Ne mozes sve stavljati u isti kos. Svaki pojedinac je imao razlog zbog kojeg mu sad treba taj pasos, jedni dobre, drugi manje dobre razloge..harishp je napisao/la:Koja ti je draza repka opcenitio za koju navijas da skinemo sve maske sa lica.I da onda nastavimo dijalog,ili da ga odmah na startu prekinemo.Zavisno od odgovora.
Jer mi se neda komunicirati sa ovim ispod mog potpisa,ma koliko se ne-trudili.
Emir Spahić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- GhostRider
- Kontakt:
Re: Emir Spahić
E hvala ti da mi to ne rece ko zna sta bi radio.
Nego kako rekose Spahic bi mogao prije u Laktase.Zbog jednog hobija.
@GhostRider i tebi kao i gospon Seljakovicu savjet procitaj potpis,ili bilo sta od nekoga ko to napise.Razmisli sta se htjelo reci i onda upitaj,kritikuj ili potvrdi.
@GhostRider i tebi kao i gospon Seljakovicu savjet procitaj potpis,ili bilo sta od nekoga ko to napise.Razmisli sta se htjelo reci i onda upitaj,kritikuj ili potvrdi.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- gospodin Seljakovic
- Kontakt:
evo sad sam se uvjerio da si stvarno provokator, ja sam vidio da ce zavrsit sve na nacionalnoj razini i fino te pozdravio ne zeleci dalje diskutirat o krivoj temi, a ti tako ccharishp je napisao/la:E hvala ti da mi to ne rece ko zna sta bi radio.
@GhostRider i tebi kao i gospon Seljakovic savjet procitaj potpis,ili bilo sta od nekoga ko to napise.Razmisli sta se htjelo reci i onda upitaj,kritikuj ili potvrdi.
@seljakovicu pa ne moras se bas uziviti u taj nick a traktora nemas.
O kakvim ti provokacijama i nacionalnim razinama pises.
Ako je biti Bosanac i Hercegovac i isto tako navijati za tu repku ma koje vjere bio.
Onda mi je bas drago ako sam na taj nacin nacionalista.
Cudi me da jos nisi i o majorizaciji izvalio.

O kakvim ti provokacijama i nacionalnim razinama pises.
Ako je biti Bosanac i Hercegovac i isto tako navijati za tu repku ma koje vjere bio.
Onda mi je bas drago ako sam na taj nacin nacionalista.
Cudi me da jos nisi i o majorizaciji izvalio.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
kad se komsije kritikuju na jedan sasvim konstruktivan nacin, odmah upiru prste i pocnu pricati o nacionalizmu i tim s-ranjima. a kad te iste hajmo reci komsije pocnu pljuvati po BiH i svemu sto je bosansko, slabo se pojave ove "face" da upiru prste i kazu kako je to nacionalizam. dvo-licnost na visokom nivou
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Spahić je uvijek bio pomalo čudan kad su u pitanju transferi. Znate da je on odbio Lyon dok je igrao u Moskvi, da bi 2 sezone kasnije potpisao za Monpelje. I prošle sezone kad se već počelo pričati da bi ga Arsenal mogao dovesti on je odlučio da produži ugovor, tako da je i taj transfer sam sebi sjebao.
Ali njegova karijera, njegov život, neka radi šta hoće.
Samo treba da zna da će glavna priča i u BiH i u Hrvatskoj biti da dolazi u Dinamo zbog toga jer ne može da nađe bolji klub, bez obzira jeli istina ili nije.
Ali njegova karijera, njegov život, neka radi šta hoće.
Samo treba da zna da će glavna priča i u BiH i u Hrvatskoj biti da dolazi u Dinamo zbog toga jer ne može da nađe bolji klub, bez obzira jeli istina ili nije.
steta sto Spahic olazi u jednu veoma losu ligzu,Dinamo jeste veliki klub,ali on svoje utakmice igra pred 2-3 hilajde navijaca..zar je to motiv jednom ambicioznom igracu? igrati uz to po Vinkovcima,Puli,Sibeniku....bolje mu je 100 puta da ostane u Monpeljeu bar jos sezonu dvije i onda dodje u Hrvatsku ligu...ne razumijem ga zaista,pored Bundeslige iz koje ima ponude izabrati Hrvatsku ligu je ravno idiotizmu fakat...
