Haris Medunjanin
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Haris Medunjanin
Nego evo ko biva Lulic nahajcovao Reju da uzmu Mudonju.
Posto je vec Lulic stekao ogromno povjerenje u klubu a Reja ima odlicna iskustva sa Bosancerosima(vodio je Ibricica u Hajduku kao i sto je Pandzu opet aktivirao).
Laziu fali veznjak jer mu je Stefan Maurio izvan pogona.
Posto je vec Lulic stekao ogromno povjerenje u klubu a Reja ima odlicna iskustva sa Bosancerosima(vodio je Ibricica u Hajduku kao i sto je Pandzu opet aktivirao).
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
(Y)calcio je napisao/la:Narod je lako izmanipulirati kroz medije i dobiti izbore, pogotovo kada zivis u regiji koja je u konfliktu vec 60 godina. Pored toga imas za susjede psihopate kao sto je onaj iranac Ahmedinedzad, ili prije njega Sadama, koji prijeti genocidom nad jevrejskim narodom. Nije cudo ako u takvom okruzenju izbore dobivaju oni najgori i najratoborniji. Ali to nije razlog da se generalizuje, pogotovo jer je poznato da ima mnogo jevreja koji konstantno kritikuju Izrael i okupaciju palestinske teritorije. Ne znam ni kako su u tu vasu pricu da su svi jevreji cionisti uklapaju oni koji su nama pomagali kada je bilo najteze 92-95. Sacica jevreja nam je vise pomogla nego milijardu i po muslimana sirom svijeta. Znam neke koji su bili u izbjeglistvu u Turskoj 1993, kazu da su se prema njima odnosili kao prema najvecim dusmanima. Jedva docekali da pobjegnu odatle poslije nekoliko mjeseci u Skandinaviju. Ne valja svijet posmatrati kroz religijske naocale.
i još ću dodat' samo nešto
ZAJE3ITE SVE PRIČE! SVE JE TO GLUPO!
SVI SMO LJUDI ZAPAMTITE!
- Principatus
- Kontakt:
Haha.AllAbout je napisao/la: iz cionista u fasiste..jes i ovaj mudonja namazan

Ja uvjek kad vidim dres Lazia pomislim na Luftwaffen uniformu, ali onu staru.

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Idi Medo iz te smrdljive i licemjerne okoline ako Boga znas. Neznam koji si vrag i dolazio tuJ?
Rim brate fin grad, metropla, imas sta vidjeti, pojesti, igras u jednoj od najjacih liga svijeta i sa haverom Senadom i Miretom na esspreso poslije treninga. Dzes' bolje?
Rim brate fin grad, metropla, imas sta vidjeti, pojesti, igras u jednoj od najjacih liga svijeta i sa haverom Senadom i Miretom na esspreso poslije treninga. Dzes' bolje?

Ma to on iz inata.AllAbout je napisao/la:iz cionista u fasiste..jes i ovaj mudonja namazanharishp je napisao/la:Ma nebitno,daleko im kuca vazda bila.Ko je citao Kirjanju,sve mu je jasno![]()
Nego evo ko biva Lulic nahajcovao Reju da uzmu Mudonju.

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Ovo je fakat do jaja...samadhi je napisao/la:Idi Medo iz te smrdljive i licemjerne okoline ako Boga znas. Neznam koji si vrag i dolazio tuJ?

When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Stvarno sve fina raja, licni favoriti iz repke. Samo im fali Rahimic i to je to.samadhi je napisao/la:Idi Medo iz te smrdljive i licemjerne okoline ako Boga znas. Neznam koji si vrag i dolazio tuJ?
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
- Goalgetter
- Kontakt:
Samo sto dalje iz Izraela, kad vec ima ponude, nadam se da ce ih i prihvatiti. Lazio bi bila super opcija, kao i Bundesliga, npr. Werder Bremen, njega ce Husnija da preporuci, mislim da se slegla situacija nakon Husejinovica, valjda dadnu zeleno svjetlo za sljedeceg Bosancerosa. 

