Grupa A (Brazil, Hrvatska, Meksiko, Kamerun)

Ostale reprezentacije i sve o igračima, selektorima i takmičenju na SP u Brazilu.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci

Ko prolazi grupu?

1. Brazil
270
46%
2. Hrvatska
153
26%
3. Meksiko
121
21%
4. Kamerun
43
7%

Ukupno glasova: 587

Batko
Kontakt:

Re: Grupa A (Brazil, Hrvatska, Meksiko, Kamerun)

Post Postao/la Batko » 11 jun 2014, 14:55

Interesantno....

Sifo ispred Lovrena je za mene nerazumljivo. :crazy:

Jelavic, on je imao flop sezonu, a jos nije igrac za kontre, sigurno da bi radije tu vidio Olica pa i Eduarda...

Vrslajko lijevi bek, to ce tek biti zanimljivo..

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 11 jun 2014, 15:17

Batko je napisao/la:Interesantno....Sifo ispred Lovrena je za mene nerazumljivo. :crazy:
Nije ako si gledao Euro2012 i Sifu na stoperu i Lovrena u reprezentativnom dresu.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 11 jun 2014, 15:19

Da je Ćiro izbornik, ta trojka bi igrala skupa, 3-5-2. :ljepota:
Hayley <3

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 11 jun 2014, 16:17

Stvarno ne kontam Kovača. Pa Lovren je trenutno daleko najbolji stoper hrvatske reprezentacije.

Jelavić kontra Luiza i Silve ? Yeah right. Neće se Hrvati dobro provesti imam osjećaj.
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 11 jun 2014, 16:22

Amar Dzeko je napisao/la:Stvarno ne kontam Kovača. Pa Lovren je trenutno daleko najbolji stoper hrvatske reprezentacije.

Jelavić kontra Luiza i Silve ? Yeah right. Neće se Hrvati dobro provesti imam osjećaj.
Opet ti kazem, drukcije Lovren funkcionira u reprezentaciji. Nemali broj puta je imao kikseve, a u paru sa Corlukom bas i ne funkcionira. Za razliku od Sife koje je s Vedranom odigrao odlicno prvenstvo prije 2 godine.

Jela u napadu - to je samo nagađanje. I ja bi volio da Ola bude tu.

Batko
Kontakt:

Grupa A (Brazil, Hrvatska, Meksiko, Kamerun)

Post Postao/la Batko » 11 jun 2014, 17:28

Gledao sam euro naravno i Šifo je bio odličan, jos je tada igrao 2 BL. Prodao se u Rusiju i igrao jako loše...

Lovren ne funkcionise? Pa lik je nevjerovatno napredovao ove sezone. Dvije godine je dug period, koliko je Lovren napredovao toliko je ovaj nazadovao... Mislim da se samo radi o nekim predrasudama, nema dvojbe da je Lovren mnogo bolji!!!

Sent from my Home using fingers

Sapuiza
Kontakt:

Post Postao/la Sapuiza » 11 jun 2014, 17:36

Žulio Cezar - Dani Alveš, Luiz, Tijago Silva, Marselo - Luiz Gustavo, Paulinjo - Halk, Viljan, Nejmar - Fred mi uopće ne zvuči impresivno. A ni ovi sa klupe poput Majkona, Fernandinja, Oskara, Žoa... ne tjeraju strah u kosti.
Hans J. Watzke - jamac jakog BVB-a

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 11 jun 2014, 17:39

Oscar bi trebao igrati,a ne Willian.Možda ne zvuči impresivno (meni zvuči,uglavnom su sve to jako dobri,odlični igrači),ali su itekako mocni.

Ma odakle ove postave izlaze...nećemo valjda izać sa Jelavićem i Kovačićem.Iako ajd ovo drugo bi jos i shvatio nekako,ali Jelavić starter slika

Schildenfelda ispred Lovrena apsolutno podržavam.

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 11 jun 2014, 17:52

Hrvatska je imala veliku srecu da se uopste plasira u Brazil...da im nije bio protivnik Island onda bi 100% ispali u barazu.

Inace imaju dosta losu reprezentaciju u odnosu na bivse reprezentacije Hrvatske...maksimalnu mogu dobiti 3 boda u ovoj grupi a to nece biti dovoljno za prolaz.

Najveci im je problem sto su dosta umisljeni zbog uspjeha bivsih generacija pogotovo iz 98'

1.Brazil
2.Meksiko
3.Hrvatska
4.Kamerun
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 11 jun 2014, 18:28

Pauk je napisao/la:Inace imaju dosta losu reprezentaciju u odnosu na bivse reprezentacije Hrvatske...maksimalnu mogu dobiti 3 boda u ovoj grupi a to nece biti dovoljno za prolaz.
:crazy: :crazy: :crazy:

U odnosu na bivse reprezentacije?? Pa ova sada trenutno ima najveci potencijal jos od 98'.

