Studiranje

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Re: Studiranje

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 30 sep 2014, 02:17

Dijaspora vam je najbolji fakultet.

Evo moje raje pozavrsavalo i sad placu za Njemackom i arbeitom :clap:

Pa inzenjeri po 1200 KM platu i to ako nadje posao. Eh sad necete vi biti studenti 10.0 pa da odmah idete vani, da vas uzmu velike firme i sl.

Sta cu ja suta, zavrsim psihologiju, plata 1000 KM, ako budem imao srece da nadjem posao. Drzava je qrcu zapala :nedam:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 30 sep 2014, 02:23

Bosniacum Lilium je napisao/la:Dijaspora vam je najbolji fakultet.

Pa inzenjeri po 1200 KM platu i to ako nadje posao. Eh sad necete vi biti studenti 10.0 pa da odmah idete vani, da vas uzmu velike firme i sl.

Sta cu ja suta, zavrsim psihologiju, plata 1000 KM, ako budem imao srece da nadjem posao. Drzava je qrcu zapala :nedam:
Aferim momčiluko !

Imamo isto mišljenje što se tiče toga , ali eto , ide se na fax što se mora :mrgreen:

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 30 sep 2014, 02:32

ja bih sad isao crnciti po njemackoj nego isao na fakultet u BiH

iskreno

ne treba mi niko nista pametnovati suprotno, ja sam dosad sve vidio

od mamine prijateljice, muz isao raditi po norveskoj, eno sad voza novi Bmw 5
pa yebote hljeb

odma mi se ne da ni uciti nista

ljudi u svijetu uzivaju, a kod nas glavna tema cetik vs vehabija i izbori

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 30 sep 2014, 02:39

QUARESMA 18<<< je napisao/la:ja bih sad isao crnciti po njemackoj nego isao na fakultet u BiH

iskreno

ne treba mi niko nista pametnovati suprotno, ja sam dosad sve vidio

od mamine prijateljice, muz isao raditi po norveskoj, eno sad voza novi Bmw 5
pa yebote hljeb

odma mi se ne da ni uciti nista

ljudi u svijetu uzivaju, a kod nas glavna tema cetik vs vehabija i izbori
tamo crncis (a i ne moras ako si pametan) ali barem znas za sta crncis i ljudi te maksimalno ispostuju. Sad neka se neko javi kako je znanje najveca snaga. Kakvo znanje na nasim univerzitetima, podvaljuju nam jaja pod bubrege. 90% nasih profesora je tu da odradi svoju dnevnicu njega nije briga da prenese znanje, da te nauci necemu, katastrofa. Plus od tebe traze da im recitujes predmet, da ga znas u zarez, nemamo ni praksu, kako zaostao sistem, fuj :puke:

Moj rodjak u Australiji za 2 godine kupio Golfa 7, a cisti dvorista i slicno :crazy:

Ko ima sanse, neka ide vani. Nema tu puno mudrovanja. Danas mi se zali jedna jaranica. Zavrsila fax, crnci svaki dan za sicu, samo prica kako bi isla rado vani...
bavarian_bk je napisao/la:
Bosniacum Lilium je napisao/la:Dijaspora vam je najbolji fakultet.

Aferim momčiluko !

Imamo isto mišljenje što se tiče toga , ali eto , ide se na fax što se mora :mrgreen:
tako je momcino, mene kad pitaju pa sto ti studiras, ja kazem iz hobija. Ovdje ces naci solidan posao sa srednjom, a da nije tesko robijanje, malo sutra :kafa:

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 30 sep 2014, 02:51

Satnica ti 8 - 11 eura kao argetu, pa ja bi svaki dan ginuo kao što Bešić gine za repku, :lol:

Uvijek osmijeh na licu, a ne kod nas gdje te država dere, a arget ima 25KM, ako i toliko, :facepalm:

Naravno, raditi vani svakako ispred fakulteta. U nas ideš na fakultet samo radi sebe, da postaneš akademski građanin, od njega nemaš ama baš nikakve druge koriste, osim ako si naravno spreman lizati anus mnogima.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 30 sep 2014, 03:04

Neutral je napisao/la:Satnica ti 8 - 11 eura kao argetu, pa ja bi svaki dan ginuo kao što Bešić gine za repku, :lol:

Uvijek osmijeh na licu, a ne kod nas gdje te država dere, a arget ima 25KM, ako i toliko, :facepalm:

Naravno, raditi vani svakako ispred fakulteta. U nas ideš na fakultet samo radi sebe, da postaneš akademski građanin, od njega nemaš ama baš nikakve druge koriste, osim ako si naravno spreman lizati anus mnogima.
mnogi i za manje rade, katastofa

