BiH - Slovačka / Slovačka - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BiH - Slovačka / Slovačka - BiH
Sad ne moze obecati pobjedu u Zilini a jos juce je bio ubijedjen i javno govorio da je 6 bodova nasih.Govorio je i da Slovaci nemaju brze igrace a poslije utakmice je rekao da Slovaci imaju veoma brze igrace.Smije se kretenski poslije poraza dok Miske govori da imamo kvalitet za pobjedu u Zilini za BHT1.Taj covjek je prevarant,nevjerovatan prevarant.
- ZgemboAdislic
- Kontakt:
I da je na planeti.. Fakticki jedina laz je da je najbogatiji.FliX je napisao/la:Ima, da si covjekcalcio je napisao/la:Ja sam najbogatiji covjek na planeti.JTS je napisao/la:znate kako se kaže, u svakoj laži ima malo istine ..
U ovoj lazi nema nazalost nimalo istine.![]()
![]()

-
- Kontakt:
Izgubili kod kuće, ljudi nas rastavili na proste faktore, i onda ovaj Sušić opet ubijeđen da 100% dobijamo u Žilini.
Budite sigurni da unutar repke nešto ne štima, da ima nekih trzavica,samo se šuti.

Budite sigurni da unutar repke nešto ne štima, da ima nekih trzavica,samo se šuti.
- PeteDunham
- Kontakt:
Hahahahahaha ja koliko znam u svlačionicu mogu samo ući igrači i ljudi iz stručnog štaba tako da drug taj te jaran opasno 'loži'. Kad bi Spaha udarao, udario bi Hajrovića što je po meni realnije, jer sa Džekom je prijatelj i suigrač dugi niz godina. Ali hajde, ako ništa uspio si nam nabaciti osmijeh na lice nakon sumornog petka.
Živim za Želju, volim Juve i simpatišem Čelzi...
Ne ulazim u rasprave, jer ljudi svakako čuju samo ono što njima odgovara!
There is only one captain - ALESSANDRO DEL PIERO!
Ne ulazim u rasprave, jer ljudi svakako čuju samo ono što njima odgovara!
There is only one captain - ALESSANDRO DEL PIERO!
ljudi, nemojte pretjerano filozofirati...
nas ko narod filozofija ubi...
svi smo cire, sliskovici, susici i sl. ...
zato nam i jest ovakva drzava
cinjenica je da je pape sinoc zaebao...
ali da smo dobili 3-0, svi bi ga u nebesa dizali...
mene licno kod njega najvise nervira sto nece da vidi i prizna svoje greske...
ako vidis da bez dmf-a ne ide, pa stavi ga na poluvremenu, zrtvuj misketa
licno vjerujem i da je doslo do nekih neugodnih razgovora medju igracima, ali i to je logicno, poslije razocarenja od sinoc
ali isto tako vjerujem i da su se strasti smirile i da sada hladne glave idemo po tricu u bratislavu
a ovakve stvari, kao potukli se spaha i dzeko, stvarno ne treba izmisljati, ni u ludilu
jbt, jedna losa utakmica i odmah je sve otislo u k.....
pa ljudi moji, i puno jace ekipe gube, ali se vrate
zato treba uraditi sve da ih sada dobijemo gore i da zavrsimo pricu, a ovo od sinoc zaboraviti sto prije
manite se gluposti
nas ko narod filozofija ubi...
svi smo cire, sliskovici, susici i sl. ...
zato nam i jest ovakva drzava
cinjenica je da je pape sinoc zaebao...
ali da smo dobili 3-0, svi bi ga u nebesa dizali...
mene licno kod njega najvise nervira sto nece da vidi i prizna svoje greske...
ako vidis da bez dmf-a ne ide, pa stavi ga na poluvremenu, zrtvuj misketa
licno vjerujem i da je doslo do nekih neugodnih razgovora medju igracima, ali i to je logicno, poslije razocarenja od sinoc
ali isto tako vjerujem i da su se strasti smirile i da sada hladne glave idemo po tricu u bratislavu
a ovakve stvari, kao potukli se spaha i dzeko, stvarno ne treba izmisljati, ni u ludilu
jbt, jedna losa utakmica i odmah je sve otislo u k.....
pa ljudi moji, i puno jace ekipe gube, ali se vrate
zato treba uraditi sve da ih sada dobijemo gore i da zavrsimo pricu, a ovo od sinoc zaboraviti sto prije
manite se gluposti
- inacefindecko
- Kontakt:
stvarno ne volim zakuhavat niti iznositi bombe, samo prenosim šta sam čuo, pričao mom ocu danas novinar neki (znao mu je ime al starački zaboravio
) da niko ni s kim u repci ne priča, da je atmosfera ravna nekoj stvari, kazu bas vecina u nekim svadjama..
volio bih da nije tako, i mene je razocaralo ako je istina
i treba se uspostaviti neka kontrola nad njima, a ne da ibišević i džeko noć prije tekme drkaju na bilijaru..

