Pa i bolje je da ga pusti. Inače napravit' će mu blizance ako ga pokuša čuvati.Evolution87 je napisao/la:Bolje pustiti Balea da radi sta hoce
Avdija Vrsajevic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Avdija Vrsajevic
Avdo jadu jadni ti ćeš cuvati Balea
, ubij se zajedno sa onim smradom koji te poziva i olakšaj nam svima, kod normalnog selektora ne bi bio ni u top 1000 potencijalnih..

Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
kad ga avdija strpa u dzep i predje u real necete tako pricati 

Micron je napisao/la:kad ga avdija strpa u dzep i predje u real necete tako pricati

O Safete AKA Bejli jesi li to ti? A nisi, ti još živiš u svijetu videorekordera...Micron je napisao/la:kad ga avdija strpa u dzep i predje u real necete tako pricati

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
ne znate vi kako je avdija igrao protiv intera eh ehh.... 

ta će bejl 

Ali kako je tek Bale odigrao protiv Intera...Micron je napisao/la:ne znate vi kako je avdija igrao protiv intera eh ehh....

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
čisto sumnjam da će Bale igrat' desno, što je odlična stvar, pod uslovom da bude igrao Vršo
on u Velsu igra lijevo gdje ulazi u teren da može šutat' na gol
puknut' dupli blok lijevo (Sejo/Lule) i probat' ga zaustavit'

avdija dao go na svjetskom prvenstvu a bale nije, to znaci da je avdija boljiCartman je napisao/la:Ali kako je tek Bale odigrao protiv Intera...Micron je napisao/la:ne znate vi kako je avdija igrao protiv intera eh ehh....

Zadnja izmjena: Micron, dana/u 15 sep 2014, 17:32, ukupno mijenjano 2 puta.
- Nerminovic
- Kontakt:
Objasnio.Micron je napisao/la:avdija dao go na svjetskom prvenstvu a bale nije, to znaci da je avdija boljiCartman je napisao/la:Ali kako je tek Bale odigrao protiv Intera...Micron je napisao/la:ne znate vi kako je avdija igrao protiv intera eh ehh....

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Nije mi jasno sto je od gornjih postova sarkazam a sto istina. Kome nije jasno koja je ovo nula od igraca neka pogleda drugi gol Zagreba iz jucerasnje utakmice. Usput moze se tu vidjeti i kako ga prolaze igraci Zagreba koji su lani igrali 2 ligu. Ovaj pokusaj nogometasa i Mujdza se ne smiju spominjat u istoj recenici a kamo li usporedjivati. Kad se spetljao par puta na famoznoj utakmici protiv Cipra mislim da ga je slucajno bilo ubacit onim ljudima na tribinu da bi bio rastrgan. I jos budaletina hoce da cuva Balea. Da nije smijesno bilo bi tuzno. Nabavi budaletino 5 koza pa cuvaj i ne sramoti se vise po nogometnim terenima. Gdje got ovaj punoglavac igra stoperi su na brisanom prostoru jer je strana
otvorena kao auto put. A budaletina mu jos da cijelu stranu da drzi.
Ima jos forumasa koji misle da Avdija nije los bek. Boze pomozi.
ma i one bi mu pobjegle, a ja sam dosad krivio safeta samo, kontam safet ga gura i sta ce ovaj igra boli ga briga al kad vidim ovakve izjave da cuva balea itd ...dubrovnik je napisao/la:Nije mi jasno sto je od gornjih postova sarkazam a sto istina. Kome nije jasno koja je ovo nula od igraca neka pogleda drugi gol Zagreba iz jucerasnje utakmice. Usput moze se tu vidjeti i kako ga prolaze igraci Zagreba koji su lani igrali 2 ligu. Ovaj pokusaj nogometasa i Mujdza se ne smiju spominjat u istoj recenici a kamo li usporedjivati. Kad se spetljao par puta na famoznoj utakmici protiv Cipra mislim da ga je slucajno bilo ubacit onim ljudima na tribinu da bi bio rastrgan. I jos budaletina hoce da cuva Balea. Da nije smijesno bilo bi tuzno. Nabavi budaletino 5 koza pa cuvaj i ne sramoti se vise po nogometnim terenima. Gdje got ovaj punoglavac igra stoperi su na brisanom prostoru jer je strana

Ja sam lijepo napisao da se Avdija nakon Irana počeo kofrčiti 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
vidi avde, on da cuva balea 

"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
Najgore sto treba jedan nas igrač da njega čuva,a bale će ga izvrtiti ko dijete.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
-
- Kontakt:
znate sta je najgore ako avdija ne bude igrao ,opet ce napisati ma safet nije htio da ga sramoti pa stavio Mujdzu da njeg voza
ko bi nama ugodio 

- Donnie Darko
- Kontakt:
Normalan selektor.bordobijeli je napisao/la:znate sta je najgore ako avdija ne bude igrao ,opet ce napisati ma safet nije htio da ga sramoti pa stavio Mujdzu da njeg voza![]()
![]()
ko bi nama ugodio
Ako Avdija bude igrao nama se ne pise dobro sa Velsom. Nije tako puno vremena ostalo pa cemo svjedocit i cuditi se opet. Pa sinoc je Hajdukova obrana bila makar 5 puta na streljani radi punoglavca.bordobijeli je napisao/la:znate sta je najgore ako avdija ne bude igrao ,opet ce napisati ma safet nije htio da ga sramoti pa stavio Mujdzu da njeg voza![]()
![]()
ko bi nama ugodio
Treba stavit Vranjesa na beka ukoliko Mujdza ne bude spreman ili neki drugi razlog poznat samo Sušiću, jer Vranjes bar zna oteti loptu, borben je dok Avdija samo zna trckarati, nit zna oteti loptu, nit se zna postaviti, nit uklizati, ništa.
DD
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, DanijelTZ, Google Adsense [Bot], iluzija, legendarnadruga, signalidunapark, TrueBlue i 82 gosta.