Valencia Club De Futbol

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

amadeus21
Kontakt:

Re: Valencia Club De Futbol

Post Postao/la amadeus21 » 01 sep 2012, 10:37

Adi_Zepce je napisao/la:Zvanicno bez zamjene za Pabla.Pellegrino ce koristi na desnom krilu Vieru i Piattia.Drago mi je iz razloga sto ce se Viera malo vise naigrati.Inace lovu od Pablovog transfera (oko 7 miliona eura) Valencia bi mogla iskoristiti u zimskom transfer roku.Treba ovom klubu jos 3-4 prava pojacanja.Vjerovatno krece ubrzo potraga i za Albeldinim nasljednikom,a tu bi trebao doci netko kvalitetan mozda M'Vila ili Capoue :mrgreen:
treba definitivno jos jedan stoper, jedan zadnji vezni i desno krilo...
AMUNT VALENCIA!
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 01 sep 2012, 12:30

amadeus21 je napisao/la:
Adi_Zepce je napisao/la:Zvanicno bez zamjene za Pabla.Pellegrino ce koristi na desnom krilu Vieru i Piattia.Drago mi je iz razloga sto ce se Viera malo vise naigrati.Inace lovu od Pablovog transfera (oko 7 miliona eura) Valencia bi mogla iskoristiti u zimskom transfer roku.Treba ovom klubu jos 3-4 prava pojacanja.Vjerovatno krece ubrzo potraga i za Albeldinim nasljednikom,a tu bi trebao doci netko kvalitetan mozda M'Vila ili Capoue :mrgreen:
treba definitivno jos jedan stoper, jedan zadnji vezni i desno krilo...
Moramo to javiti Brauliu :mrgreen:
Ne sumnjam ja da on nece vec od danas raditi na potpisu novih igraca.Volio bi da zamjena za Pabla bude Mertens ili Yarmolenko,a definitivno nam treba i jos jedan defanzivni veznjak.
Prema naprijed sumnjam da ce sta dovoditi,jer vec sada ima nekoliko mladih igraca koji ce naredne sezone mozda i igrati u prvoj ekipi.Onaj mali Carles Gil je poput Mate,ako nastavi igrati ovako u Elcheu za par godina ce biti prava zvijezda.Tu je i Paco,a i u Mestalleti ima Robert Ibanez,Juan Delgado,Fede,Gaya,pa i Antonhy Choco Lozano.
Sutra protiv Barce pokazati kvalitetu,a to ce uspjeti samo ako Barca nas ne "deklasira" kao prosle sezone :oops: Hvala Bogu pa ce igrati Gago i Mathieu,jer Albelda tesko moze u ovakvoj utakmici odgovoriti zadatku.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 01 sep 2012, 12:47

To je bila najbolja utakmica prosle sezone u Primeri :mrgreen:
Druga mi je ona protiv Reala ..
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

amadeus21
Kontakt:

Post Postao/la amadeus21 » 01 sep 2012, 14:38

M4kaveli je napisao/la:To je bila najbolja utakmica prosle sezone u Primeri :mrgreen:
Druga mi je ona protiv Reala ..
drago nam je da si nam prenio tu informaciju...
AMUNT VALENCIA!
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 02 sep 2012, 02:09

Adi kakvu formaciju ocekujes ?
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 02 sep 2012, 14:03

M4kaveli je napisao/la:Adi kakvu formaciju ocekujes ?
4-2-3-1 u sastavu:Alves,Pereira,Rami,Ruiz,Cissokho,Gago,Tino,Piatti,Feghouli,Jonas i Soldado :mrgreen:
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 02 sep 2012, 15:23

