Ermedin Demirović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Ermedin Demirović
Dobar, dobar, ali dobar cvajtas. Lako je protiv Leipziga.
trpač lajpcigova i bayernova
Cudo kako kolega "cvajtas" ne dodje i da koji komentar. Mozda i jeste ,ako je moja greskaHansestadt je napisao/la: ↑10 feb 2024, 17:08Dobar, dobar, ali dobar cvajtas. Lako je protiv Leipziga.
Dabogda ovako i u martu Ermedine 

-
- Kontakt:
U barazu ce igrati desnog wingbacka ili desnog stopera u liniji od tri, jer On to moze igrati...
Postigao je odličan pogodak.
Gledao sam nekih pola sata utakmice, nakon gola morao gasiti stream. Mislim da do gola u tih 30 minuta nije dotakao loptu a kamoli pas odigrao.
Ne trči više kao prije a samim tim se i manje troši, tako da moze odraditi 90 minuta.
Ništa krilo, samo uz Dzeku u formaciji 352.
Gledao sam nekih pola sata utakmice, nakon gola morao gasiti stream. Mislim da do gola u tih 30 minuta nije dotakao loptu a kamoli pas odigrao.

Ne trči više kao prije a samim tim se i manje troši, tako da moze odraditi 90 minuta.
Ništa krilo, samo uz Dzeku u formaciji 352.
-
- Kontakt:
Ko je ovdje rekao za Demira da je cvajtas?
Nisam upratio
Nisam upratio
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
mudevinjo haraldo
-
- Kontakt:
Ah sad mi je sve jasno, nisam iznenađen
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
- Beduin
- Kontakt:
Ali zasto sad odjednom izbjegavanje teme od strane pojedinaca nakon onakvih izvala i promasaja? Ok, svako pogrijesi, pa sta. Ovako bas bezvezno izbkegavanje teme, a citaju je. Prognorezi bez granica 
Jel' oborio klupski rekord ili je 13 golova rekod? I ne znam ima li njihov klupski historijski podatak za ukupan broj golova i asistencija u jednoj sezoni ko je tu najbolji?
Jel' oborio klupski rekord ili je 13 golova rekod? I ne znam ima li njihov klupski historijski podatak za ukupan broj golova i asistencija u jednoj sezoni ko je tu najbolji?
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Imajednabrigada je napisao/la: ↑10 feb 2024, 18:03Ko je ovdje rekao za Demira da je cvajtas?
Nisam upratio
Bilo ih je dosta, neki su pregutali zabe
Vratiti se samo do stranicu kad je BH repka igrala ne treba nazad…
Bilo nas je 3-4 sto smo vjerovali u ovog momaka i sad kazem ne treba previse ocekivat al je momak borac i ima muda …
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Krampa.
Od top 10 igraca na listi svi igraci igraju za klubove koji su top5 na tabeli
Jedino Demirovic igra za klub koji nije cak ni top10 na tabeli

Jedino Demirovic igra za klub koji nije cak ni top10 na tabeli

Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
I bilo bi to podnošljivo da su provale samo za Demira, problem je sto su to konstantne provale i umisljanje nekog znanja. Ko se imalo konta u fudbal vec u mladoj repki se vidjelo da je Demir talenat za ligu 5, ali da je igrac kojem moras dati slobodu u igri da bi kvaliteta dosla do izražajaGG3 je napisao/la: ↑10 feb 2024, 21:40Imajednabrigada je napisao/la: ↑10 feb 2024, 18:03Ko je ovdje rekao za Demira da je cvajtas?
Nisam upratio
Bilo ih je dosta, neki su pregutali zabepa sad ono kao drago im. A neki se ni ne pojavljivaju vise….
Vratiti se samo do stranicu kad je BH repka igrala ne treba nazad…
Bilo nas je 3-4 sto smo vjerovali u ovog momaka i sad kazem ne treba previse ocekivat al je momak borac i ima muda …
Demir je masina
Zabijao je u prvoj Njemackoj, Spanskoj, Francuskoj ligi i Svicarskoj ligi
Takodjer je zabijao u kupovima Njemacke, Spanije i Francuske
Yugoslav First League: ⭐️
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Joj ovaj Openda danas "upao" haman 10 puta. Čim osjeti ruku na sebi odmah patos. 
Brigada, ne bih da branim Heralda ali kada govorimo o Demirovicu onda tu ne možemo govoriti o nekom talentu. Da je bilo do talenta ne bi on vidio lige 5 nikada.
Ja sam uvijek govorio da za njega neće biti zime u ligama 5, ali ne zbog talenta, vec zbog trke i borbenosti.
Kao sto rece Amar Osim jedne prilike (ne mogu da vjerujem da ću ga citirati
): da se danas gleda prije svega koliko možeš trčati.
Demirovic je borben, može trčati i nije mu mrsko trčati, zato za njega nema zime...a uz to popravlja neke segmente u svojoj igri.
Napokon je dočekao sezonu gdje ga sve ide. Pa cak i kad ne postoji na terenu, on zabije. A to je zaslužio svojom borbenoscu, disciplinom.
Volio bih ga vidjeti u ekipi koja iz utakmice u utakmicu dominira na terenu, ima posjed...da vidim kako bi se tu uklopio.

Brigada, ne bih da branim Heralda ali kada govorimo o Demirovicu onda tu ne možemo govoriti o nekom talentu. Da je bilo do talenta ne bi on vidio lige 5 nikada.
Ja sam uvijek govorio da za njega neće biti zime u ligama 5, ali ne zbog talenta, vec zbog trke i borbenosti.
Kao sto rece Amar Osim jedne prilike (ne mogu da vjerujem da ću ga citirati

Demirovic je borben, može trčati i nije mu mrsko trčati, zato za njega nema zime...a uz to popravlja neke segmente u svojoj igri.
Napokon je dočekao sezonu gdje ga sve ide. Pa cak i kad ne postoji na terenu, on zabije. A to je zaslužio svojom borbenoscu, disciplinom.
Volio bih ga vidjeti u ekipi koja iz utakmice u utakmicu dominira na terenu, ima posjed...da vidim kako bi se tu uklopio.
Demirovic je ucestvovao u 18 golova od 31 ukupno Augsburga, vjerovatno je jos kod nekog od ovih 13 imao ulogu i pricas kako nije fudbalski talenat nego na trcanje i borbenost pa nije stoper ili veznjak destruktivac pa da zbog nekih drugih stvari koje su manje fudbalske zavrijeđuje prvu postavu u Bundesligasu.hurem je napisao/la: ↑10 feb 2024, 22:53Joj ovaj Openda danas "upao" haman 10 puta. Čim osjeti ruku na sebi odmah patos.
Kao sto rece Amar Osim jedne prilike (ne mogu da vjerujem da ću ga citirati): da se danas gleda prije svega koliko možeš trčati.
-
- Kontakt:
Znas li ti sta je talenat i sta podrazumijeva uopce?
Aj da cujem sta je i zbog cega je Demirovic fudbalski netalentovan igrac?Imajednabrigada je napisao/la: ↑10 feb 2024, 23:02Znas li ti sta je talenat i sta podrazumijeva uopce?
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, kakarut, Normus90, perun, Proximic, tuzlanskinacin i 34 gosta.