A to da WM ne volio mlade igrace, onda bi vjerovatno igrao Samuel umjesto JJ, Kuzmanovic ili Mudingayi umjesto Thaidera, ne bi Icardi bio prva zamjena i slicno...
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Icardi neće u prvu sve dok Alvarez bude na ovom nivou.I dok ne popravi defanzivu.stomaklija je napisao/la:Kako me samo Juan iznervirao sa svojim tupavim izlascima naprijed, svaki duel je izgubio. Stablo ne treba prelaziti svoju polovicu!!! WM, definitivno kasnio sa izmjenama. Izgleda da se obistinjuje ona teza da ne voli mlade igrace. Kova mu do 60min, sjedi na klupi. HaloooooFakat je isao na nulu, jbt domacin si. Tvoj je stadion i nema ti ko u svom dvoristu imati posjed. Osakacena Fiorentina je diktirila igru, veoma lako nam se moglo obiti od glavu. 3 boda su 3 boda. Pored Kove, Icardi mora u prvih 11...
Ma sve je ok, ali Thaider je bio njegova zelja a Kova je dosao jos i prije. Vidi se da momak zna sa loptom. Cim je usao, to se dalo primjetiti u vezi. Do 60 minuta je to sve nakaradno izgledalo prema naprijed. Lopta je bila u posjedu gostiju, ako izuzmemo solo prodore gore navedenog Juana za kojeg i pored postignutog gola tvrdim da nema sta traziti naprijed. Bolje bi mu bilo da obrati paznju na svoj 16-acHuska je napisao/la:Kova protiv Cagliaria igra od prveI samo zato sto je fizicki spreman da igra, da nije vjerovatno bi i dalje ulazio sa klupe. Ni meni se ne svidja sto je on na klupi, ali najbolje ce nam dati ako je na 100% i zato Mazzarriu svaka cast, zasluzi pa igraj. Rickya bog nece istjerati iz prvih 11 sve dok bude ovako igrao, jer covjek leti terenom, e kad i Kova bude na tom nivou onda se ne trebamo brinuti za njega...
A to da WM ne volio mlade igrace, onda bi vjerovatno igrao Samuel umjesto JJ, Kuzmanovic ili Mudingayi umjesto Thaidera, ne bi Icardi bio prva zamjena i slicno...
Sto se tice presjecenih lopti i odradjene defanzive u veznom redu to je ok, ali ja znam minimalno 3 situacije kada se zaletio s loptom u 2,3 suparnicka igraca i gubio bespotrebno lopte. Dok se njegovih podvaljenih lopti nesto i ne sjecam. Za mene on nema sta traziti preko pola centra. Btw, onu loptu koja je isla sa strane prije penala, lik ne bi ni stigao on ga rusi ko nekakav juniorSiamoNoi je napisao/la:Icardi neće u prvu sve dok Alvarez bude na ovom nivou.I dok ne popravi defanzivu.stomaklija je napisao/la:Kako me samo Juan iznervirao sa svojim tupavim izlascima naprijed, svaki duel je izgubio. Stablo ne treba prelaziti svoju polovicu!!! WM, definitivno kasnio sa izmjenama. Izgleda da se obistinjuje ona teza da ne voli mlade igrace. Kova mu do 60min, sjedi na klupi. HaloooooFakat je isao na nulu, jbt domacin si. Tvoj je stadion i nema ti ko u svom dvoristu imati posjed. Osakacena Fiorentina je diktirila igru, veoma lako nam se moglo obiti od glavu. 3 boda su 3 boda. Pored Kove, Icardi mora u prvih 11...
Juan stablo (ajde da si rekao Ranocchia...)?Odličan je u tim izlascima prema naprijed,a jedina greška mu je bio penal,ostalo sve jako dobro odradio sinoć.Puno oduzetih i presjecenih lopti,a i naprijed je podvalio par dobrih lopti.Da nije skrivio penal rekao bi da je bio Interov najbolji branič sinoć.
Bice tu ja mislim jos izmjena. Mozda Palacio odmori te barem jedan od stopera. Ocekujem i Pereiru od pocetka.Huska je napisao/la:Protiv Cagliaria je za ocekivati ovo:
----------------Handa
-------Campa---Rana--JJ
Jonhy---Cambi----Thaider---Yuto
---------------Kova
---Ricky---------------Palacio
Ako nas WM ne iznenadi sa necim jos, ali cisto sumnjam ovo je skoro sigurnih 11 u Trstu...
Inter pratim od vremena Zamorana, a to je bilo veoma davno. Vecina danasnjih navijaca Intera je od doba Big Moa pa na ovamo. To i nije tesko...adointer je napisao/la:stomaklija izgleda ne prati stalno Inter,,nit zna da je Jonathan postigao gol,nit da sledecu igraju u Trstu nit da su dva prva gola protiv Sassuola pocela upravo od Juan Jesusa i njegovog iznosenja lopte,,sinoc je isto tako iznio al sta ce kad taider promasi citav gol,,
btw,mislim da ce Wallace igrat desno u Trstu,Kova na sredini i Icardi u napadu,,ako bude sve ok do 75te i povedu bar 2-0 onda ulazi i Belfodil napokon,,moguce je da i Campagnaro odmori,,jer ja mislim da nam cijela odbrana ima zute kartone,,
Slazem se i Nokia je kriv, sve u svemu samo za dobrobit zajedniceadointer je napisao/la:napisao sam da ne pratis stalno(svaku utakmicu) a ne nikako,,a sto se tice Juana,dao je super loptu Taideru pa je promasio,jbg nije on kriv,,da nije izasao i Ranocchia onaj drugi gol ne bi ni pao uopste,,
covjek ti govori da Ranocchia nije kreno naprijed kod drugog gola ne bi ga ni bilostomaklija je napisao/la:Slazem se i Nokia je kriv, sve u svemu samo za dobrobit zajedniceadointer je napisao/la:napisao sam da ne pratis stalno(svaku utakmicu) a ne nikako,,a sto se tice Juana,dao je super loptu Taideru pa je promasio,jbg nije on kriv,,da nije izasao i Ranocchia onaj drugi gol ne bi ni pao uopste,,
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.