Adi_Zepce je napisao/la:
4-2-3-1 u sastavu:Alves,Pereira,Rami,Ruiz,Cissokho,Gago,Tino,Piatti,Feghouli,Jonas i Soldado :mrgreen:
Mozda ce formacijski tako izgledati . Medjutim,ja ocekujem da to zapravo bude formacija 4-5-1 , Tino,Piatti,Feghuli i Jonas ce vjerovatno biti zaduzeni za to da izvrse visoki presing na zadnju liniju Barce. Jer na taj nacin i Osasuna i Real su im zadavali dosta problema . Dakle, ocekujem da Valencia odigra visoki presing,pametno u odbrani ,te da preko brzih krila ,Piattia i Feghulia , proba na kontranapade ugroziti Valdeza . Mislim da ce biti odlicna utakmica s puno golova :mrgreen:
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 02 sep 2012, 17:55

juznjak> je napisao/la:
Adi_Zepce je napisao/la:
Mozda ce formacijski tako izgledati . Medjutim,ja ocekujem da to zapravo bude formacija 4-5-1 , Tino,Piatti,Feghuli i Jonas ce vjerovatno biti zaduzeni za to da izvrse visoki presing na zadnju liniju Barce. Jer na taj nacin i Osasuna i Real su im zadavali dosta problema . Dakle, ocekujem da Valencia odigra visoki presing,pametno u odbrani ,te da preko brzih krila ,Piattia i Feghulia , proba na kontranapade ugroziti Valdeza . Mislim da ce biti odlicna utakmica s puno golova :mrgreen:
Slazem se,jer ionako Pellegrino "gura" Jonasa prema srednjem redu.Nadam se samo da nece biti sigurna tvoja prognoza s puno golova :mrgreen:

www.valencia-balkan.net

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 02 sep 2012, 22:34

Slaba Valencia u kontranapadima , ne koristi pametno prazan prostor koji im ostavljaju igraci Barcelone . Krila totalno bezopasna,Guardado pogotovo . Nadam se da ce Piatti dobiti priliku umjesto njega . Btw sta je s Banegom?
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

deenniiVCF
Kontakt:

Post Postao/la deenniiVCF » 02 sep 2012, 23:39

Uz onakvo jako loše poluvrijeme, očekivao sam da ćemo i više golova primit.Najbolje je odigrao Pereira.Inače teško osuditi da li je bio ofsajd ili ne kod Ruizovog gola :S ..meni liči da je bio malo u ofsajdu slika
Što se Banege tiče , on bi se trebao polovinom ovog mjeseca vratit, koliko ja znam ;)

Šteta što nije makar neriješeno :( slika
.Amunt Valencia !!!

Jer to Je čast i sudbina i KRV Zeničana LJUBAV VELIKA ...

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 03 sep 2012, 00:09

Steta sto se nije doslo do boda.Prvo poluvrijeme ocajno,a drugo puno bolje.Cissokho i Pereira sjajni i odmah se vidi da je odbrana puno bolja.Flaco pokazao da ima hrabrosti u finisu s tri napadaca je igrao ;)
Ostajem pri tvrdnji da nam treba jos par pojacanja da bi mogli u svakoj utakmici osvajati bodove.Jedno od tih pojacanja je i Ever Banega,kad se konacno vrati :)

www.valencia-balkan.net

deenniiVCF
Kontakt:

Post Postao/la deenniiVCF » 03 sep 2012, 00:27

Adi_Zepce je napisao/la:Jedno od tih pojacanja je i Ever Banega,kad se konacno vrati :)
A stvarno se osjeti da nam fali neko ,ima tu ta rupa , valjda je zbog Banege.Jedva cekam i povratak Canalesa.Al nema veze sto smo izgubili, dva boda iz 3 utakmica ,a 2 od 3 utakmica protiv najjaci ekipa u Evropi.Sad ide lakse raspored i to moramo dobijat, kak kod kuce , tako i u gostima :))
.Amunt Valencia !!!

Jer to Je čast i sudbina i KRV Zeničana LJUBAV VELIKA ...

