BiH - Wales / Kipar - BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

forumasmahalas
Kontakt:

Re: RE: Re: BiH - Wales / Kipar - BiH

Post Postao/la forumasmahalas » 12 okt 2015, 22:09

HeavensWonder je napisao/la:
forumasmahalas je napisao/la:
HeavensWonder je napisao/la:Barca jedino može ovu formaciju sa Alvesom i Albom i opet jedva. 4-4-2 ili 4-1-3-2 najbolje za sutra. Kipar igra na pobjedu, a mi na kontru i pobjedu !
Ako cemo na kontru igrati protiv ekipe koja vrijedi kao lijeva Dzekina noga onda nam i nije mjesto na EURU!
Zbog takvog stava su nas i dobili u Zenici.

Meni je ovo sutra kao sa Francuskom ili Portugalom. Respekt prema protivniku kao da je finale Eura i nosimo kući 3 boda i pripremamo se za baraž.

@Fidelis

Razumijemo se :salut:
Ne, u Zenici su nas dobili jer smo ih podcijenili, a, ja ih ne podcjenjujem nego kazem da ne trebamo igrati na kontre protiv reprezentacije Kipra jer nisu toliko kvalitetni da se protiv istih branimo!

HariTz
Kontakt:

Re: BiH - Wales / Kipar - BiH

Post Postao/la HariTz » 12 okt 2015, 22:11

U pravu je @forumsmahalas.. Izgubili smo upravo jer smo ih podcijenili a i taktike koja je bila...
Mi nismo Moldavija i da igramo na kontre protiv reprezentacija klase Kipra. Mi smo ti koji će imati posjed i inicijativu tokom meča, oni su ti koji preko kontri mogu nas ugroziti. Meša će to ziheraški odraditi i nadam se da ćemo to rutinski privest kraju.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 12 okt 2015, 22:15

ma libo me ba za formaciju...ima kolega Mesa nek se bakce sa tim....ono sto sutra ocekujem je da pokazemo da smo prebolovali djecije bolesti vaznih tekmi i da ove ostrvljane popisamo u njihovom bunjistu pred punim stadionom...bas kao sto su nas danci popisali onomad...tresla nas euforija,krcato kosevo a ljudi ga hladno uvalise i zacepise nam usta....to je razlika izmedzu VELIKIH i malih....boj se ovna,boj se g o v n a..citav se zivot necega bojimo,jbt..sad jos trebam strepit i od smijesnog kipra...ako nas otresu bit cu miran jer onda nismo ni sekunde zasluzili da idemo na evropsko...
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

forumasmahalas
Kontakt:

Post Postao/la forumasmahalas » 12 okt 2015, 22:17

staragarda je napisao/la:ma libo me ba za formaciju...ima kolega Mesa nek se bakce sa tim....ono sto sutra ocekujem je da pokazemo da smo prebolovali djecije bolesti vaznih tekmi i da ove ostrvljane popisamo u njihovom bunjistu pred punim stadionom...bas kao sto su nas danci popisali onomad...tresla nas euforija,krcato kosevo a ljudi ga hladno uvalise i zacepise nam usta....to je razlika izmedzu VELIKIH i malih....boj se ovna,boj se g o v n a..citav se zivot necega bojimo,jbt..sad jos trebam strepit i od smijesnog kipra...ako nas otresu bit cu miran jer onda nismo ni sekunde zasluzili da idemo na evropsko...
To sam i htjeo reci. Ako cemo ici na kontre protiv Kipra i reprezentacija slicnog kvaliteta onda nam i nije mjesto na EURU. Ljudi su dobili nas na startu, dva puta Andoru i Izrael vise sretno nego spretno.

JackTheStripper
Kontakt:

Post Postao/la JackTheStripper » 12 okt 2015, 22:19

Dovoljno je samo pogledati proslu utakmicu kod kuce u Zenici i uraditi isto sto i susic. Samo obrnuto.
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.

Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la Fidelis » 12 okt 2015, 22:19

Ma necemo ici na kontre ali treba ih malo pustit da izadju,lakse cemo ih otvorit.

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 12 okt 2015, 22:22

ma satrat ćemo ih ibogami
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

HeavensWonder
Kontakt:

Post Postao/la HeavensWonder » 12 okt 2015, 22:22

Fidelis je napisao/la:Ma necemo ici na kontre ali treba ih malo pustit da izadju,lakse cemo ih otvorit.
Bravo. Kao da oni nisu u igri za baraž. Neće to biti jednostavno kao što se misli, ali ćemo pobijediti.
VINCERE NON È IMPORTANTE È L’UNICA COSA CHE CONTA - Giampiero Boniperti

33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 12 okt 2015, 22:23

njima treba pobjeda, oni bi trebali po nekom fudbalskom pravilu da krenu po pobjedu, nama x godi e tu bi nam trebala bit šansa, postavimo odbranu i gledamo ih kako se otvaraju i onda u kontru, mada nema nama kontre bez bešića..

