Anel Hadzic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Re: Anel Hadzic

Post Postao/la calcio » 26 feb 2014, 19:29

@Princi, hoces da kazes da je neki menadzer nesto slagao? Tccc kuda ide ovaj svijet kad ni menadzerima vise ne mozes vjerovati :lol: :lol:

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 26 feb 2014, 19:55

Malog sam gledao u nekoliko navrata i mogu reći da je jako borben, zna dobivati duele i iznositi te kontrolisati loptu. Pored toga je veliki patriota i već nekoliko godina čeka na poziv u reprezentaciju. Puno kvalitetnija opcija za ono što mi trebamo na DM-u od nekakvih Tinki Binki i ostalih jada.
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Don't raise your voice, improve your argument.

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 27 feb 2014, 17:59

I ja sam ga gledao 10-tak puta, i primjetio sam da je stvarno borben, ima finu kretnju bez lopte, opasan je iz drugog plana, zna iznijeti loptu. Da je nesto wow kvalitetan i nije, ali solidan jeste sigurno.. Ne znam kojom ligom da uporedim austrijsku pa da kazem objektivno moje misljenje o njegovoj kvaliteti.. sve u svemu, mislim da ce biti dostojno rješenje zadnjeg :D :D

ZutiMrav
Kontakt:

Post Postao/la ZutiMrav » 05 mar 2014, 02:42

Slabija verzija Svrake.

slika

Jedan "Ivan Sesar" je za njih E.Davids.
Prvi amidza bubi ga Tino Sven

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 05 mar 2014, 02:47

calcio je napisao/la:@Princi, hoces da kazes da je neki menadzer nesto slagao? Tccc kuda ide ovaj svijet kad ni menadzerima vise ne mozes vjerovati :lol: :lol:
Procitaj jos jedanput, ti kao navijac Seada Susica i Germanije Sportagenture. :lol:
Izvoli:
Ja se nadam da ce Anel nekako "upaliti" i pokazati nesto, prije godinu, dvije je obecavao, ali transfer u jacu ligu je izostao. Njegov menadzer Darko Smoljan iz Germanija Sportagenture, kolega Seada Susica, je slagao i Anela i novine. Pricao je kako je Anel kratko pred transferom u Middelsbrough. Cak je uvjerio Anela, koji je to isto prenio novinama. :|

No na to su se novine ukljucile, kontaktirale Middelsbrough i ovi su rekli da je to obicna izmisljotina, da nikad nisu culi za njega. To je bilo po novinama u Austriji, zbog tog menadzera Anel je izgledao kao budaletina i lazov. No eto odlucio se da ostane u Germaniji Sportagenturi.

Ovdje se moze sve procitat: http://sportnet.at/home/fussball/bundes ... d-vertraut" onclick="window.open(this.href);return false;

Ono samo da znate ko su i kakvi su ljudi iz te agenture, taj Smoljan je zajedno sa Seadom Susicem sef te iste agenture. Pa da se ne cudite kako marifetluk se radi bez problema ili morala. A ko je lud i slijep tome jos aplaudira. ;)
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 05 mar 2014, 02:52

Sta reci nego skandal. Kvare imidz jedne tako respektabilne i postene branse kao sto je sportsko menadzerstvo. Cekaj dok Mino Raiola sazna za to... uhhh

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 05 mar 2014, 02:57

Ma mozes ti pokusati da relativiras koliko hoces. Ali ipak se vidi da je Darko Smoljan, Sead Susic i citava Germanija Sportagentura jedna obicna banda lazova, koji o serioznom radu ne razumiju nista, pa su spremni da idu i preko ledja svojih igraca. Tako blamirati Anela Hadzica je sramota sta su radili sa momkom u Austriji.

Znam da tebi kao navijacu te iste bande nepotizam i lazi vrijede kao standard u bilo kojem poslu. No postoje naravno i normalne agencije za fudbalere, normalni menadzeri i normalni selektori drzava, gdje se nepotizam nemoze provoditi. Ali to su neki drugi standardi. ;)
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 05 mar 2014, 03:04

Principatus je napisao/la:Ma mozes ti pokusati da relativiras koliko hoces. Ali ipak se vidi da je Darko Smoljan, Sead Susic i citava Germanija Sportagentura jedna obicna banda lazova, koji o serioznom radu ne razumiju nista, pa su spremni da idu i preko ledja svojih igraca. Tako blamirati Anela Hadzica je sramota sta su radili sa momkom u Austriji.

Znam da tebi kao navijacu te iste bande nepotizam i lazi vrijede kao standard u bilo kojem poslu. No postoje naravno i normalne agencije za fudbalere, normalni menadzeri i normalni selektori drzava, gdje se nepotizam nemoze provoditi. Ali to su neki drugi standardi. ;)
Covjek bi pomislio taj Tino vec godinama igra u prvoj ekipi na ustrb nekog boljeg igraca. Recimo da Pjanic sjedi na klupi utakmicu za utakmicom a Tino igra umjesto njega, eto koliko kukate. Da se Tino preziva nekako drugacije sigurno nebi imali nista protiv da se isproba. Kao sto ste ranije govorili da Anel treba da se isproba. ALi kako vam je Susic izbio jedan za drugim argumente iz ruku, osamario vas nebrojeno puta, tako se vas prostor za djelovanje suzava. Vise ne birate sta cete kritikovati jer nemate vise mnogo opcija da birate. Nego udri na slijepo.

