A "pojacavaju" se sa Mandzukicem za 8-9 miliona..... pa ti pokusaj skontati njihovu klupsku politiku....

Jedino im se mora odati priznanje zbog Kjera, neznam na koji su fazon njega uspjeli privuci ali svaka im cast.
i friedrich takodjer, on ce im biti glavni stoper ove sezonecalcio je napisao/la:To kao hoce opet da osvoje titulu, zbog toga nedaju Misketu, Dzeki ni Grafiteu da idu.
A "pojacavaju" se sa Mandzukicem za 8-9 miliona..... pa ti pokusaj skontati njihovu klupsku politiku....![]()
Jedino im se mora odati priznanje zbog Kjera, neznam na koji su fazon njega uspjeli privuci ali svaka im cast.
pregrizo ti jezikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!!!!!!!!!!!Raikkonen je napisao/la:Miske obicna izdajica........Najveci krivac sto nismo na SP.......Ciro je majstor.......
Da, Miske je izdajica a Ćiro je svetac i Onaj koji će nas izvesti na pravi put. Nemoj me nasmijavati, molim te.Raikkonen je napisao/la:Miske obicna izdajica........Najveci krivac sto nismo na SP.......Ciro je majstor.......
Ćiro je odveo Bosnu do baraža ako se ne varam, jeli to napravio iko prije njega i hoće li napraviti trenutni izbornik?Monolog je napisao/la:Da, Miske je izdajica a Ćiro je svetac i Onaj koji će nas izvesti na pravi put. Nemoj me nasmijavati, molim te.Raikkonen je napisao/la:Miske obicna izdajica........Najveci krivac sto nismo na SP.......Ciro je majstor.......
Da li ste vi upoznali Misketa? Pitam jer izgleda da ga znate pa govorite kako je on izdajica, kako je ovakav-onakav, bla, bla, bla. Ćiro je svoje odradio i tačka. I Baki je trebala pobjeda protiv Danske za direktan plasman, zatim pobjeda protiv Srbije na marakani za 2. mjesto(ovo je bila nemoguća misija) i to sa ekipom koja je imala slabiji napadački potencijal od Ćirine. Zašto ti misliš da Sušić nešto neće napraviti? Pih.jacky09 je napisao/la:Ćiro je odveo Bosnu do baraža ako se ne varam, jeli to napravio iko prije njega i hoće li napraviti trenutni izbornik?Monolog je napisao/la:Da, Miske je izdajica a Ćiro je svetac i Onaj koji će nas izvesti na pravi put. Nemoj me nasmijavati, molim te.Raikkonen je napisao/la:Miske obicna izdajica........Najveci krivac sto nismo na SP.......Ciro je majstor.......
A Ćiro kao karakter je smeće.
Ovu izjavu samo moze reci neko ko prati repku od Cirine vladavine.jacky09 je napisao/la:Ćiro je odveo Bosnu do baraža ako se ne varam, jeli to napravio iko prije njega i hoće li napraviti trenutni izbornik?Monolog je napisao/la:Da, Miske je izdajica a Ćiro je svetac i Onaj koji će nas izvesti na pravi put. Nemoj me nasmijavati, molim te.Raikkonen je napisao/la:Miske obicna izdajica........Najveci krivac sto nismo na SP.......Ciro je majstor.......
A Ćiro kao karakter je smeće.
Tacno. Nazalost nemozemo sebi priustiti takav luksuz, da najboljeg asistenta BL gurnemo na klupu. To je izgleda u ovom slucaju mac sa dvije ostrice... Tesko je biti pametanCartman je napisao/la:Misketa podhitno na klupu. Manje je pretrco od Hasagica veceras. Pjanu gurnut naprijed, i stavit dva trkaca iza njega. Ovako nam se protivnik proseta do nase polovice sa tri pasa
Nece vjeruj mi nije lud zbog nekih balavacaneno#4 je napisao/la:Ja sam siguran da ce covjek vrlo brzo da se povuce iz repke...
Bio.Samo F.K.S !! je napisao/la:
Nece vjeruj mi nije lud zbog nekih balavaca![]()
i opet ponavljam
Jedan je Misimovic Zvjezdan !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.