i treba se uspostaviti neka kontrola nad njima, a ne da ibišević i džeko noć prije tekme drkaju na bilijaru..
Za koga pise i koliko je upoznat sa stanjem unutar ekipe taj novinar dovoljno govori cinjenica da ti je stari zaboravio kako mu ime. Ili makar prezime, priblizno ... Vazno je da mu je novinarstvo profesija ,,,inacefindecko je napisao/la:stvarno ne volim zakuhavat niti iznositi bombe, samo prenosim šta sam čuo, pričao mom ocu danas novinar neki (znao mu je ime al starački zaboravio![]()
) da niko ni s kim u repci ne priča, da je atmosfera ravna nekoj stvari, kazu bas vecina u nekim svadjama..
- ZgemboAdislic
- Kontakt:
Boli me briga kakve odnose imaju Dzeko i Hajrovic, to nije nikakvo izvinjenje za onakvu igru i da se propusta sansa koja se dobija mozda samo jednom u zivotu. Neka ne pate narod radi njihovih glupih tracanja i medjusobnih svadjanja. Ako se ima problema u braku, nije solucija zaklat dijete.samozeljo1987 je napisao/la: Budite sigurni da unutar repke nešto ne štima, da ima nekih trzavica,samo se šuti.
- adriano_leite
- Kontakt:
Kod ovakvih informacija, uvijek je ime nebitno, bitna je sustina teksta, a to samo kod nas ima. Sada je novinar, bio je security, a prije toga je bio fb post nekog anonimusa, sve anonimusi sa informacijama iz prve ruke, ali eto mora biti istina, jer jbg. izgubili smo i odmah to znaci da je stanje haoticnu u timu, a reprezentativci spavaju sa nozevima ukoliko ih napadne neki saigrac...samson je napisao/la:Za koga pise i koliko je upoznat sa stanjem unutar ekipe taj novinar dovoljno govori cinjenica da ti je stari zaboravio kako mu ime. Ili makar prezime, priblizno ... Vazno je da mu je novinarstvo profesija ,,,inacefindecko je napisao/la:stvarno ne volim zakuhavat niti iznositi bombe, samo prenosim šta sam čuo, pričao mom ocu danas novinar neki (znao mu je ime al starački zaboravio![]()
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Ovi mediji su najveće zlo koje postoji danas, fuj. Mamu vam pokvarenu nabijem na qrac, šta ste se raskokodakali poslije utakmice k'o kakve kokoši, šta ste šutili prije utakmice maloumnici, što se tad nisu iznosile neke stvari?
Jedva se čeka neka prilika da se počne pljuvat', i to se pljuje duplo više nego što se pohvali nakon neke pobjede, mamu vam jbm svima redom.
Ukoliko pobjedimo u utorak (a hoćemo akoBogda, u inat!) opet će svi lizat' šupak Safetu, Edinu, Emiru itd itd.
Jedva se čeka neka prilika da se počne pljuvat', i to se pljuje duplo više nego što se pohvali nakon neke pobjede, mamu vam jbm svima redom.
Ukoliko pobjedimo u utorak (a hoćemo akoBogda, u inat!) opet će svi lizat' šupak Safetu, Edinu, Emiru itd itd.
kad nas derne Liechtenstein na BP, biti ćete sigurni da u repki nešto ne valja, a to je ništa 

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Novinarima treba zabraniti pristup reprezentaciji.
1922 & 1878
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
ovaj uvaženi gospodin je objasnio situaciju 
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
DRUG NEBI TI PUNCA
Sasvim druga utakmica u Slovačkoj, BiH apsolutni favorit, sada i Slovaci mogu izgubiti sve, baš u utorak, al' definitivno im nula ne igra. BiH dobiva tekmu.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
- AlenHalilovic
- Kontakt:
inacefindecko je napisao/la:stvarno ne volim zakuhavat niti iznositi bombe, samo prenosim šta sam čuo, pričao mom ocu danas novinar neki (znao mu je ime al starački zaboravio![]()
Nego sta treba prije treba raditi noc prije utakmice nego da se psihicki i fizicki odmore. Da se jos vise umore, mozda trebali i trenirati nekoliko sati prije utakmice. Ti nema tri ciste.
Pojedini izmedju plasmana u Brazil ili ispadanja iz te trke bi odabrali ovo drugo,jer vise vole da seruckaju po sevemu nego da proslavljaju pobjede.
Jesmo pogan narod,znas ti nas,yebo ti nas.
