NFL

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

SaltCityAttack
Kontakt:

Re: NFL

Post Postao/la SaltCityAttack » 04 maj 2011, 20:17

onda ako nije do OL, onda mjenjajte Maninga sta da ti kazem onda...onda vjerovatno je do njega, ako vec nije do OL. jer zaista bio je u kljucnim trenutcima katastrofalan i nije bio onakav kakvog mi pamtimo... ebiga sta da ti kazem, onda sad reci da nije ni do njega, jeli opet do odbrane?...mislim da ona nema veze sa tim, kada Maning ima loptu ebiga
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 05 maj 2011, 00:07

SaltCityAttack je napisao/la:onda ako nije do OL, onda mjenjajte Maninga sta da ti kazem onda...onda vjerovatno je do njega, ako vec nije do OL. jer zaista bio je u kljucnim trenutcima katastrofalan i nije bio onakav kakvog mi pamtimo... ebiga sta da ti kazem, onda sad reci da nije ni do njega, jeli opet do odbrane?...mislim da ona nema veze sa tim, kada Maning ima loptu ebiga
Sto se tice regular season, Manning je bio dobar, odlican u svim utakmicama, osim u onoj gadnoj seriji, najgoroj njegovoj seriji, kad je nared'o 11 INTova! Znaci, to je bilo strasno. Neko mu sihire bacio, pa otiso efendiji Sulejmanu da mu skine. A u PO-u, sve je regularno uradio, bacio preko 300 yd, bez INT-a, ali onaj **** Blair White 3rd and 7, kljucni napad, kljucna akcija koja je odlucila tekmu, ispade mu lopta, linemanu Sarajevskih Tigrova ono ne bi ispalo. Onda Adam pogodio FG i naravno, ta nasa strasna odbrana nije uspjela zadrzati poluQB-a Sancheza, penzionera Tomlinsona i ostale fekalije. Ne treba se toga prisjecati, idemo u novu sezonu sa puno jacim timom!
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 05 maj 2011, 20:24

Randy hvala ti puno vidi se da imas znanja i da dosta pratis NFL na svim nivoima.Ja bi po ovome rekao da smo opet isli uz dlaku tkz. expertima nismo uzeli taj pass rush i uzeli smo 2-3 kontraverzna ili povrijedjena igraca.U svakom slucaju mozemo dozvoliti sebi taj rizik jer kao sto ti rece 14-2 ekipa ne treba potpuni remont.Drago mi je za ove RB sto smo uzeli jer imamo dobru kombinaciju 2 mlada igraca razlicitih tipova na istoj poziciji uz genijalca kao sto je Brady to ce donjeti jednu dimenziju vise u napada.Sve su svemu C iz prosle sezone je dosla na A ja bi rekao pa neka i ovaj D dodje na B i eto nama super bowla :)
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

Hrvatska
Kontakt:

Post Postao/la Hrvatska » 15 maj 2011, 18:23

Strašno me zanima ovaj američki nogomet pa ako bi mi netko mogao ukratko reči ono osnovno o njemu i za koga navijate te koji su najbolji timovi bio bih vam jako zahvalan ;) 8-)
Philadelphia Eagles
Chicago Bulls
Philadelphia 76ers
Philadelphia Flyers
New York Yankees

The Best American Clubs!!!!

Forever!!!!

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 15 maj 2011, 20:29

Hrvatska je napisao/la:Strašno me zanima ovaj američki nogomet pa ako bi mi netko mogao ukratko reči ono osnovno o njemu i za koga navijate te koji su najbolji timovi bio bih vam jako zahvalan ;) 8-)
Pa ovde ima milion pravila, tesko je sad bas izdvojiti osnovna, igra se 11 na 11, cetiri cetvrtine po 15 minuta, postoje razlicite akcije koje se svode na pas i trcanje... itd...

