Miroslav Stevanović

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

gruezi
Kontakt:

Re: Miroslav Stevanović

Post Postao/la gruezi » 12 jul 2020, 20:16

Comirot ne bi ni trebao biti na spisku

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 12 jul 2020, 20:26

Jok
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 12 jul 2020, 20:30

gruezi je napisao/la:
12 jul 2020, 20:16
Comirot ne bi ni trebao biti na spisku
Cimirot unazad 2 godine zasigurno medju 10 najboljih i najspremnijih igrača.
Itekako zasluzuje poziv a vrlo vjerovatno i prvih 11.

Salih1984
Kontakt:

Post Postao/la Salih1984 » 12 jul 2020, 20:33

Besic kad nebi igrao 2 godine nogometa,bio bi opet bolji od cimirota
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 12 jul 2020, 21:17

Naravno da je to daleko od istine.

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 12 jul 2020, 21:20

Idealan za rotaciju u Bayernu, svakako neće otkupiti izgleda Perišića.

Salih1984
Kontakt:

Post Postao/la Salih1984 » 12 jul 2020, 21:35

hurem je napisao/la:
12 jul 2020, 21:17
Upravu si...

Ispravka:Besic kad nebi igrao 5 godina nogomet,bio bi opet bolji od cimirota

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 12 jul 2020, 22:15

Salih1984 je napisao/la:
12 jul 2020, 21:35
hurem je napisao/la:
Upravu si...

Nisi uopce smijesan iako to pokusavas biti.
Besic jeste bolji igrac od Cimirota...kada igra.
Cimirot je standardan igrac belgijskog Standarda, igrao gotovo svaku utakmicu po 90 minuta u ligi i u Europi...i ti hoces da kazes da je bolji Besic i kada sjedi na klupi 2 godine...nemoj se blamirati ziv bio.

rishovski
Kontakt:

Post Postao/la rishovski » 12 jul 2020, 22:31

hurem je napisao/la:
12 jul 2020, 22:15
Salih1984 je napisao/la:
hurem je napisao/la:
Upravu si...

Cimirot je standardan igrac belgijskog Standarda, igrao gotovo svaku utakmicu po 90 minuta u ligi i u Europi...i ti hoces da kazes da je bolji Besic i kada sjedi na klupi 2 godine...nemoj se blamirati ziv bio.
Bolji je Damjanovic od obojice...
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)

Salih1984
Kontakt:

Post Postao/la Salih1984 » 12 jul 2020, 22:36

hurem je napisao/la:
12 jul 2020, 22:15
Salih1984 je napisao/la:
hurem je napisao/la:
Upravu si...

Ne pokusavam ispasti smjesan
To za 2 godine nisam bukvalno mislio,nego sam zelio reci da ako besic bude i minute igrao u klubu da ce biti puno bolji od cimirota

Lik koji otvoreno hvali rahmanovica i govori da je kalibar za repke i glavni advokat elvisa sarica na ovom forumu meni govori da se ne blamiram :tokralju:

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 12 jul 2020, 23:41

Nema potrebe za pisanjem lazi...to si morao prelistati stare postove da bi kao nesto zaključio ili sta.
1.Cimirot je zadnjih godinu dana bio zasluzeno na spisku pa cak i ispred Besica.
2. Rahmanovica ne hvalim vec branim pred najezdom mrzitelja svega sto je izaslo ili dodje iz PLBiH...i to radim, pazi sad, kao neko ko i ne gleda maltene Premijer ligu...uglavnom evropske utakmice, svih nasih klubova...i ako uhvatim koju utakmicu u toku premijerligaske sezone...
Rahmanovic je zasluzio poziv i to ce svako OBJEKTIVAN priznati. I da, uvijek sam bio stava da bar 1 najbolji premijerligaski igrac po formi u datom trenutku, ili "potrebi" selektora treba da se nadje na spisku...mnogo je razloga zasto.
3. Saric je iznenada dobio priliku i iskoristio je. Zasluzeno se nasao na spisku u kasnijim prijateljskim utakmicama i na terenu opravdao svoj poziv, eto vise nego BESIC kojeg spominjes. Kasnije kad je otisao u Saudiju...naravno da nije zasluzivao poziv. Po 101.put, Saric nije bivao nista slabiji od ostalih bar 5,6 igraca na terenu, u vecini utakmica koje je odigrao...naprotiv...
Najvise se krivilo igraca kojeg je najmanje trebalo...
4. I da...ja branim sve nase igrace...SVE.

