Cleveland Cavaliers

MickoSAS
Kontakt:

Re: Cleveland Cavaliers

Post Postao/la MickoSAS » 01 jul 2014, 18:23

cist prosek je irving, ne razumem zasto ste toliko neobjektivni :roll: cemu to, ja time nista ne dobijam ako je neki navijac cavsa subjektivan, ok on je najbolji buduci MVP lige i finala, ako vam je tako lakse, ali drugo je pisati nesto, a drugo je uraditi nesto po tom pitanju. Meni daleko daleko da je on jedan od top playeva u NBA ovo kazem samo objektivno i ovaj novac ne zasluzuje, ali cavsi idu iz krajnosti u krajnost, navikli su na to

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 01 jul 2014, 18:35

Ovim ugovorom su usrali PG poziciju kao sto je i centarska odavno, sad ce dobar dio igraca koji imaju trenutno 10-11mil, moci traziti max ugovor, osim ako Kyrie ovu sezonu ne odigra na nekim prosjecima 20+ppg 8+apg i par skokova, te ekipu dovede bar u PO...

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 01 jul 2014, 18:52

JHam je napisao/la:Ovim ugovorom su usrali PG poziciju kao sto je i centarska odavno, sad ce dobar dio igraca koji imaju trenutno 10-11mil, moci traziti max ugovor, osim ako Kyrie ovu sezonu ne odigra na nekim prosjecima 20+ppg 8+apg i par skokova, te ekipu dovede bar u PO...
Pa Kyrie ima slicne prosjeke od rookie sezone s tim da ima 2 asistencije manje, a ove godine je normalno ocekivati da sa Wigginsom, Kyrieom i Waitersom, te mrsavim Bennettom, Tristanom i uz par veterana odu u PO i mozda prodju prvu rundu. Ugovori na svim pozicijama su usrani vec duze vrijeme, tako da to Kyrie nece usrati, jer je lik lice fransize i kao takav je i dobio max ugovor. Cavsi nemaju boljeg igraca od njega, a lik ima mnogo individualnih nagrada koje same po sebi nose max ugovor nakon rookie ugovora. Kljucno je i to sto ga ovaj ugovor ostavlja u Cavsima do 28. godine kada ce vjerovatno uci u prime, sto nije bio slucaj sa Jamesom i Gilbert nije zelio da mu se ponovi slucaj James. Prosto i jednostavno za onog ko zeli skontati.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

andro234
Kontakt:

Post Postao/la andro234 » 01 jul 2014, 21:26

Los ugovor za Cavse Irving je top 10 playa u ligi ali daleko je od klase kao sto su CP3,Russ i Parker
Po meni realno je 12-15 mil po godini ovo je previse

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 04 jul 2014, 10:32

The Cavaliers sold Paul in the meeting on a core of Kyrie Irving, Andrew Wiggins, Paul's client, Tristan Thompson, three first-round picks in 2015 and significant salary-cap space. For James, Cleveland would be a homecoming, the reversal of his infamous decision four years ago. Wojov clanak :) .
Kakvo je stanje sada, imamo 33 miliona ugovora plus Wiggins nekih 5 miliona, Joe Harris 33 pick ce dobiti manje od milion i Powel isto tako. To bi u konacnici bilo nekih 40 miliona. Jack je na 6 miliona i moze ga se trejdati i uzeti mozda trade exception, isto tako kroz sign and trade se moze uraditi sa Hawesom i Dengom, sto bi moglo znaciti i to da mozemo manevrisati sa slobodnim igracima ako bi James htio doci. Jamesov ugovor bi bio oko 20 miliona sto bi bilo nekih 60 miliona sto nije ni blizu luxury taxa kojeg bi sigurno Gilbert bio voljan placati kako bi Cleveland postao prvak.

Ravnopravni smo sa ostalim timovima u sansama za dovodjenje Jamesa jer imamo i Irvinga narednih 6 godina, a James nije nikada igrao sa dobrim PG-om i takodjer jer su Irving i Tristan dobri prijatelji Jamesa, kao i Andy Varejao koji se izgleda cuje redovno sa Jamesom. Imamo tu i Wigginsa kojim je James bio odusevljen u svom kampu cini mi se prije 2 godine ili godinu. Najbitnije od svega je i to da je Jamesova zena iz Akrona kao i on sam i po nekim clancima ona zeli natrag :wtf: , a moze biti bitno i to da Jamesov agent prima posjete timova u Clevelandu.