http://www.soccernews.nl/news/142746/Vo ... competitie
Prema ovom clanku VfB Stuttgart je zainteresovan za Harisa Medunjanina. Ipak bi ja ovaj clanak uzeo da dozom rezerve jer kao izvor navode jednu nasu stranicu - ako ima neki Holandjanin nek potvrdi jesam li dobro razumio.
Prema ovom clanku VfB Stuttgart je zainteresovan za Harisa Medunjanina. Ipak bi ja ovaj clanak uzeo da dozom rezerve jer kao izvor navode jednu nasu stranicu - ako ima neki Holandjanin nek potvrdi jesam li dobro razumio.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Medunjanin je za ovaj portal izjavio da zasad od toga nema ništa. http://www.sportsport.ba/ino_fudbal/med ... enje/71734" onclick="window.open(this.href);return false;
U ovom razgovoru najviše mi se svidjela realnost kod njega. Stvarno djeluje momak staložen, s dobrim razmišljanjima. Ja mu od srca želim da ode u neki solidan klub u neku od liga petice.
Sretno Medo!
U ovom razgovoru najviše mi se svidjela realnost kod njega. Stvarno djeluje momak staložen, s dobrim razmišljanjima. Ja mu od srca želim da ode u neki solidan klub u neku od liga petice.
Sretno Medo!
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Joj i ovi nasi povezu nase igrace sa svim mogucim ekipama u kojima se u bilo kakvom kontekstu pomenu a nerijetko se ni ne pominju pa ni sami igraci nemaju pojma kad iz zateknu pitanjima o nekim transferima...Hare je kvalitetan igrac samo treba mu neka jaca liga bilo koja od 5 bi bila sjajna ali ne fali nista ni holandskoj ako ima istine o tom transferu u AZ jer ipak tu bi imao vrhunske treninge i sta ja znam , svakako ne bi me iznenadilo da ostane u izraelu mozda on sam odaje takav dojam jer je momak koji cvrsto stoji nogama na zemlji al eto nadam se da nije tako.
Medo je car ostao jedini normale čvrst i jak stabilan u glavi ,a ovi natpisi i medijska špekuliranja svašta ,svaki dan neke gluposti ekstra naslovi 

Fi hajati.
GO Bosno.
GO Bosno.
Bilo bi odlicno da Medunjanin pređe u Rubin Kazan,koji je jeli zainteresovan za njega.
Dakle,Cristian Noboa,ponajbolji igrac Rubina najvjerovatnije napusta klub,a gle slucaja bas Medunjanin je prilicno slican tip igraca.
Izraelci navodno traze 3.5M eura,sto nije nikakav problem za Rubin ako su zaista zainteresovani,jer su ne tako davno platili za Carlos Eduarda 20M eura Hoffenhaimu,inace nije im se isplatio ni sekunde
Ansaldi,Boccheti,Navas,Eremenko,Kislyak,Ryazantsev,Valdez,,suigraci za pozeljeti.
Dakle,Cristian Noboa,ponajbolji igrac Rubina najvjerovatnije napusta klub,a gle slucaja bas Medunjanin je prilicno slican tip igraca.
Izraelci navodno traze 3.5M eura,sto nije nikakav problem za Rubin ako su zaista zainteresovani,jer su ne tako davno platili za Carlos Eduarda 20M eura Hoffenhaimu,inace nije im se isplatio ni sekunde