Najjaci su Coltsi 8-) (mada se ovi drugi nece slozit s tim) :mrgreen:

randy_moss
Kontakt:

Post Postao/la randy_moss » 15 maj 2011, 20:49

Hrvatska je napisao/la:Strašno me zanima ovaj američki nogomet pa ako bi mi netko mogao ukratko reči ono osnovno o njemu i za koga navijate te koji su najbolji timovi bio bih vam jako zahvalan ;) 8-)
Slozena su ti pravila, uglavnom ja bi ti preporucio da pogledas neke utakmice, procitas na Wikipediji pravila, pa ako ti sta bude nejasno ili ako ne shvatis neki termin, obrati se meni..
Uglavnom, ukoliko u EdinTM87-ovom postu pronadjes sljedece rijeci:
Dominacija, poluQB, polumaneken, fekalije, Coltsi je**no dominiraju, slobodno zanemari post, ustedices vremena.
SuperBowl Champions 2001, 2003, 2004, 2014

EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."

Posljednji put kada je Indianapolis pobijedio New England: 15. Novembar 2009.

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 15 maj 2011, 21:04

randy_moss je napisao/la:
Slozena su ti pravila, uglavnom ja bi ti preporucio da pogledas neke utakmice, procitas na Wikipediji pravila, pa ako ti sta bude nejasno ili ako ne shvatis neki termin, obrati se meni..
Dominacija, poluQB, polumaneken, fekalije, Coltsi je**no dominiraju, slobodno zanemari post, ustedices vremena.
Pusti budalu, krivo mu je sto njegovi Patsi meda ne mogu, i to na kasiku, sta ce kad je napacen...

ps: on izmislio rijec fekalije, levat :lol: :lol: :roll:

Hrvatska
Kontakt:

Post Postao/la Hrvatska » 15 maj 2011, 21:16

hvala vam pogledat ću par utakmica dok ne shvatim sva pravila pa ću ovdje sa vama diskutirati
Philadelphia Eagles
Chicago Bulls
Philadelphia 76ers
Philadelphia Flyers
New York Yankees

Forever!!!!

randy_moss
Kontakt:

Post Postao/la randy_moss » 16 maj 2011, 00:22

Edin TM87 je napisao/la:
Pusti budalu, krivo mu je sto njegovi Patsi meda ne mogu, i to na kasiku, sta ce kad je napacen...

ps: on izmislio rijec fekalije, levat :lol: :lol: :roll:
Ako je iko ovdje pacenik, onda si to ti. Kad igraju coltsi kukas na receivere, kukas na Peytona, kukas na OL, kukas na secondary. Samo ne kukas na Freeneya. Mozda se i j**** s njim, sta ja znam.
Kad pobijede onda je to najbolji tim na svijetu. Dominatori. A kad gube, to je sve kolonija debila izuzev Velikog Vodje, Peytona, i Freeneya. Toliko o tome kakav si navijac.
Rijec fekalije je na sportsport.ba forum uveo drazeni forumas Paja, i evo sve razmisljam ko je veca budala: on zbog abnormalnih postova u kojem sam od sebe pravi budalu, ili ti, kojem je Paja postao zvijezda vodilja.
Odrasti.

EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 16 maj 2011, 00:38

Kakav si debil, to je nenormalno, sagledajmo ovaj retardirani post:
randy_moss je napisao/la:Ako je iko ovdje pacenik, onda si to ti. Kad igraju coltsi kukas na receivere, kukas na Peytona, kukas na OL, kukas na secondary. Samo ne kukas na Freeneya. Mozda se i j**** s njim, sta ja znam.
Kad pobijede onda je to najbolji tim na svijetu. Dominatori. A kad gube, to je sve kolonija debila izuzev Velikog Vodje, Peytona, i Freeneya. Toliko o tome kakav si navijac.
Rijec fekalije je na sportsport.ba forum uveo drazeni forumas Paja, i evo sve razmisljam ko je veca budala: on zbog abnormalnih postova u kojem sam od sebe pravi budalu, ili ti, kojem je Paja postao zvijezda vodilja.
Odrasti.
Nikad nisam "kukao" na nekog igraca Coltsa, osim na Whitea, koji nas je sjeb'o u PO-u, pa ti malo izmisljas u nedostatku argumenata, sta ces.. Moras nesto izmislit, cuj molim te ovo, kad pobijede, najbolji tim na svijetu, gdje sam ja to napis'o, a kad gube, kolonija debila :lol: :lol: :lol: Kakve lazi, neistina i izmisljotine, nevjerovatno...