Merhaba
Kontakt:

Post Postao/la Merhaba » 12 okt 2015, 22:24

Ja se bojim ove tekme a vi kako god hocete...mislim kvalitet se ne moze poredit ali ocekujem tvrdu tekmu i u slucaju da povedemo ili obrnuto kasapljenje...dzeko nek ne uzlazi
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!

THE MANIACS 1987 SARAJEVO

JackTheStripper
Kontakt:

Post Postao/la JackTheStripper » 12 okt 2015, 22:25

Tesko cemo ih dobiti. Ali ce na kraju ipak presuditi nase iskustvo ovakvim utakmicama. Ja mislim da ce Lulic dati gol, nekom frljokom u 77 minuti. :D
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 12 okt 2015, 22:25

Njima da treba i jedan bod, ja ne vidim način na koji bi oni mogli diktirati tempo nama i uspostaviti terensku inicijativu gdje bi mi morali vrebati za kontru..

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 12 okt 2015, 22:26

Ja se iskreno nimalo ne bojim ove utakmice sutra iz jednostavnog razloga.
Ako izgubimo 2 puta u kvalifikacijama od takve ekipe onda im samo treba čestitat i poželit sreću u baražu .
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 12 okt 2015, 22:33

"Pokazali smo da nešto želimo napraviti u ovoj grupi. Na pravom smo putu. Znali smo da nas čekaju dva finala, jedno smo dobili (Izrael) i sada smo fokusirani na BiH. Možemo slaviti, navijači će biti s nama i mi smo spremni", rekao je veznjak Kipra Marios Nicolaou.
Pucaju od samopouzdanja i oni i navijači..
Kako bi bilo slatko da ih nabijemo ko jarac kozu.

Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la Fidelis » 12 okt 2015, 22:34

coelho41 je napisao/la:njima treba pobjeda, oni bi trebali po nekom fudbalskom pravilu da krenu po pobjedu, nama x godi e tu bi nam trebala bit šansa, postavimo odbranu i gledamo ih kako se otvaraju i onda u kontru, mada nema nama kontre bez bešića..
Uvijek se sjetim utakmice protiv Nigerije koja ulazi u anale taktickih postavki gdje nama odgovara nerjesen rezultat a Nigerija mora pobijediti.
I u takvoj konstalaciji mi pocnemo bez lijevog beka,sa cetiri uglavnom spora vezna i jednim krilom koji je ustvari trebao biti bek,koji ustvari ni danas ne zna sta je trebao biti :o
I umjesto da kuliramo i cekamo gresku Nigerijaca mi napadamo i ostavljamo im pola hektara za kontranapade,majko moja mila kad se tad ubio nisam nikad necu :facepalm: :facepalm:

E zato kazem,ne treba juriti nikuda,cvrsto,disciplina,neka napadnu i tu im je kraj.Njima bi dar se neba bio da mi navalimo,to bi bila glupost u rangu ove antologijske postavke genija iz Zavidovica.

Samo lahkapo,napadati ali ne po svaku cijenu.
Zadnja izmjena: Fidelis, dana/u 12 okt 2015, 22:45, ukupno mijenjano 2 puta.

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 12 okt 2015, 22:38

Oca mi ovaj crnco me pita za našu formaciju kaze daj informacije insajderske hahaha

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la Fidelis » 12 okt 2015, 22:40

Nerminovic je napisao/la:Oca mi ovaj crnco me pita za našu formaciju kaze daj informacije insajderske hahaha

Pa reci mu da Ognjen igra lijevo a Stojan desno,Dzeko desetka,Višća devetka a Vedad desno krilo..........

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 12 okt 2015, 22:41

Nerminovic je napisao/la:Oca mi ovaj crnco me pita za našu formaciju kaze daj informacije insajderske hahaha

:urnebes:

Sta li si mu slagao. :mrgreen:

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 12 okt 2015, 22:41

HariTz je napisao/la:
"Pokazali smo da nešto želimo napraviti u ovoj grupi. Na pravom smo putu. Znali smo da nas čekaju dva finala, jedno smo dobili (Izrael) i sada smo fokusirani na BiH. Možemo slaviti, navijači će biti s nama i mi smo spremni", rekao je veznjak Kipra Marios Nicolaou.
Pucaju od samopouzdanja i oni i navijači..
Kako bi bilo slatko da ih nabijemo ko jarac kozu.
Ne mozes im to oduzeti, naravno da su uzbuđeni i nadaju se najboljem, kao mi protiv Danske i Portugala, pa nas spustise na zemlju jer su tada bili veci i bolji !

Da i mi to sutra pokazemo Kipru, strpljivo, bez gluposti sacekati nasu sansu.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

HeavensWonder
Kontakt:

Post Postao/la HeavensWonder » 12 okt 2015, 22:46

Znamo li otprilike kako bi trebao izgledati početni sastav ?
VINCERE NON È IMPORTANTE È L’UNICA COSA CHE CONTA - Giampiero Boniperti

33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.