Čujemo se tamo pred Austriju, ako Bog da, da napumpamo malo atmosferu.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Majstore pogodio si svaka ti čast.Meša je bio kapiten kad ih je ćiro posjetio u slačionici i rekao da će se napiti krvi bosanske.....samoposmatram je napisao/la:Ciro podjebava Mesu iz jednog razloga. Bologna oktobar 1996. Poslije 18 godina bagra jos pamti.
Mesa sretno sa daljnjim radom.
Ciro je teski muljan i manipulator, samo Bosnjama nece nikada iz guzice u glavu pa ni pod cijenu da se napije krvi bosanske. Ciro je stimung i atmosfera a Bosnjo obozava atmosferu.struja je napisao/la:Majstore pogodio si svaka ti čast.Meša je bio kapiten kad ih je ćiro posjetio u slačionici i rekao da će se napiti krvi bosanske.....samoposmatram je napisao/la:Ciro podjebava Mesu iz jednog razloga. Bologna oktobar 1996. Poslije 18 godina bagra jos pamti.
Mesa sretno sa daljnjim radom.
rishaaa je napisao/la:Kako god,drago mi je da je Pape prošlost... Idemo dalje i puno sreće Meši... A onoj trolerskoj ekipi na čelu s Virtualom poklanjam za Novu godinu :
Potpuno nejasno zasto mi petnaest godina nemamo ni priblizno kvalitetnog selektora kao sto imamo igrace. Safet se izgovarao da nema roster ni dovoljan kvalitet, zenamarujuci da je on upravo manjak kvaliteta i niko drugi. Ovo je bila ogromna prilika da se dovede na klupu priblizan kvalitet kao sto su i nasi igraci. Medjutim, savez nije dorastao ovom zadatku, pocevsi od konkursa preko izbora selektora. Cak i u uzem izboru nije pobijedio kvalitet odnosno referense, smijesno.kimbo je napisao/la:Imam osjecaj da ce tek sada da nastane nered u reprezentaciji. Bazdarevic nije nit znalac niti autoritet. Covjek nista nema osim sto mu je sada upala kasiak u med. Najgore rjesenje od imena koja su bila aktuelna.
Al eto nek mu je sa srecom , volio bih da nisam u pravu !
Jeste, da bi im u Americi j*bao majku talibanskuGoalgetter je napisao/la:Ciro je cak sa Ahmedinedzadom htio braniti Iran od Amerike.
Eto nasao je sad angazman. Stipu suplju.... sad cemo i njeg da vidimo sta zna. Ne razumijem vas koji odmah podjete srat i krizate covjeka odmah a da nije oficijelno ni postao selektorom. Sve znalci u pm....combe je napisao/la:Najgore moguće riješenje, čovjek koji se već mjesecima sam nudi i samo što nije rekao de molim vas mene uzmite. Čovjek koji nije davao podršku skoro ni jednom selektoru, za svačiji rad je imao komentar i mislio da on može bolje. Dno dna, mislim da bi samo Branimir Tulić bio gore rješenje od njega. Volio bih da ovo griješim ali čisto sumnjam. On evo već par godina u svakom interviu ima nekih raznih ponuda ali nikako da nađe posao, svi ga kao negdje traže.
pingpong je napisao/la:Glavni kritičari Papeta postaju Mešoljupci.