Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

pingpong
Kontakt:

Re: Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije

Post Postao/la pingpong » 13 dec 2014, 19:53

A sad ozbiljno. Puno sreće Meši, on je dobar čovjek (a vidjećemo je li neznalica). :D
Čujemo se tamo pred Austriju, ako Bog da, da napumpamo malo atmosferu. :D
:bih:

chi3llo
Kontakt:

Post Postao/la chi3llo » 13 dec 2014, 19:53

Siguran sam da ce bar ic na neke utakmice reprezentativaca I biti puno aktivniji od teleta, uvijek je bar marljiv bio I cini se da ima neku karizmu. Kako god amater kao tele nemoze bit nikako :)

Samo hrabro Mesa!

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

rishaaa
Kontakt:

Post Postao/la rishaaa » 13 dec 2014, 19:57

Kako god,drago mi je da je Pape prošlost... Idemo dalje i puno sreće Meši... A onoj trolerskoj ekipi na čelu s Virtualom poklanjam za Novu godinu :
slika
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!

Astren
Kontakt:

Post Postao/la Astren » 13 dec 2014, 20:02

Nema više šuškavca, sad su dolce vite u modi :bih: :bih:

struja
Kontakt:

Post Postao/la struja » 13 dec 2014, 20:04

samoposmatram je napisao/la:Ciro podjebava Mesu iz jednog razloga. Bologna oktobar 1996. Poslije 18 godina bagra jos pamti.

Mesa sretno sa daljnjim radom.
Majstore pogodio si svaka ti čast.Meša je bio kapiten kad ih je ćiro posjetio u slačionici i rekao da će se napiti krvi bosanske.....

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 13 dec 2014, 20:08

struja je napisao/la:
samoposmatram je napisao/la:Ciro podjebava Mesu iz jednog razloga. Bologna oktobar 1996. Poslije 18 godina bagra jos pamti.

Mesa sretno sa daljnjim radom.
Majstore pogodio si svaka ti čast.Meša je bio kapiten kad ih je ćiro posjetio u slačionici i rekao da će se napiti krvi bosanske.....
Ciro je teski muljan i manipulator, samo Bosnjama nece nikada iz guzice u glavu pa ni pod cijenu da se napije krvi bosanske. Ciro je stimung i atmosfera a Bosnjo obozava atmosferu.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 13 dec 2014, 20:09

rishaaa je napisao/la:Kako god,drago mi je da je Pape prošlost... Idemo dalje i puno sreće Meši... A onoj trolerskoj ekipi na čelu s Virtualom poklanjam za Novu godinu :
slika

rishaaa druze, nisam znao da si i ti izdao knjigu. :mrgreen:
Samo nesto mi tanka i malena izgleda... :think:

slika

Fordinjo
Kontakt:

Post Postao/la Fordinjo » 13 dec 2014, 20:12

Nek je Sretno Mesa !!!!!!!! :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 13 dec 2014, 20:17

Imam osjecaj da ce tek sada da nastane nered u reprezentaciji. Bazdarevic nije nit znalac niti autoritet. Covjek nista nema osim sto mu je sada upala kasiak u med. Najgore rjesenje od imena koja su bila aktuelna.

Al eto nek mu je sa srecom , volio bih da nisam u pravu !
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 13 dec 2014, 20:18

Očito da je Ćiro neprecizno pomislio da je pozvan da na ovakav bezobrazan način komentariše Baždarevića. Ovaj ljubitelj Franje Tuđmana, moralni monstrum i profesionalni navijač za pravu cijenu bi konačno trebao da dobije ono što je odavno zaslužio od bh. javnosti i medija. Pri tome su njegovi profesionalni uspjesi totalno irelevantni i ne daju mu kredit da se ovako drsko i bezobrazno obraća Baždareviću, na ovo što je on uradio niko nema pravo.

Domaći ljubitelji ljubitelja Franje Tuđmana bi trebali da znaju da postoje stvari preko kojih se ne prelazi.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 13 dec 2014, 20:21

kimbo je napisao/la:Imam osjecaj da ce tek sada da nastane nered u reprezentaciji. Bazdarevic nije nit znalac niti autoritet. Covjek nista nema osim sto mu je sada upala kasiak u med. Najgore rjesenje od imena koja su bila aktuelna.

