FK Crvena zvezda

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

Ko je Zvezdi u ovome trenutku najpotrebniji ?

Dragan Dzajic
16
10%
Nebojsa Covic
15
10%
Zoran Stojadinovic
9
6%
Gazprom
92
59%
Svi
23
15%

Ukupno glasova: 155

marsovac
Kontakt:

Re: FK Crvena zvezda

Post Postao/la marsovac » 28 jul 2011, 18:15

lijep pocetak jos dva tri komada do kraja i da se sve rjesi veceras sretno momci sretno Žuti
ČELIK je dio života mog ČELIK ti si šampion
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 28 jul 2011, 18:51

pa jestel morali u 45 primit gol :roll:
nema potpisa

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 28 jul 2011, 18:51

Odbrana smijesna zaista. Ima nekih koji su nisu spremni a onaj mali je sa repkom ali opet ovoliko gresaka i ovoliko prostora ostavljati...moralo je biti kaznjeno.

Kovacevic grize, bori se ko lav covjek ali je imao par gresaka u predaji lopte. Od Evandra i Borje sam vise ocekivao. Posebno od ovog drugog, Borja je imao par napada gdje je mogao (trebao) proci a nije. Kaludjerovic je odradio svoje a nadam se do kraja da ce jos jedan utrpati. Mali Lazovic me takodjer iznenadio onim jednim trkom, strasna brzina. Mozda bi se to moglo iskoristiti u nastavku. Bilo kako bilo od Zvezde ocekujem ozbiljniji pristup u nastavku. Gol Ventspilsa je slucajan i produkt greske Zvezdine odbrane, vidi se da nisu neki talenti ali imaju zelju ogromnu to se mora priznati.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 28 jul 2011, 18:54

Admir_Sa je napisao/la:pa jestel morali u 45 primit gol :roll:
Ako mi ne primimo gol 2 minute pre kraja onda ne znam ko ce,to si trebao do sada nauciti. ;) :)

Sada necemo puno razglabati ovda,na kraju utakmice cemo sve polako.

Mogu samo da kazem da smo u Kovacevicu dobilo ono sto nam je trebalo,vec u prvoj minuti je pozdravio kevu onome njihovom. :lol:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 28 jul 2011, 19:15

S kakvim ovo balvanima igramo :roll: Ovde bi Zigic bio jedan od nizih igraca,visinski prosek ko Chicago Bullsi :roll: Onaj malo igra rukomet pa nam dade gol :roll:

Kolega jel ti rekoh ja za navijace,nesto vise od 150 :mrgreen:
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 28 jul 2011, 19:52

Bruno Mezenga :!: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ali bez Vilotica i Adija je moglo sa ovim Letoncima,ali dalje tesko da cemo moci bez njih dvojice.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 28 jul 2011, 19:57

Tako je breee Mezenga !!!!!!!

Sada idemo navijati za BH predstavnike i onda posle nastavljamo...

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 28 jul 2011, 20:05

Devil je napisao/la:Tako je breee Mezenga !!!!!!!

Ko što su bh predstavnici navijali za nas. :lol:
Šalim se, puno sreće Sarajevu i Želji.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 28 jul 2011, 21:31

Stvarno cestitke ! 70 % ste prosli dalje,samo da ne prokockate prednost na Marakani !
Volim te Celik ! ! !

"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 28 jul 2011, 21:50

alan_kardec je napisao/la:
Devil je napisao/la:Tako je breee Mezenga !!!!!!!

Ko što su bh predstavnici navijali za nas. :lol:
Šalim se, puno sreće Sarajevu i Želji.
Brate ja jesam navijao za FKS ,cak sam i na kladzi igrao da daju gol i sjebase me :roll: Ja jedino iz ex yu za Partizan ne mogu nikako navijati,ovi ostali mi nisu problem.

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 28 jul 2011, 22:33

" onclick="window.open(this.href);return false;

Je li ovo neka nova pjesma(pocinje negdje oko 1 minuta)? Ako moze tekst ako neko zna. :)

edit: ne treba, nasao
Zadnja izmjena: braoolyo, dana/u 28 jul 2011, 23:09, ukupno mijenjano 1 put.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 28 jul 2011, 23:09

