FIFA 14
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: FIFA 14
Prvi dojam je da je bolja I zanimljivija od fife 13.
Malo jos dok se navikne covjek , na neke promjene,ali generalno jako zanimljiva.ono sto mi nedostaje ,jeste guranje u for ,koje se radilo desnim stikom.ne znam dali uopste ima vise tog poteza uopste,jer ne radi se kao prije.ako neko zna moze objasnit kako se radi.
Malo jos dok se navikne covjek , na neke promjene,ali generalno jako zanimljiva.ono sto mi nedostaje ,jeste guranje u for ,koje se radilo desnim stikom.ne znam dali uopste ima vise tog poteza uopste,jer ne radi se kao prije.ako neko zna moze objasnit kako se radi.
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Igrica je pre pre teska... Nema velike razlike igrao protiv Manchestera ili protiv Hanovera koji me upravo dobio 2:4 ...
Jedva cekam da zaigramHZ_ilidzaa je napisao/la:Igrica je pre pre teska... Nema velike razlike igrao protiv Manchestera ili protiv Hanovera koji me upravo dobio 2:4 ...

Vidim ljudi pisu po fb na neki post da im je trebalo po 6-7 tekmi da postignu prvi gol i sl.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
-
- Kontakt:
HAJDE MOLIM VAS IZBACITE GA VIŠE !
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
Da smo svi bar po marku,ljudi bi dosad izbacili.ragazzidelsud1987 je napisao/la:HAJDE MOLIM VAS IZBACITE GA VIŠE !
Ja sam uspio to uraditi na isti nacin kao i prije kada recimo po krilu zaobiđem beka i nema nikoga ispred mene, ali ako me docekuje neki defanzivac ne mogu da gurnem loptu pored njega. Ako neko zna nesto vise neka napise.barbarez je napisao/la:Prvi dojam je da je bolja I zanimljivija od fife 13.
Teza je fkt nego prethodnica, trenutno igram po principu, clean sheet pa ako utrpam sta naprijed dobro i jest'. Sviđa mi se za sada sve, puno je realnije, napadi se uglavnom moraju strpljivo graditi. To sve u kompletu mi doprinosi boljem dozivljaju Career mode-a.
-
- Kontakt:
Jel inače igrate tekme ili simulirate?
Domaće simuliram i neke na strani protiv slabijih protivnika ali to samo kad znam da sam najjači u ligi za 2 klase, ono na početku kad gradim tim igram sve, jbg uvijek igram sa slabijim ekipama Carreer mode (Bristol Rovers, Dundee United, Cork City...). Ja sam za 14-ku planirao uzeti Derby County. Možda i neki španski klub iz Lige Adelante. Vidjećemo.gojzerica je napisao/la:Jel inače igrate tekme ili simulirate?

Inače prva transfer meta ako uzmem neki solidniji klub je Bakkali iz PSV-a.

I don't believe in God, but I'm afraid of him.
Uglavnom igram, povremeno opalim simulaciju, pogotovo ako mi se plasman zna.
-
- Kontakt:
hahahahhaahtruts je napisao/la:
- invincible1921
- Kontakt:
Igrosam soker od4 pa do 13 uvijek sam govorio da je bolji i tako to,ali u zadnjih 6 mj sam dosao do drugog zakljucka nakon sto sam igrao fifu13:
FIFA je puno realinija simulacija fudbala,puno ima stvarih koje se pojavluju u stvarnom fudbalu,od transfera tj cijena,do sprinta koji se trosi i od kojeg zavisi pas ili sut,povreda uzrkovanih umorom ili losim potezom,selkcije suta ,suta opcenito i njegove jacine i preciznosti
SOKER je laksi za igrat i zato ga raja gotivi,isto je ko i sa CS izaslo ih je milion ali svi idalje igrjau 1.6 koji moze na W95,na sokeru nebitno kako si orenut jesil pretrco 5 ili 55 metara pritisni kocku i ronaldo ce to svkai put uredno u raslje pospremiti.Lakse je trcat,kreat se dribrat,branit se ali samim tim i krajnje nerealno u odnosu na stvarnost.
Btw skino sam neku fifu14 sa torrenta i trazi mi prikom instalicje neki SERIAL pa ako mi neko moze reci nesto vise o tome bio bih mu zahvalan ?
FIFA je puno realinija simulacija fudbala,puno ima stvarih koje se pojavluju u stvarnom fudbalu,od transfera tj cijena,do sprinta koji se trosi i od kojeg zavisi pas ili sut,povreda uzrkovanih umorom ili losim potezom,selkcije suta ,suta opcenito i njegove jacine i preciznosti
SOKER je laksi za igrat i zato ga raja gotivi,isto je ko i sa CS izaslo ih je milion ali svi idalje igrjau 1.6 koji moze na W95,na sokeru nebitno kako si orenut jesil pretrco 5 ili 55 metara pritisni kocku i ronaldo ce to svkai put uredno u raslje pospremiti.Lakse je trcat,kreat se dribrat,branit se ali samim tim i krajnje nerealno u odnosu na stvarnost.
Btw skino sam neku fifu14 sa torrenta i trazi mi prikom instalicje neki SERIAL pa ako mi neko moze reci nesto vise o tome bio bih mu zahvalan ?
=\_1921_/=
- Papastathopoulos
- Kontakt:
truts je napisao/la:

Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
-
- Kontakt:
To je Ogbonna
, a Storari je yebač 

-
- Kontakt:
Samo neke crackove izbacuju za neke lijeve igrice, a za FIFU ni riječi 

Haha,a sta god izbace,raja u komentarima pise FIFA 14ragazzidelsud1987 je napisao/la:Samo neke crackove izbacuju za neke lijeve igrice, a za FIFU ni riječi

Možeš i dalje gurnuti loptu u for, samo ne smiješ držati dugme za brzo trčanje dok to radiš. Znači isto ko prošle godine, samo bez držanja dugmeta za sprint.barbarez je napisao/la:Prvi dojam je da je bolja I zanimljivija od fife 13.
you'll never walk alone!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
-
- Kontakt:
Još malo pa saće 

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Oce qracragazzidelsud1987 je napisao/la:Još malo pa saće

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
-
- Kontakt:
Ništa buraz, sada izbacili crack za patke nekeUnofficialpage je napisao/la:Oce qracragazzidelsud1987 je napisao/la:Još malo pa saćeImas li kakvih informacija?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.