FK Rudar Kakanj
-
- Kontakt:
Re: FK Rudar Kakanj
Ja sam znao prije na tri dana da Rudar nece pustiti Bosni. Kad sam procitao na kakanjlive da je predsjednik Spahic rekao da ce igrati posteno i pokusati pobijediti, a taj kad nesto kaze kod njega nema nazad.
Ovo ima dobre i lose strane, nek je konacno pocelo sve fer. Ali ce biti mnogo vise naboja na tekmama za koje se zna da nisu namjestene i nisu 3 za 3. Ako bosna ikada udje u Prvu ligu opet but ce kao u subotu u kaknju i 1oo puta gore. 

dexteron je napisao/la:Ovo ima dobre i lose strane, nek je konacno pocelo sve fer. Ali ce biti mnogo vise naboja na tekmama za koje se zna da nisu namjestene i nisu 3 za 3. Ako bosna ikada udje u Prvu ligu opet but ce kao u subotu u kaknju i 1oo puta gore.
Uvijek je bilo naboja izmedju ova dva kluba,sjetite se da ste na polu sezoni psovali majku Kakanjsku,govorili kakanjske p**** itd,da su vasi igraci psovali majku Bajri,tukli itd,vasi navijaci gadjali strucni stab ?
Pa kad se Rudar borio za PL u Kaknju igraci Bosne ''ginu'' na terenu,i nemoj pricati da ce biti vise naboja nego sad,nije vam niko kriv sto prodajte domace utakmice,i gubite od juniora Branitelja !
I glupo je ocekivati da vam u Kaknju pustimo tekmu,pa i da smo pustili vasi bi sami sebi dali gol

Rudar Kakanj !!!
Je li istina da će se promijeniti travnjak? Nešto sam načuo, ali opet ne znam koliko je tačna informacija
-
- Kontakt:
Hafizovic noga... Bas me interesuje ko ce sad biti trener 

budimo_realni je napisao/la:Hafizovic noga... Bas me interesuje ko ce sad biti trener
Cemu taj potez uprave? dobri ste bili ovu sezonu

-
- Kontakt:
Iskreno ne znam ni ja. Kod nas ti je to uobicajeno kad se igraci naviknu na trenera oni ga smijene. Ustvari nisu oni njemu dali nogu nego su se dogovorili o prekidu saradnje. Sta je u pozadini svega toga ja ne znam, ali vjerovatno stimaju posao nekom od ovih lokalnih trenera ili (daj Boze) hoce da dovedu nekog boljeg jer ciljaju na PL.nkvitez je napisao/la:budimo_realni je napisao/la:Hafizovic noga... Bas me interesuje ko ce sad biti trener
budimo_realni je napisao/la:Iskreno ne znam ni ja. Kod nas ti je to uobicajeno kad se igraci naviknu na trenera oni ga smijene. Ustvari nisu oni njemu dali nogu nego su se dogovorili o prekidu saradnje. Sta je u pozadini svega toga ja ne znam, ali vjerovatno stimaju posao nekom od ovih lokalnih trenera ili (daj Boze) hoce da dovedu nekog boljeg jer ciljaju na PL.nkvitez je napisao/la:budimo_realni je napisao/la:Hafizovic noga... Bas me interesuje ko ce sad biti trener
Šteta dobar posao je napravio,i ovaj trener je mogao uz par pojačanja dobrih izboriti premijer ligu s Rudarom

-
- Kontakt:
Ma znam sve al eto. valjda tako ne razmisljaju ljudi u klubu. Mozda je i ova druga opcija u pitanju, tj. da se nekom lokalnom treneru da da vodi klub... Mozda cak i Sevalu Zahirovicu sto me ne bi iznenadilo.
Bas me zacudila ova odluka vaseg UO, jer Hafizović je dobar trener i mogli ste zajedno sa njim korak vise uraditi. Gledao sam sve ekipe Prve lige FBiH i mislim da ste medju 3 najkvalitetnije ekipe i tako reci malo vam fali da bez problema udjete u Premier ligu.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****

Limvo Likce
Stvarno svakakvi uhljupi vode klubove u ovoj zemlji ! Čovjek uradi odličan posao sa domaćim igračima i oni ga šutnu. I onda naravno izostane svaki rezultat na duže staze.bagra je napisao/la:Smijenili trenera koji je sa djecom bio 4 na tabeli jos pobjedio vani sve najbolje ekipe, otjerao ga je vas pametni predsjednik koji ce sad vam dovesti Denisa Sadikovica a on 6 7 igraca uz sebe pa cete za 10 kola ga smjeniti i opet zvati dezurne spasitelje da gase vatru

“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Ne znam zaista sto su smjenili trenera,kazu da je bio medjusobni dogovor,sta je pozadina toga ne znam,mozda je htio sa domacim kadrom u PL tek za dvije tri godine,a ovi navalili odma ove sezone
Sve je moguce,ali sad za sad Rudar radi na tome da zaradi mnogo novca
Mozda i krenu iduce sezone na PL,cuo sam da i nacalnik dao zeleno svjetlo,pa cemo vidjeti 

Sve je moguce,ali sad za sad Rudar radi na tome da zaradi mnogo novca

Rudar Kakanj !!!
-
- Kontakt:
Ja znam da je predsjednik rekao da ako bude imao podrsku nacelnika kakvu trenutno ima da ce se ici na PL. To je izjavio jos u aprilu. Dosta toga dobrog je Mandra vec uradio i ne bi me iznenadilo to da je dao zeleno svjetlo i da ce pomoci klubu. Bilo bi super opet igrati PL kao nekad prije iako kvalitet lige i nije bas neki, al PL je PL.GK1996 je napisao/la:Ne znam zaista sto su smjenili trenera,kazu da je bio medjusobni dogovor,sta je pozadina toga ne znam,mozda je htio sa domacim kadrom u PL tek za dvije tri godine,a ovi navalili odma ove sezone![]()
Sve je moguce,ali sad za sad Rudar radi na tome da zaradi mnogo novcaMozda i krenu iduce sezone na PL,cuo sam da i nacalnik dao zeleno svjetlo,pa cemo vidjeti
- L' Imperator
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ako se ja dobro sjecam taj je vodio i Celik jedno vrijeme i mislim da je dobar trener. Mozak mi je totalno zablokiraoL' Imperator je napisao/la:Omer Kopić bi mogao biti novi trener Rudara.

pa kad se ja sjecam da je vodio rudar onda yebiga.omer je jos od boljih klubova vodio celik i zepce kada je igralo premijer ligubudimo_realni je napisao/la:Ako se ja dobro sjecam taj je vodio i Celik jedno vrijeme i mislim da je dobar trener. Mozak mi je totalno zablokiraoL' Imperator je napisao/la:Omer Kopić bi mogao biti novi trener Rudara.pa se i ne sjecam dobro, al mi se negdje po glavi mota da je on i Rudar nekad vodio
, sad ne znam da li grijesim
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
- Kontakt:
Novi trener Rudara Milomir Odovic
http://www.kakanjlive.com/vijestiPrikaz ... m=&ucat=22&" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.kakanjlive.com/vijestiPrikaz ... m=&ucat=22&" onclick="window.open(this.href);return false;
- L' Imperator
- Kontakt:
Dobar trener! Eh, sad bi trebalo malo osvježiti i igrački kadar :]
#samoRudar #zauvijek
- TzBulevar87
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.