Kako smo igrali, rezultat je fantazija! pobijedili smo, ali sam razočaran igrom. Svašta sam mogao da očekujem, da odbrana bude loša (ko što je i bila, očekivano), ali da veći dio utakmice odigramo grozno na sredini, to stvarno nisam mogao očekivati. :roll:
Od početka se vidjelo da se nije šaliti sa ovim Letoncima bez obzira na izjave Robija i igrača. Več u prvom napadu jedan letonski igrač je izbjegao ofsajd ali je šutirao glavom vrlo loše. Nakon toga još par puta su igrači ventspilsa imali otvoren put prema golu kad je bajković morao da spašava stvar. Do gola smo došli nakon sjajnog ubacivanja Mikića na 7-8 metara gdje je bio Andrija neometan i poveli smo, nakon toga još jedno ubacivanje sa sedne strane mrtva šansa za Andriju i poslije-zastoj. Skoro da se ništa nije dešavalo i onda na samom kraju prvog dijela golman ispucava loptu, naši štoperi (ako se mogu tako nazvati) spavaju, i vrlo naivno primamo gol za 1:1. U drugom poluvremenu imao sam osjećaj kao da igramo u gostima kod neke ekipe iz liga petice, a ne ventspilsa. jednostavno su ljudi zagospodarili terenom, bili su vrlo agresivni, prijetili su stalno, jednom su nas i vile pronosale, nigdje naših veznih igrača, kovačević mnogo griješio, mali čava neprimjetan, evandro zamjenjen već na poluvremenu. :roll: Ulazak Kadua je malo toga promjenio. Toliko o našem, na sva zvona, hvaljenom veznom redu. :roll: Ne znam koga bih mogao da izdvojim i kažem da je odigrao nešto bolje od ostalih. Ko što rekosmo u odbrani je duvalo na sve strane, sredina nula, možda samo Andrija i donekle Lazović su pokazali nešto, ovi ostali ništa. Sve zajedno vrlo vrlo loše. Ostaje nam revanš kod kuće da završimo posao, rezultat je dosta povoljan, ali ne smijemo se opuštati ni slučajno. Što hitnije mora se riješiti ova situacija sa štoperima jer nam štoperi trebaju ko ranjeniku krv, tako otprilike. Ćosić će završiti obaveze sa omladinskom repkom do ponedjeljka, za vilotića je vrlo neizvjesna situacija jer je još u sukobu sa robijem a navodno sad se pojavio i jedan klub iz premiershipa koji bi ga odmah kupio. :? možda swansea, qpr, wolves ili neki klub sličnog renomea jer za nešto više on nema kvaliteta. Tu je i Ady...
U svakom slučaju ova loša partija nam mora biti velika opomena!
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 28 jul 2011, 23:23

Sta reci.Cestitke momcima na pobedi,na velikom kapitalu pred mec na Marakani za 7 dana,ali...
Mnogo lose smo odigrali ovaj mec,osetilo se na igracima da imaju taj veliki pritisak ocekivanja navijaca protiv jedne nepoznanice koja se prikazala u svetlu u kakvom smo ocekivali,rastrcanost po terenu te ganjanje dugim loptama.
Mnogo gresaka u predaji pasa,nismo nikako uspeli da nametnemo svoj stil igre,kratkih pasova te je Ventspil to sasecao u korenu.
Moram istaci da je verovatno najveci krivac iako to ne volim da kazem Robi.Prelose postavljena taktika,jeste prva utakmica i sve ali iz aviona se vidi da igraci na ovim pozicijama ne mogu da odgovore kvaliteno.No krenimo redom...

Bajkovic na golu odlican,rekao bih nas najbolji igrac veceras,nekoliko lepih intervencija kod gola nista nije mogao,sve je golmanski uradio,ali lopta se provuce kroz noge.

Odbrana s obzirom kako je sastavljena od 3 beka(jednog semi retarded,i jednog semi proffesional,te jednog ne na svojoj poziciji)i Micka zadnjeg veznog je odigrala solidno.Ne mozemo mi sada traziti od ovakve postavke vrhunske stvari Reljic nema osnovno fudbalsko znanje da bi mogao da se bavi fudbalom,Mikic je previse defanzivan,osim one asistencije za gol Kaludjerovica vrlo malo napred.Tosic dosta gresio,a Micko uz Bajkovica nas najbolji igrac pokazao je da je surovi profesionalac i velika buducnost.