Sto se tice fekalije, na ovu temu si je ti donio, sjeti se, kad si napis'o za Jetse... Ja se na ovom forumu vecinom zajebavam (osim ponekad), kao i 90% forumasa, kao sto se i Paja zajebava, a ti ne znas sta je to, ti si mrtav ozbiljan, napacen itd... Cuj pajin klon, kakva glupost, malo prelistaj ostale teme, pa ces vidjeti da svak kome je do sale i furanja koristi te rijeci!
Cuj ti da mi kazes da odrastem :roll: Pacenice.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 16 maj 2011, 01:47

sta je vama dvojici?...nismo do sad aimali ovako nesto pa me zacudi ovo....zar vas dvojica ne igrate skupa za tigrove iz SA?...konto sam da se zezate, ali vi kko ozbiljno ovo hmmm.
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 16 maj 2011, 18:06

SaltCityAttack je napisao/la:sta je vama dvojici?...nismo do sad aimali ovako nesto pa me zacudi ovo....zar vas dvojica ne igrate skupa za tigrove iz SA?...konto sam da se zezate, ali vi kko ozbiljno ovo hmmm.
Ne igra on vise, pusti ga, vidis da je prvi poceo, znaci iz cista mira, ko zna sta mu je, valjda ne moze Manninga i Coltse, kao ni Realovce i one koji ga dobiju na Maddenu, sve se skupilo jbg... ;)

Hrvatska
Kontakt:

Post Postao/la Hrvatska » 16 maj 2011, 19:19

Philadelphia Eagles
Chicago Bulls
Philadelphia 76ers
Philadelphia Flyers
New York Yankees

Forever!!!!

randy_moss
Kontakt:

Post Postao/la randy_moss » 16 maj 2011, 20:19

Edin TM87 je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la:sta je vama dvojici?...nismo do sad aimali ovako nesto pa me zacudi ovo....zar vas dvojica ne igrate skupa za tigrove iz SA?...konto sam da se zezate, ali vi kko ozbiljno ovo hmmm.
Ne igra on vise, pusti ga, vidis da je prvi poceo, znaci iz cista mira, ko zna sta mu je, valjda ne moze Manninga i Coltse, kao ni Realovce i one koji ga dobiju na Maddenu, sve se skupilo jbg... ;)
Objasni covjeku tacnu situaciju smlato Bozija...
:lol: :lol: Zasto bi mi se skupilo, kad ne mozes biti ljubomoran na losije od sebe (tu smatram tebe u receiving skills, Manning od Bradya, Coltsi od Patriotsa, ti u Maddenu)

Hrvatska
Kontakt:

Post Postao/la Hrvatska » 16 maj 2011, 20:25

Pošto mi je u košarci Phila najbolja tako je i u NFL-u 8-)
Philadelphia Eagles
Chicago Bulls
Philadelphia 76ers
Philadelphia Flyers
New York Yankees

Forever!!!!

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 16 maj 2011, 20:35

Edin TM87 je napisao/la:
Objasni covjeku tacnu situaciju smlato Bozija...
:lol: :lol: Zasto bi mi se skupilo, kad ne mozes biti ljubomoran na losije od sebe (tu smatram tebe u receiving skills, Manning od Bradya, Coltsi od Patriotsa, ti u Maddenu)
Naravno, sve se vidi po tvojim pacenickim reakcijama i postovima, to je ocito.... ;)

edina
Kontakt:

