Ne zato sto sam navijac Bayerna ali ne vidim nacin da nas Dortmund porazi u ovom susretu.Kad vidim u kakvoj su formi nasa krila i Lewa na celu,ne namece se nista drugo nego pobjeda.Mada mislim da ce ga Müller zabit.
Bayern vs. BVB
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: Bayern vs. BVB
Kako bi bilo dobro da se uradi neki wallpaper Aubameyang vs Coneman
Ne zato sto sam navijac Bayerna ali ne vidim nacin da nas Dortmund porazi u ovom susretu.Kad vidim u kakvoj su formi nasa krila i Lewa na celu,ne namece se nista drugo nego pobjeda.Mada mislim da ce ga Müller zabit.
Transfer politika Žutalja

Ko je Coneman?autogol je napisao/la:Kako bi bilo dobro da se uradi neki wallpaper Aubameyang vs Coneman![]()
Coman naravnoZdena04 je napisao/la:Ko je Coneman?autogol je napisao/la:Kako bi bilo dobro da se uradi neki wallpaper Aubameyang vs Coneman![]()
OK, tu misteriju smo razriješili, ali ostaje nam još jedna, ova važnija. Zašto bi to bilo dobro ili zanimljivo?autogol je napisao/la:Coman naravnoZdena04 je napisao/la:Ko je Coneman?autogol je napisao/la:Kako bi bilo dobro da se uradi neki wallpaper Aubameyang vs Coneman![]()
- Desperado09
- Kontakt:
Sutra 19. meč u zadnjih 5 godina.
BVB uspjesniji sa 9 pobjeda, 7 poraza i 2 remija.
Očekujem pozitivan rezultat i sutra. Bitno je zaustaviti Lewata i brzonogog Costu i uradio si pola posla.
S druge strane imam osjećaj da je sutra Reusov dan.
Očekujem pozitivan rezultat i sutra. Bitno je zaustaviti Lewata i brzonogog Costu i uradio si pola posla.
S druge strane imam osjećaj da je sutra Reusov dan.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Izvukle su vas one dvije nevjerovatne sezone kad ste nanizali 5 pobjeda.Desperado09 je napisao/la:Sutra 19. meč u zadnjih 5 godina.
Ja mislim da je vrijeme da se stigne tih vasih 9 pobjeda, sutra jedna i dogodine druga.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Čuj zadnjih 5 godina
Ukupno 101: Bayern pobjedio 46, BvB pobjedila 27, Neriješeno 28
Najveća pobjeda (po golovima) Bayerna - 11:1 (1971) a BvB 4:0 (1967).
Najveća pobjeda (po golovima) Bayerna - 11:1 (1971) a BvB 4:0 (1967).
Čudo nije rekao zadnje 3 godine.
Zna se ko kosi a ko vodu nosi u ovim derbijima.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Desperado09
- Kontakt:
Re: RE: Re: Bayern vs. BVB
Ko i prosle godine u kupu.Saurman je napisao/la:Čudo nije rekao zadnje 3 godine.![]()
E pa baš tako. Ako si ti zadovoljan onakvom utakmicom, i ja sam. Onako se dobija jednom u 10 utakmica, no dobro.Desperado09 je napisao/la:Ko i prosle godine u kupu.Saurman je napisao/la:Čudo nije rekao zadnje 3 godine.![]()
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Desperado09 je napisao/la:Ko i prosle godine u kupu.Saurman je napisao/la:Čudo nije rekao zadnje 3 godine.![]()
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Monopol 

- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Rasu nas Borussija ko klikere.
Klasicno pisanje po sirotinji, Bundesliga je rijesena, dovidjenja i prijatno!
Klasicno pisanje po sirotinji, Bundesliga je rijesena, dovidjenja i prijatno!
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
- Centre forward
- Kontakt:
Đe su žuti, poj'la maca jezik. 
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Cestitke Bayernovci...jednostavno previse kvalitete za ovaj BvB.
Sezona je gotova sto se tice titule ali nije ni prvi put tako da...sve po planu.Sad vam valja cekati polufinale lige prvaka...ovo ostalo ne morate ni gledati.
Sezona je gotova sto se tice titule ali nije ni prvi put tako da...sve po planu.Sad vam valja cekati polufinale lige prvaka...ovo ostalo ne morate ni gledati.
- BavaracZenica
- Kontakt:
Kaze onaj jedan par stranica prije, gola kita igra, Bayerna izvlace Lewa nadrogirani i Costa.. a kad nema njih sinek onda su tu Muller i ostala kompanija, pa vama jedan Gotze koji po vasem misljenju nikad nece biti dobar jer igra u Bayernu, vazda Dortmundu zabije gol, jos covjek promasi nemoguce i opet ima asistenciju i gol, Costa nije htio da igra najbolje sto zna, sta ce mora dokazat da i ostali igraju u Bayernu i petarda..
A da nema kod Dortmunda Aube lagano sredina tabele
A da nema kod Dortmunda Aube lagano sredina tabele
FC Bayern !!!!!
Navodno je problem Bundeslige što ekipe pred Bayernom skinu gaće...To je čini mi se bila zamjerka BVB-ovaca na račun drugih protivnika Bayerna u Bundesligi. A šta onda bi danas s Dortmundovim gaćama? Izgubiše se i nestadoše, ma i pampersa je nestalo...... 
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.