Mobilni- gdje, kako, šta?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- schweinsteiger
- Kontakt:
Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
Skines operu i uzivas.
Za mene ubjedljivo najbolji webbrowser za smartphone i nema ti svako malo da iskace da se ulogujes na gmail.
Je li neko zna kako da ne budem stalno online na fbu,kad ukljucim wifi na mobitelu?
I je li se mojatv na mobitelu placa posebno?
Ja imam full paket...
Za mene ubjedljivo najbolji webbrowser za smartphone i nema ti svako malo da iskace da se ulogujes na gmail.
Je li neko zna kako da ne budem stalno online na fbu,kad ukljucim wifi na mobitelu?
I je li se mojatv na mobitelu placa posebno?
Ja imam full paket...
#miasanmia
Mislim da plaćaš 1KM više nego što je to običaj no nisam siguran.
Moja webTV je 1 KM+PDV i mozes je gledati i na kompjuteru i na mobitelu, cijena ostaje ista
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
E toNYKnicks Fan je napisao/la:Mozes uzeti 2 telefona na fiksni, uzeo ja jucer.
Ima li neko Alcatel One Touch Idol, stavio sam Micro SD, l nece da ocita, pise stavite karticu. Pa ako moze pomoc?

Imam ja idola

FORZA MARŠAL !!!
Planiram uzeti telefon, nov za nekih 500KM, Sony mi se po dizajnu sviđa, OS je android, i opcenito su karakteristike solidne. Razmisljao sam o Xperia SP i Xperia T. Zanima me ima li neko iskustva sa navedenim ili neki phone za preporuciti. Također interesuje me isto cijena Nexus 4 u Sa?
Alcatel One Touch Idol, i ostane ti para još 

I had an appointment with you tonight… in Samarra.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
za te pare ti je najbolji izbor lumia 920, jednoatavno best buy za te pareDesole je napisao/la:Planiram uzeti telefon, nov za nekih 500KM, Sony mi se po dizajnu sviđa, OS je android, i opcenito su karakteristike solidne. Razmisljao sam o Xperia SP i Xperia T. Zanima me ima li neko iskustva sa navedenim ili neki phone za preporuciti. Također interesuje me isto cijena Nexus 4 u Sa?
Sent from space
SP i T su androidi, a to je window phone, moja preporuka je Xperia u svakom slucaju, imam Xperiu S koja je prejaka a ti su mnogo bolji od S, pa ti izaberi.QUARESMA 18<<< je napisao/la:za te pare ti je najbolji izbor lumia 920, jednoatavno best buy za te pareDesole je napisao/la:Planiram uzeti telefon, nov za nekih 500KM, Sony mi se po dizajnu sviđa, OS je android, i opcenito su karakteristike solidne. Razmisljao sam o Xperia SP i Xperia T. Zanima me ima li neko iskustva sa navedenim ili neki phone za preporuciti. Također interesuje me isto cijena Nexus 4 u Sa?
Sent from space
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Svako svog kon ja hvali
Ne vidjeh da je pitao ni o alcatelu, ni o noki, vec o Xperia SP i Xperia T
Da ja uletim i kazem da doda jos 100-150KM za s3 ?
Kada sam vec zasrao da vam preporucim i jedan od best buy kineskih modla http://www.pandawill.com/haier-w910-sma ... 65878.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Telefon je ODLIČan i za ove novce nevjerovatan.

Da ja uletim i kazem da doda jos 100-150KM za s3 ?

Kada sam vec zasrao da vam preporucim i jedan od best buy kineskih modla http://www.pandawill.com/haier-w910-sma ... 65878.html" onclick="window.open(this.href);return false;
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
Ja sam tog zamal kupio neki dan 

I had an appointment with you tonight… in Samarra.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
kakvih 500 KM na mobitel
i gdje se ova kineska cuda servisiraju?

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Ma ja ubacio svoju od 2 GB, jbg koristim je vec 4 godine, na svaki je telefon mogla, sad na Idol nece, ne znam do cega je :Shodža je napisao/la:E toNYKnicks Fan je napisao/la:Mozes uzeti 2 telefona na fiksni, uzeo ja jucer.
Ima li neko Alcatel One Touch Idol, stavio sam Micro SD, l nece da ocita, pise stavite karticu. Pa ako moze pomoc?...ja nedavno uzeo, a sad i brat hoce...
Imam ja idolaal nisam im'o nikakvih problema te prirode
Valjajul sta ovi kinezi?neo je napisao/la:Svako svog kon ja hvaliNe vidjeh da je pitao ni o alcatelu, ni o noki, vec o Xperia SP i Xperia T
Da ja uletim i kazem da doda jos 100-150KM za s3 ?![]()
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
lumia, lumia i samo lumia 

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Šta je sa ovim ažuriranjem Vibera. Nešto sam čuo da možeš zvat druge osobe i kad nemaju pristup na wi fi!?
ko zna utrefit kineza tj. omjer snage i novca, na konju je... vjeruj mi, samo je zeznuto za servis, a ostalo je sve isto...al evo i ovdje kod mene se napravio servis za Oppo, iOcean, Cubot itdemir18 je napisao/la:Valjajul sta ovi kinezi?neo je napisao/la:Svako svog kon ja hvaliNe vidjeh da je pitao ni o alcatelu, ni o noki, vec o Xperia SP i Xperia T

Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
Valjaju ako ne kupujes kopije poznatih modela za 70$emir18 je napisao/la: Valjajul sta ovi kinezi?

Mozes naravno, ukoliko kupis kredit, tj coinse. Isto kao na skype.marcelo12 je napisao/la:Šta je sa ovim ažuriranjem Vibera. Nešto sam čuo da možeš zvat druge osobe i kad nemaju pristup na wi fi!?

U potpunosti se slazem.iVar je napisao/la: ko zna utrefit kineza tj. omjer snage i novca, na konju je... vjeruj mi, samo je zeznuto za servis, a ostalo je sve isto...al evo i ovdje kod mene se napravio servis za Oppo, iOcean, Cubot itd
Sta ces servisirat na ovim novim telefonima? Prave se univerzalno, pa je lahko doci do dijelova kao sto su npr zvucniciBosniacum Lilium je napisao/la:kakvih 500 KM na mobitel![]()
![]()
![]()
![]()

Kada smo vec kod kineza, gdle ove zvijeri za 500KM http://www.dinodirect.com/dual-cure-1-7 ... 06195.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Malo progugaljte Xiaomi brend. Kod nas je problem što ne mozes reci da je ovo Iphone5s dok je po karakteristikama bolji od navedenog

"It's one of premier league's oldest lessons .
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
pa zar ne vidis kako su privlacni na papiruemir18 je napisao/la:Valjajul sta ovi kinezi?neo je napisao/la:Svako svog kon ja hvaliNe vidjeh da je pitao ni o alcatelu, ni o noki, vec o Xperia SP i Xperia T

Ma ne znam, ja bi ipak sacekao i dobro citao iskustva drugih ljudi. Imam iskustvo sa jeftinijim tabletom. Godinu dana i gotovo. Dok recimo malo bolji tablet moze i mora minimalno 3-4 godine raditi, i to dobro.
Kad na kraju saberes i oduzmes, bolje kupiti skuplju stvar, ko moze.
Kad na kraju saberes i oduzmes, bolje kupiti skuplju stvar, ko moze.
Ipad kupiš i riješiti dileme. Sve što više tipkam i navikajem se na njega, on sve bolji i bolji. Jednostavno zvijer, 9.7 inch-a, ne treba ti laptop 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.