Jesmo pogan narod,znas ti nas,yebo ti nas.
1946
- samoposteno
- Kontakt:
ako miske bude trcao onako brzo ko sinoc u zilini ce mo stvarno pobjedit neka se zahvali papetu sto igra inace ni jedan selektor mu nebi dao na da sjedi na klupi a kamoli da igra u prvoj postavi sa onom stomacinomMiske10 je napisao/la:Sad ne moze obecati pobjedu u Zilini a jos juce je bio ubijedjen i javno govorio da je 6 bodova nasih.Govorio je i da Slovaci nemaju brze igrace a poslije utakmice je rekao da Slovaci imaju veoma brze igrace.Smije se kretenski poslije poraza dok Miske govori da imamo kvalitet za pobjedu u Zilini za BHT1.Taj covjek je prevarant,nevjerovatan prevarant.
- inacefindecko
- Kontakt:
nije to kod svakog isto, ima i onih vojnih režima gdje nema tih zajeebancija.. malo se svi preopustiše na tekmi..AlenHalilovic je napisao/la:inacefindecko je napisao/la:stvarno ne volim zakuhavat niti iznositi bombe, samo prenosim šta sam čuo, pričao mom ocu danas novinar neki (znao mu je ime al starački zaboravio![]()
Nego sta treba prije treba raditi noc prije utakmice nego da se psihicki i fizicki odmore. Da se jos vise umore, mozda trebali i trenirati nekoliko sati prije utakmice. Ti nema tri ciste.
Sad sukob u svlacionici,bas nam to sad treba pred odlucujuce meceve,Dzeko - Hajrovic neka to rijese negdje drugo,a ne preko ledja repke..dosli smo blizu i da necija prepucavanja to sve ugroze..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Ne razumijem zasto nasjedate na price novinara, ajd sto ih oni plasiraju to im je posao, cilj je prodat jedne novine vise, bit u centru paznje itd itd, ali zasto da uopste razmatramo te price. Kako to da je do prosle utakmice stanje bilo perfektno, da nigdje nije uocena ni najmanja svadja, neka losa prica. Razlog je jednostavan, nije bilo pogodno tlo za takve price, ljudi bi se samo nasmijali i nastavili dalje, ali nakon poraza svi trazimo neke krivce.
Dogodio se poraz i to treba prebolit, Francuska je prosle godine porazena u Parizu protiv Bjelorusije, Portugalci su imali razne kikseve, pa i ova Slovacka je remizirala sa Lihtenstajnom. Jednostavno to je fudbal i treba krenut dalje, ako smo svi smatrali da mozemo uzet 6 bodova iz ovog dvomeca ne znam sta se to promjenilo, znamo da su Slovaci odigrali mozda i najbolju partiju, a mi najlosiju, zar se to ne bi moglo ispravit vec u sljedecoj utakmici. Imamo mi dovoljno kvalitetnih igraca, ne mogu preko noci Dzeko, Misimovic, Pjanic, Lulic, Sejo, Medo i ostali zaboravit igrat lopte, ne mogu i gotovo.
Jestmo izgubili i tesko nam je svima pao poraz, ali dajte da sacekamo revans pa da onda podvucemo crtu i trazimo eventualne krivce, a da do tad momke pustimo na miru da se pripreme za najvazniju utakmicu kvalifikacija.
Cak i porazom nismo zatvorili sve sanse za prvo mjesto, mozda i remi bude dovoljan u Slovackoj, ko zna, to je fudbal.
Dogodio se poraz i to treba prebolit, Francuska je prosle godine porazena u Parizu protiv Bjelorusije, Portugalci su imali razne kikseve, pa i ova Slovacka je remizirala sa Lihtenstajnom. Jednostavno to je fudbal i treba krenut dalje, ako smo svi smatrali da mozemo uzet 6 bodova iz ovog dvomeca ne znam sta se to promjenilo, znamo da su Slovaci odigrali mozda i najbolju partiju, a mi najlosiju, zar se to ne bi moglo ispravit vec u sljedecoj utakmici. Imamo mi dovoljno kvalitetnih igraca, ne mogu preko noci Dzeko, Misimovic, Pjanic, Lulic, Sejo, Medo i ostali zaboravit igrat lopte, ne mogu i gotovo.
Jestmo izgubili i tesko nam je svima pao poraz, ali dajte da sacekamo revans pa da onda podvucemo crtu i trazimo eventualne krivce, a da do tad momke pustimo na miru da se pripreme za najvazniju utakmicu kvalifikacija.
Cak i porazom nismo zatvorili sve sanse za prvo mjesto, mozda i remi bude dovoljan u Slovackoj, ko zna, to je fudbal.
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.