Ervin Zukanovic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Ervin Zukanovic
Rekao sam odmah da nije sve kako se pise.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Hoce li on uopste igrati u Interu, odnosno da li se dovodi kao back up igrac ili neko ko ce odmah uskociti u prvu postavu?
Iskreno, vise volim da u Chievu redovno igra nego da grije klupu. A ima sigurno i opcija drugih vecih klubova u Italiji poput Udinesea, bilo gdje samo da igra.
Iskreno, vise volim da u Chievu redovno igra nego da grije klupu. A ima sigurno i opcija drugih vecih klubova u Italiji poput Udinesea, bilo gdje samo da igra.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
-
- Kontakt:
Inter Zuka i Chievo su sve dogovorili !!! Onaj Schelotto nesta koci raspravlja se u vezi njega.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Sad javljaju talijanski mediji da je posao pri kraju i da oba tima zele da sto prije zavrse ovaj transfer. Obje ekipe se nadaju da ce se igraci (Schelotto pravac Chievo) prikljuciti svojim novim timovima najdalje do slijedece sedmice kako bi bili na raspolaganju trenerima za nadolazece pripremne tekme.
sajo zakocio transfer, nazvo ih i reko im da je Zuka los igrac i jos gori covjek 

- Goalgetter
- Kontakt:

Sastav TM-a igraca koji su ubiljezili najveci skok cijene.
- Ponos Torina
- Kontakt:
Zukanovic ce biti prvi izbor na poziciji LB 

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Veliki radnik - igrac i covjek.
Dosao je Miranda, i ako dodje Jovetic to su dva igraca koja nemaju drzavljanstvo EU. Fudbalski savez Italije i Serie A TIM po pravilima dozvoljavaju samo dva non-eu igraca po transfer periodu, mada ne znam to pravilo do kraja mozda ima nekih ustupaka.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Re: Odg: RE: Re: Ervin Zukanovic
Jest..ali cini mi se da je pocetkom marta Zuka dobio belgijski pasos, tako da to pravilo ne bi trebalo da vazi za njegaPuma je napisao/la:Dosao je Miranda, i ako dodje Jovetic to su dva igraca koja nemaju drzavljanstvo EU. Fudbalski savez Italije i Serie A TIM po pravilima dozvoljavaju samo dva non-eu igraca po transfer periodu, mada ne znam to pravilo do kraja mozda ima nekih ustupaka.
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Al se razduzilo, da ne prode mu transfer kao Tini.
Šta bi ovo prođe Zuka kao Tino. Prvo skoči pa reci hop.
..u najgorem slucaju ide u stabilan klub koji se bori za evropu poput sampdorije ili udinezea...ili ostanak u chievu
tino u najboljem slucaju moze sanjat da ga zovne salernitana
-
- Kontakt:
O tini niko i ne razmislja, a kamoli da ga zove neki klubbaglama je napisao/la:..u najgorem slucaju ide u stabilan klub koji se bori za evropu poput sampdorije ili udinezea...ili ostanak u chievu

Zuka Ljudino !!!
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Izgleda da ce ipak u Sampdoriu, bar Di Marzio javlja da su glavni kandidat.
Po meni bolji izbor, imat ce zagarantovanu prvu postavu (u Interu bi to bilo diskutabilno), klub u top 10 koji se bori za Evropu. Pametno Zuka.
jel' ono sampdoria ide u evropu ove godine, nesto se ne sjecam da li su dobili dozvolu ili ne?
Po meni bolji izbor, imat ce zagarantovanu prvu postavu (u Interu bi to bilo diskutabilno), klub u top 10 koji se bori za Evropu. Pametno Zuka.
jel' ono sampdoria ide u evropu ove godine, nesto se ne sjecam da li su dobili dozvolu ili ne?

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
naravno da su bolji izbor, veće šanse da igra redovno, imaju ekipu sposobnu izborit' EL, mada će ih vjerovatno ukopat' raspali Zenga, nikako ne kontam što su njega uzeli za trenera
nadam se da će u Doriu, al' predugo traje ova saga oko prelaska u Inter, da bi transfer tek tako propao

Zadnja izmjena: Chinaglia, dana/u 07 jul 2015, 19:44, ukupno mijenjano 1 put.
-
Pa taj Di Marzio, kada nesto javlja, sigurno je da se nece desaiti.
Barem sudeci po nasim igracima, do sada su, po Di Marziu, TSS i Zuka u Interu, Dzeko u Romi...

Barem sudeci po nasim igracima, do sada su, po Di Marziu, TSS i Zuka u Interu, Dzeko u Romi...

Di Marzio i Alfredo Pedulla su najpouzdaniji izvori kad su u pitanju informacije o transferima, govorim o Italiji, naravno, što ne znači da je njihova svaka info istina, to je nemoguće, ne postoji takva osoba 

Kad je di Marzio izjavio da postoji realan interes Intera za TSS ?? Sto se tice Zukanovica tu vec interes postoji samo zbog broja tih igraca van EU normalno da imaju Jovetic i slicni skuplji i vazniji igraci prednosti. Sto se tice Dzeke je isto pogodio da postoji veliki interes Rome.
- Goalgetter
- Kontakt:
Necemo se lagati, naravno da je postojao interes Intera za Tinu, cak su i celnici Intera pregovarali Hajdukom. To se ne moze osporiti.Ajax je napisao/la:![]()
![]()
Kad je di Marzio izjavio da postoji realan interes Intera za TSS.