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 30 sep 2014, 08:46

Ja sam unazad 20 godina mislio da me treba bjezati, da treba ostati, pokusati regenerisati ovo drustvo al sam shvatio da ovdje nema zivota. Jedina nada mi je da mi Cartmo nadje kakvu da me uda tamo :pray:
1946

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 30 sep 2014, 10:37

Vala kad bi i meni Cartman našao neku, tačno bih počeo Manchester simpatisati. Pa ona nek je grob, al papiri su papiri
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 30 sep 2014, 11:04

Bosniacum Lilium je napisao/la:
Neutral je napisao/la:Satnica ti 8 - 11 eura kao argetu, pa ja bi svaki dan ginuo kao što Bešić gine za repku, :lol:

Ma pusti pricu ;)

U mene otac nudio 30-40km dnevnicu za farbanje ,halo farbanje neki nece ..idalje sjedi ,listic popunjava i govori kako se nam sta radit...niko nece guzom da makne :crazy:
Željeznicar za život cijeli !

phily
Kontakt:

Post Postao/la phily » 30 sep 2014, 11:13

ima li ko da studira matematiku i fiziku ??
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17

#CarloOut

Klare

Post Postao/la Klare » 30 sep 2014, 11:14

Likusa, ne pricaj gluposti, nego slusaj sta ljudi govore.

I farbanje nije lahak posao, to ízgleda lako 5min, ali haj se ti uhvati cetke citavi dan...

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 30 sep 2014, 11:14

Klare je napisao/la:Likusa, ne pricaj gluposti, nego slusaj sta ljudi govore.

I farbanje nije lahak posao, to ízgleda lako 5min, ali haj se ti uhvati cetke citavi dan...
Naravno , hoces sa trogodisnjom skolom u kancelariju hoces malo sutra

Galion
Kontakt:

Post Postao/la Galion » 30 sep 2014, 12:01

phily je napisao/la:ima li ko da studira matematiku i fiziku ??
Imam ja u Mostaru na FPMOZ-u.

Unknown Genius
Kontakt:

Post Postao/la Unknown Genius » 30 sep 2014, 12:10

Unknown Genius je napisao/la:Može mi neko od ovih sa ETF-a reći kako da pristupim ZAMGER-u?
:?:
Moje ime ovdje od sad znači pravda.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 30 sep 2014, 13:46

likusa je napisao/la:
Bosniacum Lilium je napisao/la:

Ma pusti pricu ;)

U mene otac nudio 30-40km dnevnicu za farbanje ,halo farbanje neki nece ..idalje sjedi ,listic popunjava i govori kako se nam sta radit...niko nece guzom da makne :crazy:
Ja sam bio ponos generacije. Nikako nisam mogao naci posao pa sam radio i za manju dnevnicu od 25.

Tamo npr. frajer jedva zavrsio srednju i radi u BH telecom ili je drot u MUP KS

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 30 sep 2014, 13:52

Pa što ti nisi farbala?
A.F.C. Bournemouth!

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 30 sep 2014, 13:57

rambo16 je napisao/la:Pa što ti nisi farbala?
Peta godina farmacije, odlucila nastaviti skolovanje ..a ne kao pola moje generacije upisati fax i poslije dvije godine skontati to nije za mene, pa sjedit po vazdan i pucat u prazno suuplju, mrsko ti farbat, glumit irgata nekom majstoru a zavalio si roditelje 5 milja za dvije godine ;)

Sve dok se bira sta ce se radit svima ce tesko bit ;) lagano, nije lopata sramota :wtf:

@Bosniacum Lilium

ti si slucaj 1 od 1000, nece raja da radi svasta, a Boga mi nece ni da ide dalje od Sarajeva ...

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 30 sep 2014, 14:02

Sto ti nisi radila ako nije sramota?
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 30 sep 2014, 14:03

likusa je napisao/la:
rambo16 je napisao/la:Pa što ti nisi farbala?
Peta godina farmacije, odlucila nastaviti skolovanje ..a ne kao pola moje generacije upisati fax i poslije dvije godine skontati to nije za mene, pa sjedit po vazdan i pucat u prazno suuplju, mrsko ti farbat, glumit irgata nekom majstoru a zavalio si roditelje 5 milja za dvije godine ;)

Sve dok se bira sta ce se radit svima ce tesko bit ;) lagano, nije lopata sramota :wtf:
A joj pa gdje bolan fakultet da završavaš, sad će ti stručnjaci napričati da je bolje krampati po Njemačkoj :roll: .

Slažem se za bacanje šuplje, u tom smo najjači.
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 30 sep 2014, 14:06

Likuša je djevojka koja u slobodno vrijeme igra kladionicu, :D

Krampa u Njemačkoj je bolja od fakulteta u BiH, to je činjenica i to niko nije izmislio.

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Faraon iz Visokog, invincible1921 i 155 gostiju.