Najveće svjetske misterije
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Donnie Darko
- Kontakt:
Re: Najveće svjetske misterije
" onclick="window.open(this.href);return false;

- Consigliere
- Kontakt:
Donnie Darko je napisao/la:
And God made two great lights; the greater light to rule the day, and the lesser light to rule the night: he made the stars also.
because fuck the science.

a, inace....

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Jbt sta je sve prezivio dobro je pa je nesto ostalo od mjeseca.Donnie Darko je napisao/la:
Ne razumijem @Consigliere zašto u svakom tvom postu postoji jedna doza sarkazma onog na fazon ja sve znam i ja ću ismijavati budale koje misle drugačije.
A pričamo o stvarima o kojima ni ti ni ja niti iko odavde nema pojma nego se vodimo nekim smjernicama i odrednicama. I pošto si ti uzeo onaj jendostavniji put i vodio običnim stvarima koji su se provlačili kroz medije i gdje već ne, misliš da si 100% u pravu
.
A onda opet čovjek dođe i pročita ovdje toliko nevjerovatnih stvari i kažu moraš bit open minded da to shvatiš, a nema veze sa mozgom.
Istina, ja sam samo jedan post napisao, a i to sam napisao jer sam gledao veoma opsežnu emisiju o tom događaju, nisam se uopšte petljao u vašu raspravu.
A pričamo o stvarima o kojima ni ti ni ja niti iko odavde nema pojma nego se vodimo nekim smjernicama i odrednicama. I pošto si ti uzeo onaj jendostavniji put i vodio običnim stvarima koji su se provlačili kroz medije i gdje već ne, misliš da si 100% u pravu

A onda opet čovjek dođe i pročita ovdje toliko nevjerovatnih stvari i kažu moraš bit open minded da to shvatiš, a nema veze sa mozgom.
Istina, ja sam samo jedan post napisao, a i to sam napisao jer sam gledao veoma opsežnu emisiju o tom događaju, nisam se uopšte petljao u vašu raspravu.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
U pravu je i biće u pravu sve dok neko ne dokaže suprotno, ali dokaže u pravom smislu te riječi.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Meni je smijesno sto su jedno cinjenice, a drugo gluposti. Rekli Amerikanci i mora tako biti.
I cim neko prica o samaranju znas dokle je dosao. To su koristili Calcio i Virtual u trenucima kad su najvise gubili na temama repke.
Meni je idiotski da neko vjeruje da je 5000 aviona konfuzija za jednu drzavu poput Amerike. Ljudi isli na mjesec, a ne mogu nadzirati 5000 aviona.
I cim neko prica o samaranju znas dokle je dosao. To su koristili Calcio i Virtual u trenucima kad su najvise gubili na temama repke.
Meni je idiotski da neko vjeruje da je 5000 aviona konfuzija za jednu drzavu poput Amerike. Ljudi isli na mjesec, a ne mogu nadzirati 5000 aviona.
Celik!3,2,2.
- Consigliere
- Kontakt:
Tesko mi se prema nekome odnositi ozbiljno i sa postovanjem ako ta osoba negira cvrste i valjane dokaze da se nesto desilo.topnik1 je napisao/la:Ne razumijem @Consigliere zašto u svakom tvom postu postoji jedna doza sarkazma onog na fazon ja sve znam i ja ću ismijavati budale koje misle drugačije.
Ne. I @rio je vec rekao: o 11.09. je sve jasno, i nema tu smjernica i odrednica. Sve je kristalno jasno.topnik1 je napisao/la:
A pričamo o stvarima o kojima ni ti ni ja niti iko odavde nema pojma nego se vodimo nekim smjernicama i odrednicama. I pošto si ti uzeo onaj jendostavniji put i vodio običnim stvarima koji su se provlačili kroz medije i gdje već ne, misliš da si 100% u pravu.
Mozes biti open-minded, a da ne budes naivan i budalatopnik1 je napisao/la:

