Od Bullsovaca... Salt zivi u Chicago-u. Tito je zivio. Ja sam povremeni stanovnik.asunsao je napisao/la:Znao sam za onog vaseg Salta da tamo zivi, ali za @alemsa nisam, a vidim kad se krenete nadovezivat jbt svi bili u SAD, samo ja nisamkad_kako je napisao/la:Pa Alemsa, ti druze zivi u SAD.
NBA Playoffs
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Re: NBA Playoffs
Postovanje treba zaraditi.
ja sam bio na relaciji,canada-usa 
asunsao je napisao/la:Znao sam za onog vaseg Salta da tamo zivi, ali za @alemsa nisam, a vidim kad se krenete nadovezivat jbt svi bili u SAD, samo ja nisamkad_kako je napisao/la:Pa Alemsa, ti druze zivi u SAD.
sta cekas moj ti,amerikanci uvjek primaju
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Šta primaju, u kojoj valutilumani je napisao/la:asunsao je napisao/la:Znao sam za onog vaseg Salta da tamo zivi, ali za @alemsa nisam, a vidim kad se krenete nadovezivat jbt svi bili u SAD, samo ja nisamkad_kako je napisao/la:Pa Alemsa, ti druze zivi u SAD.
sta cekas moj ti,amerikanci uvjek primaju
Sredite nam kakvog posla i eto nas
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- Titova-Juga
- Kontakt:
asunsao je napisao/la:Znao sam za onog vaseg Salta da tamo zivi, ali za @alemsa nisam, a vidim kad se krenete nadovezivat jbt svi bili u SAD, samo ja nisamkad_kako je napisao/la:Pa Alemsa, ti druze zivi u SAD.
Nisi ništa propustio vjeruj mi
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Houston je extra grad, od svih velikih gradova (La, NY, Chicago) ima najjaci standard zivota a i najmanje guzve. U Chicagu dok predjes 30 milja treba ti 6 dana.SaltCityAttack je napisao/la:Ma alem je u houstonu ba u onoj rupi od grada hahaha..brate restorana nemaju da odes da se zgotivis ...moras u mexicki taco burito restoran otici hahha..salim se hahaha samo Atlanta nije losa odem dole cesto onako ugodno je ali je to grad ozivio tek kad su nasi poceli pristizati I kad je bila olompijada...ali eto TNT im je dole pa ce lakse se sa sa Shaqom I charlsom dovikivat kad odu dole hahaa
Restorana na sve strane, tebi su pogresni ljudi vodali po Houstonu
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Uzasan saobracaj zna biti u Chi. Zivio na samom sjeveru grada. Preko 40 kilometara sa jednog na drugi dio grada (sjever-jug). Znalo se voziti i po 3-4 sata.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Pa brate nije bilo nekog izbora ono ..imate one pijanske brate kad se napijes I odes najedes sealemsa je napisao/la:Houston je extra grad, od svih velikih gradova (La, NY, Chicago) ima najjaci standard zivota a i najmanje guzve. U Chicagu dok predjes 30 milja treba ti 6 dana.SaltCityAttack je napisao/la:Ma alem je u houstonu ba u onoj rupi od grada hahaha..brate restorana nemaju da odes da se zgotivis ...moras u mexicki taco burito restoran otici hahha..salim se hahaha samo Atlanta nije losa odem dole cesto onako ugodno je ali je to grad ozivio tek kad su nasi poceli pristizati I kad je bila olompijada...ali eto TNT im je dole pa ce lakse se sa sa Shaqom I charlsom dovikivat kad odu dole hahaa![]()
Restorana na sve strane, tebi su pogresni ljudi vodali po Houstonu
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
koji si ti kraljSaltCityAttack je napisao/la:Pa brate nije bilo nekog izbora ono ..imate one pijanske brate kad se napijes I odes najedes sealemsa je napisao/la:Houston je extra grad, od svih velikih gradova (La, NY, Chicago) ima najjaci standard zivota a i najmanje guzve. U Chicagu dok predjes 30 milja treba ti 6 dana.SaltCityAttack je napisao/la:Ma alem je u houstonu ba u onoj rupi od grada hahaha..brate restorana nemaju da odes da se zgotivis ...moras u mexicki taco burito restoran otici hahha..salim se hahaha samo Atlanta nije losa odem dole cesto onako ugodno je ali je to grad ozivio tek kad su nasi poceli pristizati I kad je bila olompijada...ali eto TNT im je dole pa ce lakse se sa sa Shaqom I charlsom dovikivat kad odu dole hahaa![]()
