koliko znam ovo je i ime jedne od njihovih podgrupa. Sad, vjerovatno ej imalo u ovom slučaju i dvostruko značenje.STEVIE je napisao/la:legia na nivou protiv zidova![]()
helem, teško da će se izvućo bez neke kazne.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
koliko znam ovo je i ime jedne od njihovih podgrupa. Sad, vjerovatno ej imalo u ovom slučaju i dvostruko značenje.STEVIE je napisao/la:legia na nivou protiv zidova![]()
sigurno ce biti kaznjeni za trans white legion takodje, i prije su fasovali od uefe radi tog transa..VanBasten je napisao/la:koliko znam ovo je i ime jedne od njihovih podgrupa. Sad, vjerovatno ej imalo u ovom slučaju i dvostruko značenje.STEVIE je napisao/la:legia na nivou protiv zidova![]()
helem, teško da će se izvućo bez neke kazne.
karameldar je napisao/la:Dortmund mozda ima najvjernije navijace,ali Liverpool najbolje bez premca [youtube][/youtube] Mislim da je ovo dovoljno.
Haha ma lud siDevil je napisao/la:karameldar je napisao/la:Dortmund mozda ima najvjernije navijace,ali Liverpool najbolje bez premca [youtube][/youtube] Mislim da je ovo dovoljno.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ionako veseo dan,me jos vise oraspolozi ovim vicem.
Od kako se kop raspao liverpul ima samo vas drkadzije preko neta i babe,dede i djecu koja dodju na stadion da grickaju kospe i pljescu kad se zabije gol.karameldar je napisao/la:Dortmund mozda ima najvjernije navijace,ali Liverpool najbolje bez premca [youtube][/youtube] Mislim da je ovo dovoljno.
Navijam za njih samo zbog navijaca. I da si malo nacitaniji znao bi da su najbolji navijaci navijaci Redsa.Devil je napisao/la:Vidim ima i ludjih od mene ovde.![]()
Daj mi te biblioteke koji nude takvu literaturu,dakle govorimo o Liverpoolovom kopu u poslednjoj deceniji,od 2000-pa na ovamo,pa da onda nastavimo sa pricom NACITANI.karameldar je napisao/la:Navijam za njih samo zbog navijaca. I da si malo nacitaniji znao bi da su najbolji navijaci navijaci Redsa.Devil je napisao/la:Vidim ima i ludjih od mene ovde.![]()
karameldar je napisao/la:Mozda ja nisam dobro,ali sjecam se jednom su gubili od Arsenala 6:3 i svi su navijaci pjevali himnu i podrzali igrace,ne znam koliko bi to navijaca jos uradilo.
Jao,jao boze moj,je li to ta literatura koja dokazuje da su najbolji ?karameldar je napisao/la:Mozda ja nisam dobro,ali sjecam se jednom su gubili od Arsenala 6:3 i svi su navijaci pjevali himnu i podrzali igrace,ne znam koliko bi to navijaca jos uradilo.
Mislim, kada poređuje FK Sarajevo sa Liverpoolom dođe mi da plačem od žalosti kad vidim kakvih ljudi ima.Sarajlijc@ je napisao/la:Od kako se kop raspao liverpul ima samo vas drkadzije preko neta i babe,dede i djecu koja dodju na stadion da grickaju kospe i pljescu kad se zabije gol.karameldar je napisao/la:Dortmund mozda ima najvjernije navijace,ali Liverpool najbolje bez premca [youtube][/youtube] Mislim da je ovo dovoljno.
Placi slobodno brateHan!$;Lfc je napisao/la:Mislim, kada poređuje FK Sarajevo sa Liverpoolom dođe mi da plačem od žalosti kad vidim kakvih ljudi ima.Sarajlijc@ je napisao/la:Od kako se kop raspao liverpul ima samo vas drkadzije preko neta i babe,dede i djecu koja dodju na stadion da grickaju kospe i pljescu kad se zabije gol.karameldar je napisao/la:Dortmund mozda ima najvjernije navijace,ali Liverpool najbolje bez premca [youtube][/youtube] Mislim da je ovo dovoljno.
To je samo sitnica,ali nije bitno.Devil je napisao/la:Jao,jao boze moj,je li to ta literatura koja dokazuje da su najbolji ?karameldar je napisao/la:Mozda ja nisam dobro,ali sjecam se jednom su gubili od Arsenala 6:3 i svi su navijaci pjevali himnu i podrzali igrace,ne znam koliko bi to navijaca jos uradilo.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.