Vezni red katastrofa,ako to nije blaga rec,od njega se ocekivalo mnogo vise.Kovacevic na zadnjem doneo jednu kolicinu drskosti ali je i on dosta gresio u predaji pasova,Evandro nevidljiv,kasnije se i povredio nadam se da nije teze,Robi kaze da jos ne znaju prirodu povrede.Lazovic je prvo poluvreme i igrao,drugo sve ukenjao onim sutevima,a Borja kako sam i rekao pre par sedmica nema sanse da igra na levom krilu,zasto o tome cemo sutra.Chava takodje nista narocito.Razlog ovoga ne igranja Evandra i Chave lezi u tome sto su krila ostajala konstantno zakucana za liniju i Evandro i Dimitrijevic su morali sami resavati sredinu sa 4 protivnika u cemu se nisu snasli,i zbog toga nije bilo kreacije.

Napad,zelim Kaludjerovicu da u revansu postigne gol i da onda ide kuda ga noge nose,ili da u najmanju ruku Adzic ode da igra negde pokera kao sto i obicno radi te da na second hand baci all in Kaludjerovica i Reljica pa nek nestanu svi zauvek iz nase Zvezde ovako ne moze.Definitivno kako vreme odmice Kaludjerovic je sve losi i losi,i zbog njega izmedju ostalog mi i imamo mnogo problema u vezi.

Sutra cu ponovo krenuti u jedan duzi post pojasnjavanja nekih stvari,naravno ako stignem,ovo je samo kratak rezime utakmice. :)

Delije odlicne,i u dalekom svetu brojka od oko 200 sa navijanjem bez prestanka objasnjava slikovito opet ono "BODRICU TE ZVEZDO NA MARSU AKO TREBA".

I naravno za kraj:
U Letoniju sad krece,
grupa vernih Delija
i tamo daleko ako Bog da srece
slavice se pobeda !!!!!!

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 29 jul 2011, 00:18

Devil je napisao/la: Vezni red katastrofa,ako to nije blaga rec,od njega se ocekivalo mnogo vise.Kovacevic na zadnjem doneo jednu kolicinu drskosti ali je i on dosta gresio u predaji pasova,Evandro nevidljiv,kasnije se i povredio nadam se da nije teze,Robi kaze da jos ne znaju prirodu povrede.Lazovic je prvo poluvreme i igrao,drugo sve ukenjao onim sutevima,a Borja kako sam i rekao pre par sedmica nema sanse da igra na levom krilu,zasto o tome cemo sutra.Chava takodje nista narocito.Razlog ovoga ne igranja Evandra i Chave lezi u tome sto su krila ostajala konstantno zakucana za liniju i Evandro i Dimitrijevic su morali sami resavati sredinu sa 4 protivnika u cemu se nisu snasli,i zbog toga nije bilo kreacije.

Napad,zelim Kaludjerovicu da u revansu postigne gol i da onda ide kuda ga noge nose,ili da u najmanju ruku Adzic ode da igra negde pokera kao sto i obicno radi te da na second hand baci all in Kaludjerovica i Reljica pa nek nestanu svi zauvek iz nase Zvezde ovako ne moze.Definitivno kako vreme odmice Kaludjerovic je sve losi i losi,i zbog njega izmedju ostalog mi i imamo mnogo problema u vezi.

Nisam baš siguran da sam skontao to što si htio reći da su krila ostala zaključana za liniju. U kom smislu zaključana? Pa nisu evandro i čava bili sami na sredini, tu je kovačević, a borja i lazović su se sve vrijeme vraćali nazad, pogotovo borja, e sad dal je to dio robijeve taktike da je htio njihove bekove da izvuče visoko ili se jednostavno tako razvijala situacija, ne znam, ali je to koliko-toliko funkcionisalo u prvom poluvremenu, pogotovo preko desne strane sa koje je došao i gol i još jedna mrtva šansa.

Što se Andrije tiče, on je uradio ono što se od njega i očekivalo, zabio je gol, a da je veza bila na očekivanom nivou, rezultat bi bio i povoljniji po nas. Možeš ti željeti da on ode, mogu ja željeti da ostane, ko nas pita, ali je jasno svima da je on vrlo blizu odlaska i da bi ga mogao zamjeniti Kojić, uostalom o tome bruje mediji zadnjih dana. Ako će doći kvalitetna zamjena (što Kojić jeste), nek ide Andrija, ali šta ako kojić ode u partizan što uopšte nije nemoguće. Baš me zanima što veza ima problema zbog kaluđerovića. :?
RIP Adis Selmanović

