NBA 2k15
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: NBA 2k15
meni se jedino sviđa novi sistem pucanja slobodnih, sada puno više pogađam.. nisam baš primjetio neke znatne druge razlike u gameplayu..
a ono, tresla se gora rodio se mis
samo je bedzeve lakse dobiti, ostalo je sve manje vise isto
samo je bedzeve lakse dobiti, ostalo je sve manje vise isto
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Ja od patcha na mycareer gubim vecinu meceva, jest da se Harden ozlijedio ali i kada je igrao (prije patcha) nije briljirao.
trebate obratiti paznju i na team chemistry, bez 80+ saigraci djeluju bas prosjecno (taman se on zvao i James Harden)
ja se psihicki pripremam da odigram 7. tekmu konferencijskog polufinala protiv Hornetsa, nakon 1-3 uspio sam izjednaciti seriju na 3-3 i sad kuci igram protiv njih
citav playoff igram bez Rose-a a ekipa nema back-up playa, tako da ja na parketu provodim svih 48 min.
i da osvojim titulu nekim cudom s njima def. necu ostati, jer su ofanzivno bas limitirani, dok su def. vrlo dobri
ja se psihicki pripremam da odigram 7. tekmu konferencijskog polufinala protiv Hornetsa, nakon 1-3 uspio sam izjednaciti seriju na 3-3 i sad kuci igram protiv njih
citav playoff igram bez Rose-a a ekipa nema back-up playa, tako da ja na parketu provodim svih 48 min.
i da osvojim titulu nekim cudom s njima def. necu ostati, jer su ofanzivno bas limitirani, dok su def. vrlo dobri
Ma 92 je team chem sto i jest najgore. Na kojim postavkama igras? Ja na superstar/sim 12 min qtr. Danas nam je oklahoma ubacila 81 poen u prvom poluvremenu...
iste postavke imamo
a ne znam, ja zadnje 3 evo dobio, ekipa igra odlicno
evo statistike za 7. tekmu vs Hornets

81 je bas previse, iako imaju i Duranta i Russa
igrali ko odbranu u tim Rocketsima
a ne znam, ja zadnje 3 evo dobio, ekipa igra odlicno
evo statistike za 7. tekmu vs Hornets

81 je bas previse, iako imaju i Duranta i Russa
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Mirza je loše napravljen i to mi je ubilo želju da ovo igram. Ako ima kakav patch da to rješava, bio bih mu zahvalan. 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Igra, jamiki_92 je napisao/la: 81 je bas previse, iako imaju i Duranta i Russa![]()
ispravi ga sam u roster editoru ako ti smetaUnofficialpage je napisao/la:Mirza je loše napravljen i to mi je ubilo želju da ovo igram. Ako ima kakav patch da to rješava, bio bih mu zahvalan.
a za neki neoficijalni patch jos treba cekati, jer prakticno svi alati za editovanje su u beta verzijama i imaju limitiranu ucinkovitost
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Kako ću ispravit? Nije da mi smeta, nego mi smetamiki_92 je napisao/la:ispravi ga sam u roster editoru ako ti smetaUnofficialpage je napisao/la:Mirza je loše napravljen i to mi je ubilo želju da ovo igram. Ako ima kakav patch da to rješava, bio bih mu zahvalan.![]()
a za neki neoficijalni patch jos treba cekati, jer prakticno svi alati za editovanje su u beta verzijama i imaju limitiranu ucinkovitost
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- __Liedson__
- Kontakt:
Nema mi zvuka nikako, u cemu je problem?
poboljsaj mu ocjeneUnofficialpage je napisao/la: Kako ću ispravit? Nije da mi smeta, nego mi smeta
i ako hoces da ti Teletovic sutira trice , zovi ga u PnR i cekaj da ono sranje pocrveni i pise FADE (a ne ROLL) tad ce se on odmotavati na sut a ne ici prema kosu
+ pogledaj playbook Netsa, svaki igrac ima nekoliko akcija za sebe
samo trebas pozvati (to je vec advanced offense, malo je komlikovanije)
kad smo vec kod zvuka, meni istog nema nakon ovog update-a kad je offseason i kad oni levati dolaze da me nagovore da potpisem za njihov klub, samo agentov i moj glas se cuje
- invincible1921
- Kontakt:
nopeinvincible1921 je napisao/la:imal kakv patch da imam tetovaze na liku ili odjecu da mjenjam
samo u originalnoj verziji je to moguce
koncept ovogodisnjeg 2k-a mi vec pocinje ozbiljno ici na qrac
kosarka je timski sport, ali su oni to debelo fulali ove godine
utakmice je moguce pobjediti iskljucivo individualno, ali i to se zakomplikuje kad brzo natrpas neku ekipa, pa oni ostatak vremena igraj double team na tebi, a tvoji saigraci promasuju otvorene suteve
kazu saigraci se popravili update-om
evo kako jesu (ovaj Berry ima 82 3pt rating, 83 standing shot )
za ovog Peytona se zna da je ofanzivno limitiran, ali niko nije ovoliko limitiran

