HKK Široki
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
-
- Kontakt:
Re: HKK Široki
ja mislim da ce bosna dobiti FMPa u gostima ali ce zato olimpia pustit heliosu tako da ce biti gusto do kraja
daj kevine informaciju tko dolazi kod nas??? Znam da znaš nešto, samo nećeš da kažeš hehe...ajde reci tko je u kombinacijama

-
- Kontakt:
josipovic
ivo...predsjednik Hrvatskezeljko kelecevic je napisao/la:josipovic

HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
jel netko zna sta je sa nasim ozljedjenim igracima, (Ramljak,Siriščević,Spralja) znam da je Ruzic teze ozljedjen i da je sezona za njega gotova pa me zanima ovaj trojac
samo Špralja sutra igra...ostala dvojica negeorge town je napisao/la:jel netko zna sta je sa nasim ozljedjenim igracima, (Ramljak,Siriščević,Spralja) znam da je Ruzic teze ozljedjen i da je sezona za njega gotova pa me zanima ovaj trojac
zasto imam neki utisak da ce cedevita da vas hladno dobije......ove sezone je bilo tako protiv hemofarma, cibone, partizana....
@Kevina, molim te da me razuvjeris, jer mrzim one sokove iz dna duse....
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
pa ovaj Mason je cudo od igraca,on je najbolji igrac lige jbt evo 3/4 zavrsila on vec ima 21 poen 14 skokova 6 asista 6 izboreni faulova i 5 ukradeni lopti,pa to nema nigdi!!! NAPRIJED ŠIROKI!!! trenutno je 12 razlike za nase!!
ponosna moja je zemlja HERCEGOVINA!!
cestitke ovim nasim kraljevima!!!! 88-74!!!!! a Mason budala 27 poena 18 skokova 8 asista 6 izborenih faula 6 ukradenih 0 izgubljenih lopti i 0 faula!!!! KRALJ!!!
Mason 57 index, WTF
je brate 57The Game je napisao/la:Mason 57 index, WTF

lud je coek,treba naci video,ako neko naleti nek stavi,kakv je veceras kos mason postigao
...cila dvorana minutu pljesakala 
edit: i onda neki pocmu da ga sa zlajom usporedjuju

edit: i onda neki pocmu da ga sa zlajom usporedjuju

Zadnja izmjena: Imp, dana/u 13 mar 2010, 22:37, ukupno mijenjano 1 put.
MA ni Alex Maric , A.Anderson i kompanija mu nista ne mogu :++The Game je napisao/la:Mason 57 index, WTF

R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
Onaj Mason nije normalan 

- eric_cantona
- Kontakt:
svaka čast Masonu..
očekivana pobjeda
očekivano lagana
Cedevita osim tih isluženih "imena" nema ništa drugo.. samo je Kaštropil radio nešto problema jer je fizički jači od ostalih, pa sve na snagu, ostali nula bodova. klasične zagrebačke zvijezdice bez truna srčanosti. kako su oni ispred Širokog ove sezone, stvarno mi nije jasno. Šteta samo što ih nismo dobili i u ZG, a malo je falilo.
a Štemberger danas postao drugi najbolji strijelac NLB lige svih vremena. Čestitke i Štembergeru na ovom postignuću.
Ipak zvijezda dana je Chester Mason. Bez greške, maestralno. Potrebno je čudo Širokom da ga zadrži dogodine, i bojim se da to neće biti moguće, al volio bih, imamo se pravo nadati
EDIT: još jedan podatak, Masonov index valorizacije 57! (27 poena, 18 skokova, 8 asistencija, 5 ukradenih lopti) je drugi najveći u povijesti NLB lige, veći index (59) je imao samo Dejan Milojević, igrač Budućnosti 2004. Čestitke Masonu još jednom
očekivana pobjeda
očekivano lagana
Cedevita osim tih isluženih "imena" nema ništa drugo.. samo je Kaštropil radio nešto problema jer je fizički jači od ostalih, pa sve na snagu, ostali nula bodova. klasične zagrebačke zvijezdice bez truna srčanosti. kako su oni ispred Širokog ove sezone, stvarno mi nije jasno. Šteta samo što ih nismo dobili i u ZG, a malo je falilo.
a Štemberger danas postao drugi najbolji strijelac NLB lige svih vremena. Čestitke i Štembergeru na ovom postignuću.
Ipak zvijezda dana je Chester Mason. Bez greške, maestralno. Potrebno je čudo Širokom da ga zadrži dogodine, i bojim se da to neće biti moguće, al volio bih, imamo se pravo nadati