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 29 jul 2011, 00:32

alan_kardec je napisao/la:
Devil je napisao/la: Vezni red katastrofa,ako to nije blaga rec,od njega se ocekivalo mnogo vise.Kovacevic na zadnjem doneo jednu kolicinu drskosti ali je i on dosta gresio u predaji pasova,Evandro nevidljiv,kasnije se i povredio nadam se da nije teze,Robi kaze da jos ne znaju prirodu povrede.Lazovic je prvo poluvreme i igrao,drugo sve ukenjao onim sutevima,a Borja kako sam i rekao pre par sedmica nema sanse da igra na levom krilu,zasto o tome cemo sutra.Chava takodje nista narocito.Razlog ovoga ne igranja Evandra i Chave lezi u tome sto su krila ostajala konstantno zakucana za liniju i Evandro i Dimitrijevic su morali sami resavati sredinu sa 4 protivnika u cemu se nisu snasli,i zbog toga nije bilo kreacije.

Nisam baš siguran da sam skontao to što si htio reći da su krila ostala zaključana za liniju. U kom smislu zaključana? Pa nisu evandro i čava bili sami na sredini, tu je kovačević, a borja i lazović su se sve vrijeme vraćali nazad, pogotovo borja, e sad dal je to dio robijeve taktike da je htio njihove bekove da izvuče visoko ili se jednostavno tako razvijala situacija, ne znam, ali je to koliko-toliko funkcionisalo u prvom poluvremenu, pogotovo preko desne strane sa koje je došao i gol i još jedna mrtva šansa.

Što se Andrije tiče, on je uradio ono što se od njega i očekivalo, zabio je gol, a da je veza bila na očekivanom nivou, rezultat bi bio i povoljniji po nas. Možeš ti željeti da on ode, mogu ja željeti da ostane, ko nas pita, ali je jasno svima da je on vrlo blizu odlaska i da bi ga mogao zamjeniti Kojić, uostalom o tome bruje mediji zadnjih dana. Ako će doći kvalitetna zamjena (što Kojić jeste), nek ide Andrija, ali šta ako kojić ode u partizan što uopšte nije nemoguće. Baš me zanima što veza ima problema zbog kaluđerovića. :?
Nije zakljucana vec prakticno zakucana,stalno su ostajali na strani sa vrlo malo pokusaja ulaska u sredinu cime su Evandro i Chava ostajali sami da manevrisu protiv 4 koja su stalno skupljala u sredinu.O ovome ostalom cu sutra da ti objasnim,nisam sada nesto raspolozen za duze postove.

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 29 jul 2011, 00:49

Ako neko moze da objasni zasto ste toliko protiv Kaludjerovica? :? Ima li neki poseban razlog jer mi se cini da momak dobro radi svoj posao. Prosle sezone je zabio 20 golova u Ligi i kupu, ako se dobro sjecam. :? Objasnjenje?
R.I.P

MIRZA RASCIC

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 29 jul 2011, 00:58

Tako je Lukicu opet ti malo kenjaj po novinama,a kada ti i Adzic morate nesta korisno uraditi onda sutite.E hajde samo nemojte dovesti stopera u ovom prelaznom roku pa cete da vidite sta ce navijaci da vam urade. ;) :evil:

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 29 jul 2011, 01:47

Šta je sad izjavio Lukić?
RIP Adis Selmanović

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 29 jul 2011, 02:03

Rooney88 je napisao/la:Ako neko moze da objasni zasto ste toliko protiv Kaludjerovica? :? Ima li neki poseban razlog jer mi se cini da momak dobro radi svoj posao. Prosle sezone je zabio 20 golova u Ligi i kupu, ako se dobro sjecam. :? Objasnjenje?

Zato sto kao spic ima 50 kg, gradjenje nula bodova, tehnika isto, skoro svako ga oduva u duelu...Svaka njemu cast, ali takav igrac ne moze biti prvi spic Zvezde! ;)
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 29 jul 2011, 02:12

marconato je napisao/la:
Rooney88 je napisao/la:Ako neko moze da objasni zasto ste toliko protiv Kaludjerovica? :? Ima li neki poseban razlog jer mi se cini da momak dobro radi svoj posao. Prosle sezone je zabio 20 golova u Ligi i kupu, ako se dobro sjecam. :? Objasnjenje?

Zato sto kao spic ima 50 kg, gradjenje nula bodova, tehnika isto, skoro svako ga oduva u duelu...Svaka njemu cast, ali takav igrac ne moze biti prvi spic Zvezde! ;)
Dobro, ja sam statisticki gledao. Nisam bas imao priliku da pomnije pratim Zvezdu u minuloj sezoni. RTRS uglavnom Partizan prenosi. :mrgreen:
R.I.P

MIRZA RASCIC

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.