o odbrani necu ni da pricam, msm ne igraju moji igraci toliko ocajnu odbranu koliko je smijesan kriterij
znaci 20 sec. CPU kruzi ne zna sta ce, i boom sjeti se da je ostalo 3-4 sec do kraja napada, zabije se u mog igraca i pravac na liniju za slobodna
realisticno nema sta
kosarka je timski sport, ali su oni to debelo fulali ove godine
utakmice je moguce pobjediti iskljucivo individualno, ali i to se zakomplikuje kad brzo natrpas neku ekipa, pa oni ostatak vremena igraj double team na tebi, a tvoji saigraci promasuju otvorene suteve
kazu saigraci se popravili update-om
evo kako jesu (ovaj Berry ima 82 3pt rating, 83 standing shot )
za ovog Peytona se zna da je ofanzivno limitiran, ali niko nije ovoliko limitiran

o odbrani necu ni da pricam, msm ne igraju moji igraci toliko ocajnu odbranu koliko je smijesan kriterij
znaci 20 sec. CPU kruzi ne zna sta ce, i boom sjeti se da je ostalo 3-4 sec do kraja napada, zabije se u mog igraca i pravac na liniju za slobodna
realisticno nema sta
Potpisujem sve, al evo sad smo odigrali prvu zaista dobru utakmicu i blowout pobjedu protiv detroita
ma dobio sam i ja 3 zaredom, 2 sa 20 razlike i onda 3 poraza zaredomvtdgeca je napisao/la:Potpisujem sve, al evo sad smo odigrali prvu zaista dobru utakmicu i blowout pobjedu protiv detroita
i to od yebenih 76ers-a i NYK gubim gdje lik sa overall ratingom od 76 daje 42 pts
yebavanje u zdrav mozak, ni sad mi nije jasno kako sam prosle sezone igrao finale konferencije
evo, covjek lijepo objasnio ovdje
[youtube][/youtube]
Nije to nista istina sto taj prica. Pogledaj samo kod sebe statistike.
Faul je prelagano dobiti. Ja imam verovatno dvocifren broj slobodnih po utakmici. A i saigraci da su toliko losi ne bi imao petnaestak asistencija u prosjeku.
Jedino me trica zeza. Ne mogu da pogodim nista.
Faul je prelagano dobiti. Ja imam verovatno dvocifren broj slobodnih po utakmici. A i saigraci da su toliko losi ne bi imao petnaestak asistencija u prosjeku.
Jedino me trica zeza. Ne mogu da pogodim nista.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
igraj na superstar ili HoF pa ces vidjeti kako nije
tricu neces nikad pogodit, ja imam rating 85 i otvorene 3-ice sa skoro perfektnim izbacajem promasujem
tricu neces nikad pogodit, ja imam rating 85 i otvorene 3-ice sa skoro perfektnim izbacajem promasujem
Sto se tice suteva, kupite jumpshot nekog nba igraca, ja sam uzeo billupsov i jos se nisam skroz priviknuo ali kad potrefim fin release ugl. Ulaze
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.