Kada bi on dosao, postava bez vecih promjena bi izgledala ovako: Kyrie-Wiggins-James-Tristan-Andy ili Zeller, na klupi bi bili Jack, Delly, Waiters, Karasev, Felix, Joe Harris koji je slican tip igraca kao sto su Miller ili Korver, Powel koji je cetvorka koja je dobar suter a ima i visinu, a mene licno podsjeca na Frya, imamo i Bennetta koji bi trebao konacno opravdati to sto je bio prvi pick, ma koliko draft bio los. Kad se sve sabere i oduzme, imamo prostora za manevar, dosta pitome ugovore i solidne mlade igrace za trejd za nekog dokazanog igraca u NBA ligi.

Sto se mene licno tice, ja ne bih volio Jamesa u ekipi, vise bih volio da mi je ekipa konkurentna bez njega i da ga redovno izbacuje iz playoffa, pa da o tome svakodnevno razmislja kad ode u penziju i mota po glavi sta bi bilo da nije uradio to sto je uradio.

Mes Que Un Club!

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 09 jul 2014, 09:17

https://v.cdn.vine.co/r/videos/DEBA8043 ... oqwnONxRpv" onclick="window.open(this.href);return false;

Bennett odlicno izgleda u ovoj jednoj akciji gdje ga je kamera zabiljezila. Jedva cekam SL da vidim njega, Wigginsa, Harrisa, Felixa, Karaseva i Powella. Od Harrisa ocekujem mnogo jer ga je Griffin nahvalio i rekao da je jako sretan sto smo ga uzeli, te da je mislio da ce otici mnogo prije 33. picka. Takodjer mi se Harris cini kao neko ko je na zemlji, zna sta moze i mislim da ce se jako dobro uklopiti kao role player. Ovaj Alex Kirk mi je jako zanimljiv, onako prava ljudeskara koju treba uvoditi da udari nekoga u par minuta na parketu i izbaci protivnike iz momentuma. Karasev je dosao u ligu sa nekih 86 kila, a kako kaze, sada ima 95, skoro pa 10 kila misica je nabacio za jednu sezonu, sto je odlicno i mislim da ce dobijati svoju sansu ako ne bude trejdan. Sto se tice Powella, ne znam sta od njega ocekivati, big boy koji moze biti solidan suter :D. Felix, vise od pola sezone bio povrijedjen, mada bi tesko igrao kod Mikea, ali gledajuci razne klipove s koledza, cini mi se kao jako dobar defanzivac i neko ko ima potencijala da bude 3 and D tip igraca.
Zadnja izmjena: adriano_leite, dana/u 09 jul 2014, 09:25, ukupno mijenjano 1 put.

Mes Que Un Club!

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 09 jul 2014, 09:23

:thumbup:
slika
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 09 jul 2014, 09:26

miki_92 je napisao/la::thumbup:
slika
Gledaj Miki ljudine, puca od snage :D. Podsjeca me na one trenutke kada je Samardo stigao nakon pauze izmedju sezona i svi se prepali koliko je mrsav dosao, medjutim Bennett nije samo smrsao nego se i "nabildovao" :D .

Mes Que Un Club!

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 09 jul 2014, 09:30

ja jedva cekam da vidim sta konacno moze pokazati kad je u optimalnoj formi :)
nadam se da ce "popisati" one sve novinare koji su ga izjebali u mozak tokom prosle sezone, a i onog debilcica od trenera

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 09 jul 2014, 09:36

miki_92 je napisao/la:ja jedva cekam da vidim sta konacno moze pokazati kad je u optimalnoj formi :)
nadam se da ce "popisati" one sve novinare koji su ga izjebali u mozak tokom prosle sezone, a i onog debilcica od trenera
Ja jedva cekam samo da popisa forumase na celu sa LenBiasom i DD-om koji mi je jako drag forumas ali voli srati protiv igraca Clevelanda :lol: . Sto se tice Mikea, lik je zelio da draftuju Bennetta i Grant ga je draftovao i onda mu nije dao da igra jer je bio debeo, pa je onda poceo igrati jako dobro par utakmica i onda se povrijedio. Momak je dosta tesku sezonu imao i jako neposteno je bilo sve sto se radilo protiv njega, ali izgleda je uspio sve to ostaviti iza sebe i skontao se i sada izgleda jako dobro. Koliko sam upratio, pored svega je imao i problema sa krajnicima i sa spavanjem i sa disanjem, ali konacno je izgleda zdrav 100%.