Naravno. Teret dokaza bi trebao biti na ljudima koji negiraju neko vec prihvaceno razmisljanje. Al, eto, shvatam da ima ljudi kojima je tesko procitati pet ozbiljnih redova, dok za gluposti sa YT ima vremena na pretek, pa sam pokusao to malo pribliziti.Virtu4l je napisao/la:U pravu je i biće u pravu sve dok neko ne dokaže suprotno, ali dokaže u pravom smislu te riječi.
Mnogi nevladini stručnjaci su rekli da se wtc srušio na način kako se ruše zgrade sa kontroliranim ekspolzijama.No ajmo vjerovati američkoj vladi jer oni što kažu to je Biblija.
Nego ne znam jesmo li raspravljali o eksploziji u Sibiru 1908, koja je bila hiljadu puta snažnija od one u Hirošimi.
Nego ne znam jesmo li raspravljali o eksploziji u Sibiru 1908, koja je bila hiljadu puta snažnija od one u Hirošimi.

1974---1975---1976---2001---2013---2020
to da smo na sudu, ali nismo... ovdje se radi i našoj mašti, mogućnostima koje su poprilično realne.. ja niti poričem niti priznajem da je sve iscenirano, ali da je sumnjivo jeste. odlično znam kako radi ta mašinerija...Virtu4l je napisao/la:U pravu je i biće u pravu sve dok neko ne dokaže suprotno, ali dokaže u pravom smislu te riječi.
primjer i ubijanju kuvajtskih beba od strane iračana, medicinska sestra plače pred kamerama i svjedoči pred nekom kongresnom komisijom.. američka javnost je zgrožena, svi su za napad... nakon par mjeseci kad već Pustinjska oluja traje, dokaže se dA je "medicinska sestra" ustvari kćerka kuvajtskog ambasadora u UN, kojeg mnogi kongresmeni lično znaju, kao i njegovu kćerku..
ali ta vijest je prošle skroz nezapaženo... jer prva vijest je uvijek udarna, stvara javno mnjenje, sve druge vijesti i demanti nemaju vajde... stara škola PR i marketinga...
dakle u krugovima visoke politike sve je moguće
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Meteor eksplodirao u atmosferi ...Saurman je napisao/la:Mnogi nevladini stručnjaci su rekli da se wtc srušio na način kako se ruše zgrade sa kontroliranim ekspolzijama.No ajmo vjerovati američkoj vladi jer oni što kažu to je Biblija.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
To je jedna od pretpostavki al' na tlu nisu nađeni ostatci meteora.topnik1 je napisao/la:Meteor eksplodirao u atmosferi ...Saurman je napisao/la:Mnogi nevladini stručnjaci su rekli da se wtc srušio na način kako se ruše zgrade sa kontroliranim ekspolzijama.No ajmo vjerovati američkoj vladi jer oni što kažu to je Biblija.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Donnie Darko
- Kontakt:
http://www.rochester.edu/newscenter/gig ... nd-j1407b/" onclick="window.open(this.href);return false;

