Arsenal - Transferi
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Re: Arsenal - Transferi
ja bih dao 83 mil bez razmisljanja, malo je i to za takvu klasu
Jean-Michel Aulas(Predsjednik Lyona): "Arsenal i Tottenham su pokazali interesovanje za Lacazetta, ali ja mislim da je nemoguće da Lacazette napusti Lyon."
Navodno je City zainteresiran za Jack-a. Naletih na fejsbuku na ovu nebulu. . .
Ali nije prvi put da se piše o njegovom odlasku. Prije mjesec-dva,dovodio se u vezu i sa Liverpoolom
Očigledno mu ne teku med i mlijeko u Arsenalu. . .
Ali nije prvi put da se piše o njegovom odlasku. Prije mjesec-dva,dovodio se u vezu i sa Liverpoolom
Očigledno mu ne teku med i mlijeko u Arsenalu. . .
A.F.C. Bournemouth!
Izjavu treba drugačije protumačiti.VGS je napisao/la:Jean-Michel Aulas(Predsjednik Lyona): "Arsenal i Tottenham su pokazali interesovanje za Lacazetta, ali ja mislim da je nemoguće da Lacazette napusti Lyon."
Mislim da je nemoguće da Lacazette napusti Lyon ispod 40 mil.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Kako Daily Star pise nasa glavna meta na ljeto bice Edison Cavani. Klub ce ponuditi £32 miliona za njega.
Ovo je prihvatljiva cijena za razliku od 60 miliona.
Drugo ime sa kojim ae nagadja je Sotonov Mane kao zamjena za Thea Walcotta koji ne zeli da produzi ugovor...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Drugo ime sa kojim ae nagadja je Sotonov Mane kao zamjena za Thea Walcotta koji ne zeli da produzi ugovor...
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
I jedno i drugo je prihvatljivo.Gunner4 je napisao/la:Kako Daily Star pise nasa glavna meta na ljeto bice Edison Cavani. Klub ce ponuditi £32 miliona za njega.
Mane je mozda manje poznat ali po mom misljenju najbolje pojacanje Southamptona. Opasan igrac.
- Schneiderlin
- Kontakt:
Arsenal ‘ready to sign Edinson Cavani, Morgan Schneiderlin and Petr Cech in triple transfer deal’ Metro.co.uk
za gratis psg-u poslati panja francuskog
za gratis psg-u poslati panja francuskog

Da skauti Arsenala prate samo Ajax mogli bi svake godine dovesti bar jednog talentovanog igraca.
Sad bas gledam Ajax, pogledaj im postave:
Napad:
Kishna 20, Milik 21 i El Ghazi 19 godina.
Sredina:
Sinkgraven 19, Klaassen 21 i Bazoer 18 godina.
Najstariji na terenu im je golman, inace golman reprezentacije i najbolji holandski golman, 25 godina!
Sad bas gledam Ajax, pogledaj im postave:
Napad:
Kishna 20, Milik 21 i El Ghazi 19 godina.
Sredina:
Sinkgraven 19, Klaassen 21 i Bazoer 18 godina.
Najstariji na terenu im je golman, inace golman reprezentacije i najbolji holandski golman, 25 godina!
I ispadose od Dnipra...
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
-
- Kontakt:
Nema veze sto su ispali od Dnipra Ajaxova generacija ce dati nekoliko vrhunskih igraca, Dnipro ce dati k??ac jednostavno to je tako. Ovo sto je Seaman postavio bi bilo perverzno, napadac svjetske klase, ponajbolji ako ne i najbolji DMF Premiershipa, i jedan od najboljih golmana u historiji fudbala bi bio prelazni rok ko i snova, ali sumnjam da je voajer sposoban da tako nesto uradi...
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Pa normalno da ce ispasti kad im sredina terena i napad imaju prosjek 19 godina (6 igraca).Greivis je napisao/la:I ispadose od Dnipra...
Ali to i dalje ne znaci da od tih 6 igraca bar dvojica nece biti klasa.
Jednostavno nemaju iskustva.
Isto tako i da su prosli, ne bi promijenilo stvar da je Ajax pun talenata.
Kad si u nekom evropskom takmicenju vidio ekipu kojoj sredina terena i napad imaju prosjek 19 godina?
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
A Arsenal nije pun talenata? I da Wenger dovede takvog ovdje bi mu se psovalo jer nije doveo izgradjenog igraca.
Schniderlin pored zivog Coquelina nece biti najbolji DMF lige. A zanimljivo jel, on nije prosjek iako je bas donedavno igrao taj Championship koji se prigovara Coqu.
Schniderlin pored zivog Coquelina nece biti najbolji DMF lige. A zanimljivo jel, on nije prosjek iako je bas donedavno igrao taj Championship koji se prigovara Coqu.
Celik!3,2,2.
-
- Kontakt:
Ti i njegova uza rodbina ste vjerovatno jedini ljudi koji bi rekli da je on najbolji DMF lige
Sa njim i panjem u napadu mi ne mozemo proci jednog Monaca...

VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Pa do kad se taj Ajax ima namjeru vaditi na mladu i talentovanu ekipu,svake sezone ista prica..
Iskreno,ja veceras nisam primjetio neki poseban talenat niti su Ukrajinci toliko jaki da to može biti opravdanje,.
Procitah negdje i da je onaj mali iz Palerma najbliže nama,ako je tako onda sumnjam u transfer Cavanija,ce da vidimo,poznavajuci Wengera na kraju ce doci Gignac
Arteta bi mogao u Sosiedad,ne možeš da ne gotiviš tog Moyesa
Iskreno,ja veceras nisam primjetio neki poseban talenat niti su Ukrajinci toliko jaki da to može biti opravdanje,.
Procitah negdje i da je onaj mali iz Palerma najbliže nama,ako je tako onda sumnjam u transfer Cavanija,ce da vidimo,poznavajuci Wengera na kraju ce doci Gignac

Arteta bi mogao u Sosiedad,ne možeš da ne gotiviš tog Moyesa

- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Reci mi kojeg je to Monaca prosao Schniderlin? Posto vidim da prolazak zavisi od jednog ili dva igraca.
Bolji Wanyama igrac. Kad se vec spominje dmf i southampton.
Bolji Wanyama igrac. Kad se vec spominje dmf i southampton.
Celik!3,2,2.
Slažem se,kad god sam gledao Soton Wanyama je bio taj koji je obavljao najviše posla na sredini terena..
- Schneiderlin
- Kontakt:
dovoljno je reći da je u pokretanju igre prema naprijed šniderlin svemirski brod za titana kokelina 

Ko kaze da Arsenal nema talenata?
Ali u npr. zadnjoj tekmi protiv Monaka, igrao je samo jedan talenat, Bellerin 20 godina.
Coq je vec 23 godine i to prestaje biti talenat. Svi drugi su bili stariji.
Ox je veoma talentovan ali on nije igrao.
Ajaxu treba bar 3-4 starija, iskusnija i kvalitetnija igraca da bi ti talenti dosli do izrazaja. Ovako imas omladinsku ekipu koja se mora nositi sa velikim momcima. Manje su se protiv Barcelone obrukali nego City. Pa ni protiv PSGa nisu prosli katastrofalno, cak su jednu tekmu odigrali nerjeseno i bili blizi pobjedi.
Ajax se ne vadi na talente, Ajax jednostavno ne moze zadrzati igrace.
Ali u npr. zadnjoj tekmi protiv Monaka, igrao je samo jedan talenat, Bellerin 20 godina.
Coq je vec 23 godine i to prestaje biti talenat. Svi drugi su bili stariji.
Ox je veoma talentovan ali on nije igrao.
Ajaxu treba bar 3-4 starija, iskusnija i kvalitetnija igraca da bi ti talenti dosli do izrazaja. Ovako imas omladinsku ekipu koja se mora nositi sa velikim momcima. Manje su se protiv Barcelone obrukali nego City. Pa ni protiv PSGa nisu prosli katastrofalno, cak su jednu tekmu odigrali nerjeseno i bili blizi pobjedi.
Ajax se ne vadi na talente, Ajax jednostavno ne moze zadrzati igrace.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Dovoljno je reci da dmf ne sluzi za pokretanje igre prema naprijed. Dovoljno je reci da je Coq u klizecim, oduzetim i duelima Makelele za Schniderlina.
Celik!3,2,2.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.