I to je također ista procjena kao u Adnana.
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Kobe Bryant je napisao/la:MARCH OPPONENT TIME (ET)
Mon, Mar 29 @ New Orleans 8:00 PM pobjeda
Wed, Mar 31 @ Atlanta 7:00 PM vjerovatno poraz
APRIL OPPONENT TIME (ET)
Fri, Apr 2 Utah 10:30 PM pobjeda
Sun, Apr 4 San Antonio 3:30 PM 1x2 mozda i neka taktiziranja
Thu, Apr 8 @ Denver 10:30 PM poraz
Fri, Apr 9 @ Minnesota 8:00 PM pobjeda
Sun, Apr 11 Portland 3:30 PM ABC 1x2 mozda i neka taktiziranja
Tue, Apr 13 Sacramento 10:30 PM pobjeda
Wed, Apr 14 @ LA Clippers 10:30 PM pobjeda
5 / 4 ili 7 / 2 lakersi mogu odluciti s kim ce igrat u prvoj rundi San Antonio ili Portland , pa mozda nesta i iztaktiziraju
BVB_09 je napisao/la:Sto se tice tradicije nikako im ne pase Portland,jer u zadnjih 10 omjera imaju 1 pobjedu na portlandovom parketu. Odavno je izgubljena trka za sveukupnu prvu poziciju u ligi,ali kao i prosle godine nisu je imali i opet su osvojili i tako ce biti ove godine. Znaci dosta bolje bi im pasao San Antonio.
Ocekujem finale Lakers - Cavaliers ... ali dosta tezi posao ima Cleveland !
Opet mislim da bi Portland bio najgora opcija, i nema potrebe da vec u prvom krugu idemo u sedmu utakmicu. Do kraja se moze desiti jos svasta, mozda tu poziciju zauzme Oklahoma, ili da neko kiksa ispred ovih ekipa Sunsi, Utah i treba ici u svakoj utakmici na pobjedu pa na karju ko god dodje, jer ukoliko zelimo titulu moramo dobiti svakog protivnika koji nam se nadje na putu. I play-off ima neka svoja pravila, gdje odlucuju neki drugi faktori, a ne samo statistika i tradicija jedne ekipe protiv neke druge. Veceras ocekujem pobjedu protiv Hornetsa, ali ne bi mi bilo cudno da veceras izgube, a prekosutra dobiju Hawkse.adnan24 je napisao/la:BVB_09 je napisao/la:Sto se tice tradicije nikako im ne pase Portland,jer u zadnjih 10 omjera imaju 1 pobjedu na portlandovom parketu. Odavno je izgubljena trka za sveukupnu prvu poziciju u ligi,ali kao i prosle godine nisu je imali i opet su osvojili i tako ce biti ove godine. Znaci dosta bolje bi im pasao San Antonio.
Ocekujem finale Lakers - Cavaliers ... ali dosta tezi posao ima Cleveland !
Mislit ce ljudi da sam ja napravio drugi profil...fan Lakersa i Dortmunda![]()
Mislim da sve tradicije u play off-u padaju u vodu a svejedno je dosta jedna pobjeda u gostima da bi se rutinski proslo iako se moze proci i bez pobjede u Portlandu
amerosm je napisao/la: Opet mislim da bi Portland bio najgora opcija, i nema potrebe da vec u prvom krugu idemo u sedmu utakmicu. Do kraja se moze desiti jos svasta, mozda tu poziciju zauzme Oklahoma, ili da neko kiksa ispred ovih ekipa Sunsi, Utah i treba ici u svakoj utakmici na pobjedu pa na karju ko god dodje, jer ukoliko zelimo titulu moramo dobiti svakog protivnika koji nam se nadje na putu. I play-off ima neka svoja pravila, gdje odlucuju neki drugi faktori, a ne samo statistika i tradicija jedne ekipe protiv neke druge. Veceras ocekujem pobjedu protiv Hornetsa, ali ne bi mi bilo cudno da veceras izgube, a prekosutra dobiju Hawkse.
Wolverine je napisao/la:gasol bio solidan i nista vise? 26 poena uz 22 skoka, ut to po dvije blokade i dvije asistencije. i to sve uz 50% suta. daj ba.
sinoc se fino vidilo koliko fali bynum ovim lakersima.
Neutral je napisao/la:NAstave li ovako, ništa od prstena. Solidno Hornetsi ih dobiju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.