Ja izmedju te dvije utakmice imam svatove,a 1.9. dva ispita na faxu,tesko da cu prezivjeti to1950 je napisao/la:28 protiv Dnjipra, 31 protiv Dinama .ima da ta tri dana budem pijan i da se ne trjeznim
Pozz iz bile Herceogivne točnije Čitluka
Volim te Hajduče. A, što se tiče kung-fu Pandze priča se da je jako blizu Hajduka i da bi ovaj tjedan trebao potpisat
otkud to ???Android je napisao/la:Osim Verone,za Susica zainteresiran i Everton
U slucaju odlaska Avdije,na Poljud bi mogao doci desni bek iz APOEL-a,Athos Solomou
Slobodna Dalmacijaphily je napisao/la:otkud to ???Android je napisao/la:Osim Verone,za Susica zainteresiran i Everton
U slucaju odlaska Avdije,na Poljud bi mogao doci desni bek iz APOEL-a,Athos Solomou
Maglica,kakav god da je je odličan,nikad nisam imo ništa protiv njegaAndroid je napisao/la:Pa da li postoji veci panj u svijetu nogometa od Antona Maglice,zabije on ponesto,ali nevjerovatno je sta taj covjek uspije promasiti,pogled Milevskog na kraju utakmice je epic![]()
Sve u svemu,odlicna utakmica,dva gola su bila neregularna,to se mora priznati,Avdo odlican,neka njega jos jednu godinu u ST
Sto je najbitnije,idemo u Ukrajinu puni samopouzdanja,eh da je remi izvuci,pa ih dotuci u paklu Poljuda
pravi student kad u 9. mj imaš ispite (3 rokAndroid je napisao/la:Ja izmedju te dvije utakmice imam svatove,a 1.9. dva ispita na faxu,tesko da cu prezivjeti to1950 je napisao/la:28 protiv Dnjipra, 31 protiv Dinama .ima da ta tri dana budem pijan i da se ne trjeznim
Volim te Hajduče. A, što se tiče kung-fu Pandze priča se da je jako blizu Hajduka i da bi ovaj tjedan trebao potpisat
Magla je svakom hajdukovcu svojim promasajima vec dosta skratio zivotMikiHJ je napisao/la:Maglica,kakav god da je je odličan,nikad nisam imo ništa protiv njegaAndroid je napisao/la:Pa da li postoji veci panj u svijetu nogometa od Antona Maglice,zabije on ponesto,ali nevjerovatno je sta taj covjek uspije promasiti,pogled Milevskog na kraju utakmice je epic![]()
Sve u svemu,odlicna utakmica,dva gola su bila neregularna,to se mora priznati,Avdo odlican,neka njega jos jednu godinu u ST
Sto je najbitnije,idemo u Ukrajinu puni samopouzdanja,eh da je remi izvuci,pa ih dotuci u paklu Poljuda
pravi student kad u 9. mj imaš ispite (3 rokAndroid je napisao/la:Ja izmedju te dvije utakmice imam svatove,a 1.9. dva ispita na faxu,tesko da cu prezivjeti to1950 je napisao/la:28 protiv Dnjipra, 31 protiv Dinama .ima da ta tri dana budem pijan i da se ne trjeznim
)
![]()
![]()
+nema KonopljankeSignore je napisao/la:Los start, al izgleda da se Hajduk dize pomalo. 6 komada nije lako zabiti nikome. Drago mi je zbog tako visoke pobjede, jer momcad sad sigurno ima krila i vjerujem da u srijedu Dnipru nece biti lako. I poraz od 1-0 nebi bio los. Teren je neutralan, jos da ukrajinci malo podcjene Hajduka i fasovat ce
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.