pa ako prenosu tu tekmu onda bi komplet LP trebali jer play-off je u paketu sa grupnom i KO fazom, nema razdvajanjamessilla je napisao/la:Sad gledam najavu na ftv-u za utakmicu Bate - Partizan. Možda ipak ima nade za utorak i EL.
Sport i TV
Re: Sport i TV
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Da, ali je čudno što se još uvijek ne hvale.miki_92 je napisao/la:pa ako prenosu tu tekmu onda bi komplet LP trebali jer play-off je u paketu sa grupnom i KO fazom, nema razdvajanja

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Iskreno ona slika na FTV-u nije više za ligu prvaka 
BHT HD je uredno ali FTV kasni, doduše ide valjda ta 2 faza digitalizacije..

BHT HD je uredno ali FTV kasni, doduše ide valjda ta 2 faza digitalizacije..
Da li će BHT prenositi Svjetsko prvenstvo u atletici ? Nisam iskreno ni tražio pa ne znam, ali me interesuje, volio bih to popratiti uz Spahu i Šehićku.
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990
- akisarajevo92
- Kontakt:
Ako prenose Play off, prenosit ce sigurno i ostatak sezone u LP i EL.messilla je napisao/la:Sad gledam najavu na ftv-u za utakmicu Bate - Partizan. Možda ipak ima nade za utorak i EL.
Don't believe the hype.
Ima li kakav paket na total tv ili nekoj drugoj kablovskoj gdjw su samo sportski programi?
Neće, uzeo je Face TV prava za atletiku.SGD53 je napisao/la:Da li će BHT prenositi Svjetsko prvenstvo u atletici ? Nisam iskreno ni tražio pa ne znam, ali me interesuje, volio bih to popratiti uz Spahu i Šehićku.
Naredne dvije godine LP na BHT,FTV,RTRS, Utorkom i Četvrtkom EL, tako sinoć rekoše na dnevniku BHRT.
Liga prvaka se vec odavno gelda na Arenisport, ko ce slusat one mrtvace i neznalice od komentatora na BHT.SGD53 je napisao/la:Naredne dvije godine LP na BHT,FTV,RTRS, Utorkom i Četvrtkom EL, tako sinoć rekoše na dnevniku BHRT.
Lijepo napreduju i direktni prijenosi BH Telecom Premier lige. Ove sezone po kolu imamo po jedan prijenos na Areni Sport, po dva na kanalu Moja TV Sport i po jedan, ili dva prijenosa na BHT1.
To je sve zahvaljujući BH Telecomu koji izgleda želi iskorak po tom pitanju. Dogodine, ili u krajnju ruku za dvije sezone bi trebali imati prijenos sa svih utakmica naše lige...
To je sve zahvaljujući BH Telecomu koji izgleda želi iskorak po tom pitanju. Dogodine, ili u krajnju ruku za dvije sezone bi trebali imati prijenos sa svih utakmica naše lige...
Bit ce to i realno jer ce biti manje utakmica po koluremA1 je napisao/la:Lijepo napreduju i direktni prijenosi BH Telecom Premier lige. Ove sezone po kolu imamo po jedan prijenos na Areni Sport, po dva na kanalu Moja TV Sport i po jedan, ili dva prijenosa na BHT1.

Oni imaju volju, ali šteta što nemaju znanje ni u kom pogledu da to i ostvare. Kad vidim onog Bošnjaka prije utakmice na terenu smuči mi se. Pitanje je da li lik zna koju utakmicu uopšte radi. 

a da je Srbin valjo bi a ?Pappy je napisao/la:Oni imaju volju, ali šteta što nemaju znanje ni u kom pogledu da to i ostvare. Kad vidim onog Bošnjaka prije utakmice na terenu smuči mi se. Pitanje je da li lik zna koju utakmicu uopšte radi.

Ironija je kad si Srbin a prezivaš se Bošnjak.SGD53 je napisao/la:a da je Srbin valjo bi a ?Pappy je napisao/la:Oni imaju volju, ali šteta što nemaju znanje ni u kom pogledu da to i ostvare. Kad vidim onog Bošnjaka prije utakmice na terenu smuči mi se. Pitanje je da li lik zna koju utakmicu uopšte radi.![]()
![]()
(šala, mor'o sam
)

Atletika?RiNo je napisao/la:Space TV ne prestaje sa iznenadjenjima
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
- JoseMourinho
- Kontakt:
mozda misli na Bih - Spanija sto trenutno prenose, al hvala im na tome bgm svaka cast

- akisarajevo92
- Kontakt:
Zar ima na FACE? Ja odgledah cijelo poluvrijeme na YoutubeJoseMourinho je napisao/la:mozda misli na Bih - Spanija sto trenutno prenose, al hvala im na tome bgm svaka cast![]()

Don't believe the hype.
Re: Odg: Sport i TV
Ljudi jesu li se mjenjale frekfencije Sky Italia i Canal+ španija?
Nisam upratio.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Nisam upratio.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
BHT1 i FACE prenose večerašnju utakmicu kadeta.
Ne znam da li ću biti jedini, ali ja ću ako Bog da utakmicu gledati na BHT1
Veliko poštovanje za Bahu, ali on ne zna komentarisati košarku... zaboravio je!
Ne znam da li ću biti jedini, ali ja ću ako Bog da utakmicu gledati na BHT1

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.