Jeste sto se tice forme u pravu si, ali nisam mogao da ne primjetim zebnju koja se uvukla u vase postove. Nema vise one prepotentnosti, sto se kaze, stali ste na loptu. Ipak moras priznati kako je i nama roster prilicno siromasan i kada nam fale dva igraca mi smo u deficitu dosta vise nego vi. Npr, Memija i Beganovic su za nas udarac ogromni, dok me sa druge strane "raduje" neigranje Duljevica, vec sam pisao kako mislim da je najjaci vas igrac, te zadnja linija koja je opterecena zutim kartonima, pa mozda neko iz Bijeljine donese jos jedan.MortemHz je napisao/la:Moras razumjeti da je ovo tek pocetak...tj. sto se tice igrackog kadra slazem se da imamo nesto bolji i najplaceniji ali za iskorak ti moras imati razliku neku tipa Dinamo u Hrvatskoj,vjerovatno znas koja je razlika tamo izmedju navedenog kluba i ostalih po svemu? znaci vise igraca tipa Benke.Pola nasih igraca je palo u formi drasticno i nisu ni ni blizu onih igraca sto su bili sa pocetka recimo i sad da se nadovezem na tvoj prvi post,nije to strah nego kad si vec prvi i kad je derbi sljedeci vikend ti jednostavno moras praviti kalkulacije a manje se prica zato sto nam trenutno 7 ili 8 igraca ne moze igrati sto zbog kartona sto zbog povreda i repke.Pare su otisle na saniranje dugova kojih necemo imati za 4 mjeseca nikako (to je valjda onaj reprogram sto vi placate 10 milja mjesecno narednih 10 godina) tako da je sa te strane odlicno..znaci kamp da se napravi i dugovi jos par mjeseci pa kad nestanu dugovi ja se nadam malo ulaganju u igracki kadar
Ali o tom malo vise nakon srijede, da vidimo sta ce se desavati