Virtu4l je napisao/la:Monolog je napisao/la:
Dobro,
Đetiću.
Uglavno, ti navijaš protiv Kodre i to je to. Nisam ni sumnjao. Vidim da ti ne smeta što Amar nije izabran.
Eno, Rusija objavila konkurs, traže predsjednika - mog'o si izlobirati da Amar dođe na vlast. Laži, omalovažavaj, gledaj s visine (

) i izmišljaj protiv onih koji također predaju papire na konkurs, pa možda ti se i posreći. Nikad ne znaš.
Uživaj,
Đetiću.

Ne znam cemu epiteti i taj papanski stav, nije da nismo navikli, ali eto?
Navijam protiv Kodre jer sam navijac reprezentacije, sta je tu cudno? Covjek nema pojma o fudbalu, cak i Bazdarevic djeluje bolje od njega.
Uostalom, zar ti i slicni niste vec bezbroj puta dokazali da nemate pojma, ali bukvalno? Ne znam zasto se uvijek petljate u ovakve price. Tjerali ste svakog prethodnog, ismijavali Ciru i Susica, i evo gdje smo sad, a gdje smo bili sa njima.

Pa kad ti možeš (bezuspješno) pokušati vrijeđati neistomišljenike (svi vrlo dobro znamo na šta se odnosilo to Bošnjaci, nemoj se izvlačiti), budi siguran da ti se to može obiti o glavu. A o papanluku si davno sve rekao, tačnije, doktorirao si ga na ovom forumu.
Navijaš protiv Kodre, jer nisi navijač reprezentacije. S druge strane stola nije sjedio Ivica Osim iz najboljih dana, već Amar Osim koji u posljednje vrijeme ne radi. Ništa on nije bolji ni gori od Kodre. Ništa mi ne dobijamo i ne gubimo sa Kodrom u odnosu na Amara, kao što to ne bi bio slučaj ni da je Amar dobio posao. Ništa
A što se tiče Ćire i Papeta - uvijek sam stojao iza svojih riječi i uvijek sam ih argumentovano branio. Ćiro je morao otići zbog neprihvatanja svojih grešaka i cirkuzluka kojeg donosi sa sobom, a Pape je ostao cijeli mandat duže nego što je trebao. Trebao je dobiti otkaz nakon Brazila i nakon užasne taktike, tad je pokazao da ništa nije naučio. Ništa. No, savez ga je nagradio i unazadio našu reprezentaciju još više. Nisam ja kriv, nego savez i svi oni koji su na Papeta gledali kao na božanstvo samo zato što se uspio kvalifikovati. Niko nije bezgrešan.
I, da, je l' trebam ovdje lijepiti šta si ti pisao?!
Rekoh, ja stojim iza svojih riječi. I sve što sam napisao za i protiv Papeta i Ćire stoji. Stoji i dan danas. Nisam, kao Đetić, da mijenjam mišljenje kako vjetar puše. Uh, koliko si ti samo promijenio priču. Za čitavih 180 stepeni.
Uživaj, Đetiću.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”