QUARESMA 18<<< je napisao/la:ja bih sad isao crnciti po njemackoj nego isao na fakultet u BiH
iskreno
ne treba mi niko nista pametnovati suprotno, ja sam dosad sve vidio
od mamine prijateljice, muz isao raditi po norveskoj, eno sad voza novi Bmw 5
pa yebote hljeb
odma mi se ne da ni uciti nista
ljudi u svijetu uzivaju, a kod nas glavna tema cetik vs vehabija i izbori
tamo crncis (a i ne moras ako si pametan) ali barem znas za sta crncis i ljudi te maksimalno ispostuju. Sad neka se neko javi kako je znanje najveca snaga. Kakvo znanje na nasim univerzitetima, podvaljuju nam jaja pod bubrege. 90% nasih profesora je tu da odradi svoju dnevnicu njega nije briga da prenese znanje, da te nauci necemu, katastrofa. Plus od tebe traze da im recitujes predmet, da ga znas u zarez, nemamo ni praksu, kako zaostao sistem, fuj
Moj rodjak u Australiji za 2 godine kupio Golfa 7, a cisti dvorista i slicno
Ko ima sanse, neka ide vani. Nema tu puno mudrovanja. Danas mi se zali jedna jaranica. Zavrsila fax, crnci svaki dan za sicu, samo prica kako bi isla rado vani...
bavarian_bk je napisao/la:Bosniacum Lilium je napisao/la:Dijaspora vam je najbolji fakultet.
Evo moje raje pozavrsavalo i sad placu za Njemackom i arbeitom
Pa inzenjeri po 1200 KM platu i to ako nadje posao. Eh sad necete vi biti studenti 10.0 pa da odmah idete vani, da vas uzmu velike firme i sl.
Sta cu ja suta, zavrsim psihologiju, plata 1000 KM, ako budem imao srece da nadjem posao. Drzava je qrcu zapala

Aferim momčiluko !
Imamo isto mišljenje što se tiče toga , ali eto , ide se na fax što se mora

tako je momcino, mene kad pitaju pa sto ti studiras, ja kazem iz hobija. Ovdje ces naci solidan posao sa srednjom, a da nije tesko robijanje, malo sutra