Restorana na sve strane, tebi su pogresni ljudi vodali po Houstonu... ne znam brate u chicagu je guzva sto jest jest ali brate ali jd fin grad za gotivu...brate ovi iz atlante dolazili kid mene kad je bila tekma bih mexico brate pogubili se hahahaa...ma ebo care ameriku chicago houston I atlanfu tuzla bog I batina bosna ..ebiga jedjno im ove zelene suzkave volim posrrem se I na United Centar Mejdan u Tuzli zakon
nema potpisa
Kako nije bilo izbora burazeru, pa ne zezaj. Imas restorane gdje ti je steak 80-100$, gotivnih mijesta koliko hos. Trebo si reci tom liku da hos gotivno, a ne samo da si gladan pa te covjek odveo u Taco Cabanu ili IhopSaltCityAttack je napisao/la: Pa brate nije bilo nekog izbora ono ..imate one pijanske brate kad se napijes I odes najedes se... ne znam brate u chicagu je guzva sto jest jest ali brate ali jd fin grad za gotivu...brate ovi iz atlante dolazili kid mene kad je bila tekma bih mexico brate pogubili se hahahaa...ma ebo care ameriku chicago houston I atlanfu tuzla bog I batina bosna ..ebiga jedjno im ove zelene suzkave volim posrrem se I na United Centar Mejdan u Tuzli zakon
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Pa trebao si ovdje ici Salt kad si vec bio u Hjustonu
:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
kad_kako je napisao/la:Pa trebao si ovdje ici Salt kad si vec bio u Hjustonu:
[youtube][/youtube]
kradem ovaj recept za cevape
pita +
Tad kad je to bilo na food network, nisi mogo uci u pitu, mjesec dana krcato bilo.
A jednom sam bio kad je Omer jagnje okreno (jer prodaju janjetinu u restoranu), kazu Amere ne idite tamo peku cuke
Tad kad je to bilo na food network, nisi mogo uci u pitu, mjesec dana krcato bilo.
A jednom sam bio kad je Omer jagnje okreno (jer prodaju janjetinu u restoranu), kazu Amere ne idite tamo peku cuke
NISU SUDIJE KRIVE!!!!!11111111111111Chris Herring @HerringWSJ 48s
NBA announces that MIAs Chris "Birdman" Andersen is suspended for Gm 6 vs Indiana. His foul was also upgraded from Flagrant 1 to Flagrant 2
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Drew sa klupe Hawksa na klupu Moninih Bucksa, 4 god i 10mil 
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The Houston Rockets are determined to trade forward Thomas Robinson – the fifth pick in the 2012 NBA draft – to create salary-cap space for the pursuit of Los Angeles Lakers' free-agent superstar Dwight Howard, league **** told Yahoo! Sports.
The Rockets have made clear to multiple rival teams that they plan to accept the best offer to move Robinson and eliminate his $3.52 million salary for the 2013-14 season.
Without Robinson's salary, the Rockets will have the space to offer Howard a maximum deal starting at approximately $20.5 million a season.
The Rockets have made clear to multiple rival teams that they plan to accept the best offer to move Robinson and eliminate his $3.52 million salary for the 2013-14 season.
Without Robinson's salary, the Rockets will have the space to offer Howard a maximum deal starting at approximately $20.5 million a season.
On ce se kod vas bas ukopiti ako dodje, jos bi imali dosta mlad tim...alemsa je napisao/la:The Houston Rockets are determined to trade forward Thomas Robinson – the fifth pick in the 2012 NBA draft – to create salary-cap space for the pursuit of Los Angeles Lakers' free-agent superstar Dwight Howard, league **** told Yahoo! Sports.
Jel ostaje McHale trener i za narednu sezonu, nisam bas upucen...
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Ma bio sam tu jasta samo imamo mi to u chicagu ebiga kod nas je ko kuci ki ima nas mnogo ovdjekad_kako je napisao/la:Pa trebao si ovdje ici Salt kad si vec bio u Hjustonu:
[youtube][/youtube]
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Kako stvari stoje ostaje, Morey je produzio jos 4 godine.asunsao je napisao/la:
On ce se kod vas bas ukopiti ako dodje, jos bi imali dosta mlad tim...
Jel ostaje McHale trener i za narednu sezonu, nisam bas upucen...
Kad bi uspjeli zadrzat i Asika extra bi bilo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.