Ma u Lokomotivi je bio jedan od najplaćenijih igrača u ligi, a i predsjednikov miljenik. Lyon mu nije mogao dati veću plaću. Da nije bilo one afere oko namještanja s kojom su oba bila povezivana u medijima ne bi nikad ni otiš'o. Iako naravno ništa niej dokazano, ipak je to Rusija
. Može bit da mu nedostaje ambicioznosti, ali i bank. račun kao i status u ekipi su sasvim solidne smjernice za karijeru : Neko se vodi ligom i imenom kluba, neko novčanim transakcijama i drugim stinicama. Mamić mu sigurno može više platiti nego QPR, pa možda i Aston Vila ako je uopće više zainteresovana za njega nakon odlaska Gerarda H.

glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
pa i ne moze, u hr je max oko 0,5 mil e, cini mi se , to je u engleskoj smijesno , oko 10 000 funti sedmicno......to spahic moze dobiti u championshipu.......pitanje je i kako bi mamic platio odstetu, monpelje ga sigurno nece pustiti dzaba,plus spahina plata koja ce biti najveca moguca......ne djeluje realpno ,do sada je mamic placao max 2 mil i to za igrace s perspektivom dobre prodaje......VanBasten je napisao/la:Ma u Lokomotivi je bio jedan od najplaćenijih igrača u ligi, a i predsjednikov miljenik. Lyon mu nije mogao dati veću plaću. Da nije bilo one afere oko namještanja s kojom su oba bila povezivana u medijima ne bi nikad ni otiš'o. Iako naravno ništa niej dokazano, ipak je to Rusija. Može bit da mu nedostaje ambicioznosti, ali i bank. račun kao i status u ekipi su sasvim solidne smjernice za karijeru : Neko se vodi ligom i imenom kluba, neko novčanim transakcijama i drugim stinicama. Mamić mu sigurno može više platiti nego QPR, pa možda i Aston Vila ako je uopće više zainteresovana za njega nakon odlaska Gerarda H.
Sent from my Commodore 64
Za Spahića je najbolje da dođe u Dinamo, blizu je doma, para dobra, igranje Europskih utakmica, prihvatili bi ga navijači i suigrači, po meni bi on bio vođa na terenu
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
- badblueboylivno
- Kontakt:
Vidjet ćemo sve do kraja tjedna. Ja ga ne želim u Dinamu, ranije sam naveo razloge, ali vidjet ćemo, ako dođe, kako će se to odraziti na reprezentativni učinak do kraja kvala, i ako ne ode u Dinamo, gdje će, hoće li završiti u nekom master klubu.nihco je napisao/la:prijatelju,to je pilanje naopako, ne moze se mjeriti efikasnost igraca koji se nosi i bori sa napadacima engleske pl i hnl. to ne ide......jeste,imace vise prostora da se posveti reorezentaciji,takodje i porocima kojima ce biti okruzen u zg kao zvijezda br1, bez ambicije da napreduje.badblueboylivno je napisao/la:
Dalje, ne gledam u ovom postu na Dinamo, nego na to da bi Spahićev dolazak značio njegov kontinuitet i igranje u Europi. A, manje napora kroz ligu bi mu dalo više vremena za baziranje na reprezentativne obveze. A kvaliteta sigurno neće opasti igranjem u slabijoj ligi.
