16.06. Nigerija - Iran
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
- Evolution87
- Kontakt:
Re: 16.06. Nigerija - Iran
oj utakmice, pa ovi skupa mom haustoru gola ne bi mogli dati 

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Na ovoliko dobrih utakmica morala je doci jedna ovakva, uzasno losa. Za nas odlicno sto je ovako bilo, 0:0 je najbolji moguci rezultat za nas. Ljepota!
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
- Nerminovic
- Kontakt:
zelim ovih 90 min od zivota nazad,
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Ma teško da autobus može donijeti rezultat na SP-u. Logičan slijed da im jednom mora pasti koncentracija tokom 90.minuta branjenja.Aga je napisao/la:Bojim se samo da se ove ekipe protiv nas ne povuku i postave autobus
A ja dobre tekme

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- Goalgetter
- Kontakt:
I Njemacki komentator navodi da je siguran u nas prolaz. Kaze da nece Nigerijanci izdrzati ofanzivu nasu. 
Hvalla Iranu na remiju, ne zasluzujemo vas.

Hvalla Iranu na remiju, ne zasluzujemo vas.

Kad smo probili Grke s 3 gola, ovi nam ne bi trebali predstavljati velik problem. Ne mogu oni postaviti autobus kao Chlesea, previše griješe, dovoljan je jedan slobodnjak u blizini njihovog šesnaesterca da mi zabijemo.Aga je napisao/la:Bojim se samo da se ove ekipe protiv nas ne povuku i postave autobus
mirzatele je napisao/la:Miroljubljivih 0:0
Sve je na nama sad, odličan rezultat imamo i odličnu priliku. Prolaz u drugi krug nakon ovog rezultata i prikazane igre postaje potpuno realan cilj i očekivanje. 

Autobus ne radi protiv ekipe kojoj je prosjek visina 185 nikako, a da se otvore imamo prebra krila imamo prepametnu sredinu terena.
Ako budemo iole normalni moramo ovo dobit, ako ne dobijemo pješke kući ih poslat
Ako budemo iole normalni moramo ovo dobit, ako ne dobijemo pješke kući ih poslat

@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Odličan rezultat za nas, da smo tražili ne bi dobili bolji
Najzanimljiviji detalj tekme

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
FANTASTICAN rezultat, u zivotu se nikad nismo obradovali 0-0 i anti-fudbalu kao danas, uzivali smo svaki sekund utakmice !
PS toliko ocajno i naivno, ne mocno, da je se pucalo na obe strane sa 30+, pa cak i sa 40m po golu, vise nego smijesno
Ovi Nigerijci su bijelosvjetski moroni, izjave tipa NIGERIJA IDE U POLUFINALE sa strane strucnog staba, Mikela i ostalih klauna. Ovi su zreli za 3 komada, a sa Iranom vjerujem da bi vrlo lako mogla biti utakmica slicna onoj u Litvaniji 15.oktobra
PS toliko ocajno i naivno, ne mocno, da je se pucalo na obe strane sa 30+, pa cak i sa 40m po golu, vise nego smijesno

Ovi Nigerijci su bijelosvjetski moroni, izjave tipa NIGERIJA IDE U POLUFINALE sa strane strucnog staba, Mikela i ostalih klauna. Ovi su zreli za 3 komada, a sa Iranom vjerujem da bi vrlo lako mogla biti utakmica slicna onoj u Litvaniji 15.oktobra

Nema šanse da se oni mogu braniti protiv neke ozbiljne ekipe a mislim da mi to jesmo. Sve je na nama kako cemo uci u ovu utakmicu. Ako udemo jako, koncentrisano i maksimalno posveceni utakmici dobijamo sa hendikepo ako bog da. Ne smije nas zavarati ovaj rezultat nisu oni bas toliko naivni ako im se to dozvoli.
Jadna, docekala i ona kvadratni metar slobode da osjeti.rio_Ferdy88 je napisao/la:Odličan rezultat za nas, da smo tražili ne bi dobili bolji![]()
![]()

R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
ovo je sevap nagazat' i ogadit im fudbal
zanimljivija tekma vratnik-vrbanjuša
zanimljivija tekma vratnik-vrbanjuša

FORZA MARŠAL !!!
Moglo bi se i sa 4 boda ici dalje,ali mi ove ako ne dobijemo i to po 2 razlike minimum i ne trebamo dalje onda realno.
Odličan rezultat po nas! No bez obzira, mi idemo po svih 6 bodova da popravljamo statistiku kao novopečena nacija na Svjetskim prvenstvima
Znači, ne treba se zadovoljiti sa 4, nego deri (bar) dvije pobjede da imamo na kontu sa prvog našeg SP-a.

Znači, ne treba se zadovoljiti sa 4, nego deri (bar) dvije pobjede da imamo na kontu sa prvog našeg SP-a.
Ne vjerujem da će ijedna ekipa postaviti autobus protiv nas, svi oni vide svoju šansu i sigurno da će ići na sve ili ništa. Više nemaju šta braniti.
Sad je sve na nama. I naravno na Argentini, nikako ne smiju kiksnuti u naredne dvije utakmice.
Sad je sve na nama. I naravno na Argentini, nikako ne smiju kiksnuti u naredne dvije utakmice.

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- kenanbrajic
- Kontakt:
Boljem se nismo mogli nadati. Sad je SAMO do nas.

Jesu li zamjenili dresove ?
- Goalgetter
- Kontakt:
Mehmet Scholl: Gledajuci ove dvije tekme, tekma izmedju Argentine i Bosne i Hercegovine je jedna klasa vise. Obje ekipe su takticki i fizicki jedan nivo vise od Irana i Nigerije. Ukoliko se ne desi neko iznenadjenje, Argentina i Bosna i Hercegovina ce proci grupu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.