FK Rudar Kakanj

budimo_realni
Kontakt:

Re: FK Rudar Kakanj

Post Postao/la budimo_realni » 11 jun 2013, 09:13

Ja sam znao prije na tri dana da Rudar nece pustiti Bosni. Kad sam procitao na kakanjlive da je predsjednik Spahic rekao da ce igrati posteno i pokusati pobijediti, a taj kad nesto kaze kod njega nema nazad.

dexteron
Kontakt:

Post Postao/la dexteron » 11 jun 2013, 12:34

Ovo ima dobre i lose strane, nek je konacno pocelo sve fer. Ali ce biti mnogo vise naboja na tekmama za koje se zna da nisu namjestene i nisu 3 za 3. Ako bosna ikada udje u Prvu ligu opet but ce kao u subotu u kaknju i 1oo puta gore. :?

GK1996
Kontakt:

Post Postao/la GK1996 » 11 jun 2013, 20:49

dexteron je napisao/la:Ovo ima dobre i lose strane, nek je konacno pocelo sve fer. Ali ce biti mnogo vise naboja na tekmama za koje se zna da nisu namjestene i nisu 3 za 3. Ako bosna ikada udje u Prvu ligu opet but ce kao u subotu u kaknju i 1oo puta gore. :?

Uvijek je bilo naboja izmedju ova dva kluba,sjetite se da ste na polu sezoni psovali majku Kakanjsku,govorili kakanjske p**** itd,da su vasi igraci psovali majku Bajri,tukli itd,vasi navijaci gadjali strucni stab ?
Pa kad se Rudar borio za PL u Kaknju igraci Bosne ''ginu'' na terenu,i nemoj pricati da ce biti vise naboja nego sad,nije vam niko kriv sto prodajte domace utakmice,i gubite od juniora Branitelja !

I glupo je ocekivati da vam u Kaknju pustimo tekmu,pa i da smo pustili vasi bi sami sebi dali gol :lol: :lol:
Rudar Kakanj !!!

Gusar1995
Kontakt:

Post Postao/la Gusar1995 » 23 jun 2013, 18:35

Je li istina da će se promijeniti travnjak? Nešto sam načuo, ali opet ne znam koliko je tačna informacija

budimo_realni
Kontakt:

Post Postao/la budimo_realni » 26 jun 2013, 08:31

Hafizovic noga... Bas me interesuje ko ce sad biti trener :?:

nkvitez
Kontakt:

Post Postao/la nkvitez » 26 jun 2013, 10:24

budimo_realni je napisao/la:Hafizovic noga... Bas me interesuje ko ce sad biti trener :?:

Cemu taj potez uprave? dobri ste bili ovu sezonu :)

budimo_realni
Kontakt:

Post Postao/la budimo_realni » 26 jun 2013, 12:19

nkvitez je napisao/la:
budimo_realni je napisao/la:Hafizovic noga... Bas me interesuje ko ce sad biti trener :?:

Iskreno ne znam ni ja. Kod nas ti je to uobicajeno kad se igraci naviknu na trenera oni ga smijene. Ustvari nisu oni njemu dali nogu nego su se dogovorili o prekidu saradnje. Sta je u pozadini svega toga ja ne znam, ali vjerovatno stimaju posao nekom od ovih lokalnih trenera ili (daj Boze) hoce da dovedu nekog boljeg jer ciljaju na PL.

nkvitez
Kontakt:

Post Postao/la nkvitez » 26 jun 2013, 15:21

budimo_realni je napisao/la:
nkvitez je napisao/la:

Iskreno ne znam ni ja. Kod nas ti je to uobicajeno kad se igraci naviknu na trenera oni ga smijene. Ustvari nisu oni njemu dali nogu nego su se dogovorili o prekidu saradnje. Sta je u pozadini svega toga ja ne znam, ali vjerovatno stimaju posao nekom od ovih lokalnih trenera ili (daj Boze) hoce da dovedu nekog boljeg jer ciljaju na PL.

Šteta dobar posao je napravio,i ovaj trener je mogao uz par pojačanja dobrih izboriti premijer ligu s Rudarom :D pa s ovim sastavom ste dobili nas u Vitezu,a Slobodu ubili na Tušnju al eto **** :)

budimo_realni
Kontakt:

Post Postao/la budimo_realni » 26 jun 2013, 15:25

Ma znam sve al eto. valjda tako ne razmisljaju ljudi u klubu. Mozda je i ova druga opcija u pitanju, tj. da se nekom lokalnom treneru da da vodi klub... Mozda cak i Sevalu Zahirovicu sto me ne bi iznenadilo.

