Euroliga 2014/15
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- Burberry46
- Kontakt:
Re: Euroliga 2014/15
Rezultati meceva odigranih veceras
https://www.facebook.com/pages/Sportske ... page_panel" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/pages/Sportske ... page_panel" onclick="window.open(this.href);return false;
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Nema više kvalifikacija za Evroligu
Prvi čovek Evrolige Đordi Bertomeu je pre utakmice između Makabija i Crvene zvezde u Tel Avivu zvanično objavio da više neće biti kvalifikacija za najjače klupsko košarkaško takmičenje na Starom kontinentu..
„Eliminisali smo kvalifkacioni deo koji se do sada igrao pre grupne faze. Nsmo uspeli da tokom perioda kada su kvalifikacije bile aktuelne uočimo bilo kakav napredak u takmičenju, a uz to bismo svake sezone imali problem, jer su timovi bili primorani da u septembru, polupripremljeni, igraju težak turnir. Mislimo da je bolje rešenje da jedno mesto damo konkretnoj ligi nego da bude ovako kako je bilo do sada. Jedno je sigurno, više neće biti kvalifikacija.”, rekao je Bertomeu.
Prvi čovek Evrolige Đordi Bertomeu je pre utakmice između Makabija i Crvene zvezde u Tel Avivu zvanično objavio da više neće biti kvalifikacija za najjače klupsko košarkaško takmičenje na Starom kontinentu..
„Eliminisali smo kvalifkacioni deo koji se do sada igrao pre grupne faze. Nsmo uspeli da tokom perioda kada su kvalifikacije bile aktuelne uočimo bilo kakav napredak u takmičenju, a uz to bismo svake sezone imali problem, jer su timovi bili primorani da u septembru, polupripremljeni, igraju težak turnir. Mislimo da je bolje rešenje da jedno mesto damo konkretnoj ligi nego da bude ovako kako je bilo do sada. Jedno je sigurno, više neće biti kvalifikacija.”, rekao je Bertomeu.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Mjesto ce dobiti onaj ko najvise ponudi ahahah smijurija
Genius, outrageous, the best ever! RF!
vesely na 32% sa s. bacanja u sezoni
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: Euroliga 2014/15
Link za sk1 za zvezdu imal ko?
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Kakva atmosfera i koreo u Areni 
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Bobi nema milosti, covjek alley-oop zavrsava bez skoka. 
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Gosti zasluzeno do pobjede.Navijacima
pokazali su obraz.
Tooo Galata 
Galatasaray
Bravo Ergine Atamane!
Bravo Ergine Atamane!
iznenadjenje.. konto sam da ce uzeti ovo zvezda lagano, onaj marjanovic kad ga vidis konto bi nezna hodati kako treba ali mu svaka cast
UnSub je napisao/la:iznenadjenje.. konto sam da ce uzeti ovo zvezda lagano, onaj marjanovic kad ga vidis konto bi nezna hodati kako treba ali mu svaka cast
- Liverpool. YNWA
- Kontakt:
Naprave fantasticnu atmosferu i onda sami sebe ponište,.Liverpool. YNWA je napisao/la: svinjski papci![]()
![]()
koji primitivizam.
Neki ce reci kreativnost ali više vuce na primitivizam a ?
- Liverpool. YNWA
- Kontakt:
ja jednostavno nemam riječi. ali čitam i po njihovim portalima 90 % ih osuđuje ovaj čin..chily-rz je napisao/la:Naprave fantasticnu atmosferu i onda sami sebe ponište,.Liverpool. YNWA je napisao/la: svinjski papci![]()
![]()
koji primitivizam.
#Ynwa
šta je bilo, nisam upoznat ?
- Liverpool. YNWA
- Kontakt:
http://sportsport.ba/tifo/zvezdasi-kosa ... nom/150898johnnyyK je napisao/la:šta je bilo, nisam upoznat ?
#Ynwa
Kao sto Marka nisu ubili navijaci Galatasaraya, nego ga je ubio jedan umobolnik, ili hajde da kazem mozda manja grupica huligana, ista situacija je i sa svinjskim papcima, nisu ih ubacivali svi prisutni u hali vec nekoliko likova (ne znam kako da ih nazovem) iz samo njima znanih razloga.
Naravno nasi novinarcici jadni su odmah potrcali i otimali se za te papke i slikali ih, a nikako da pohvale atmosferu u ostatku meca.
Ako Ataman koji o navijacima Zvezde misli da su teroristi kaze da je atmosfera bila velicanstvena, ne znam sta to smeta nasim debilima od novinarcica ?
Naravno nasi novinarcici jadni su odmah potrcali i otimali se za te papke i slikali ih, a nikako da pohvale atmosferu u ostatku meca.
Ako Ataman koji o navijacima Zvezde misli da su teroristi kaze da je atmosfera bila velicanstvena, ne znam sta to smeta nasim debilima od novinarcica ?
Blue is the colour, football is the game
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333
<333 CFC & NYK & CZBG <333
Velibor Dunjic 1985-2014
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333
<333 CFC & NYK & CZBG <333
Velibor Dunjic 1985-2014
Pa pazi. Da su to uradili pripadnici neke druge grupe, vjerovatno bi bila kreativnost.. ali evo, ja sam bio u hali i osudjujem taj potez. Ne zato sto je bacen svinjski papak, nego zato sto moroni ubacuju predmete u teren, nebitno da li je to papak, upaljac ili kovanica.. i klub ispasta zbog njih. Plate 15 evra kartu i onda klubu oduzmu minimum 10 zbog svojih retardiranih ideja.chily-rz je napisao/la:Naprave fantasticnu atmosferu i onda sami sebe ponište,.Liverpool. YNWA je napisao/la: svinjski papci![]()
![]()
koji primitivizam.
Ali cisto, da ne bude zabune, smatram da je Ataman zasluzio da bude pogodjen sa tonom svinjskih papaka.. dok mi je zao sto su isprozivani Micov i Erceg. A i to je inace pocelo od ljudih sa donjeg prstena.
Inace, navijanje je vjerovatno bilo najbolje ove sezone.. a utakmicu su za Zvezdu izgubili los sut za tri i forsiranje Jake Blazica.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.