Manchester United FC - Transferi
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: Manchester United FC - Transferi
Jedino logicno objasnjenje, nema smisla prodati i RvPa i Hernandeza a ostati samo na Rooneyu i Wilsonu.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Zvanicno Evans u WBA...nekako mi zao svakog naseg igraca..
- theboss_RD07
- Kontakt:

Yebo majku koliko mi je zivaca pokidao, molio sam boga da ode. A sad kad je vec otisao nekako mi zao

⭐
Eee bas to,jedva sam cekao da ode,a sad mi je zao sto je otisao,valjda zato sto ima sve manje igraca iz Fergijeve eretheboss_RD07 je napisao/la:
Yebo majku koliko mi je zivaca pokidao, molio sam boga da ode. A sad kad je vec otisao nekako mi zao

To je tako, Evans kakav god bio nas podsjeća na magije koje je Ferguson izvodio sa takvim igračima. A i bio je od rođenja fan Uniteda, veliki plus mu za to. Nažalost nije uspio doseći kvalitet kakav Unitedu treba, a mogao je, jer je učio od jednog od najboljih stoperskih tandema ikad Rio-Vida.
Sretno dalje. Hajmo sad napadač i da se situacija oko DDG riješi kako treba
Sretno dalje. Hajmo sad napadač i da se situacija oko DDG riješi kako treba

Gori od Chicharita + hodajuća bolnicaFormat je napisao/la:Bit ce Pato napadac hah

Kakav Pato, iz Milana u Brazil sa 25 god., niko ozbiljan ga nije htio.
Onda brazilska repka itekako zudi za napadacem, a neke tarabe imaju prednost nad pomenutim.
Onda brazilska repka itekako zudi za napadacem, a neke tarabe imaju prednost nad pomenutim.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Ne,decko je odlican igrac,povrede su ga ubile,ali citav vise od godinu je zdrav i sve je zalijecio,pa .. Iako ga nebi,samo kazem.
Zeljeznicar! 1921 !
Crouch, a iza Fellaini.
Pa moze li bolje?
Pa moze li bolje?

Nije zaokruzio taj potencijal u Milanu, zbog povreda i vratio se u domovinu. Takvi igraci nemaju sta traziti u ovom klubu.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Žigić, Fellaini, Crouch.Belmin6 je napisao/la:Crouch, a iza Fellaini.
Pa moze li bolje?
Kakav tandem

I had an appointment with you tonight… in Samarra.
- theboss_RD07
- Kontakt:
Tacno bi i bomba u Crkvicama pukla. 

Očigledno je da se čeka zadnji dan prelaznog roka, kada sve o čemu se pričalo i sve što se tumbalo cijelo ljeto pada u vodu i moguć je mali milion kombinacija. E sad, ko tu odigra dobro, a ko loše, zavisi šta će ga zapasti. Tako nam je prošle godine uletio Falkao ni iz čega, a cijelo je ljeto trebao te u Real, te u Juventus. Očekujem i ove godine neko iznenađenje, pogotovo sad kad Ernandes izgleda leti...
Lično mislim da je Sielsen zicer, napadač također, a moglo bi šta i u odbranu nakon odlaska Evansa i Bleketa..
Lično mislim da je Sielsen zicer, napadač također, a moglo bi šta i u odbranu nakon odlaska Evansa i Bleketa..
- theboss_RD07
- Kontakt:
Ma ja cijelo vrijeme govorim da se cuva 9-ka za nekog posebnog 

⭐
theboss_RD07 je napisao/la:Ma ja cijelo vrijeme govorim da se cuva 9-ka za nekog posebnog

SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.