Fudbalska reprezentacija Srbije

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

Devil
Moderator
Kontakt:

Re: Fudbalska reprezentacija Srbije

Post Postao/la Devil » 27 feb 2012, 01:21

Rad sam kao i OFK i Zvezdu i Partizan gledao u vecini utakmica ove sezone posto oni domace igraju uglavnom nedeljom pa se moze stici.Rad je imao tragicnu odbranu ove sezone,osim Lekovica svi su bili izvan svojih mogucnosti,smesno je bilo i gledati kako ih nazad prolaze,ali i kao takvi su imali 17 primljenih golova na 15 utakmica,od toga 4 su dobili u zadnjem kolu na Cika Daci od mnogo jace ekipe.Ove sezone Danilovic je kriv za 1-2 gola najvise,a ni to nisu bile kardinalne greske,nego eto mozemo sa odredjenog aspekta reci da je bio van svoga nivoa.Ali zato sta je u upravo tom zadnje pomenutom mecu skidao iako je primio 4,ili sta je skidao protiv OFK-e to nisu bile istine. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 27 feb 2012, 01:51

[youtube][/youtube]

Meni dovoljno za nepozivanje ;)

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 27 feb 2012, 02:29

Mog'o si i sta starije naci pod broj jedan.Taj Danilovic i ovaj nebo i zemlja.
Pod broj 2,tebi je samo jedan klip dovoljan da vidis da li je neko dobar ili los.Cenim da bi onda nakon ovoga mogao da zakljucis da planeta losijeg golmana nije imala. :roll:
[youtube][/youtube]

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 27 feb 2012, 02:52

Golman koji nije standardan u Radu ne moze biti broj 1 u reprezentaciji .,! i sta god hoces :)

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 27 feb 2012, 20:08

sasagmp je napisao/la:Golman koji nije standardan u Radu ne moze biti broj 1 u reprezentaciji .,! i sta god hoces :)
Kako nije standardan ? :?
Video bih tebe da li bi igrao povredjen. :roll:
Kada god je zdrav branio je,sve cetiri utakmice u EL,cak tu zadnju protiv Voloua povredjen branio jer nisu imali muda da stave nekog drugog golmana(u tom trenutku Stepandica),pa su se na pocetku sezone nakon povrede Danilovica menjali na golu Marinkovic i Kesic,da bi se Danilovic vratio pred mec sa Partizanom,tacnije kolo pre toga mislim da je na Banjicu dolazila Jagodina,i onda protiv Partizana bio igrac utakmic,naredna dva kola ponovo brane Kesic i Marinkovic,a onda zadnjih 5 kola ponovo Danilovic cuvar mreze.Gde je tu prica o (ne)standardnosti u Radu ? :? :roll:

I ja uopste nisam ni rekao da bi trebao biti br.1.Citiraj mi deo teksta gde sam to rekao.Napisao sam ti da je bolji trenutno od Stojkovica i da je trenutno iza Aleksica najbolji golman lige.A to mogu reci jer sam pogledao vecinu utakmica JSL u ovoj polusezoni i znam sa kakvim potencijalom i kvalitetom raspolaze ista. ;)

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 27 feb 2012, 20:15

Zeljko Brkic i tacka! (tj. uzvicnik)

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 27 feb 2012, 21:41

slika - slika

JERMENIJA-SRBIJA
Utorak 28.2.2012
Stadion Tsirion,Limassol,Kipar
Pocetak:15:00
Prenos:RTS

Prva utakmica naseg A tima u 2012.godini bice mec sa Jermenijom na Kipru,gde ce se odigrati jedna vrsta turnira na kome ce igrati jos domacin Kipar.Prva utakmica je izmedju Jermenije i Srbije,a dan kasnije u istom terminu od 15:00 cemo da igramo protiv Kipra u Larnaci.

Sta reci o reprezentaciji Jermenije.Izuzetno nezgodna reprezentacija,reprezentacija koja se nikada i nikako ne predaje sto su pokazale i zadnje kvalifikacije gde su u izuzetno nezgodnoj grupi sa Rusima,Ircima,Slovacima,Makedoncima i Andorom sakupili velikih 17 bodova i zavrsili kao treci u grupi iza Rusije i Irske.Dolaze na Kipar u trenutno najjacem sastavu sa dvojicom debitanata.Prvo malim Ozibilizom iz Ajaxa,te Mamedovim iz Zwoleam,a tu su jos uvek opasni Manucharyan,pa veznjak "Rudara" iz Donetska Mkhitaryan,pa onda Arzumanyan u odbani zajedno sa Mkoyanom...
Svakako jedna lepa provera da se vidi kako ce se nasa reprezentacija ponasati protiv ruske skole fudbala i discpiline u igri. ;)

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 27 feb 2012, 22:13

Aman dzaba ti sve te odgledane utakmice kad su ti parametri navijacki,a ne parametri realnog sagledavanja ;)

