NK Vitez
-
- Kontakt:
Re: NK Vitez
U BiH ne postoji ekipa koja ce utrpat petardu mladosti,ne provociram samo kazem da trebate biti zadovoljni i minimalnom pobjedom,jer su po meni pobjeda mladosti ili remi puno realniji.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Po tebi bliza pobjeda Mladosti u Vitezu? Pa ne dolazi Barcelona,da su favoriti kod nas...dobro strucnjak vidimo se poslije utakmice. ja cu biti zadovoljan i s minimalnom pobjedom,jos je trener u fazi upoznavanja ekipe,ali ipak vjerujem u ekipu da oni mogu i uvjerljiivije poraziti kakanjce.titi14oldschool je napisao/la:U BiH ne postoji ekipa koja ce utrpat petardu mladosti,ne provociram samo kazem da trebate biti zadovoljni i minimalnom pobjedom,jer su po meni pobjeda mladosti ili remi puno realniji.

TH 1950
Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....
-
- Kontakt:
To kod vas samo Barselona favorit?nisam navijac mladosti ali od nekog trpanja nema nista,skontaj da u tri utakmice niste uzeli boda,dobili nikad losiji velez,i odma neka trpanja,petarde,zivi bili pa vidjeli,mladost niko nije nadigrao osim onog debija u prvom kolu pl.
titi14oldschool je napisao/la:To kod vas samo Barselona favorit?nisam navijac mladosti ali od nekog trpanja nema nista,skontaj da u tri utakmice niste uzeli boda,dobili nikad losiji velez,i odma neka trpanja,petarde,zivi bili pa vidjeli,mladost niko nije nadigrao osim onog debija u prvom kolu pl.
Skontaj i ti da smo imali loseg trenera,koji nije znao postaviti a,niti motivirati ekipu... Dobili smo loseg Veleza to stoji

TH 1950
Da je bliža pobjeda Mladosti - nije.
Da će Vitez trpat pet komada - neće.
Da će Vitez trpat pet komada - neće.
https://youtu.be/LQWg93682Jk
Pola ti vijeka ime branili, trn u oku uvijek bio si,
ni u snu nisu mogli vidjeti, da titule će Zrinjski slaviti..!!!
Pola ti vijeka ime branili, trn u oku uvijek bio si,
ni u snu nisu mogli vidjeti, da titule će Zrinjski slaviti..!!!
Koji li ce "navijaca" biti vise na tribinama 

Vitez 6:0 Mladost
Odgovorno tvrdim da ce ih Vitez pobijedit, da smo imali karacica od početka bodovni saldo bi izgledao drukčije ljudi mi imamo extra ekipu jednu od bolji po kvaliteti i iskustvu samo nam je trebo neko ko ce ih Posložit i motivisat. Vitez nije dužan marke i mjesto mu je u ligi i sljedeću sezonu.
Pobjedom od 1-0 biti cu zadovoljan
samo da momci razbiju psiholosku blokadu,i krenu igrati vise.... Ajmo po prvu domacu tricu! 

TH 1950
Koja Mladost.. iz Kruscice?kostobran je napisao/la:Vitez 6:0 Mladost
Iz nevic polja
Opet glupa muzika na poluvremenu
A ja penala i pm
-
- Kontakt:
5-0?
-
- Kontakt:
Poletili ste bezveze sa nekim najavama,i lupili od pod to tako vazda bude nego daj nek bude po 1-0 i dobro ce bit.
Sta ima 6:0 ??????
7:0
-
- Interni moderator
- Kontakt:
u kakvom sastavu stizete na Tusanj...ima li kartoniranih i povrijedzenih....kakva su ocekivanja od tekme na Tusnju..pozz i nek pobijedi bolji
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
-
- Kontakt:
moze se kazati da smo desetkovani ali imamo dobre zamjene mozda bolje od ovih a tim nam je dosta nepredvidiv pa nek pobijedi boljistaragarda je napisao/la:u kakvom sastavu stizete na Tusanj...ima li kartoniranih i povrijedzenih....kakva su ocekivanja od tekme na Tusnju..pozz i nek pobijedi bolji
vitezovi ako moze neko da mi odg ko vam fali sem Jusufbasica? jel se Basara oporavio? sta je s Muminovica? bujrum sutra u Tuzlu
pozz

Sloboda Tuzla
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.