Sezona citanja pocinje u JunuAerials je napisao/la: Pogodi čime sam "otvorila sezonu" čitanja?![]()

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Sezona citanja pocinje u JunuAerials je napisao/la: Pogodi čime sam "otvorila sezonu" čitanja?![]()
Najbolji ženski pisac SF. Govorili su da je i kandidat za Nobela.Nail for Real je napisao/la:Skinuo prvi dio ovog serijala, pa da vidim.rio_Ferdy88 je napisao/la:Završio je i Eriksson svoju davno, 10 dijelova imaš. Ako ti je to puno imaš Bakkera i njegovu Drugu Apokalipsu, ili Abercrombia, kojeg god izabereš nećeš pogriješiti
Nego, Ursula Le Guinn (valjda se ovako pise), je li citao ko?
Psihijatri, psiholozi i drugu ludaci. Zabavno je.. Čovjek tek tako počne imati psihičke probleme, a stručnjaci ih čine samo gorim. Španija, Madrid.Aerials je napisao/la:Preporučite kakve psihološke, filozofske romane, misterije neke, ali bez SF.
Hvala.DANTES je napisao/la:Psihijatri, psiholozi i drugu ludaci. Zabavno je.. Čovjek tek tako počne imati psihičke probleme, a stručnjaci ih čine samo gorim. Španija, Madrid.Aerials je napisao/la:Preporučite kakve psihološke, filozofske romane, misterije neke, ali bez SF.
Ko je Viktorija Bergman? Trilogija puna psihološkog, misterija. Radnja se dešava u Švedskoj. Pedofilija, ubistva, višestruke ličnosti, žrtve. Pomalo je i tužna. Ali i emotivna. I ništa nije kako se čini.
Upravo nasao u PDF-u izgleda strasno, mogu tek zamisliti kakva je prava knjigaKawhi je napisao/la:Konačno sam kupio Svijet Leda i Vatre. Prelijepo odrađena knjiga. Neću je čitati dok ne završim Pjesmu po ko zna koji put, al sam pregledao ilustracije i osjećam se ko malo dijete kad gleda slikovnicu.
Ko da playboy gledam. Digao mi se.
Jesam jaIlCapitano je napisao/la:Je li iko ovdje čitao Jo Nesbo serijal o Harry Hole-u?
Imaš PMPegi10 je napisao/la:Jesam jaIlCapitano je napisao/la:Je li iko ovdje čitao Jo Nesbo serijal o Harry Hole-u?
Meni je tek sad dosla na redDANTES je napisao/la:Kad smo mi pričali o ovoj trilogijiPegi10 je napisao/la:![]()
![]()
Šta je ovo?Pegi10 je napisao/la:Meni je tek sad dosla na redDANTES je napisao/la:Kad smo mi pričali o ovoj trilogijiPegi10 je napisao/la:![]()
![]()
GoT u svemiruKawhi je napisao/la:Šta je ovo?
Nisi trebao nista pisati, vidis da cita sve sto ima veze sa Got-omrio_Ferdy88 je napisao/la:A dobro sad, nije baš GoT, više Hunger Games
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 70 gostiju.