BiH - USA (14.08.2013)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: BiH - USA (14.08.2013)
raja nema razloga da se brinete za karte, bice ih koliko pozelite.....ha ja, nije problem u kartama....to je najmanja briga....
- moustapha
- Kontakt:
I zapad je 15 KM. Ja sam u utorak kupovo karte.THC je napisao/la: I ovdje greška![]()
SJEVER - 10 KM
JUG - 10 KM
ISTOK - 15 KM
ZAPAD - 20 KM

#divovi
- Bayern@heart
- Kontakt:
Koliko se može kupiti karata odmah imal li kakvih ograničenja 
mislio sam na jednu ličnu kartu ili tog sad nema

mislio sam na jednu ličnu kartu ili tog sad nema
- moustapha
- Kontakt:
Ja kupio dvije i nisam pitao koliko se moze. Ipak, nadam se da postoje neka ogranicenja zbog tapkarosa.
#divovi
Jao Boze dragi, pa opet zove Svraku a izostavlja Husejinovica, Hadzica. Majke mi, koliko god da sam ga prije podrzavao, zbog ovih stvari mi Pape ide vise na zivce nego bilo koji prijasnji selektor.
Ne znam kad ce se vise naci neko da mu postavi neka konkretna pitanja, kako to da Svraka, koji izgleda ocajno u zadnjim tekmama Zelje, ima prednost nad prvotimcem i jednim od glavnih igraca Dinama, kluba koji je po igrackom kadru sigurno makar 3 puta jaci od Zelje... Laku noc pameti.
Ne znam kad ce se vise naci neko da mu postavi neka konkretna pitanja, kako to da Svraka, koji izgleda ocajno u zadnjim tekmama Zelje, ima prednost nad prvotimcem i jednim od glavnih igraca Dinama, kluba koji je po igrackom kadru sigurno makar 3 puta jaci od Zelje... Laku noc pameti.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Gdje je kolašinac, gdje je Hajrović,a gdje je onaj damir vrančić pa on je bolji od Svrake igra u BL koji je ovo džavo ?
ni Kolašinac ni Hajrović ne mogu igrati za nas , prvi nema ni BH pasoš ni naše sportsko državljanstvo , a drugome se čeka odobrenje od strane UEFE da mu se promjeni sportsko državljanstvo . što se tiče Vrančića , i ja mislim da je bolji od Svrake , ali eto .. mislim realno svaki fudbaler je bolji od Svrake . yebo ga Svraka više , sad sve više mislim da ga poziva kako bi popunio nedostatak igrača iz PLStavkafcz je napisao/la:Gdje je kolašinac, gdje je Hajrović,a gdje je onaj damir vrančić pa on je bolji od Svrake igra u BL koji je ovo džavo ?

na klik-u pise da svraka nije dobio poziv
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić VI STE PONOS NASE DRZAVE!!!!
- Goalgetter
- Kontakt:
Nema Ibricica, Svrake, Pandze, Sesara.
Zasluzeno, bravo Pape
Zasluzeno, bravo Pape

nemam pojma , ovdje na sportsport piše da je Svraka dobio poziv..
Ocekivano sve, bravo Pape...
- Goalgetter
- Kontakt:
Cuj, Irfan Fejzic pozvan pise na SportSport.ba. Ko je taj

Zar Anel Hadzic nije sredio papire ? Bicakcic pozvan !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Fejza,Legenda medju stativama,kad bi ga Messi vidio pred sobom,pao bi u duboku komuGoalgetter je napisao/la:Cuj, Irfan Fejzic pozvan pise na SportSport.ba. Ko je taj![]()
A U21??? 

Kolasinac, Hajrovic, Husejinovic... Zove lik 3 golmana i 2 napadaca. Pape nikad tobe doci nece. Pa zovi nekog, probaj ga u prijateljskoj medjede.
odlicno za bicakcica bog u oodbrani nema dalje on i spaha neuporedivo najbolji tandem koji smo ikada imali a mnoge selekcije bi nam mogli pozavidjeti na stoperskim pozicijama

Zadnja izmjena: modecom, dana/u 01 avg 2013, 11:25, ukupno mijenjano 1 put.
srcu draga boja plava
- Goalgetter
- Kontakt:
Znam za Jasmina Fejzica, golmana Aalena, al bgmi za Irfu ne znamxinxee je napisao/la:Fejza,Legenda medju stativama,kad bi ga Messi vidio pred sobom,pao bi u duboku komuGoalgetter je napisao/la:Cuj, Irfan Fejzic pozvan pise na SportSport.ba. Ko je taj![]()

standardno...rijetko smo mi u zadnje vrijeme imali problema sa sredinom i napadom, odbrana je ta koja je škripala
sad polahko dolazi i to na red, dobili smo Zukanovića, a ja, kao vjerujem i svi ostali, puno očekujem od Bičakčića
ostalo sve standard ... mada se uvijek može raspravljati o 2-3 imena, zašto ovaj a ne onaj
ja bih dodao da bi mali Bešić mogao uskoro opet uletit u ovih 20+ igrača jer mali čini se igra odlično u klubu
P.S.
ove koji se javljaju i spominju Husejinovića stvarno, ali stvarno ne kontam
sad polahko dolazi i to na red, dobili smo Zukanovića, a ja, kao vjerujem i svi ostali, puno očekujem od Bičakčića
ostalo sve standard ... mada se uvijek može raspravljati o 2-3 imena, zašto ovaj a ne onaj
ja bih dodao da bi mali Bešić mogao uskoro opet uletit u ovih 20+ igrača jer mali čini se igra odlično u klubu
P.S.
ove koji se javljaju i spominju Husejinovića stvarno, ali stvarno ne kontam

Undici stelle - ACM 1899
Momak sto se javljas kad nemas pojma, Kolasinac i Hajrovic ti nemaju jos uvjek papira ( trebali bi dobiti malo kasnije)mikeaziz je napisao/la:Kolasinac, Hajrovic, Husejinovic... Zove lik 3 golmana i 2 napadaca. Pape nikad tobe doci nece. Pa zovi nekog, probaj ga u prijateljskoj medjede.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.