Al eto nek mu je sa srecom , volio bih da nisam u pravu !
Potpuno nejasno zasto mi petnaest godina nemamo ni priblizno kvalitetnog selektora kao sto imamo igrace. Safet se izgovarao da nema roster ni dovoljan kvalitet, zenamarujuci da je on upravo manjak kvaliteta i niko drugi. Ovo je bila ogromna prilika da se dovede na klupu priblizan kvalitet kao sto su i nasi igraci. Medjutim, savez nije dorastao ovom zadatku, pocevsi od konkursa preko izbora selektora. Cak i u uzem izboru nije pobijedio kvalitet odnosno referense, smijesno.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 13 dec 2014, 20:23

Ciro je cak sa Ahmedinedzadom htio braniti Iran od Amerike. :urnebes:

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 13 dec 2014, 20:25

Goalgetter je napisao/la:Ciro je cak sa Ahmedinedzadom htio braniti Iran od Amerike. :urnebes:
Jeste, da bi im u Americi j*bao majku talibansku :rol: . Ko ga ne zna, skupo bi ga platio :guz: .

obagol
Kontakt:

Post Postao/la obagol » 13 dec 2014, 20:26

Meša sretno! Samo oštro, inače ti se piše kao i Papetu.

A Ćiro opet pokazuje svoje pravo lice a do juče ga pojedinci ovdje zazivaju za selektora. Ćiro je dokazani neprijatelj našeg fudbala. To bi valjda trebalo svima biti jasno. Nakon Portugala je odlazeći pokušao uništiti sve ono što je ostalo iza njega pričom o nekakvoj izdaji. Ćiro je najveći ublehaš na ovim prostorima.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 13 dec 2014, 20:28

Meša Baždarević, prvi kapiten bh. tima - čovjek koji je kroz minsko polje dolazio na pripreme :thumbup:

xinxee
Kontakt:

Post Postao/la xinxee » 13 dec 2014, 20:29

Sto se tice Cire,nista novo od covjeka koji je 1994 spominjao da BiH nece ni imati reprezentaciju,ali to ocigledno mnogi zaboravljaju.

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 13 dec 2014, 20:34

Najgore moguće riješenje, čovjek koji se već mjesecima sam nudi i samo što nije rekao de molim vas mene uzmite. Čovjek koji nije davao podršku skoro ni jednom selektoru, za svačiji rad je imao komentar i mislio da on može bolje. Dno dna, mislim da bi samo Branimir Tulić bio gore rješenje od njega. Volio bih da ovo griješim ali čisto sumnjam. On evo već par godina u svakom interviu ima nekih raznih ponuda ali nikako da nađe posao, svi ga kao negdje traže.

HarisHelic
Kontakt:

Post Postao/la HarisHelic » 13 dec 2014, 20:38

combe je napisao/la:Najgore moguće riješenje, čovjek koji se već mjesecima sam nudi i samo što nije rekao de molim vas mene uzmite. Čovjek koji nije davao podršku skoro ni jednom selektoru, za svačiji rad je imao komentar i mislio da on može bolje. Dno dna, mislim da bi samo Branimir Tulić bio gore rješenje od njega. Volio bih da ovo griješim ali čisto sumnjam. On evo već par godina u svakom interviu ima nekih raznih ponuda ali nikako da nađe posao, svi ga kao negdje traže.
Eto nasao je sad angazman. Stipu suplju.... sad cemo i njeg da vidimo sta zna. Ne razumijem vas koji odmah podjete srat i krizate covjeka odmah a da nije oficijelno ni postao selektorom. Sve znalci u pm.... :facepalm:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 13 dec 2014, 20:38

pingpong je napisao/la:Glavni kritičari Papeta postaju Mešoljupci. :D
:rol:
Nakon dva vezana poraza ista pjesma.Samo sto onda moraju nickove mjenjati,jer bi bilo ofirno.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

vedator
Kontakt:

Post Postao/la vedator » 13 dec 2014, 20:39

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Iceplayer i 18 gostiju.