****. U kablovskoj televiziji HS ima ovaj kanal, dok ce kod Telemacha Sportklub+ raditi prijenos utakmice.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA
Stan' ba , vi koji imate HS kablovsku imate SAT1 , a ne **** to su dva različita kanala.
SAT1 neće prenositi el clasico , a **** hoće.
Bolje da vam sad napišem da se bezveze ne nadate , bolje da odete negdje i gledate ( ako ima kakvih opcija
)
SAT1 neće prenositi el clasico , a **** hoće.
Bolje da vam sad napišem da se bezveze ne nadate , bolje da odete negdje i gledate ( ako ima kakvih opcija

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
koja kablovska i koja frekvencija kanalaSvi marš na ples je napisao/la:Ja imam kablovsku i imam Sport 1, skoro sam gledao Bundesliga Pur, trenutno sad na programu **** News
jel sam ja negdje fulio il niko nije napisao da prenos ima na SPORTKLUBU+

Por que ? Por que somos los mejores...
Evo sad prebacim na TVE kad u desnom uglu najava utakmice
Biti ce na TVE, ali na TVE 1. Mi nemamo taj kod nas je TVE INTERNATIONAL i na njemu ce biti snimak utakmice odmah nakon sto utakmica zavrsi.kicked21 je napisao/la:Evo sad prebacim na TVE kad u desnom uglu najava utakmice
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA
Jel ima ko link za neki stream, ali u HD da je.. ?
hvala
hvala
Ima , ima u 22:00hmake je napisao/la:jel sam ja negdje fulio il niko nije napisao da prenos ima na SPORTKLUBU+![]()
![]()

Ovo pišem po stoti put

E jbg ti bi link , a još da je HDMrShadow je napisao/la:Jel ima ko link za neki stream, ali u HD da je.. ?
hvala

Za sad ništa, probaj nešto naći na atdhenet.tv , livescorehunter.com ili rojadirecta pola sata prije utakmice

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
nece biti linka a koji nece stopat..da se dzaba ne nadas..MrShadow je napisao/la:Jel ima ko link za neki stream, ali u HD da je.. ?
hvala
probaj skinuti readon player..ja sam preko njega odgledao zadnji clasico bez problema

Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Instaliraš sopcast i imaš nekoliko takvih linkova.MrShadow je napisao/la:Jel ima ko link za neki stream, ali u HD da je.. ?
hvala

FK Pjetlovi
neki ce tekmu veceras gledati gospodski na TV, neki ce gledati preko streamova, neki ce gledati bez problema, nekima ce slika stopati, al ono sto je zajednicko svima je to da ce gledati jos jedno stradanje reala
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Sta bi to trebalo znacitiek0 je napisao/la:Portillo je napisao/la:Dosao sam samo da vam pozelim nesrecu i da Pepe polomi noge bar dvojici vasih igraca.

Por que?Romariooo je napisao/la:ne znam zasto pises ovdje, potrazi temu korida u cevljanovicima i tamo prosipaj svoja misljenja i zeljePortillo je napisao/la:Dosao sam samo da vam pozelim nesrecu i da Pepe polomi noge bar dvojici vasih igraca.
EDIT: Dobro Dylan objasni u onom postu, da je vecina navijaca Barce zatupljena i uglavnom glupa.

O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
- Donnie Darko
- Kontakt:
Bolje bit glup i navijat za Barcu nego biti debil koji navija za Real.
Sta ce ba jadnik zivot mu forum ss.ba po citav dan visi tu i valja gluposti,covjek bi mislio jos i da je pametanDonnie Darko je napisao/la:Bolje bit glup i navijat za Barcu nego biti debil koji navija za Real.

DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
Portillo je napisao/la:
EDIT: Dobro Dylan objasni u onom postu, da je vecina navijaca Barce zatupljena i uglavnom glupa.
Donnie Darko je napisao/la:Bolje bit glup i navijat za Barcu nego biti debil koji navija za Real.
Evo jos jedan dokaz..

Da se ti nisi zajebo, za Real navija gospoda, dalo se do sada primjetitiDonnie Darko je napisao/la:Bolje bit glup i navijat za Barcu nego biti debil koji navija za Real.

O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.