NeRi_K
Kontakt:

Post Postao/la NeRi_K » 26 jun 2013, 15:54

Bas me zacudila ova odluka vaseg UO, jer Hafizović je dobar trener i mogli ste zajedno sa njim korak vise uraditi. Gledao sam sve ekipe Prve lige FBiH i mislim da ste medju 3 najkvalitetnije ekipe i tako reci malo vam fali da bez problema udjete u Premier ligu.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****

bagra
Kontakt:

Post Postao/la bagra » 26 jun 2013, 15:54

:lol: Smijenili trenera koji je sa djecom bio 4 na tabeli jos pobjedio vani sve najbolje ekipe, otjerao ga je vas pametni predsjednik koji ce sad vam dovesti Denisa Sadikovica a on 6 7 igraca uz sebe pa cete za 10 kola ga smjeniti i opet zvati dezurne spasitelje da gase vatru
Limvo Likce

DRHAUSE
Kontakt:

Post Postao/la DRHAUSE » 26 jun 2013, 16:11

bagra je napisao/la::lol: Smijenili trenera koji je sa djecom bio 4 na tabeli jos pobjedio vani sve najbolje ekipe, otjerao ga je vas pametni predsjednik koji ce sad vam dovesti Denisa Sadikovica a on 6 7 igraca uz sebe pa cete za 10 kola ga smjeniti i opet zvati dezurne spasitelje da gase vatru
Stvarno svakakvi uhljupi vode klubove u ovoj zemlji ! Čovjek uradi odličan posao sa domaćim igračima i oni ga šutnu. I onda naravno izostane svaki rezultat na duže staze. :roll:
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”

Dr. Gregory House

GK1996
Kontakt:

Post Postao/la GK1996 » 26 jun 2013, 20:07

Ne znam zaista sto su smjenili trenera,kazu da je bio medjusobni dogovor,sta je pozadina toga ne znam,mozda je htio sa domacim kadrom u PL tek za dvije tri godine,a ovi navalili odma ove sezone :D

Sve je moguce,ali sad za sad Rudar radi na tome da zaradi mnogo novca :D Mozda i krenu iduce sezone na PL,cuo sam da i nacalnik dao zeleno svjetlo,pa cemo vidjeti :D
Rudar Kakanj !!!

budimo_realni
Kontakt:

Post Postao/la budimo_realni » 27 jun 2013, 08:16

GK1996 je napisao/la:Ne znam zaista sto su smjenili trenera,kazu da je bio medjusobni dogovor,sta je pozadina toga ne znam,mozda je htio sa domacim kadrom u PL tek za dvije tri godine,a ovi navalili odma ove sezone :D

Sve je moguce,ali sad za sad Rudar radi na tome da zaradi mnogo novca :D Mozda i krenu iduce sezone na PL,cuo sam da i nacalnik dao zeleno svjetlo,pa cemo vidjeti :D
Ja znam da je predsjednik rekao da ako bude imao podrsku nacelnika kakvu trenutno ima da ce se ici na PL. To je izjavio jos u aprilu. Dosta toga dobrog je Mandra vec uradio i ne bi me iznenadilo to da je dao zeleno svjetlo i da ce pomoci klubu. Bilo bi super opet igrati PL kao nekad prije iako kvalitet lige i nije bas neki, al PL je PL.

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 28 jun 2013, 22:57

Omer Kopić bi mogao biti novi trener Rudara.
#samoRudar #zauvijek

budimo_realni
Kontakt:

Post Postao/la budimo_realni » 29 jun 2013, 08:41

L' Imperator je napisao/la:Omer Kopić bi mogao biti novi trener Rudara.
Ako se ja dobro sjecam taj je vodio i Celik jedno vrijeme i mislim da je dobar trener. Mozak mi je totalno zablokirao :cry: pa se i ne sjecam dobro, al mi se negdje po glavi mota da je on i Rudar nekad vodio :?: , sad ne znam da li grijesim

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 29 jun 2013, 09:11

budimo_realni je napisao/la:
L' Imperator je napisao/la:Omer Kopić bi mogao biti novi trener Rudara.
Ako se ja dobro sjecam taj je vodio i Celik jedno vrijeme i mislim da je dobar trener. Mozak mi je totalno zablokirao :cry: pa se i ne sjecam dobro, al mi se negdje po glavi mota da je on i Rudar nekad vodio :?: , sad ne znam da li grijesim
pa kad se ja sjecam da je vodio rudar onda yebiga.omer je jos od boljih klubova vodio celik i zepce kada je igralo premijer ligu
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

budimo_realni
Kontakt:

Post Postao/la budimo_realni » 29 jun 2013, 13:02

Novi trener Rudara Milomir Odovic

http://www.kakanjlive.com/vijestiPrikaz ... m=&ucat=22&" onclick="window.open(this.href);return false;

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 29 jun 2013, 15:44

Dobar trener! Eh, sad bi trebalo malo osvježiti i igrački kadar :]
#samoRudar #zauvijek

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 29 jun 2013, 19:26

Hmm Odović.. da se to kojim slučajem nisu povećali apetiti i kod vas? :mrgreen:
075

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.