2013-14 NBA Season
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Re: 2013 NBA Off-Season
Cousins je krivac što Monroe traži maksimalan ugovor. 

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
cousins je lud ali barem nije zena 

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Znaci bolje biti ludjak i unistavati tim, nego biti mekan i biti super koristan igrac.
ko je to napisao da ga odmah lincujemo?
LenBias je napisao/la:ko je to napisao da ga odmah lincujemo?
Lincuj se onda odmah.

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
najveći troler foruma, veći čak i od lbj mvpa i grevisa.LenBias je napisao/la:hajde ba to nije odluka koja zanima denver![]()
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
-
- Kontakt:
Al' treba mu se priznati da ima stila.Carlo je napisao/la:najveći troler foruma, veći čak i od lbj mvpa i grevisa.LenBias je napisao/la:hajde ba to nije odluka koja zanima denver![]()

Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Pricaj te vi sta hoceete meni bi bez Lenbiasa bio dosadan ovaj podforum, momak me uvijek slatko nasmije.

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
-
- Kontakt:
BIHfan je napisao/la:Pricaj te

Ronaldo - Isco - Bale
Amar Dzeko je napisao/la:BIHfan je napisao/la:Pricaj te

Ja mislim da bi monolog trebao razmotriti kakav ban za ovog smiley boya 

Carlo je napisao/la:Ja mislim da bi monolog trebao razmotriti kakav ban za ovog smiley boya
Gledaj gore gramatickih intelektualaca, dobro i oni su sastavni dio foruma, molim odredjene da mi i ocjenu u svjedocanstvo upisu. Kladim se da sam obrazovaniji od njih obojice zajedno al sta se tu moze, djecja posla.

FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Znaš ono, kad nedostaje argumenata prva stvar za koju se hvataju je pravopis kao paravan za nedostatak argumenataBIHfan je napisao/la:Carlo je napisao/la:Ja mislim da bi monolog trebao razmotriti kakav ban za ovog smiley boya
Gledaj gore gramatickih intelektualaca, dobro i oni su sastavni dio foruma, molim odredjene da mi i ocjenu u svjedocanstvo upisu. Kladim se da sam obrazovaniji od njih obojice zajedno al sta se tu moze, djecja posla.![]()

Ne volim te više.Carlo je napisao/la:najveći troler foruma, veći čak i od lbj mvpa i grevisa.LenBias je napisao/la:hajde ba to nije odluka koja zanima denver![]()
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
-
- Kontakt:
O cemu ti?Carlo je napisao/la:Znaš ono, kad nedostaje argumenata prva stvar za koju se hvataju je pravopis kao paravan za nedostatak argumenataBIHfan je napisao/la:Carlo je napisao/la:Ja mislim da bi monolog trebao razmotriti kakav ban za ovog smiley boya
Gledaj gore gramatickih intelektualaca, dobro i oni su sastavni dio foruma, molim odredjene da mi i ocjenu u svjedocanstvo upisu. Kladim se da sam obrazovaniji od njih obojice zajedno al sta se tu moze, djecja posla.![]()
Sta ce mi argumenti za ono sto je on napisao kad to nema veze sa temom ovog pdfa nego je "pohvalio" Lena ?

Ronaldo - Isco - Bale
ja pričam šta se događa uobičajnoAmar Dzeko je napisao/la: Sta ce mi argumenti za ono sto je on napisao kad to nema veze sa temom ovog pdfa nego je "pohvalio" Lena ?

jesil me to kad volioLBJ MVP je napisao/la:Ne volim te više.Carlo je napisao/la:najveći troler foruma, veći čak i od lbj mvpa i grevisa.LenBias je napisao/la:hajde ba to nije odluka koja zanima denver![]()
-
- Kontakt:
Zasto bi nekom smetalo kvalitetno trolovanje ? 

Ronaldo - Isco - Bale
naravno carlo, po ko zna koji put napisi da mene treba banovati dok vi pisete o meni licno a ne iznosite svoja misljenja o kosarci, fan nemoj se kladiti, cuvaj novac na ovakvom vremenuBIHfan je napisao/la:Carlo je napisao/la:Ja mislim da bi monolog trebao razmotriti kakav ban za ovog smiley boya

Ja od ovog LenBiasa koliko sam na forumu nista pametno ne procitah. Covek spamuje i nabija postove samo izgleda....
- Donnie Darko
- Kontakt:
Strasan dres.

Bio bi i bolji bez rukava ali jbg.

Bio bi i bolji bez rukava ali jbg.

Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot] i 2 gosta.