ali sto je zzanimljivo brate kad vidis postavu jasno ti je da smo sa nasom djecom ispali iz ligeChinaglia je napisao/la:žiku Beke, malo brz![]()

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
ali sto je zzanimljivo brate kad vidis postavu jasno ti je da smo sa nasom djecom ispali iz ligeChinaglia je napisao/la:žiku Beke, malo brz![]()
ebiga fakat ko nebi volio imat nasu djecu ..svi mi sanjamo da neko od nase djece napokon naprav nesto posebno kao Husejnovic, kao sto je nekad bio Tare,Grado,Joge , Jasmin Mesanovic,obadva Bekica, pa bio je tu i Lemesic ..svi su oni imali vise prilika biti u Slobodi ...ali kazem evo pogledaj sastav ovaj na ovom video i vidjet ces da su nasa djeca i ispali smo iz lige..treba nadat se da ce ovaj mali Todorovic uspjet i jos neko uz njegaChinaglia je napisao/la:naravno, naša djeca koja imaju kvalitet mogu igrat' u Slobodi, ovi ostali što nemaju kvalitet, ne trebaju ni imat' mjesta kod nas! a naša djeca nas i jesu izbacila iz lige, nije tu bilo kvaliteta
haver je napisao/la:Ovu formaciju bih i ja želio vidjeti na terenu.Prvenstveno iz razloga što bi nas na terenu u svakoj utakmici bilo više nego protivnika i samim time bi se nametnuli kao favoriti u svakoj tekmi.sloboda72 je napisao/la:..............KRPIĆ
MEHIDIĆ HALILOVIĆ ZEBA MUJIĆ
( ............... ) (................)
BEKIĆ SALIHOVIĆ MORANJKIĆ EFENDIĆ
................PIRIĆ
Nego šta mislis koja 2 igrača bi nam najbolje "sjela" na pozicijama CM odnosno DM?
Pretjera i ti ,čuj Zeba kapiten ccc
Chinaglia je napisao/la:jebga, treba tu djecu forsirat' u prvom timu, Todorovića treba forsirat', mali ima potencijala po meni
šteta što je mali Suljić otišao u RB Leipzig, ono će bit' igračina, budući A reprezentativac sigurno, Nijemci će od njega napravit' igrača, nema tu sumnje
pa i nije nam baš hitno, tako da ne treba dovodit' po svaku cijenu, osim do kraja sezone! mi ćemo svakako izborit' opstanak, a onda na ljeto dovest' ciljano pojačanje na poziciji centralnog veznogultrasstyle_tz je napisao/la:haman da je najveca muka ko sto smo i pretpostavili oko centralnog veznog..nema dovoljno raspolozivih dostupnih igraca a da su dovoljno dobri
Malkić okačio kopačke, ni za Dubrave ne igraharry_90 je napisao/la:Kakav ba Jaha,zavrsio je on sa fudbalom..hocemo da idemo naprijed i trazimo pojacanja kako treba,a ne neki bi da se vrate u proslost i traze istrosene igrace kojima je plafon PL tipa Jahic..sto dzaba trazimo nova pojacanja,vratimo Zoletica,Jahica,Malkica itd.. ha ya
Chinaglia je napisao/la:sloboda72
Jaha je davno završio s ozbiljnim fudbalom, nama trebaju druga rješenja
harry_90 je napisao/la:Kakav ba Jaha,zavrsio je on sa fudbalom..hocemo da idemo naprijed i trazimo pojacanja kako treba,a ne neki bi da se vrate u proslost i traze istrosene igrace kojima je plafon PL tipa Jahic..sto dzaba trazimo nova pojacanja,vratimo Zoletica,Jahica,Malkica itd.. ha ya
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.