Koga nakon Sušića?
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Koga nakon Sušića?
Vaha - nerealno očekivati. Nakon njega najbolji naš stručnjak je Duško Bajević, pa Meša. ja bi to ovako DUško u A tim, Amar u U-21, a ako ne bude mogao Duško onda MEša A tim, a neki Srbin U-21. Petković ne dolazi u obzir, Barba može bit samo pomoćnik nekome. Ovo govorim za trenere koji su dati na glasanje. Navijač sam Želje ali ne mogu vjerovati da su i AMar i Barba i Meša prije DUška. Čak bi mislim Amar pristao i biti pomoćnik DUšku, a Meši dati U-21, a BArba mu pomoćnik.
Slišković, Prosinečki, Ćiro itd ne dolazi u obzir po meni.
Slišković, Prosinečki, Ćiro itd ne dolazi u obzir po meni.
Meho Kodro
JA VOLIM SAMO VELEŽA ALKOHOL I ŽENE NIŠTA VIŠE U ŽIVOTU NE ZANIMA MENE!!!
Vjerujem da će ga otpustiti tek poslje Belgije, nakon što doživimo fijasko u te dvije utakmice, a onda može da dodje i Denijal Pirić svejedno jee
1.Barba
2.Kodro
.
.
.
.
.
.
22435433.Combe
22435434.Refko
22435435.Dino Mehmeda Mujkic
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
6 999 999 999.Safet
-----------------------------
Moje zelje...
2.Kodro
.
.
.
.
.
.
22435433.Combe
22435434.Refko
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
6 999 999 999.Safet
Moje zelje...
Zadnja izmjena: Gring0, dana/u 17 sep 2014, 14:26, ukupno mijenjano 1 put.
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
Najidealniji kandidat je Sergej Barbarez,idealniji je Sergej nego Capelo.
Ali nemam nista protiv da to bude bilo ko od ovih,Bazdarevic,Hadzibegic,Kodro, Bajevic.Čak je i Amar Osim puno bolje rijesenje od Sušića.
Ali nemam nista protiv da to bude bilo ko od ovih,Bazdarevic,Hadzibegic,Kodro, Bajevic.Čak je i Amar Osim puno bolje rijesenje od Sušića.
Zadnja izmjena: Rusilac, dana/u 17 sep 2014, 14:27, ukupno mijenjano 1 put.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Ako bi doslo do toga, onda je sve moguce. Najvise me strah da ne ulete sa nekim bozesacuvaj kandidatom tipa Pizon. Sve po dogovoru, "mi smo glasali za ovoga sad vi glasajte za ovoga" i slicno.
Ali mislim da bi neko od ovih mogao biti izabran: Bajevic, Bazdarevic, Barbarez, Amar Osim, pa mozda i Ciro. Kodro i Barbarez su takodje tu ali mislim da nisu medju najvecim favoritima.

Ali mislim da bi neko od ovih mogao biti izabran: Bajevic, Bazdarevic, Barbarez, Amar Osim, pa mozda i Ciro. Kodro i Barbarez su takodje tu ali mislim da nisu medju najvecim favoritima.
1.Dusan Bajevic
2.Meho Kodro
2.Meho Kodro
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
Faruk Hadzibegic Hadzija il Meša Baždarević, nisu taldžije, upoznati su sa savezom i imaju trenersko iskustvo, uz njih samo još Bajević. u ovoj situaciji stavljat Barbareza je ravno onome da se Sušić ne otjera
Yebo ti nas ako nam je najbolje rijesenje Barbarez, kazu treba nam "strucnjak", a hoce Barbareza. 
Daleko je on od reprezentacije, boli me neka stvar sto je ono "idol nacije, bog, sah, kralj, legenda" , ima mnogo zasluznih ljudi od njega ako cemo se voditi tim stvarima.

Daleko je on od reprezentacije, boli me neka stvar sto je ono "idol nacije, bog, sah, kralj, legenda" , ima mnogo zasluznih ljudi od njega ako cemo se voditi tim stvarima.
lisander je napisao/la:Faruk Hadzibegic Hadzija il Meša Baždarević, nisu taldžije, upoznati su sa savezom i imaju trenersko iskustvo, uz njih samo još Bajević. u ovoj situaciji stavljat Barbareza je ravno onome da se Sušić ne otjera

Zadnja izmjena: Elegant, dana/u 17 sep 2014, 14:31, ukupno mijenjano 1 put.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Nama upravo treba Poker-Facelisander je napisao/la:Faruk Hadzibegic Hadzija il Meša Baždarević, nisu taldžije, upoznati su sa savezom i imaju trenersko iskustvo, uz njih samo još Bajević. u ovoj situaciji stavljat Barbareza je ravno onome da se Sušić ne otjera

Safet Susic=Propast BiH fudbala...
Ne valja brate ne valja čuj čombe i refko ispred dineGring0 je napisao/la:1.Barba
2.Kodro
.
.
.
.
.
.
22435433.Combe
22435434.Refko
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
6 999 999 999.Safet
Moje zelje...

MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Sergej je greška. Zar nam nije škola što je ovaj trenutni mulac dobio reprezentaciju da se uči na njoj? Treba nam iskusno, provjereno trenersko ime. U ovom trenutku, jedini koji ispunjava takve reference, a dostupan je Duško Bajević.
- anonymousHD
- Kontakt:
Bajević i samo Bajević, ako ne on onda Amar Osim. 

- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Volio bih viditi Amara na klupi repke jednog dana. Nisam zeljovac ali mislim da je on bas ono sto nam treba, arogantan, fura svoj fazon itd.
Husnija Arapović il Osmo Bajrić 

- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Jedini koji treba da bude u opticaju jeste Dušan Bajević. Čovjek koji zna kako nešto osvojiti, ima autoritet i čvrstu ruku, jer s ovom našom bandom jedino može tako. Ostali treneri, većina ili nema iskustva ili ne zna šta znači osvojiti neki trofej. Dušan - one and only 

<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Ovo je vec cista geografija i lokalpatriotizamElegant je napisao/la:Yebo ti nas ako nam je najbolje rijesenje Barbarez, kazu treba nam "strucnjak", a hoce Barbareza.
lisander je napisao/la:Faruk Hadzibegic Hadzija il Meša Baždarević, nisu taldžije, upoznati su sa savezom i imaju trenersko iskustvo, uz njih samo još Bajević. u ovoj situaciji stavljat Barbareza je ravno onome da se Sušić ne otjera![]()
![]()

Ne bi nam,kao ozbiljnim ljudima,smjelo biti bitno odakle je buduci selektor.
- Consigliere
- Kontakt:

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Amar Osim je dokazan najbolji trener PL BiH i ima sto puta vece iskustvo i znanje od Barbareza.calcio je napisao/la:Volio bih viditi Amara na klupi repke jednog dana. Nisam zeljovac ali mislim da je on bas ono sto nam treba, arogantan, fura svoj fazon itd.
Ali ne vjerujem da ce ni jedan ni drugi biti novi selektor.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Trenutno korisnika/ca: Blackwargreymon, Sheyi, Zglavkar i 42 gosta.