Da, neka admini nekako postave u ovoj temi tu anketu !adnan_hz je napisao/la:postavite anketu... Bijeli (tradicionalni) dres ili Plavi sa zvezdicama (daytonski) pa da vidimo kakav raja hoce...
plavi isti kao da smo jugoslavija... svi na balkanu skoro plavi imaju sto i mi moramo...
Dres reprezentacije BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Dres reprezentacije BiH
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
- fk zeljeznicar
- Kontakt:
adnan_hz je napisao/la:postavite anketu... Bijeli (tradicionalni) dres ili Plavi sa zvezdicama (daytonski) pa da vidimo kakav raja hoce...
plavi isti kao da smo jugoslavija... svi na balkanu skoro plavi imaju sto i mi moramo...
ko ba ima plavi srbima crveni, hrvatima crveno-bijeli, makedoncima crveni, crnogorcima crveni, slovencima zeleni, i ja se slažem da nam bude bijeli a koji će drugi dres biti nego plavi, i ja bi volio ljiljane umjesto zvjezda ali ne može
kako je dosad bio bijeli tako moze i odsad... ev ja zahtjevam da sarajevo promjeni boju dresova u plavu....fk zeljeznicar je napisao/la:adnan_hz je napisao/la:postavite anketu... Bijeli (tradicionalni) dres ili Plavi sa zvezdicama (daytonski) pa da vidimo kakav raja hoce...
ko ba ima plavi srbima crveni, hrvatima crveno-bijeli, makedoncima crveni, crnogorcima crveni, slovencima zeleni, i ja se slažem da nam bude bijeli a koji će drugi dres biti nego plavi, i ja bi volio ljiljane umjesto zvjezda ali ne može
F.K. Sarajevo - Reprezentacija BiH - Internazionale - Liverpool FC
A kako vi pravite te dresove tako svoje????
Da je napravim jedan.....
BAYERN MUNCHEN FOREVER IN MY HEART
ĆIRO i DŽEKO -BOSANSKI MED I MLIJEKO
ĆIRO i DŽEKO -BOSANSKI MED I MLIJEKO
photoshop.. nadju dres neke ekipe retusiraju ga u photoshopu dodaju neke detalje i to je to...bavarac je napisao/la:A kako vi pravite te dresove tako svoje????
F.K. Sarajevo - Reprezentacija BiH - Internazionale - Liverpool FC
Ja sam ih vec napravio 5-6bavarac je napisao/la:A kako vi pravite te dresove tako svoje????