Haver !
Kontakt:

Post Postao/la Haver ! » 12 jul 2020, 23:46

Problem je što je Cimirot igrao u FK Sarajevo, gdje je napravio ime i otisnuo se Evropu.
Zbog toga "ne zaslužuje poziv u repku" recite otvoreno šta vas tišti i za Cimirota, Duljevića, Sarića, Jajala pljuju se jer su u svojoj karijeri nosili dres FKS

Salih1984
Kontakt:

Post Postao/la Salih1984 » 12 jul 2020, 23:52

hurem je napisao/la:
12 jul 2020, 23:41
3. Saric je iznenada dobio priliku i iskoristio je. Zasluzeno se nasao na spisku u kasnijim prijateljskim utakmicama i na terenu opravdao svoj poziv, eto vise nego BESIC kojeg spominjes.
I kako da ti ozbiljno odgovorim na ikakav post poslije ove izjave? :lol:
Vidjeli smo crno na bijelo dokle smo dogurali sa saricem,cimirotom,kovacevicem i ostalom kompanijom :lol:

Da Pidro igra umjesto Kolasinca ti bi vjerovatno rekao da je i to opravdana odluka i onda jos pises o nekim "lazima" :urnebes:
Ti nisi objektivan i bises bajke o bivsim i sadasnjim igracima fks

@haver
Jajalo je druga stvar
On je dokazao da je dobar igrac u Seriji A

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 12 jul 2020, 23:58

Salih1984 je napisao/la:
12 jul 2020, 23:52
hurem je napisao/la:
3. Saric je iznenada dobio priliku i iskoristio je. Zasluzeno se nasao na spisku u kasnijim prijateljskim utakmicama i na terenu opravdao svoj poziv, eto vise nego BESIC kojeg spominjes.
I kako da ti ozbiljno odgovorim na ikakav post poslije ove izjave? :lol:
Vidjeli smo crno na bijelo dokle smo dogurali sa saricem,cimirotom,kovacevicem i ostalom kompanijom :lol:

Da Pidro igra umjesto Kolasinca ti bi vjerovatno rekao da je i to opravdana odluka i onda jos pises o nekim "lazima" :urnebes:
Ti nisi objektivan i bises bajke o bivsim i sadasnjim igracima fks

@haver
Jajalo je druga stvar
On je dokazao da je dobar igrac u Seriji A
U tu kompaniju uvrsti i ostale komotno.

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 13 jul 2020, 00:00

Cimirot meni nije problem, korektno momak igra. Radilica, ima ga svugdje. O Jajalu sam već pisao, isto tako vrlo koristan može biti.

Sarić, nit smrdi nit miriše vala.

Duljević lmao, ne znam što se diskutuje o tom liku više.

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 13 jul 2020, 00:06

Haver ! je napisao/la:
12 jul 2020, 23:46
Problem je što je Cimirot igrao u FK Sarajevo, gdje je napravio ime i otisnuo se Evropu.
Zbog toga "ne zaslužuje poziv u repku" recite otvoreno šta vas tišti i za Cimirota, Duljevića, Sarića, Jajala pljuju se jer su u svojoj karijeri nosili dres FKS
Navijači Želje moraju se suočiti sa realnošću, a to je da nisu izbacili ni jednog igrača od Riki Bajića.

Koji je ispao sa spiska i uvijek bio nebitan reprezentaciji.

Mene etiketiraju da mrzim Sarajevo, a hvalim i pratim igrače poput Čatakovića, Rondića, Mustafića, Kadušića u nadi da će nešto od njih biti.

Cimirot je prosječan evropski igrač i ima neku korisnu ulogu u repki ali Duljević je odron obični.
⚜️~⚜️~⚜️

"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić

Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala

kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino

harixs
Kontakt:

Post Postao/la harixs » 13 jul 2020, 01:24

E jesi vala naso koga ces hvaliti, sve zavidne karijere. :roll:

Krunic, Cimirot pa Gojak (danas jos potvrdio kolko je neinteligentan). Kad se sabere sva trojica su u 5 deka..