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 28 feb 2012, 00:28

Pa da su mi navijacki parametri na prvo mesto bi isao Bajkovic,a na drugo Kirovski. ;)

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 28 feb 2012, 00:49

Pa tu navijacku pristrasnost prikrivas tim izborima tipa Danilovic,Lukac itd....ali slabo ti ide.Stao vam je "Mustafa" na zulj samo tako,nikako da ga prebolite :mrgreen:

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 28 feb 2012, 00:56

Bgm meni nije,ja njega nikada nisam ni voleo.Postovao sam ga kao golmana,postujem ga i sada,njegovo citanje penala nema niko od srpskih golmana.U situacijama 1 na 1 takodje verovatno najbolji.Ali kada se sve sagleda to sto skupi poena na ta dva segmenta,uveliko prospe u dalekometnim sutevima,izletanjima i komunikaciji sa saigracima,i upravo zbog toga ga svi ovi gore nabrojani prestizu.

Ako necemo gledati po meni,onda hajde da vidimo izbor FSS-a,ne od ove nego od prosle sezone kada je bila slabija konkurencija golmana,a kada je Stojkovic bio bolji,zasto tada Vladimir nije bio najbolji golman ? :?

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 28 feb 2012, 01:06

E i ti se sada pravis Englez....Znas i sam zasto nije pozivan prosle godine.Zbog tvojih Delija koji su prekidali utakmicu,fizicki ga napadali pre iste itd....bio je zrtva lose atmosfere napravljene oko reprezentacije zbog svog poteza tj. prelaska u Partizan i jedno vreme je povucen iz reprezentacije-sto je bilo normalno-ocekivano.
Po svim parametrima je najkonstantniji i najbolji nas golman.To je od one utakmice sa Bragom u dresu Crvene Zvezde i ostao je do danas.Aleksic je sigurno njegov naslednik,barem ga ja tako vidim,ali je premlad jos uvek za prvog golmana reprezentacije,a i Stojkovic sasvim solidno brani da bi bio sklanjan.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 28 feb 2012, 01:10

Ti opet ides sa svojim putem.Gde sam ja pitao zasto nije pozivan u reprezentaciju ? Hajde mi i taj deo citiraj da vidim. ;) Stavljas mi reci u usta isto kao sto si napisao i da sam ja rekao da Danilovic treba biti broj jedan,trazio sam da mi i to citiras ali jos nisi uradio.Sto li Boze ? :roll: Mozda zato sto to nisam napisao.

Pitanje cu opet da citiram pa da vidim hoces li znati dati odgovor. ;)
Ako necemo gledati po meni,onda hajde da vidimo izbor FSS-a,ne od ove nego od prosle sezone kada je bila slabija konkurencija golmana,a kada je Stojkovic bio bolji,zasto tada Vladimir nije bio najbolji golman ?

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 28 feb 2012, 01:17

Jel se vodi polemika oko rezervnog golmana reprezentacije ili prvog?Cim kazes da je bolji od Stojkovica(a nisi naveo nijedan parametar po kojem je on,a i ostali bolji) vidis ga sigurno kao prvog golmana,pusti klupu...Ja ti pricam o PRVOM GOLMANU SRBIJE.a ti se nastavi i dalje praviti Englez ;)

Ne kapiram ovo pitanje,razumeo sam ga drugacije....Jel to bio neki izbor za najboljeg golmana kao sto je bio za igraca i trenera koji sam propustio?

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 28 feb 2012, 01:26

sasagmp je napisao/la:Jel se vodi polemika oko rezervnog golmana reprezentacije ili prvog?Cim kazes da je bolji od Stojkovica(a nisi naveo nijedan parametar po kojem je on,a i ostali bolji) vidis ga sigurno kao prvog golmana,pusti klupu...Ja ti pricam o PRVOM GOLMANU SRBIJE.a ti se nastavi i dalje praviti Englez ;)

Ne kapiram ovo pitanje,razumeo sam ga drugacije....Jel to bio neki izbor za najboljeg golmana kao sto je bio za igraca i trenera koji sam propustio?
Vodila se diskusija oko najboljih golmana lige,bar je tako pocela,nikako diskusija o golmanima za reprezentaciju. ;) Pa nisam valjda toliko lud da vidim Lukaca i Bajkovica kao prve golmane reprezentacije.Ja ti jesam nabrojao najbolja 4 golmana lige(Aleksic,Danilovic,Lukac,Stojkovic),ali nikako da su to moji izbori za prvog golmana reprezentacije(izuzev Aleksica).Jer tu pre svih imamo Brkica,imamo Jorgacevica i imamo Kahrimana koji su u najuzoj konkurenciji za gol reprezentacije.Dakle od reprezentativnih golmana iz JSL imamo Aleksica,i mozda nekada u buducnosti Kirovskog,Dmitrovica,Petrovica i Mateka.Sve zavisi kako ce dalje da im se razvija fudbalski put. ;)

Taj izbor je uradio "ziri" sacinjen od trenera JSL klubova. ;)

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 28 feb 2012, 01:33

Gde se vodila?ko je vodio?neka potvrda o tome?