licno mislim da ce, dodje li u dinamo, to biti postepen kraj reprezentativne karijere. prva greska i javnost ce ga razapeti, ionako su mnogi vec kivni........nije to pametno

Hayley <3
Je, smješno, generalno kad gledaš na primanja u PL i HNL. Međutim, jedan QPR sigurno ne planira izvaliti neke velike pare za tridesetogodišnjeg stopera - za napadača bi vrlo vjerovatno pa čak i drugoligaši odlično plaćaju u poređenju s HNL-om. Plus ako zaista postoji njegova želja, Mamić mu i ne mora ponuditi više od QPR. Ma ima Dinamo pare, samo što ih je manje-više pametno trošio. No, mislim da je ovo Mamiću zadnja šansa da se pokuša plasirati u grupnu fazu LP-a i tako pokuša dobiti ovaj "rat" protiv navijača i konkuretne "struje" u klubu i gradu, pa i državi, tako da neće štediti pare. Nisu ni Vida, a ni Leko došli jeftino.nihco je napisao/la:pa i ne moze, u hr je max oko 0,5 mil e, cini mi se , to je u engleskoj smijesno , oko 10 000 funti sedmicno......to spahic moze dobiti u championshipu.......pitanje je i kako bi mamic platio odstetu, monpelje ga sigurno nece pustiti dzaba,plus spahina plata koja ce biti najveca moguca......ne djeluje realpno ,do sada je mamic placao max 2 mil i to za igrace s perspektivom dobre prodaje......VanBasten je napisao/la:Ma u Lokomotivi je bio jedan od najplaćenijih igrača u ligi, a i predsjednikov miljenik. Lyon mu nije mogao dati veću plaću. Da nije bilo one afere oko namještanja s kojom su oba bila povezivana u medijima ne bi nikad ni otiš'o. Iako naravno ništa niej dokazano, ipak je to Rusija. Može bit da mu nedostaje ambicioznosti, ali i bank. račun kao i status u ekipi su sasvim solidne smjernice za karijeru : Neko se vodi ligom i imenom kluba, neko novčanim transakcijama i drugim stinicama. Mamić mu sigurno može više platiti nego QPR, pa možda i Aston Vila ako je uopće više zainteresovana za njega nakon odlaska Gerarda H.
glupost za hrabre je sebičan lijek
ne sumnjam ja da ce mamic i spahic naci zajednicki jezik i vise od toga, problem su tri godine ugovora spahica u francuskoj. spaha ima jos bar 3 sezone vrhunskog fudbala,s obzirom da nema hronicne povrede i ne vidim razlog da ga monpelje ne trazi dobru cifru,a dobiti je moze. predsjednik je proslog ljeta izvalio da ga ne bi dao za 20 mil......to znaci da cifra od 6 miliona,koju spominju ,nije nerealna. to mamic nece platiti, jedino neki spahin krmaluk moze oboriti cijenu na prihvatljivu razinu,kao sto je uradio u rusiji.VanBasten je napisao/la: Je, smješno, generalno kad gledaš na primanja u PL i HNL. Međutim, jedan QPR sigurno ne planira izvaliti neke velike pare za tridesetogodišnjeg stopera - za napadača bi vrlo vjerovatno pa čak i drugoligaši odlično plaćaju u poređenju s HNL-om. Plus ako zaista postoji njegova želja, Mamić mu i ne mora ponuditi više od QPR. Ma ima Dinamo pare, samo što ih je manje-više pametno trošio. No, mislim da je ovo Mamiću zadnja šansa da se pokuša plasirati u grupnu fazu LP-a i tako pokuša dobiti ovaj "rat" protiv navijača i konkuretne "struje" u klubu i gradu, pa i državi, tako da neće štediti pare. Nisu ni Vida, a ni Leko došli jeftino.
Sent from my Commodore 64
- badblueboylivno
- Kontakt:
Pa Ante Rukavina, prema svemu sudeći propao igrač, ima pola milijuna eura, dok neki spominju i 800 iljada godišnje. Pa sad razmislite da Mamiću nije teško dati velik novac za još veći profit - ovdje ne prodaja, nego ulazak u LP.
Hayley <3
Nakon tjeranja Vahe i citave te orkestrirane harange koju je najbolje Jergovic opisao, volio bi da Dinamo opet izvisi za LP. Obzirom da sam ovo naglas izgovorio, ocekujem prolaz Dinama u grupnu fazu.
Spaha je odlaskom u HNL, skoro pa bivsi igrac. Ono sto je najgore, nece biti u potrebnoj fizickoj spremi pred najvaznije megdane reprez.
Spaha je odlaskom u HNL, skoro pa bivsi igrac. Ono sto je najgore, nece biti u potrebnoj fizickoj spremi pred najvaznije megdane reprez.
Čitava diskusija je smiješna. Po toj logici bi sad Džeko pošto igra u PL trebao biti puno spremniji i puno ubojitiji nego dok je igrau u BL.
- Principatus
- Kontakt:
Ne pratim u zadnje vrijeme toliko novosti, ali kako ovdje citam to zvuci kao veoma vjerovatno, da bi Spaha mogao da predje u Dinamo. Stvarno neznam sta da kazem na ovo sve. Neki se ovdje vide uvrijedjeni kao navijaci Dinama ili kao Hrvati ili sta god.