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 11 jun 2014, 18:29

Pauk je napisao/la:Hrvatska je imala veliku srecu da se uopste plasira u Brazil...da im nije bio protivnik Island onda bi 100% ispali u barazu.

Inace imaju dosta losu reprezentaciju u odnosu na bivse reprezentacije Hrvatske...maksimalnu mogu dobiti 3 boda u ovoj grupi a to nece biti dovoljno za prolaz.

Najveci im je problem sto su dosta umisljeni zbog uspjeha bivsih generacija pogotovo iz 98'

1.Brazil
2.Meksiko
3.Hrvatska
4.Kamerun
uvjerit ćeš se u suprotno
ne bih se iznenadio ni sekunde da Hrvatska uzme bod ili sva 3 Brazilu
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 11 jun 2014, 18:32

Šuker je bio kvalitetniji napadač od postojećih (Eduardo bi ga vjerojatno pretekao po broju golova i ostvario možda i veću karijeru da nije bilo Taylora), kao i Bokšić (i dan danas ne mogu prežaliti lom noge pred Francusku), a imali smo i ponajboljeg lijevog beka toga vremena, Jarnija.

Ostalo je tu negdje, samo hajde, veće mudonje su (posebno u obrani) igrali tada nego danas, Štico je bio sirovina, muda ko u bika, Ćorluka je pekmezasta pitchkica. :kafa:
Hayley <3

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 11 jun 2014, 18:34

Pauk je napisao/la:Inace imaju dosta losu reprezentaciju u odnosu na bivse reprezentacije Hrvatske
Plačem.Kume tandem Živković-Tomas wrld klas plejers.Tu je i Jerko Leko na meti Uniteda,a u zamjeni veliki Boško Balvan.Ne smijemo zaboraviti niti velikog Marka Bambića,Uricu Vranješa,Entonija Šerića i ostale velike zvijezde.Neka mi oproste koga nisam spomenuo.Sama krema nas predstavljala velikim natjecanjima,ovo danas sve klocevi.

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 11 jun 2014, 18:36

jedna iz Sao Paula
slika
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 11 jun 2014, 18:43

SiamoNoi je napisao/la:
Pauk je napisao/la:Inace imaju dosta losu reprezentaciju u odnosu na bivse reprezentacije Hrvatske
Plačem.Kume tandem Živković-Tomas wrld klas plejers.Tu je i Jerko Leko na meti Uniteda,a u zamjeni veliki Boško Balvan.Ne smijemo zaboraviti niti velikog Marka Bambića,Uricu Vranješa,Entonija Šerića i ostale velike zvijezde.Neka mi oproste koga nisam spomenuo.Sama krema nas predstavljala velikim natjecanjima,ovo danas sve klocevi.
Inače, prvo hrvatsko SP bez Šerića. :rol: :rol:
Hayley <3

johnnyyK
Kontakt:

Post Postao/la johnnyyK » 11 jun 2014, 18:56

puno je jaca danasnja ekipa na papiru u odnosu na onu '98, ali onda kao da je bilo vise žara i borbe... :think:

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 11 jun 2014, 18:58

hoće li HRT2 ostaviti mogućnost gledanja tekme protiv Brazila nama u Bosni ili će nam zakljućati kanal ?
15.10.2013.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 11 jun 2014, 19:06

Kaunas je napisao/la:hoće li HRT2 ostaviti mogućnost gledanja tekme protiv Brazila nama u Bosni ili će nam zakljućati kanal ?
Mislim da ce zakljucati jer oni imaju prava samo za Croatiu a u BiH je valjda samo BHT-u dopusteno da emituje signal.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

tillman
Kontakt:

Post Postao/la tillman » 11 jun 2014, 19:10

Kaunas je napisao/la:hoće li HRT2 ostaviti mogućnost gledanja tekme protiv Brazila nama u Bosni ili će nam zakljućati kanal ?
to ne ovisi do njih, jer su se regionalne TV (BHRT, HRT, SLO, RTS, RTVMN) dogovarale da dozvole da svi imaju slobodno gledanje SP na bilo kojem kanalu u bilo kojoj zemlji , ali samo je BHRT bio protiv... znači, dosta ljudi iz Slovenije i Hrvatske koji bi htjeli gledat utakmicu BiH na BHRT-u ne bi bili u mogućnosti zbog samog BHRT-a :crazy: koji nije pristao... ne znam da li se išta pomaklo u tom planu, jer sam ovo čitao prošli tjedan...

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 11 jun 2014, 19:15

ako nista, valjda bude stream HRT-a
15.10.2013.

Odgovori

Natrag na “Protivnici”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.