Brkic?gol protiv Estonije,Tejgo u finalu kupa....Jorgacevic gol protiv Slovenaca,psihicki u onoj stvari,nema glavu za veliku ulogu...Kahriman poznajem iz perioda dok je ulazio u prvi tim Zemuna pa o njemu najvise znam-prosecan golman koji je do sada sluzio za drugog golmana-idealan za to.

Nabrojao sam ove greske jer se Stojkoviceve najvise broje,pa eto cisto da ne budu drugi sveci.Najiskusniji je i najkonstantniji je od svih njih i zato treba da bude broj 1,a da se Aleksic projektuje da postane jednog dana njegov naslednik.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 28 feb 2012, 01:44

Sta je brojimo samo greske,a da brojimo i odlicne,da ne kazem savrsene odbrane i spasavanja ? :?
Brojale su se uvek Stojkovicu,cak su svi mnogo vise gledali i svrsavali na njegove 1 na 1 odbrane,na silne penale i ostalo.
Zasto sada na brojimo i Brkicu i Jorgacevicu ? :? :roll: Sto ti kazes meni mozda kada bi malo realnije posmatrao a ne jednodimenzionalno mozda bi dosli do toga da su i oni odlicni golmani.
Kazes Jorgacevic psihicki u kanalu,ne moze podneti pritisak glavne uloge,pa da postavim kontra pitanje.Kako to onda da je proglasen igracem utakmice u mecu Club Brugge-Gent,ako si ikada bio u Belgiji ili bar putem nekog sredstva dosao do informacije o cemu se tu radi znao bi kakav pritisak nosi ta utakmica.Mnogo veci nego igranje za nacionalni tim,a posto si napisao da nema prostora za glavnu ulogu,onda verovatno nisi upoznat sa time. ;)

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 28 feb 2012, 01:54

Stranac nikad ne moze imati pritisak kao neki domaci igrac,tako da je to njemu taj mec tamo jednako svakoj vecoj utakmici protiv Anderlehta,Standarda....Prosecan je golman,da je bolji-veci dogurao bi dalje u karijeri.Stojkovic ima veci kvalitet,a i jacu glavu sto je dokazao na derbi utakmicama i pored svih pokusaja ubistva njegovog pre,za vreme i posle istih.

Da stavimo na stranu nasu polemiku,jer ocigledno nisi validan sagovornik kao ni vecina navijaca Zvezde upravo zbog ogorcenosti zbog prelaska Stojkovica u Partizan.
Evo kako su kapiteni iz JSL glasali ko je najbolji u ligi i ko treba da brani za reprezentaciju,pritom kapiten Partizana nije glasao za Stojkovica.

http://www.partizan.rs/24903-anketa-nov ... -markovic/" onclick="window.open(this.href);return false;

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 28 feb 2012, 02:01

Odlicno,ja nisam validan ali ti jesi(iako ne znam po kom kriterijumu) i ja evo sada javno priznajem da je Stojkovic najbolji golman Srbije trenutno(verovatno i vise) i da cu koliko sutra pokrenuti inicijativu da se Lav Yashin skine sa liste najboljih golmana svih vremena jer ne zasluzuje tu poziciju pored ovolike gromade od golmana o kojoj pricamo. :roll:

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 28 feb 2012, 02:49

Ne prolazi ti ta ironija,mozes ti to bolje i bez nje ;)

Brate u Radu branio i to veoma dobro odakle je presao u Gent gde stvarno dobro brani.Gledao sam ga pa sigurno jedno desetak puta uzivo i radi se o stvarno kvalitetnom golmanu tada za ligu SCG.U GEntu takodje dobro brani sto govori i podotak da su ga hteli zvati za jedinicu u djavolima kao sto je rekao @Alan ali on je odbio i izrazio zelju da za nas brani.U ovom trenutku kada bi se poredio sa Stojkovicem bilo bi tu negde.Jer Stojke dobro brani za repku uvek mnogo bolje nego u klubovima.Bojan je dobar na dalekometnim sutevima,odlicno postavljanje uglavnom treba ga koristiti na nekom sirem spisku.
Ovo je tvoje uporedjivanje malopre pomenutih u vreme kad Stojkovic nije branio u klubu.Hoces da kazes da sada kad ima utakmice i kada je standardan je losiji?

Nije me mrzelo da procitam starije postove,ali zazalis zbog toga.Na sta sve naleteh od pojedinih clanova nevezano za reprezentaciju ono je tuga.Gde li su mozgovi tim maloumnicima da mi je znati?Da im novine serviraju o ubistvu Tatona i da oni optuzuju 9 nevinih momaka,za nesto sto nisu uradili i za sta postoji dokaz.Sramota bestidnici,video bi vas kako bi vam bilo kada bi vase rodjake osudili na robiju za nesto sto nisu uradili,zarad nekog ulizivanja Zapadu.Fuj

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.