Da me ko nebi napadao za moje misljenje: Protiv Hrvata nemam nista, protiv Dinama nemam sad nesto, ali ga i ne volim. Moj did je citavu Jugu sa Hajdukom proputovao, tako da...

Neigranje u francuskoj ligi je Spaha najvise sam sebi prouzrokovao, a onda mozda dodatno to francusko ponasanjem prema strancima. Na drugoj strani Spaha bi vec sutra sa svojim kvalitetom mogao da igra naprimjer u Bundesligi. Pored tipicne medijske pompe i tipicni lazi o transferima: Spahin moguci prelazak u Arsenal je bio realan. Znam sada svi pricaju o tome, kako je to bila samo pompa itd. blabla, ali to nije istina. Dakle porediti njegove opcije sa opcijama Simunica, koji je misteriozno iz jednog trenutka u drugi pao tesko iz forme psihicki/fizicki, nije bas realno. Njegov prelazak u Dinamo bi za mene licno kao navijaca reprezentacije bila losa opcija, za 2-3 godine ok, ali sada sigurno ne.
Nivo takmicenja u ligama petice i HNL se sigurno nemoze porediti. Drugacije je kad covjek citavu sezonu igra protiv napadaca jace klase, gdje je potreban veci tempo, fizicka spremnost etc. Dakle mora da se drzi u formi, mora da bude na svom najvecem nivou. Hoce li to toliko biti potrebno u HNL i za nekoliko internacionalnih utakmica, to je pitanje za sebe.
Da me ko nebi napadao za moje misljenje: Protiv Hrvata nemam nista, protiv Dinama nemam sad nesto, ali ga i ne volim. Moj did je citavu Jugu sa Hajdukom proputovao, tako da...

Neigranje u francuskoj ligi je Spaha najvise sam sebi prouzrokovao, a onda mozda dodatno to francusko ponasanjem prema strancima. Na drugoj strani Spaha bi vec sutra sa svojim kvalitetom mogao da igra naprimjer u Bundesligi. Pored tipicne medijske pompe i tipicni lazi o transferima: Spahin moguci prelazak u Arsenal je bio realan. Znam sada svi pricaju o tome, kako je to bila samo pompa itd. blabla, ali to nije istina. Dakle porediti njegove opcije sa opcijama Simunica, koji je misteriozno iz jednog trenutka u drugi pao tesko iz forme psihicki/fizicki, nije bas realno. Njegov prelazak u Dinamo bi za mene licno kao navijaca reprezentacije bila losa opcija, za 2-3 godine ok, ali sada sigurno ne.
Nivo takmicenja u ligama petice i HNL se sigurno nemoze porediti. Drugacije je kad covjek citavu sezonu igra protiv napadaca jace klase, gdje je potreban veci tempo, fizicka spremnost etc. Dakle mora da se drzi u formi, mora da bude na svom najvecem nivou. Hoce li to toliko biti potrebno u HNL i za nekoliko internacionalnih utakmica, to je pitanje za sebe.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Spahić je sve bliže Dinamu, do srijede bi se sve trebalo završiti.
Ne znam kako je za igrača koji je do 25 igrao za Zagreb Dinamo loša opcija. Uostalom ako se dobro sjećam prije nego što je došao u Francusku bio je bez kluba godinu dana a napunio je skoro 30 godina..
Ne znam kako je za igrača koji je do 25 igrao za Zagreb Dinamo loša opcija. Uostalom ako se dobro sjećam prije nego što je došao u Francusku bio je bez kluba godinu dana a napunio je skoro 30 godina..

...što je više lome to je volim jače...
naravno da je losa opcija, kad je mogao ici u neki od klubova iz lige petice.jacky09 je napisao/la:Spahić je sve bliže Dinamu, do srijede bi se sve trebalo završiti.
Ja nisam prosjak al' ljubav molim
ni zanesenjak svojih poema
zbog jedne zene koju ja volim
zivim taj zivot poput boema
ni zanesenjak svojih poema
zbog jedne zene koju ja volim
zivim taj zivot poput boema
Da može ići u Arsenal, Villu itd. valjda bi otišao. Ali može kao i Leko u Chelsea.jasmin256 je napisao/la:naravno da je losa opcija, kad je mogao ici u neki od klubova iz lige petice.jacky09 je napisao/la:Spahić je sve bliže Dinamu, do srijede bi se sve trebalo završiti.
...što je više lome to je volim jače...
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul i 23 gosta.