Ansaldi,Boccheti,Navas,Eremenko,Kislyak,Ryazantsev,Valdez,,suigraci za pozeljeti.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Haris Medunjanin ponovo u timu Maccabija
Prema eksluzivnim saznanjima **** portala, naš reprezentativac Haris Medunjanin bi u nedjelju trebao ponovo zaigrati za Maccabi Tel Aviv.
Haris Medunjanin je u potrazi za novim klubom već duže vrijeme, tačnije nakon sukoba sa trenerom i upravom kluba. Bilo je dosta zainteresovanih klubova, ali prava ponuda na adresu Maccabija, nažalost nije stigla.
Prije par dana smo pisali kako visoka cijena obeštećenja dodatno otežava njegov prelazak u novu sredinu. Također danas su se pojavile špekulacije o zainteresovanosti ruske momčadi, Rubin Kazan za dovođenje našeg Zmaja u svoje redove.
Ipak, kako saznajemo iz pouzdanih izvora Medunjanin će ponovo biti uvršten u tim iz Tel Aviva već u narednom kolu. Maccabi Tel Aviv u nedjelju gostuje kod Maccabija iz Haife u okviru 22. kola izraelskog šampionata. Haris Medunjanin bi se trebao naći u sastavu svoga tima protiv ekipe iz Haife, čije boje od ove sedmice brani naš internacionalac, Edin Cocalić.
Prema eksluzivnim saznanjima **** portala, naš reprezentativac Haris Medunjanin bi u nedjelju trebao ponovo zaigrati za Maccabi Tel Aviv.
Haris Medunjanin je u potrazi za novim klubom već duže vrijeme, tačnije nakon sukoba sa trenerom i upravom kluba. Bilo je dosta zainteresovanih klubova, ali prava ponuda na adresu Maccabija, nažalost nije stigla.
Prije par dana smo pisali kako visoka cijena obeštećenja dodatno otežava njegov prelazak u novu sredinu. Također danas su se pojavile špekulacije o zainteresovanosti ruske momčadi, Rubin Kazan za dovođenje našeg Zmaja u svoje redove.
Ipak, kako saznajemo iz pouzdanih izvora Medunjanin će ponovo biti uvršten u tim iz Tel Aviva već u narednom kolu. Maccabi Tel Aviv u nedjelju gostuje kod Maccabija iz Haife u okviru 22. kola izraelskog šampionata. Haris Medunjanin bi se trebao naći u sastavu svoga tima protiv ekipe iz Haife, čije boje od ove sedmice brani naš internacionalac, Edin Cocalić.
nazalost medunjanin je bazdaren na tempo izraelske i slicnih liga, prelasci u rubin, verder su naucna fantastika, mozda kao slobodan igrac ali uz milionske transfere niposto. isto vqazi i za stilica, a to je potvrdio i njegov saigrac u nekom intervju, prespori su za najjace lige.
Sent from my Commodore 64
A zamsili koliko je tih sporaca "nas" vrli trener gurao zajedno u ekipu i pokusavao kao nesto napraviti i jos kao slag na tortu je iza njih stavljao jednog od najboljih stopera "Grmecke koride" Mravca (triput pljunuti poslije ovog prezimena).nihco je napisao/la:nazalost medunjanin je bazdaren na tempo izraelske i slicnih liga, prelasci u rubin, verder su naucna fantastika, mozda kao slobodan igrac ali uz milionske transfere niposto. isto vqazi i za stilica, a to je potvrdio i njegov saigrac u nekom intervju, prespori su za najjace lige.
Zamisli koliki ti treba biti mozak da u odlucujucim utakmicama zajedno igra 5-6 najsporijih igraca svih evropskih liga koji su po vokaciji identicni igraci i jos ih postavis na neprirodne pozicije...Gluho bilo i jadna nam majka sa Ajnstajnom iz Vozuce...

Ibricic,Medunjanin,Misimovic,Stilic,Alispahic,Pjanic,Rahimic...Nikako ne mogu biti zajedno ni u recenici a kamo li na terenu...
Pozdrav za sve normalne!!!

Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
jeste ali je dobra atmosfera, nema novinara , 19. smo na fifinoj listi, jos je i nas........ dosta bosnjiZa_raju je napisao/la:A zamsili koliko je tih sporaca "nas" vrli trener gurao zajedno u ekipu i pokusavao kao nesto napraviti i jos kao slag na tortu je iza njih stavljao jednog od najboljih stopera "Grmecke koride" Mravca (triput pljunuti poslije ovog prezimena).nihco je napisao/la:nazalost medunjanin je bazdaren na tempo izraelske i slicnih liga, prelasci u rubin, verder su naucna fantastika, mozda kao slobodan igrac ali uz milionske transfere niposto. isto vqazi i za stilica, a to je potvrdio i njegov saigrac u nekom intervju, prespori su za najjace lige.
Zamisli koliki ti treba biti mozak da u odlucujucim utakmicama zajedno igra 5-6 najsporijih igraca svih evropskih liga koji su po vokaciji identicni igraci i jos ih postavis na neprirodne pozicije...Gluho bilo i jadna nam majka sa Ajnstajnom iz Vozuce...
Ibricic,Medunjanin,Misimovic,Stilic,Alispahic,Pjanic,Rahimic...Nikako ne mogu biti zajedno ni u recenici a kamo li na terenu...
Pozdrav za sve normalne!!!
Sta ovaj vise ceka? Misli sjedit na klupi u Izraelu jos pola godine i vise? Ne zasluzuje poziv za Brazil ako ovako nastavi. Ali Susic je 100 puta izjavio da igraci sto ne igraju u klubu nece igrat za repku, pa je 100 puta ipak pozvao te igrace.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Cuj idi Medo u Lazio, Stutgart...ovdje, ondje, a nema mjesta u Izraelskoj ligi, prethodno je bio rezerva u spanskom drugoligasu
Kina, S. Arabija, Iran, Juzna Koreja...mozda MLS.

najprije ostaje gdje je bio, izgleda da lazio nije imao pare