Ako ove sezone bude izgubljen kao prosle, definitivno ga se treba proglasiti bustom.

Mes Que Un Club!

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 09 jul 2014, 09:49

jao problema :mrgreen:
Media has hyped up Lebron's return so much already that it's gotten to the point where if Lebron didn't go back to Cleveland, that'd be his second betrayal

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 09 jul 2014, 09:56

miki_92 je napisao/la:jao problema :mrgreen:
Media has hyped up Lebron's return so much already that it's gotten to the point where if Lebron didn't go back to Cleveland, that'd be his second betrayal
Hahahahha nije to njemu problem uraditi, siguran sam u to, zato mi je i smijesna cijela ova prica oko njega i njegovog povratka ili ostanka u Heatu. Puno vise me "uzbudjuje" SL i utakmica za 2 dana.

Mes Que Un Club!

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 09 jul 2014, 14:05

adriano_leite je napisao/la:
miki_92 je napisao/la:jao problema :mrgreen:
Hahahahha nije to njemu problem uraditi, siguran sam u to, zato mi je i smijesna cijela ova prica oko njega i njegovog povratka ili ostanka u Heatu. Puno vise me "uzbudjuje" SL i utakmica za 2 dana.
Aj ne seri, znamo mi da skačeš od sreće. :D

Ali ako je neki navijač na ovom pdfu zaslužio uspjeh njegovog tima, onda si to ti. :salut:
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 09 jul 2014, 14:12

Amar Dzeko je napisao/la: Aj ne seri, znamo mi da skačeš od sreće. :D

Ali ako je neki navijač na ovom pdfu zaslužio uspjeh njegovog tima, onda si to ti. :salut:
Nikad brate ;) . Kao sto sam rekao, vise bih volio ekipu koja je konkurentna i da ga izbacuje iz PO u godinama koje dolaze, nego da se on vrati. Otici cu korak dalje i reci cu da bih bio sretniji da nam dodje Aldridge nego James, a o Durantu da ne govorim. Totalno opusteno posmatram ovaj FA period i cekam da pocne SL tekma mog tima, kao i da pocnemo dovoditi FA igrace koji su normalni i koji ne zele biti u centru paznje i stopirati poslovanje drugih timova.

Mes Que Un Club!

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 09 jul 2014, 16:54

Hoce li Lebron po drugi put izraditi svoj rodni grad , evo sad se bez potrebno zalecu i oslobadjaju kvalitetnih igraca samo da pon moze doci za max. ugovor , ali ... :crazy:

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 09 jul 2014, 17:01

Kobe Bryant je napisao/la:Hoce li Lebron po drugi put izraditi svoj rodni grad , evo sad se bez potrebno zalecu i oslobadjaju kvalitetnih igraca samo da pon moze doci za max. ugovor , ali ... :crazy:
Ocigledno postoji neko obecanje, jer nema sanse da bi se sve ovo dalo, a ako ne postoji obecanje, opet smo se rijesili ugovora Jacka, jest da mi je zao Karaseva i Zellera, ali opet bi bilo prostora za dovodjenje bar 2 solidna igraca, a prije svega nekog centra koji nam je jako potreban.

Mes Que Un Club!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 09 jul 2014, 17:18

Ma James se vraća u Cavs-e, jednostavno mora. Nije uspio s njima uzeti prsten, sada imaju i više nego solidan roster, želi završiti ono što je započeo.

Jest da je mlad tim ali potencijal je najveći u ligi. Ovdje se govori o četiri prva pika, nisu bez razloga bili prvi pikovi.

Simpatična ekipa.

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 09 jul 2014, 17:49

Ali fakat jos uvijek je i Bavcic u igri , dobili ste prava na njega :urnebes: :urnebes: :urnebes:

slika

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 10 jul 2014, 09:11

" onclick="window.open(this.href);return false;

Bennett i Wiggins strasno izgledaju. Kako dani prolaze, sve sam vise siguran u to da ne bih trejdao ni jednog ni drugog za Lovea. Bennett ima jos stosta reci u NBA-u.

Mes Que Un Club!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 10 jul 2014, 11:02

Sanjao sam sinoc, James u Cavsima. Igrate finale na domacem terenu protiv Spursa i vodite prvu cetvrtinu 21:7 :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “Cleveland Cavaliers”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.