EDIT: još jedan podatak, Masonov index valorizacije 57! (27 poena, 18 skokova, 8 asistencija, 5 ukradenih lopti) je drugi najveći u povijesti NLB lige, veći index (59) je imao samo Dejan Milojević, igrač Budućnosti 2004. Čestitke Masonu još jednom
neno#4 je napisao/la:zasto imam neki utisak da ce cedevita da vas hladno dobije......ove sezone je bilo tako protiv hemofarma, cibone, partizana....

treba li te razuvjeravat ili?
mason igračinaaa, svi su odigrali borbeno skroz..kao da nam treba nesto,a ne treba nam..to su pravi igrači i sportasi..
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Cuj Cedevita?! 'ta ce Cedevita... eto im za onu kradju u njihovoj dvorani i 20 hebenih slobodnih bacanja Bazdaricu i sve ostalo u produzetku, BOLJA smo ekipa od njih i tocka, al smo dosta sranja napravili u sezoni, nazalost, ova momcad zasluzuje i vise mjesto na tabeli, al i ovo je dobro i momcima svaka cast jer casno se bore, srcem igraju i zadovoljni su svime u Širokom kao i publika Širokog njima.
Jos da smo Cibonu dobili, dusa bi mi na mjestu bila, nema mi mrzih ekipa od Cedevite i Cibone u ovoj ligi.
Mason, jao... Morat cu traziti od BHT1 utakmice Širokog ove sezone, da vidim ove alley-oop-ove i blokade (poput one maestralne protiv Radnickog) jos jednom. Moze pricati tko sta hoce, al za mene je on MVP NLB lige i primjer kako jedan stranac moze uzivati mitski status u jednoj ekipi i gradu. Covjece, on je hebeni playmaker i ima najvise skokova u ligi, ofenzivnih ubjedljivo najvise, a usput je i cetvrti asistent lige. Da jos ima izrazen i definiran sut, igrao bi u Barceloni.
Momci svaka cast, pa dobili smo ih sa cetiri igraca na klupi...
Jos da smo Cibonu dobili, dusa bi mi na mjestu bila, nema mi mrzih ekipa od Cedevite i Cibone u ovoj ligi.
Mason, jao... Morat cu traziti od BHT1 utakmice Širokog ove sezone, da vidim ove alley-oop-ove i blokade (poput one maestralne protiv Radnickog) jos jednom. Moze pricati tko sta hoce, al za mene je on MVP NLB lige i primjer kako jedan stranac moze uzivati mitski status u jednoj ekipi i gradu. Covjece, on je hebeni playmaker i ima najvise skokova u ligi, ofenzivnih ubjedljivo najvise, a usput je i cetvrti asistent lige. Da jos ima izrazen i definiran sut, igrao bi u Barceloni.
Momci svaka cast, pa dobili smo ih sa cetiri igraca na klupi...
...Život za Široki...
jbt ovo nije normalno,Masonmania zavladala gradom,svako druga zenska na facu dodala drugo prezime Mason,samo se jos ceka da osvana na ogradi,Mason ozeni meŠB_Fidelis je napisao/la: stranac moze uzivati mitski status u jednoj ekipi i gradu.i...

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.