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 03 sep 2012, 14:12

Moze li mi neko reci sta se desava sa stadionom Valencije, prave ga odavno zadnji put kad sam gledao a to ej bilo prije mozda dvije godine betonska konstrukcija je bila gotova. Upoznat sam da su imali ogromnih finansijskih problema je li to rijeseno hoce li stadion uskoro biti gotov?
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

amadeus21
Kontakt:

Post Postao/la amadeus21 » 03 sep 2012, 14:54

BigBigBang je napisao/la:Moze li mi neko reci sta se desava sa stadionom Valencije, prave ga odavno zadnji put kad sam gledao a to ej bilo prije mozda dvije godine betonska konstrukcija je bila gotova. Upoznat sam da su imali ogromnih finansijskih problema je li to rijeseno hoce li stadion uskoro biti gotov?
kazu da ce oko 2014 bit gotov...mada se ja nesto ne zamaram tim...ospem se kad neko spomene novi stadion, zbog tog stadiona smo jednim dijelom i upali u krizu i morali prodat najbolje igrace...vise bih volio da osposobe Mestallu za igru, jer ono je uzas, jedan od najlosijih travnjaka u evropi...
AMUNT VALENCIA!

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 03 sep 2012, 16:01

amadeus21 je napisao/la:
BigBigBang je napisao/la:Moze li mi neko reci sta se desava sa stadionom Valencije, prave ga odavno zadnji put kad sam gledao a to ej bilo prije mozda dvije godine betonska konstrukcija je bila gotova. Upoznat sam da su imali ogromnih finansijskih problema je li to rijeseno hoce li stadion uskoro biti gotov?
kazu da ce oko 2014 bit gotov...mada se ja nesto ne zamaram tim...ospem se kad neko spomene novi stadion, zbog tog stadiona smo jednim dijelom i upali u krizu i morali prodat najbolje igrace...vise bih volio da osposobe Mestallu za igru, jer ono je uzas, jedan od najlosijih travnjaka u evropi...
Promijenili su travnjak nakon utakmice s Deportivom.Onu staru travu su donirali nekom ragbi klubu :D
Sto se tice Nove Mestalle kazu da 2014 treba biti gotova,no opet najavljuju prekid radova na neodređeno vrijeme jer je Bankia u dugovima i problemima.

www.valencia-balkan.net

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 03 sep 2012, 16:56

Steta, onaj stadion je prekrasno fudbalsko zdanje koje bi Valenciji dalo jednu sasvim novu dimenziju, i taj isti stadion je od vitalnog znacaja za buducnost Valencije. Nametnulo bi je kao znacajnu silu u spanskom fudbalu tj. kao ravnopravnu konkurenciju ova dva kluba na vrhu. Pojavili bi se novi investitori, prihodi bi bili ogromni, geografksi polozaj Valencije bi privukao velike igrace, kao i reputacija koju su stvorili do danas.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

amadeus21
Kontakt:

Post Postao/la amadeus21 » 03 sep 2012, 18:19

Adi_Zepce je napisao/la:
amadeus21 je napisao/la:
Promijenili su travnjak nakon utakmice s Deportivom.Onu staru travu su donirali nekom ragbi klubu :D
Sto se tice Nove Mestalle kazu da 2014 treba biti gotova,no opet najavljuju prekid radova na neodređeno vrijeme jer je Bankia u dugovima i problemima.
mislis pijesak? XD
AMUNT VALENCIA!

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 04 sep 2012, 21:16

@amadeus21
Pijesak je ostavljen za izgradnju Nove Mestalle :mrgreen:
Evo vec su najavili nova pojacanja za januarski transfer rok.Trebali bi dati dovesti novog centralnog braniča i zadnjeg veznog.

www.valencia-balkan.net

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 07 sep 2012, 10:06

Prodani Šišmiši ;)

slika

Ovaj Total najskuplji izgleda :lol: :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Zenichanin
Kontakt:

Post Postao/la Zenichanin » 07 sep 2012, 12:41

rio_Ferdy88 je napisao/la:Prodani Šišmiši ;)

slika

Ovaj Total najskuplji izgleda :lol: :mrgreen:
ko je taj Total ja ga nikad nisam vidjeo da igra za šišmiše :?: :lol: :lol: :lol:

http://www.facebook.com/Nogometnitransferi2012" onclick="window.open(this.href);return false;
WELCOME TO CHELSEA FC
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE

1905 - 19.05.

Champions of Europe - that's who we are

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.