Od sada treba praviti kuće, auta, zgrade, avione, brodove, škole, bolnice.. od materijala od kojeg se pravi pasoš. Čovječe nekoliko hiljada stepeni i ne može da izgori. Željezo, kamen, drvo, beton... naravno da.
Ovo u Parizu je još bolje:
1. Mjesec dana prije napada Rokšildovi kupili Hebdo novine koje su pred bankrotom;
2. Taj dan na sastanku bili sa predsjednikom centralne banke Francuske ( inače masonom i osvivačom različitih organizacija od feministkinja do LGT...) oko kredita ( nigdje se ne pominje njegovo ime kao ubijenog niti šta je radio, nego se zataškuje i potpisuje kao ekonomist ubijen );
3. Ubice su u svakoj sekundi znale šta raditi i napad su izvršile strogo vojnički, ali su zaboravili ličnu kartu u autu ( baš kao i pasoš u AmeriKi );
4. Trojica napadač, jedan cijeli dan bio u školi ali je stigao i da vozi;
5. Svjedokinja kaže da je napadač koji je nju napao imao plave oči, ubijeni i svi optuženi imaju crne oči. To je jednom rekla i više nije nikad progovorila;
6. Francuzi nemaju krvi, to se vidi nakon što je policajac ranjen u nogu i diže ruku koju je prethodno držao na toj nozi a zatim mu se puca u glavu sa pola metra i opet nema krvi;
7. Napadači trče samo oko automobila obilježenih bijelim prahom, a kada se vraćaju crvenim prahom;
8. Svjedok snimanja kaže "ovo nisu pravi meci koje isplajuju";
9. Istražitelj izvrši samoubistvo nakon što je otišao do porodice da ih upita šta misle ko je izvršio napad;
10. Sprema se napad na Jemen baš kao što je Amerika napala "teroriste" u Afganistanu;
11. Policajac koji je ubijen je neoženjen i nema djece, ispektor koji je izvršio samoubistvo je neoženjen i nema djece ...
1. Mjesec dana prije napada Rokšildovi kupili Hebdo novine koje su pred bankrotom;
2. Taj dan na sastanku bili sa predsjednikom centralne banke Francuske ( inače masonom i osvivačom različitih organizacija od feministkinja do LGT...) oko kredita ( nigdje se ne pominje njegovo ime kao ubijenog niti šta je radio, nego se zataškuje i potpisuje kao ekonomist ubijen );
3. Ubice su u svakoj sekundi znale šta raditi i napad su izvršile strogo vojnički, ali su zaboravili ličnu kartu u autu ( baš kao i pasoš u AmeriKi );
5. Svjedokinja kaže da je napadač koji je nju napao imao plave oči, ubijeni i svi optuženi imaju crne oči. To je jednom rekla i više nije nikad progovorila;
6. Francuzi nemaju krvi, to se vidi nakon što je policajac ranjen u nogu i diže ruku koju je prethodno držao na toj nozi a zatim mu se puca u glavu sa pola metra i opet nema krvi;
7. Napadači trče samo oko automobila obilježenih bijelim prahom, a kada se vraćaju crvenim prahom;
9. Istražitelj izvrši samoubistvo nakon što je otišao do porodice da ih upita šta misle ko je izvršio napad;
10. Sprema se napad na Jemen baš kao što je Amerika napala "teroriste" u Afganistanu;
11. Policajac koji je ubijen je neoženjen i nema djece, ispektor koji je izvršio samoubistvo je neoženjen i nema djece ...
Kocka je bačena
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
- Donnie Darko
- Kontakt:
Svemir opet izdominiraoTracy3McGrady je napisao/la:U pozadini mi je na komputeru

Mislim da svemir i sve vezano za isti treba vlastitu temu. Sramota je da dijeli temu sa teorijama zavjere i raznim pseudonaukama.
Pa otvori temu 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Consigliere
- Kontakt:
Apsolutno. Posebno sad kad imamo i oficijelni film za svemirDonnie Darko je napisao/la:
Mislim da svemir i sve vezano za isti treba vlastitu temu. Sramota je da dijeli temu sa teorijama zavjere i raznim pseudonaukama.

Ako je ono u Parizu bila zavjera ja cu odmah cestitati onome koji je to sve isplanirao i rezirao. Mislim, svaka cast. Prevariti tolike ljude, opet, svaka cast.Hendo je napisao/la:Od sada treba praviti kuće, auta, zgrade, avione, brodove, škole, bolnice.. od materijala od kojeg se pravi pasoš. Čovječe nekoliko hiljada stepeni i ne može da izgori. Željezo, kamen, drvo, beton... naravno da.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ko ne voli misterije i ko nece da uziva sa nama u suludim stvarima za koje smo ubjedjeni da su tacne nek se nosi
Za mene su ljudi koji kontriraju protiv teorija zavjere dosadniji od ljubitelja zivotinja i feministkinja 

Ma joj, moraju biti dvije strane da bi bilo price.tuzlak1987 je napisao/la:Ko ne voli misterije i ko nece da uziva sa nama u suludim stvarima za koje smo ubjedjeni da su tacne nek se nosiZa mene su ljudi koji kontriraju protiv teorija zavjere dosadniji od ljubitelja zivotinja i feministkinja

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 26 gostiju.