Ps. pogresna tema

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 13 jul 2020, 07:41

hurem je napisao/la:
Nema potrebe za pisanjem lazi...to si morao prelistati stare postove da bi kao nesto zaključio ili sta.
1.Cimirot je zadnjih godinu dana bio zasluzeno na spisku pa cak i ispred Besica.
2. Rahmanovica ne hvalim vec branim pred najezdom mrzitelja svega sto je izaslo ili dodje iz PLBiH...i to radim, pazi sad, kao neko ko i ne gleda maltene Premijer ligu...uglavnom evropske utakmice, svih nasih klubova...i ako uhvatim koju utakmicu u toku premijerligaske sezone...
Rahmanovic je zasluzio poziv i to ce svako OBJEKTIVAN priznati. I da, uvijek sam bio stava da bar 1 najbolji premijerligaski igrac po formi u datom trenutku, ili "potrebi" selektora treba da se nadje na spisku...mnogo je razloga zasto.
3. Saric je iznenada dobio priliku i iskoristio je. Zasluzeno se nasao na spisku u kasnijim prijateljskim utakmicama i na terenu opravdao svoj poziv, eto vise nego BESIC kojeg spominjes. Kasnije kad je otisao u Saudiju...naravno da nije zasluzivao poziv. Po 101.put, Saric nije bivao nista slabiji od ostalih babesic...aca na terenu, u vecini utakmica koje je odigrao...naprotiv...
Najvise se krivilo igraca kojeg je najmanje trebalo...
4. I da...ja branim sve nase igrace...SVE.
rahmanovic zasluzio poziv? Lik na vrhuncu karijere igra u jednoj od najslabijih liga u evropi...de molim te odjavi se i nemoj pisati vise ovdje..on tu da se nadze prije hajradinovica ili catakovica...o krunicu gojaku i slicno da ne govorimo..daj molim te pa u nasoj ligi ima boljih igraca od njega...nezna se ko je pateticniji vi pitari sto gurate rahmanovica ili sibicari sto guraju stilica.. A saric je igrac manje na terenu zbog kojeg se pjanic mora vracati na 16rac po loptu...osim trcanja nema nista tj sve ostalo mu je na amaterskom nivou...samo kod retarda prosineckog on je mogao igrati iako nebi smio biti ni medzu 50 igraca na spisku... On bi u nasoj ligi bio prosjek a kamoli sta vise...

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 13 jul 2020, 11:07

@gruezi, ti uopce ne razumijes sta ja pisem i to je tvoj problem..
Saric je medju 23 pozvana igraca u SAD-u jedini kako treba iskoristio priliku, nametnuo se koliko je mogao i kasnije dobivao pozive...ti pozivi su u pocetku bili opravdani...kasnije ne.
Naravno da je Rahmanovic zasluzeno dobio poziv ali zavidni umovi ili mrzitelji to ne mogu prihvatiti. Pogotovo pored silnih povreda koje smo tada imali. Stilic je majstor ali prestar i prespor isto kao i Vrancic...
Catakovica je smijesno spominjati u kontekstu reprezentacije za sada...frajer nije mogao ni u U21 da se nametne...
Hajradinovic je druga prica.
Cimirot je rak rana mnogima, Visca takodjer...ali mi bolje nemamo...Visca sigurno medju 5 nasih najboljih igraca zadnjih godina...Cimirot medju 10. Tesko je to prihvatiti jer su iz PLBiH.
...
Premijerligaski igrac, bar jedan, se mora naci na svakom spisku reprezentacije...ali ti i tebi slicni to nikada necete moći razumjeti.
...
Toliko od mene na temi Stevanovica...

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 13 jul 2020, 11:25

Begović, Šehić ,Bičakčić, Zukanović(?), Šunjić, Kolašinac, Čivić, Pjanić, Bešić, Jajalo, Cimirot, Lulić, Gojak, Višća, Džeko, su okosnica reprezentacije i ako budu zdravi, sigurno će dobiti poziv.
Vjerovatni su i Hodžić, Milošević, Nastić, Mihojević.
Što se ostalih tuče, ovisi od transfera, statusa u klubu, forme...
Ovi potencijalni realno imaju malu šansu da se nađu na spisku, čak i ako odluče da igraju za nas

Nije da sam presretan ovim izborom, ali to je ono što imamio i teško da će Duško eksperimentisati (a i nema od čega :roll: )
Duško se pretpostavljam preračunao, jer je mislio da će ova avantura trajati baraž +- Ep. Da će se to završiti bez potrebe za uvlačenja u rješavanje igračkih križaljki, što je kod nas obično frustrirajuće.
Zadnja izmjena: DrFilgud, dana/u 13 jul 2020, 11:36, ukupno mijenjano 1 put.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Jegres i 37 gostiju.