100% sportski i krajnje opušten potpis
Adidas spoznor reprezentacije !!!
gdje pise ?trebevic je napisao/la:Adidas spoznor reprezentacije !!!
Volimo Čelik i oči nam se cakle !
vala pa koliko ja znam Adidas i jeste bio sponzor repke,al prije nekih 10 godina...............trebevic je napisao/la:Adidas spoznor reprezentacije !!!
VEDAD IBIŠEVIĆ...THE LEGEND IS BACK!!!!!!
-
- Kontakt:
ne znam kako se mozete zamarati komentarisuci ove necije projedloge koji nemaju veze nasim buducim dresovima,a sto se njih tice mi navijaci smo oni zbog kojih se igra i mi moramo reci svoje misljenje prilikom izbora novih boja.
ne bi smjelo biti rasprave o tome da nam je domaci dres bijeli sa plavim sorcem.tako smo igrali od pocetka od prvih kvalifikacija i utakmica sa hrvatskom u bologni i danskom i dalje.pa nismo ukrajina pa da imamo zutu boju.nidje veze.jednostavno,kao navijaci ne smijemo prihvatiti plave dresove sa zutim brojevima pogotovo jer oni koji namecu to ne navijaju za bih i tako oni ne bi trebali imati pravo da se mjesaju.zastava nema veze sa bojom nogometnog dresa reprezentacije koji je svetinja u svim zemljama.tako imamo primjer italije, slovenije, njemacke ,hrvatske,engleske...
i ovaj adidas dres sa tv izgleda kao da je sa pijace.cuj tri pruge dijagonalno haha.totalno bez stila.
ne bi smjelo biti rasprave o tome da nam je domaci dres bijeli sa plavim sorcem.tako smo igrali od pocetka od prvih kvalifikacija i utakmica sa hrvatskom u bologni i danskom i dalje.pa nismo ukrajina pa da imamo zutu boju.nidje veze.jednostavno,kao navijaci ne smijemo prihvatiti plave dresove sa zutim brojevima pogotovo jer oni koji namecu to ne navijaju za bih i tako oni ne bi trebali imati pravo da se mjesaju.zastava nema veze sa bojom nogometnog dresa reprezentacije koji je svetinja u svim zemljama.tako imamo primjer italije, slovenije, njemacke ,hrvatske,engleske...
i ovaj adidas dres sa tv izgleda kao da je sa pijace.cuj tri pruge dijagonalno haha.totalno bez stila.
ma kad skontam nek ostane legea boli me
ionako samo savez ima hajra ako jaci proizvodjac dodje umjesto 100 milja sto us i ostali dobiju od adidasa i nike dobili bi milion
ionako ne igraju dresovi nego igraci bez obzira koje dresove nose
neka nama legee
ionako samo savez ima hajra ako jaci proizvodjac dodje umjesto 100 milja sto us i ostali dobiju od adidasa i nike dobili bi milion
ionako ne igraju dresovi nego igraci bez obzira koje dresove nose
neka nama legee
Some football players pay a billion for a Ferrari or a yacht; with that money I bought myself Livorno’s and Barcelona's shirt. That’s all
Neki tip na sarajevo-x forumu je rekao da ce biti Errea. Kaze da nas savez nikada nije usao u kontakt direkto sa Legeom vec sa nekom firmom iz BiH koja je predstavljala Legeu. Kad je ta firma izgubila ugovor sa legeom, oni su im kupovali dresove i slali nasem Savezu.
Kaze da ta firma je sada pod ugovorom sa Erreom i da ce sa njima podpisati ugovor.
Kaze da ta firma je sada pod ugovorom sa Erreom i da ce sa njima podpisati ugovor.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
EVO NESTO NOVO:::
Reprezentativcima podjeljena Legea oprema
Autor Bocky
Ponedjeljak, 10 August 2009 15:20
Iako je prema zvaničnim informacijama ugovor Nogometnog saveza BiH sa sportskom konfekcijskom kućom LEGEA istekao, danas pridošlim reprezentativcima u Hotel Hercegovina, ponovno je podjeljena oprema pomenutog talijanskog proizvođača.
Ipak, kako nam javljaju naši internacionalci iz svog tabora, još uvijek se ne zna u kojim će dresovima reprezentacija Bosne i Hercegovine istrčati na teren stadiona Koševu u srijedu navečer, kada će vjerovatno i domaća javnost tek biti upoznata koju će marku dresova i sportske opreme nositi njihovi ljubimci i izabranici selektora Miroslava Ćire Blaževića.
Inače, nakon popodnevnog treniga na Stadionu Grbavica, naši reprezentativci će se uputiti na Stadion Koševo kako bi prisustvovali koncertu grupe Hari Mata Hari.
Reprezentativcima podjeljena Legea oprema
Autor Bocky
Ponedjeljak, 10 August 2009 15:20
Iako je prema zvaničnim informacijama ugovor Nogometnog saveza BiH sa sportskom konfekcijskom kućom LEGEA istekao, danas pridošlim reprezentativcima u Hotel Hercegovina, ponovno je podjeljena oprema pomenutog talijanskog proizvođača.
Ipak, kako nam javljaju naši internacionalci iz svog tabora, još uvijek se ne zna u kojim će dresovima reprezentacija Bosne i Hercegovine istrčati na teren stadiona Koševu u srijedu navečer, kada će vjerovatno i domaća javnost tek biti upoznata koju će marku dresova i sportske opreme nositi njihovi ljubimci i izabranici selektora Miroslava Ćire Blaževića.
Inače, nakon popodnevnog treniga na Stadionu Grbavica, naši reprezentativci će se uputiti na Stadion Koševo kako bi prisustvovali koncertu grupe Hari Mata Hari.
DOK JE BOSNE BICE I BOSANACA

Za sve nezadovoljne i one što hoće popularne marke tipa Adidas, Nike, Lisca, itd

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- bistrikboy
- Kontakt:
Igrajte za NAS Papa je uz VASVirtu4l je napisao/la:
Za sve nezadovoljne i one što hoće popularne marke tipa Adidas, Nike, Lisca, itd

A jeste navalili na tajk dres k'o da smo 'naka sila od repke pa da biramo

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Na onoj reklami na BHT-u više nije ADIDAS-ov dres. Sad su stavili crtež LEGEA-inog dresa.
Tako da to znači da su samo bezveze stavili onu sliku, a kakvu će opremu nositi vidjećemo u srijedu.
Tako da to znači da su samo bezveze stavili onu sliku, a kakvu će opremu nositi vidjećemo u srijedu.
Znaci ostaje LEGEA, do kada nista se ne zna
Koje spekulacije i na kraju ostade Papina Legea. Hajde ovako smo barem jedinstveni. 

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
moze li mi neko reci gdje se u Sarajevu moze kupiti originalni dres reprezentacije BiH i koja je cijena?
-
- Kontakt:
^^^
U BBI centar, radnja Sportlife.
b b i c e n t a r . ba
U BBI centar, radnja Sportlife.
b b i c e n t a r . ba
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 30 gostiju.