Post Postao/la edina » 27 maj 2011, 01:47

Volim čitati ovu temu mada u zadnje vrijeme ne pišem puno ali se nadam da će se to promijeniti od slijedeće sezone, i stvarno mi je žao pročitati da se ovako prepucavate.. Ova tema je dugo vremena bila ugodna, bio je respekt prema drugačijim mišljenjima. Voljela bih da tako i ostane.. Stvarno nije ni Manning ni Brady ni Patsi ni bilo ko drugi vrijedan da se svađamo ovdje. Svi smo ovdje fanovi američkog fudbala prije svega. Dosta tema na ovom forumu je upropašteno, ovo je jedna od rijetkih gdje nikad nije bio potreban moderator.
Definitions belong to the definers, not the defined

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 27 maj 2011, 08:10

edina je napisao/la:Volim čitati ovu temu mada u zadnje vrijeme ne pišem puno ali se nadam da će se to promijeniti od slijedeće sezone, i stvarno mi je žao pročitati da se ovako prepucavate.. Ova tema je dugo vremena bila ugodna, bio je respekt prema drugačijim mišljenjima. Voljela bih da tako i ostane.. Stvarno nije ni Manning ni Brady ni Patsi ni bilo ko drugi vrijedan da se svađamo ovdje. Svi smo ovdje fanovi američkog fudbala prije svega. Dosta tema na ovom forumu je upropašteno, ovo je jedna od rijetkih gdje nikad nije bio potreban moderator.
pa gdjesi nam ti u Super Bowll i jos vise gdjesi u velikom NFC Finalu :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

edina
Kontakt:

Post Postao/la edina » 27 maj 2011, 23:37

SaltCityAttack je napisao/la:
edina je napisao/la:...
pa gdjesi nam ti u Super Bowll i jos vise gdjesi u velikom NFC Finalu :)
Hehe, ma ne znam... Pratila sam ali sve nekako s pomiješanim osjećajima... Preko 10 godina čekala da Packersi opet uzmu titulu i kad se to desilo, nije bilo s mojim quarterbackom. Volim i Rodgersa, ali nikad ne može on biti kao Brett, i još sam bila ljuta na upravu Green Baya što nisu bili korektni kad ga je trebalo pustiti da ide dalje pa mi nekako zbog njih bilo krivo što uzeše SB, ali opet mi je djelomično i drago, tako da... uhvatio me SZBN: Sindrom Zbunjenih Brettovih Navijača :D.

Možda ću od slijedeće sezone opet moći jasno da navijam za GB, mada su mi Patsi uvijek dragi, ne znam... Imam puno igrača koje volim pa tako često podržavam i timove za koje igraju... Sad u offsezonu mi je zanimljivo pratiti ono standardno: hapšenja i suđenja zbog raznih krivičnih djela :lol:. S NFL igračima nikad nije dosadno! :D
Definitions belong to the definers, not the defined

randy_moss
Kontakt:

Post Postao/la randy_moss » 05 jun 2011, 14:57

Posto se kraj lockouta ne nazire, pisite o vasim ekipama za predstojecu sezonu, startere, i koga bi voljeli vidjeti od FA da potpise za vas tim (budite samo realni, volio bi ja vidjeti Asomughu u Patriotsima, ali pisi propalo :D )

Offense

QB Tom Brady
RB Benjarvus Green-Ellis
WR Wes Welker
WR Deion Branch
(potreban deep threat tipa Rice, V-Jax, Floyd...)
TE Rob Gronkowski
TE Aaron Hernandez
LT Matt Light (ako dobije cut, Sebastian Vollmer)
LG Logan Mankins (nisu ludi da ga puste)
C Dan Koppen
RG Marcus Cannon (ili Dan Connoly)
RT Nate Solder (ili Vollmer, ako Light ostane na rosteru)

Special Teams

K Stephen Gostkowski
P Zoltan Mesko

Defense

NT Vince Wilfork
RE Mike Wright
LE Ty Warren
ROLB Jermaine Cunningham
LOLB Rob Ninkovich (FA je Matt Roth iz Brownsa, Bellichick pokazao zainteresovanost za njega.)
MLB Jerod Mayo
MLB Brandon Spikes
CB Devin McCourty
CB Leigh Bodden
SS Brandon Meriweather
FS Patrick Chung

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.