ZutiMrav
Kontakt:

Post Postao/la ZutiMrav » 05 mar 2014, 03:08

Tino je DM ili AM, AML :?:

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 05 mar 2014, 03:09

Ovo je tema Anela Hadzica i kako ga je Germanija izlevatila i osramotila. A ti pises kao odgovor o Tini Susicu.
Postavio sam novinske clanke iz Austrije koje pokazuju kako Germanija Sportagentura radi, a ti prvo pokusavas relativirati, da su ionake sve agencije lopovi (a nisu), pa pricas o Tini. ADS ili sta? :roll:

Ne vrijedi pisati i trositi vrijeme, nego ovako:
Ma mozes ti pokusati da relativiras koliko hoces. Ali ipak se vidi da je Darko Smoljan, Sead Susic i citava Germanija Sportagentura jedna obicna banda lazova, koji o serioznom radu ne razumiju nista, pa su spremni da idu i preko ledja svojih igraca. Tako blamirati Anela Hadzica je sramota sta su radili sa momkom u Austriji.

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 05 mar 2014, 03:14

Spominjao si nepotizam i ja sam ti objasnio. Znao sam da necu dobiti odgovor.

Ammare
Kontakt:

Post Postao/la Ammare » 05 mar 2014, 07:00

De @calcio, skloni taj nick ako nista. Ofiras seriu A i sve njene simpatizere.
Mozda bi bolje zvucalo "Papetov mali"
Allez

zmajusk
Kontakt:

Post Postao/la zmajusk » 05 mar 2014, 12:37

Principatus je napisao/la:Ovo je tema Anela Hadzica i kako ga je Germanija izlevatila i osramotila. A ti pises kao odgovor o Tini Susicu.
Postavio sam novinske clanke iz Austrije koje pokazuju kako Germanija Sportagentura radi, a ti prvo pokusavas relativirati, da su ionake sve agencije lopovi (a nisu), pa pricas o Tini. ADS ili sta? :roll:

Ne vrijedi pisati i trositi vrijeme, nego ovako:

Odgovorno vam tvrdim preko izvora koji je blizak Anelu,da je to bila podvala za sve njih,tj. navedenu agenciju i g-dina Smoljana i samog igrača.,a dokaz tome je i nastavak njihove saradnje, te današnji nastup momka protiv Egipta. Zato ne nasjedajte na sve natpise iz novina i portala, jer smutnje i podvale u svijetu menadžerstva i ostale agenture, nisu ništa manje nego u nekim narko kartelima, samo što se rade u "rukavicama".

Usput, sretno momku danas i da opravda ukazano povjerenje.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 05 mar 2014, 13:18

Sretno momčino danas !
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

ZutiMrav
Kontakt:

Post Postao/la ZutiMrav » 05 mar 2014, 20:40

Kakav panj.

Avdija, Tino, Hadzic Germanija :roll:

adal
Kontakt:

Post Postao/la adal » 05 mar 2014, 20:43

sine je li ti ono drito iz biroa seje ..... da se primjetiti
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 05 mar 2014, 20:44

Sine,fin si momak,ali nemas kvalitet jednostavno...Zao mi je! :oops: :oops:

adal
Kontakt:

Post Postao/la adal » 05 mar 2014, 20:45

ZutiMrav je napisao/la:Tino je DM ili AM, AML :?:
sta nam naprica dm ili am ili aml ja mislim da je trp ili ops a mozda i efr
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 05 mar 2014, 20:49

NEZALAGANJE je napisao/la:Sine,fin si momak,ali nemas kvalitet jednostavno...Zao mi je! :oops: :oops:
U ovako lošoj utakmicu nije nista mogao pokazat i on i Tino.

Prvi put igraju, isto bi ovako pričali za Prcica, i sve ostale.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 05 mar 2014, 20:53

Elegant je napisao/la:
NEZALAGANJE je napisao/la:Sine,fin si momak,ali nemas kvalitet jednostavno...Zao mi je! :oops: :oops:
U ovako lošoj utakmicu nije nista mogao pokazat i on i Tino.

Prvi put igraju, isto bi ovako pričali za Prcica, i sve ostale.
Daj ne pricaj bolan.Covjek igrao pola sata na poziciji zadnjeg veznog,a da nije zapoceo akcije niti oduzeo lopte.Njegovo je da to uradi i pokaze svoj kvalitet,a drugi nek grijese.Plus ga covjek ostavi da zatvori pozadi nakon kornera,a on ispadne na aut liniji kao totalni amater i Egipcanin se nadje u 100% sansi...

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: FerdinandF, Serha i 12 gostiju.